2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen canim 1 ya da 2 saat uyuyorum toplamda.teror estirmiyorum da iyi de olmuyrum.hep yorgun ve halsizim.

Maşallah ne guzel.
Ben zorlanıyorum 2 gündür baya....dun aksama dogru baya huysuzlandi oglus.galiba doymadi.bakayim.olmadi ara ara tutarim.ortsainda regl olucam zaten inş. Oyle böyle gecicek

Gnydn kizlar
Bugun babalar günü yaylaya babamin yanina gidicez kismetse yol 1 saat sürüyo ve virajli benim minigin uyanmasini bekliyorum.esim de uyuyor onlar uyanana kadar yemek yapsam iyi olur.
Aglaya aglaya uyudu benim cadi, uykusu gelince krize giriyor, sallarken agladi durdu.. esimin yanında rahat uyutamadim çünkü ağlamasına dayanamiyor, kiyamiyor hic..
kizlar benim Minik usutunce kusuyor, kontrolde sordugumda usutmeden kusabileceklerini söylemişti dr.Havaların da bi ayarı Yok su siralar..

Oglus da öyle hele gece uykusuna dalarken aglayarak yoruluyi çok üzülüyorum oyle uyuyo.... iyi gezmeler canim kolay gelsin sana

Selam kızlar eşlerinize babalar günü hediyesi aldınızmı?
Ben alıp almamakla kararsız kaldım biryandan diyorum alayımda sevinsin ve utansın biryandanda o anneler günü bana birşey almadı diyorum ..

Oglus da öyle hele gece uykusuna dalarken aglayarak yoruluyi çok üzülüyorum oyle uyuyo.... iyi gezmeler canim kolay gelsin sana
Benim oğlumda birkaç gecedir çığlık çığlığa yatıyor ne yapacağımı şaşırdım hele birde çığlık atışını duysanız sanki biri onu dilimliyor gibi büyün apartman sesimizi duyuyor herhalde

Selam kızlar eşlerinize babalar günü hediyesi aldınızmı?
Ben alıp almamakla kararsız kaldım biryandan diyorum alayımda sevinsin ve utansın biryandanda o anneler günü bana birşey almadı diyorum ..
Ben almadim canim.en sevdigi yemeği yaptim iftaraicimden geldigi bigün de hediye alirim
Hos odun kocam anlamaz ki almisim almamisim hic önemi yok onun için

Yalniz degilmisiz.normal mi aceba.gazi oluyo hem emmek istiyo gaz çıkarma pozisyonunda omzuma aldigim da bagira bagira agliyo memeden cektin diye. abdullahim benim kiyamiyrum yavrulara

Ben almadim canim.en sevdigi yemeği yaptim iftaraicimden geldigi bigün de hediye alirim
Hos odun kocam anlamaz ki almisim almamisim hic önemi yok onun için
Benim eşim çok duygulanıyor seviniyor onun için almak istiyorum ama anca iftardan sonra çıkabilirim şimdi çıksam çok susarım

Ha normal zamanda da bagiriyo ciglik atiyo kiziyo bize.hele sabahları mümkün degil uyutmuyo kulagimizin dibinde ciglik atiyor

Yalniz degilmisiz.normal mi aceba.gazi oluyo hem emmek istiyo gaz çıkarma pozisyonunda omzuma aldigim da bagira bagira agliyo memeden cektin diye. abdullahim benim kiyamiyrum yavrulara
Canım valla benimki sanki şımarıklığından ağlıyor babasını istiyor badıyor yaygarayı bir çığlık atışı var sanırsın kıyamet kopuyor bazen ona gülüuorum ufacık boyuyla neler yapıyor diye..

Benim eşim çok duygulanıyor seviniyor onun için almak istiyorum ama anca iftardan sonra çıkabilirim şimdi çıksam çok susarım
Ne güzel canim al o zaman. .
Iftardan sonra mi.ay ben cok kostur kostur oluyrum hicbirsey yetismiyo.oglan uymak istiyo onunla uğraşıyorum.kv ye bile gitmek istemiyorum

Aynen aynen:))

Ne güzel canim al o zaman. .
Iftardan sonra mi.ay ben cok kostur kostur oluyrum hicbirsey yetismiyo.oglan uymak istiyo onunla uğraşıyorum.kv ye bile gitmek istemiyorum
Benim oğlum arabsında yatıyor hem banada yürüyüş oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…