- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
hemen değiştiriyorum o zamanyok yoook sen kesın hamılesın profılınden bellı ayol
ahmette de öyle olmuştu hamile olduğumu yerleşme kanaması ile anladım ama akıntı değildi o direk kandı pembe bunda ihtimal yok annemlerın yanındaydım o ara
Geçmiş olsun canım bebekler hasta olunca hayat insan için duruyor gerçekten...Hayırlı sahurlar kızlar
okudum hep ama yazamadım
dun iftardan sonra acile götürdüm oğluşumu antibiyotik başladık maalesef
genel durumu bugün daha iyiydi pis çocuklar gibi burnu akıyor :)
Allahım bebişler hasta olmasın nolur
geçmiş olsun canm ins bi an önce iyileşir ahmet arhanımız adasımız pis olur mu pek sevımlıdır o şimdiHayırlı sahurlar kızlar
okudum hep ama yazamadım
Cok gecmis olsun cnm ben de merak ediyordum sizi. .Hayırlı sahurlar kızlar
okudum hep ama yazamadım
masallah cnm Ahmet beye..Günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebıslerı biz kaka nobetine uyandık geri uyuyacagızx inshava güzel olsun iftara pikniğe gidelim ya yağmur hergün ne tatlılar ya vakit çok çabuk geçiyor kizimin resimlerine baktım da çok özledim bebrklıgını... Bü arada masallah oğlum hiç durmuyor kedi gibi durup kollarını güçlendiriyor öne doğru atlayıp emeklıyor ve cıngırak sallamayı çok seviyor sizinkiler neler yapıyor
aa bilmiyordum canım çok sevindim tatile son beş gün yani versin bi zahmet ya ne olacak ..hasta olmaz korkma canım orası antalyaCok gecmis olsun cnm ben de merak ediyordum sizi. .
bi an önce toparlar insallah .
masallah cnm Ahmet beye..
benim minik hala kucak gezmelerinde
dun gece epey serindi esim kisa kollu yatiralim dedi aklina uydum pismanim umarim hasta olmaz..
bu arada 29-30 haziran tatil diye okudum seminerler bitiyor cuma günü, pztsi kadin dogum doktoruma gidicem 5 gun rapor umarim verir, vermezse bi daha asla gitmem yüzüne söyleyip cikarim hic rapor almadim ondan dogumdan bu yana..
Haklısın canım ama tam takıntım olan konuda yorum yapınca bozuldu sinirlerim ileride fazlasıyla karsilasacagimizi düşünce hakket en kulakları tıkamak lazim yoksa çekilmeztatlım,,, sen daha iyi bilirsin ama böyle insanlarla ne yazık ki hep karşılaşıcaksın,, şimdi kilosunu karşılaştırıcak sonra yürümesini, emeklemesini, konuşmasını, daha sonra okul olaylarında v.s.
benim oğlum kilosu boyu iyi şükür, benim KV bile karşılaştırdı bebeğimi bilmem kimin bebeği ile,,, ilk çok üzüldüm ama anladım ki bu hep olucak,,,,bende kulaklarımı tıkayıp hı hı deyip geçiyorum sana da tavsiye ederim,,,
sende kulaklarını tıka,, hı hı de geç,, tatlım,,
23 Ocak doğumlu canim . 2 ve 3 ay arasında az aldı o zamandan beri taktım dr ların Bana da iyi demesine ragmen .Selam kizlar. Biz kizimla annemlere geldik. Uzun bir sure kalacagiz. Burasi deniz kenari. Ilk defa denize soktuk cimcimemi cok sevdi. Daha ayaklarini sokar sokmaz cildirdi. Ayaklarini bir cirpisi var gormeniz lazim. bu arada her yeri isilik oldu sicaktan. Umarim tuzlu su gecirir.
Pazartesi doktora gittik 6. Ay kontrolune gidemeyecegimi soyledim. Ek gida icin on bilgilendirme yapti. Ilk on gun sadece sebze, sonraki on gun yogurt eklenecek dedi. Meyveyi ek gidaya basladiktan 20gun sonra vermeye basla dedi. Meyveyle baslarsan sebzeler tatsiz gelir cok zorlanabilirsin yedirmekte dedi. Bana cok mantikli geldi.
hihami bebegin ne zaman dogdu bilmiyorum ama kilosu kiziminkiyle neredeyse ayni. Ben hic kafama takmiyorum. Daha dogrusu bana tombis bile geliyor. Doktorum da kilosu cok iyi diyor her seferinde. Bence sen de stres yapma ve kulaklarini da tika cahil insanlarin gereksiz laflarina.
İçimden hep böyle söylememe rağmen kendim farklı davranıyorum Canım. Bi de etrafımda hep hemen hemen aynı zaman doğumlu bebekler var hepsi de bizimkinden tombis çıkınca kayıtsız kalamadım sanirim . Boy kilo paylasimina ben de karşıyım Aslında ama burada yazdıktan sonra kızların yorumlarıyla rahatladımMerhaba anneler
Hayırlı Ramazan'lar herkese.. Tutanlara Allah kolaylık güç kuvvet versn..
Birkaç gündür bebeğim az çiş yapıyordu doktor benim 4 tl gibi su içmem gerektiğini yazın geldiğini terlediğimizi vurguladı. Sizin de aklınızda olsun..
15 gün slnra altıncı ay kontrolümüz var kan ve idrar tahlili olacak. Ona göre Demir hapına başlanacak. Inş gerek kalmaz.. Ek gıda için aceleci olmayacağımı söyledim doktora, tebrik etti en Güzeli her şeyin zamanı var dedi. Benimle aynı düşünmesi beni mutlu etti:)
M miss_curious canım bir dahaki doktor randevune bebeğimi hep giydirdiğin gibi giydirerek git yanına da giydirmek istediğin kıyafetleri al. Doktor bunlar fazla derse Çıkışta da ince Olanları giydirir hem de doktora sorarak onayını alırsın ben 4. Ay kontrolünde öyle yapmıştım. Daha doğrusu doktor görür Görmez çok fazla Demiş birlikte azaltmıştık.
Bir de sen İngilizce öğretmeniydin sanırım yabancı kaynaklardan ek gıda hakkında bilgi alabilirsin çok güzel araştırmalar va.. Tarhana en son verilecek çorbalardan içinde salça domates vs var Bebeğin Alerjik olabilir vs. Ağır bir çorba...
hihami canım hamilelik boyunca burada bebeklerin kg konuşulurdu hiç takmadım Allah bilir nasıl doğacağını dedim. Minnacık bi kızım Doğdu :)
2 küsür kızım yeni doğmuştu ve bi arkadaşım hastane ziyaretinde o kocaman bebek tıpkı celine( başka bi arkadaşımızın kocaman Doğan bebeği) gibi diyip durdu:)) o zaman Anladım ki insanlar atıyor hiç takmamak Lazım :) ben hiç bebeğimin kilosunu boyunu vs konuşmuyorum çünkü bu onun bilgileri. Elimden geleni yapıp emziriyorum gerisi Allah Kerim.. Bir de kilo değil Bağışıklık sistemi önemli sağlıklı olnaları buna bağlı. Hiç takılmamanı tavsiye ederim.
Takmamaya çalışıcam Canım artık bundan sonra. O gün özellikle cevap vermedim taze anne sonuçta heyecanlı filan hevesini kırmayayım dedim ama benim sinirim bozuldu işte.Canım çok huzursuz oldum bu sene denemek istiyorum eşim yok diyor içim daralıyor ondan çok taktım
sağol canım artmaya başladı çok şükür, humanayı bırakma canım iç ben bıraktığıma pişman oldum
ahh uyku uyku bu günlerde uykusuzluk yüzünden çok sinirliyim
canım ya takma desemde üzülüyor insan ama daha bu başlangıç o kadar çok kıyaslamayla karşılaşacaksın ki bu hafif kalacak, üzülüyorum d ediğin halde kıyaslamaya devem edenler olacak benim gibi takmamayı başaramıyorsan sende o insanların zayıf noktasından vuracaksın o zaman susuyorlar, hem eymende 3350 doğdu ilk ay 1 kilo 700 gr aldı 5100 oldu sonraki aylar normal almaya başladı o kadın hep öyle gidecek sanıyor, hem sadece emzirdiği ne malum bazısı süt yettiği halde kilo için mama veriyor çok gördüm
inşallah hep sakin olursun canım zaten koşturuyorsun iki çocukla Allah iki kere kolaylık versin sana
elimde olmadan üzüldüm canım reglide yakınya alınganlığım sinirim üstümde:)
ha ha hay bende aynı düşündüm:)
sağol canım rahatlattınız beni
aynen canım bazıları bencil oluyor öylelerine anladığı dilden konuşmak lazım
canım çok geçmiş olsun, sende yazınca ben iyice şüphelendim şimdi eymenden çünkü kilo alımı durdu verecek diye korkuyorum sütüm arttığı halde değişmedipazartesi bende aile hekimine gidip tahlil yaptırayım hem eyemen hem abisine, abisi için iğne kullandık geçen sene bu zaman bu sebepten
olsun canım iyi ki yazdın aslında mantıklı her gün birini içsemde olabilir, kv ye bakalım eğer çok artmazsa diyicem:)
canım bende denemek istiyorum içim rahat etmiycek, @bestemeste yazmış bir tarif o yazınca aklıma geldi, beyaz banyo sabunu var ya ondan minik bir parça sütyeninin içine koy canım o şişliği ağrıyı alıyormuş, görümcem dedi yeni kızını sütten kesti çok şişmiş ağrımış memesi öyle yapınca inmiş
canım ısırınca çok zor ama tepki verme oyuna çevirir hep ıstırır
iyi tatiller canım:) ek gıda da bende öyle başlamayı düşünüyorum
ayy maşallah süphanalllah çok çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder, bende ramazandan sonra inşallah artık deniycem bu yöntemi
canım kv de alınabilir ama lütfen izin verme çok erken ağır gelir kızına
Allah kabul etsin canım, ek gıdaya başladın sen hadi hayırlısı:)
aynen aynı yerdeyiz:)
canım giyinme ve yıkama konusunda sen biraz daha rahat ol çünkü çok sıcak bir yerdesin ablamlar askılı giydiriyor senin o taraftalar, bu kadar korunaklı büyütürsen çok sık hastalanır miniğin
canım kaşık maması benimde aklımda kilo için, malum mamayı almıyor asla
ayy pınar benim gibi sabah 5 te kalkacağını bilsen uyurdun
canım aynen benim oğlumda öyle, büyüme atağı 6. ayda oluyor daha önceye de sarkabiliyormuş büyüme atağı sanırım, dişte düşündürüyor tabi, kusma bizde de var bu ara, çok sık emziriyorum o yüzden kusuyor benim ki
ha ha hay eski eflal olsa gelirdi yardıma
aynen ya işi yapmayınca rüyamda yapıyorum
gönlüne göre dr bulmana sevindim darısı başıma:)
benimkide kusuyor canım yediklerinden olmasın seninki
gece kuşu minik kuzun
canım aynen büyük oğlum geçen sene öyle oldu sadece kusuyordu özele gittik sadece kan tahlili alıp oğlumu ağlata ağlata serum verdiler, geçmedi devlette ki dr umuzu bulduk, idrar istemediler mi dedi yok dedik kusan çocuğa idrar tahlili istenmez mi enfeksiyon en büyük ihtimal dedi ki öyle çıktı kültürde de bir sürü antibiyotiğe bağışıklık kazandığı çıktı mecburen iğne vermiş geçmezse hastaneye yatırıcaz demiş çok şükür geçmişti, benim oğlum kakasını tutuyordu 10 gün o yüzden olmuştu enfeksiyonu
canım bak test yap diyorum:) ahmetide yerim
benim kuzuda ben öptükten sonra yanağıma değdiriyor dudaklarını
bilemedim ki canım
Çok geçmiş olsun canim insanlar iyileşir bir an önceHayırlı sahurlar kızlar
okudum hep ama yazamadım
COOK gecmıs olsnnHayırlı sahurlar kızlar
okudum hep ama yazamadım
Geçmiş olsun canım bebekler hasta olunca hayat insan için duruyor gerçekten...
geçmiş olsun canm ins bi an önce iyileşir ahmet arhanımız adasımız pis olur mu pek sevımlıdır o şimdi
Cok gecmis olsun cnm ben de merak ediyordum sizi. .
bi an önce toparlar insallah .
masallah cnm Ahmet beye..
benim minik hala kucak gezmelerinde
dun gece epey serindi esim kisa kollu yatiralim dedi aklina uydum pismanim umarim hasta olmaz..
bu arada 29-30 haziran tatil diye okudum seminerler bitiyor cuma günü, pztsi kadin dogum doktoruma gidicem 5 gun rapor umarim verir, vermezse bi daha asla gitmem yüzüne söyleyip cikarim hic rapor almadim ondan dogumdan bu yana..
Çok geçmiş olsun canim insanlar iyileşir bir an önce
COOK gecmıs olsnn
ayy canım benım antıbıyotıgı emzırdıkten bı saat sonar verdın mı bızde oyle olmustu ebe bı saat sonra ver dedı cıdden ıse yaradısağ olun teyzeleri dun akşamdan beri daha iti ateşi yok halsizliğide geçiyor sanki çırpınmaya başladı yine:) burun akıntısı kaldı şimdilik
sabah antibiyotiği verdim çok fena şekilde kustu tekrar verdim yine kustu
vermedim bende ne yapmak lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?