2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
daha yenı benım bebe bı kaka yapmıs kafasına kadar hemen banyo yaptırdık yoruldum acıktım bugun ıftarı esım hazırlayacak ben rahatım :) yorgunluk ve aclık var sutum var cok sukur Sabah bbı evı supurdum aksamda banyoyu temızlemem lazım off bu banyo temızlemekten sınır oluyorum hıc sevmıyrm hava kapalı ramazanla bırlıkte hepten eve kapandık normalde haftada bı gun ılceye gıderdık sımdı oda yok gonlumde kapalııı

Geçmiş olsun canım bebekler hasta olunca hayat insan için duruyor gerçekten...

geçmiş olsun canm ins bi an önce iyileşir ahmet arhanımız adasımız pis olur mu pek sevımlıdır o şimdi

Günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebıslerı biz kaka nobetine uyandık geri uyuyacagızx ins hava güzel olsun iftara pikniğe gidelim ya yağmur hergün ne tatlılar ya vakit çok çabuk geçiyor kizimin resimlerine baktım da çok özledim bebrklıgını... Bü arada masallah oğlum hiç durmuyor kedi gibi durup kollarını güçlendiriyor öne doğru atlayıp emeklıyor ve cıngırak sallamayı çok seviyor sizinkiler neler yapıyor

Cok gecmis olsun cnm ben de merak ediyordum sizi. .
bi an önce toparlar insallah .
masallah cnm Ahmet beye..
benim minik hala kucak gezmelerinde
dun gece epey serindi esim kisa kollu yatiralim dedi aklina uydum pismanim umarim hasta olmaz..
bu arada 29-30 haziran tatil diye okudum seminerler bitiyor cuma günü, pztsi kadin dogum doktoruma gidicem 5 gun rapor umarim verir, vermezse bi daha asla gitmem yüzüne söyleyip cikarim hic rapor almadim ondan dogumdan bu yana..

aa bilmiyordum canım çok sevindim tatile son beş gün yani versin bi zahmet ya ne olacak ..hasta olmaz korkma canım orası antalya kızlar biraz daha geç remeklıyor kızım 7.5 alıştı bu beş buçuk dusun yani 6 bitecek az kaldı

Haklısın canım ama tam takıntım olan konuda yorum yapınca bozuldu sinirlerim ileride fazlasıyla karsilasacagimizi düşünce hakket en kulakları tıkamak lazim yoksa çekilmez

23 Ocak doğumlu canim . 2 ve 3 ay arasında az aldı o zamandan beri taktım dr ların Bana da iyi demesine ragmen .
İçimden hep böyle söylememe rağmen kendim farklı davranıyorum Canım. Bi de etrafımda hep hemen hemen aynı zaman doğumlu bebekler var hepsi de bizimkinden tombis çıkınca kayıtsız kalamadım sanirim . Boy kilo paylasimina ben de karşıyım Aslında ama burada yazdıktan sonra kızların yorumlarıyla rahatladım

Takmamaya çalışıcam Canım artık bundan sonra. O gün özellikle cevap vermedim taze anne sonuçta heyecanlı filan hevesini kırmayayım dedim ama benim sinirim bozuldu işte.

Selam kızlar dün iftara misafirlerim vardı dun anca bildirimlere bakabildim bi ara alıntı yaptım anca bugün cevap yazdım kaç gün önceki olaya İftar güzel geçti korkuyordum bebekle nasıl olacak diye oğlum tam bi melekti anakucaginda oturttum yanımıza arkadaşın 1.5 yaşındaki kızı taciz edince mama sandalyesine aldık tabi bunların hepsi yemek odasına taşındı Mama sandalyesinde 10 dk filan oturuyor eline oyuncaklar vererek süreyi uzattım biraz böylece rahat yemek yiyip servis yapabildik . Yemekten sonra emzirdim tam uykuya dalacakti yine odaya girip çıkanlar yüzünden uykusu kaçtı uyku saatini 1 saat filan geçti sonra esim uyuttu yukarıya yerine yatırdık bizimki aynı katta çocuk sesinden uyuması mümkün değildi. Misafir iyi hoş da çocuğuyla ilgilenmeyen misafir biraz geriyo beni ev şu an savaş alanı gibi. Dağınıklık toplanır da bar sandalyemin yükseklik ayarını yapan çubukları çıkarmışlar ve yerini de bilmiyorum bakalım hangi odadan cikacak bi de küçücük çocuğunun eline pide verdi arkadaş çocuk geze geze yedi en sinir olduğum şey kendi evinde de çok titizdir bana gelince böyle yapıyo. Ayy amma şikayet ediyorum bugünlerde ilgi alanlarim daraldı insanlara sarıyorum galiba mazur görün kızlar beniiii Yine de misafir güzeldir deyip noktayı koyuyorum .

Çok geçmiş olsun canim insanlar iyileşir bir an önce

Geçmiş olsun canım bebekler hasta olunca hayat insan için duruyor gerçekten...

geçmiş olsun canm ins bi an önce iyileşir ahmet arhanımız adasımız pis olur mu pek sevımlıdır o şimdi

Çok geçmiş olsun canim insanlar iyileşir bir an önce

COOK gecmıs olsnn

sağ olun teyzeleri dun akşamdan beri daha iti ateşi yok halsizliğide geçiyor sanki çırpınmaya başladı yine:) burun akıntısı kaldı şimdilik

sabah antibiyotiği verdim çok fena şekilde kustu tekrar verdim yine kustu
vermedim bende ne yapmak lazım acaba

ayy canım benım antıbıyotıgı emzırdıkten bı saat sonar verdın mı bızde oyle olmustu ebe bı saat sonra ver dedı cıdden ıse yaradı

Bizim üst kattaki komşular evi yıktılaar eemen yaa kadının iki çocuğu var biri iki yaşında biride altı aylık kadın evlendiğim güne lanet olsun diyip duruyor..
Benimde ikinci çocuğum olursa böylemi olacak gözüm korktu resmen abdullahtan bu yana ikinci çocuğu yapmadan önce iki kere düşünürdüm şimdi kadın sayesinde on kere düşünüyorum allah kadının yardımcısı olsun vallahi

Kızlar merhaba.oğlumun elleri ayakları cok terliyo su gibi.sizinkilerde de varmı öyle bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…