Devamlı mi kusuyir?Bizden de günaydın. Bizim de kusmamız başladı. Allah herkese kolaylık versin.
yok yapıyor canım da hergün sabah erken yapıyor ha yaptı ha yapacak bekliyorumGunaydin canim.kalasini yapmiyor mu.
Aynen canim 1 ya da 2 saat uyuyorum toplamda.teror estirmiyorum da iyi de olmuyrum.hep yorgun ve halsizim.Cnm yazdiklarini okuyunca kendimden utandim, uykuya felaket duskun biriyim senin gibi olsam evde teror estiririm heralde masallah sana..Gece hic uyumuyorsun anlattığın kadariyla..
gecmis olsun cnm bu havalar cok tehlikeli bi sıcak bi soguk..
Maşallah ne guzel.dikkat etmedim canım,öyle deneyeyim birde
canım 3defa içti öncesinde
antibiyotik bitirilmeli doğru söylüyorsun
bitmese nolur acaba
bide calpol ver demişti 2gun bugün hiç ateşi yoktu vermedim onuda
canım direk söyleseniz küserler mi acaba
evet canım bende de güzel gidiyor şimdilik
hiç acıkıp susamıyorum hatta bazen unuttum da bişey mi yedim acaba diyorum:)
bende dun kalkamam tekrar diye sahura kadar bekledim sağ olsun oğluşum geç kalktı
yok yapıyor canım da hergün sabah erken yapıyor ha yaptı ha yapacak bekliyorum
Oglus da öyle hele gece uykusuna dalarken aglayarak yoruluyi çok üzülüyorum oyle uyuyo.... iyi gezmeler canim kolay gelsin sanaGnydn kizlar
Bugun babalar günü yaylaya babamin yanina gidicez kismetse yol 1 saat sürüyo ve virajli benim minigin uyanmasini bekliyorum.esim de uyuyor onlar uyanana kadar yemek yapsam iyi olur.
Aglaya aglaya uyudu benim cadi, uykusu gelince krize giriyor, sallarken agladi durdu.. esimin yanında rahat uyutamadim çünkü ağlamasına dayanamiyor, kiyamiyor hic..
kizlar benim Minik usutunce kusuyor, kontrolde sordugumda usutmeden kusabileceklerini söylemişti dr.Havaların da bi ayarı Yok su siralar..
Benim oğlumda birkaç gecedir çığlık çığlığa yatıyor ne yapacağımı şaşırdım hele birde çığlık atışını duysanız sanki biri onu dilimliyor gibi büyün apartman sesimizi duyuyor herhaldeOglus da öyle hele gece uykusuna dalarken aglayarak yoruluyi çok üzülüyorum oyle uyuyo.... iyi gezmeler canim kolay gelsin sana
Ben almadim canim.en sevdigi yemeği yaptim iftaraSelam kızlar eşlerinize babalar günü hediyesi aldınızmı?
Ben alıp almamakla kararsız kaldım biryandan diyorum alayımda sevinsin ve utansın biryandanda o anneler günü bana birşey almadı diyorum ..
Yalniz degilmisiz.normal mi aceba.gazi oluyo hem emmek istiyo gaz çıkarma pozisyonunda omzuma aldigim da bagira bagira agliyo memeden cektin diye.Benim oğlumda birkaç gecedir çığlık çığlığa yatıyor ne yapacağımı şaşırdım hele birde çığlık atışını duysanız sanki biri onu dilimliyor gibi büyün apartman sesimizi duyuyor herhalde
Ben almadim canim.en sevdigi yemeği yaptim iftaraicimden geldigi bigün de hediye alirim
Hos odun kocam anlamaz ki almisim almamisim hic önemi yok onun için
Canım valla benimki sanki şımarıklığından ağlıyor babasını istiyor badıyor yaygarayı bir çığlık atışı var sanırsın kıyamet kopuyor bazen ona gülüuorumYalniz degilmisiz.normal mi aceba.gazi oluyo hem emmek istiyo gaz çıkarma pozisyonunda omzuma aldigim da bagira bagira agliyo memeden cektin diye.abdullahim benim kiyamiyrum yavrulara
Ne güzel canim al o zaman. .Benim eşim çok duygulanıyor seviniyor onun için almak istiyorum ama anca iftardan sonra çıkabilirim şimdi çıksam çok susarım
Aynen aynenHa normal zamanda da bagiriyo ciglik atiyo kiziyo bize.hele sabahları mümkün degil uyutmuyo kulagimizin dibinde ciglik atiyor
Canım valla benimki sanki şımarıklığından ağlıyor babasını istiyor badıyor yaygarayı bir çığlık atışı var sanırsın kıyamet kopuyor bazen ona gülüuorumufacık boyuyla neler yapıyor diye..
Aynen aynen:))Canım valla benimki sanki şımarıklığından ağlıyor babasını istiyor badıyor yaygarayı bir çığlık atışı var sanırsın kıyamet kopuyor bazen ona gülüuorumufacık boyuyla neler yapıyor diye..
Benim oğlum arabsında yatıyor hem banada yürüyüş oluyor ..Ne güzel canim al o zaman. .
Iftardan sonra mi.ay ben cok kostur kostur oluyrum hicbirsey yetismiyo.oglan uymak istiyo onunla uğraşıyorum.kv ye bile gitmek istemiyorum
Sıkıntı yok öyleyse:)Benim oğlum arabsında yatıyor hem banada yürüyüş oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?