Canım güzel oluyor çok oyalanıyorlar benim ondan yok ama eşim yürüteç almış oyuncak bölümü çıkıyor oğlumu şimdi koyamadığım için onu Söküp oğlumun önüne koyuyorum çok hoşuna gidiyorbayanlar,,bir sorum var,,
ben oğluma çok oyuncak almak istemiyorum,, şimdi bir tane aktivite masası alayım diyorum oğluşumu baya idare eder,, sonra da lego falan alırım diye düşünüyorum,,
ama aktivite masasında kararsız kaldım,,,
http://www.e-bebek.com/fisher-price...si_FPR-BMC18?gclid=CJ6jqev1r8YCFayWtAod2LEGmQ
birde fisher price piyano yapmış,,,
http://www.e-bebek.com/fisher-price-l-l-piyano-turkce-ingilizce_FPR-T5129
piyano sanki daha işlevli daha çok oğlumu meşguk eder,,,
daha önceden kullananlar var mı aktivite masası veya piyano ????
inan ki bilmiyorum,, dişi çıkıcak oğlumun 2 aydır telef oldu kuzucum,,,,
belki dönemseldir,, yada kış bebekleri sıcağı sevmiyor,,,
Bizimkide iki aydir dalya akitip duruyo ama disin geldigide yokinan ki bilmiyorum,, dişi çıkıcak oğlumun 2 aydır telef oldu kuzucum,,,,
belki dönemseldir,, yada kış bebekleri sıcağı sevmiyor,,,
saol teyzesi hiç düşünüp üzülme ben vurdurup havaya biraktim sadece bi çay kaşığı calpol vermiş gecede sık uyandı ama ateş olmadı bacağı agrisi emeklemez sonuçta topac gibi duramıyor senin o mınıkken keyfini biliyor he
canım 2iğne bi bacak bi iğne birinden bi de damla agiza olduda bitti masaallah korkma
ay ne güzel ya biz daha yarın ilk dışardayız kolay gelsin canım
yarım şu bardagi suya 3tatlı kaşığı pirinç unu ekle canım ben tatlandırmak için pekmez ekliyoruz ii çay kaşığı pişir kıvamına göre kapat altını peltek gıbımı koyu mu istiyorsun catalla iyice cırp
Teşekkür ederim kizlar cok sagolunCay bardagi suda bir tatlikasigi yulaf ununu cirparak pisir icine anne sutu kayarak seyrelt tabi soguyunca ( sicakken icine tereyagida koyuyorlar ama bana agir gelirmis gibi geldi)
Ay canim ya cok gecmis olsun cok kötü bisey hemoroid tez zamanda gecer insallahSelam güzel anneler
Dun genel cerraha gittim.daha once de yazmistim dogum sonrasi hemoroid oldum diye aslında catlak suphem de vardi ablamdan biliyrum.dedididgm gibi catlak varmis krem verdi.cok kötüydum.ins fayda eder.ah annelik dogumdan bi hediye daha varmis bende.
canım hepsi öyle bence sutun azlıgından değil sosyallesmeye başladılar ondan şaşma kendini sessiz ortamda ver o ederken ayagiyla oyna koluna masaj yap dokunsallıgı artırSanki 6 ayi doldurunca pat diye sutum azaldi tesadufmu bilmiyorum,memeyi verdigimde surekli birakip guluyor etrafa bakmak istiyor,konusuyor,dogrulmaya calisiyor,meme haric herseyle ilgileniyor,az diyemi boyle yapiyor yoksa boyle yaptigi icinmi azaldi anlamis degilimm kizlar..
çok geçmiş olsun canım ya muayenesi de çok zor ins çabucak atlatırsnSelam güzel anneler
Dun genel cerraha gittim.daha once de yazmistim dogum sonrasi hemoroid oldum diye aslında catlak suphem de vardi ablamdan biliyrum.dedididgm gibi catlak varmis krem verdi.cok kötüydum.ins fayda eder.ah annelik dogumdan bi hediye daha varmis bende.
Cnm valla ben de ek gidaya geceli sütüm Mu azaldi yoksa kizim mi az emiyor anlamadim..bi seyler yedikce az emiyor sanki ve hal boyle olunca azaliyor. .Sanki 6 ayi doldurunca pat diye sutum azaldi tesadufmu bilmiyorum,memeyi verdigimde surekli birakip guluyor etrafa bakmak istiyor,konusuyor,dogrulmaya calisiyor,meme haric herseyle ilgileniyor,az diyemi boyle yapiyor yoksa boyle yaptigi icinmi azaldi anlamis degilimm kizlar..
Sanki 6 ayi doldurunca pat diye sutum azaldi tesadufmu bilmiyorum,memeyi verdigimde surekli birakip guluyor etrafa bakmak istiyor,konusuyor,dogrulmaya calisiyor,meme haric herseyle ilgileniyor,az diyemi boyle yapiyor yoksa boyle yaptigi icinmi azaldi anlamis degilimm kizlar..
Selam güzel anneler
Dun genel cerraha gittim.daha once de yazmistim dogum sonrasi hemoroid oldum diye aslında catlak suphem de vardi ablamdan biliyrum.dedididgm gibi catlak varmis krem verdi.cok kötüydum.ins fayda eder.ah annelik dogumdan bi hediye daha varmis bende.[/QUOTE
geçmiş olsun canım sanırım bende de var ama hiç,gitmedim
normal doğum da yapmadım ama
bayanlar,,bir sorum var,,
ben oğluma çok oyuncak almak istemiyorum,, şimdi bir tane aktivite masası alayım diyorum oğluşumu baya idare eder,, sonra da lego falan alırım diye düşünüyorum,,
ama aktivite masasında kararsız kaldım,,,
http://www.e-bebek.com/fisher-price...si_FPR-BMC18?gclid=CJ6jqev1r8YCFayWtAod2LEGmQ
birde fisher price piyano yapmış,,,
http://www.e-bebek.com/fisher-price-l-l-piyano-turkce-ingilizce_FPR-T5129
piyano sanki daha işlevli daha çok oğlumu meşguk eder,,,
daha önceden kullananlar var mı aktivite masası veya piyano ????
Sagol canim ins.cok zor gercektenAy canim ya cok gecmis olsun cok kötü bisey hemoroid tez zamanda gecer insallah
Sorma canim.sirf bu yuzden erteliyrdumcanım hepsi öyle bence sutun azlıgından değil sosyallesmeye başladılar ondan şaşma kendini sessiz ortamda ver o ederken ayagiyla oyna koluna masaj yap dokunsallıgı artır
çok geçmiş olsun canım ya muayenesi de çok zor ins çabucak atlatırsn
bu donem böyle sanırım
benimki ne zaman versem alırdı ama şimdi çok acıkmadıysa çılgın gb ağlıyor
canim insaallah ameliyata gerek kalmaz dikkatli bir annesin tebrik ederimSağılun kızlar hepinizden Allah razı olsun
Ankara ya gitmeyi düşündük ama o,dr yok gerek yok dese içimiz yine rahat değil adam adam yarım saat anlattı tomografiyi tamamen kapalı
Bi de ablamın kızında da aynı sıkıntı olmuştu ama tomografide boşluklar açıktı aynı dr 2yıl takip etti
Adamın bebekler konusunda yurt dışı eğitimi falan var ameliyat yaptığı birçok bebek fotosu gösterdi bize ablamlar bitlisten geldiler 2yıl boyunca bu dr için o yüzden güveniyorum ama çok da kararsızım
Ne densizlik ya, üzülme hiç canım@asliayet canim ben de oyle nazımin gectigine diyebilirim ama.genelde diyemem hele biri kocaman tirnagiyla dudagina vurarak sevdi icim gitti hem mikrop hem bisey olucak amann. Esim der. Ona da sonradan görme diyordu kv filan cok sinir oldum.kucucuk eltinin kizi gelmis amcam abdullahi cok seviyo kucağından indirmiyo sonradan oldu ya dedi ki cocuk ne bilir.sonra lv itiraf etti ben diyordum ya lafimi söylüyor diye güldüler eltiler filan cok sinir oldum cidfi bi sekilde tavrimi koydum gulmedim.ne alakasi var esim cok merhametli ilk gunden olsaydi yine ayni davranirdi dedim. Ki esim yolda yaralı kus bulsa eve getirir.ayy uzattim ama ben de doluyum bu konuda.
Benim d e kv kp anlayışlı kendi tarafım değilAyy gicik oluyrum bu tiplere.bizde iki tarafta kiyamaz hele kv kp opmezler bile tarafi da öyle. Ama lüzumsuz insanların boyle muamele yapmalari zoruma gidiyor.ah bir diyebilsem icime koyuyo hep.
Bencede var bizim burda bir sşey:)amcası da bı kere ısırdı mınıgımı bı ugundu amcası nası agladı bı daha ısırma dedım ama ıcım yanıyor onuda dıyemezdım de enıstem ya bıde dedım ona kv falan kızdılar her kucagına aldıgında soyluyorum ısırma haa dıye :) bence bızım sıvaslılar da bısey varsınır yenge nasıl kıyıyorlar yaa mınnacık bebege of ben sevmeye kıyamıyorum sadece kendı bebegıme degıl butun bebeklere oyle
SSağol canim tupper bana da pahali geldi bende wee alayimKizlar bugun bebegime mama seti aldim wee markanin, ikili kutu ustune kapakli bi bolme var oraya kasigi konuluyor, cok begendim, hafif akiskan gidalar icin idealmis, meyve sebze koyup yediririm umidiyle aldim, 14 lira fiyati. Kasigin uc kismi yumusacik biberon uclari gibi yymusakligi, tupper tek kasik 15 lira ve daha sert kasigi var bunu tavsiye ederim :)
O tarz bir projektor bende istiyorum ama buyuk oglum bozar hic tahammulu yok kardesine bir sey almamiza, ona alsakta cok kiskaniyorbayanlar bana geçen hafta müzikli projektör hediye gelmişdi,, kullanıyorum ve artık uykuya dalmakla ilgili neredeyse hiç problemim kalmadı,, ( şunu belirteyim ki uyku saatlerimiz çok problemli değildi ama uykuya dalmakla ilgili problemi vardı oğlumun),,,
hatta bugün tek başına uyudu, sadece emzirdim, müziği açtım, odada tek başına bırakdım,,, 10-15 dakika sonra tek başına uyumuşdu,, ( gerçi eşimde aynı yatakdaydı ama eşim ondan çok önce uyumuşdu),,,
gerçi uykumuz böyle ama gündüzleri huzursuz olmaya başladı,,, ( acaba diyorum aç mı oğlum???? ) çok fazla emiyor,,, gerçi kusması da var,, ama eskiye göre o kadar çok kusmuyor,,,, büyümesi kilo alımı gayet iyi ,,,,
gerçi oğluma ne zaman meme versem hiç hayır demeden lopur lopur emiyor,,,,
bir anlamda sesli düşünüyorum,,,,,ilk defa oğlum aç mı acaba diye düşünmeye başladım....
ilk 6 ay anne sütü vermek zorundayım çünkü oğlum alerjik,,, birde öyle bir durumum var,,,
napayım ???? yorumlara ihtiyacım var,,,,
Canim peki alerjisi gecicimiAnne sutune devam canim, bizimkilerin alerjiyi atlatmalari icin anne sutu hayati onem tasiyor, ben sutumun kalitesinin ve miktarinin azaldiginin farkindayim ama 3 hafta daha disimi sikicam, senin daha az kalmis, benim tek protein kaynagim kuzu eti diger her sey dokunuyor ogluma....
Buyumus hali emir gibi olur:) gecen yazmamisim emirde ahmet gibi topcuydu ilk kelimeleri anne baba boooop :)bizim ateş olmadı ama uygulanma sebebi asi malesef bugün daha iyi gibi ordan oraya bi duramıyor ki top peşinde koşturuyor bunun büyümüş hali nasıl olur kınadıgım yaramaz öğrenciler gözümün önünde
oyy kolay gelsinAtlatilan aşılar hayırlı olsun, kalanlara Allah kerim, ya ben 1 yasina kadar artık asi yok saniyordum ama 8,5 aylıkken bir aşı daha varmış. Sizede soylediler mi?
Bizde simdiye kadar 1 kere evde iftar yapabildik, eve dönüşümüz biri buluyor ve eve gelmeden uyumuyor köftemuyku duzenimiz iyice bozuldu
Sabahta erkenden kalkıyor, az önce zar zor uyuttuk eşimle, bende son durum
Şimdi de temizlik ve alışveriş var sirada, pazartesinden itibaren ben iftara almaya baslicam inşallah, Allah yardımcım/yardımcımız olsunn
canim ilac oyle yapiyorSelam sevgili anneler
Size bir sorum olacaktı
Ben demir ilacını kullanmıyodum doğal olmadığı için ama dr çok ısrar etti beyin gelişimi için önemli diye ben de 1 haftadır düzenli kullanıyorum ama bugün kızımın kakasında kan gibi bişey gördüm emin olamadım
Demir ilacıyla aynı renkti, demir işacından kaynaklanmış olabilir mi böyle bişey yaşayan var mı
Ek gıdaya geçmedik henüz ve daha önce hiç böyle bişey olmadı
İnternette bakıyorum alerji çıkıyo ama alerjisi olsa daha önce de böyle bişey yaşamaz mıydık ya da başka belirtileri de olmaz mıydı
Kafam karman çorman oldu yine
gitmezdim:) gerci dun yazmissin:)Selam kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
Şimdi benim görümcem kv yanındaki elti ve kaynımı yemeğe çağırmış.,
Eşimle abisi konuşmuyorlar annesiylede konuşmuyor..
Görümcem beni arıyor onları iftara alacağını benim eşimi aramayacağını arasamda gelmezdiyor.
Banada sen gelmek istiyorsan gel diyor..
Bende hastayım gelemem dedim başka sefere gelitim dedim sizce gitsemmi gitmesemmi..
Birde ben gitsem oğlumu mahfedecekler öpmekten...
hayir azalmadi artik dikkatleri dagilarak emiyorlar oyle yapinca elini yuzume degdirpi opuyorum konusarak baska yere bakmasina engel oluyorumSanki 6 ayi doldurunca pat diye sutum azaldi tesadufmu bilmiyorum,memeyi verdigimde surekli birakip guluyor etrafa bakmak istiyor,konusuyor,dogrulmaya calisiyor,meme haric herseyle ilgileniyor,az diyemi boyle yapiyor yoksa boyle yaptigi icinmi azaldi anlamis degilimm kizlar..
cok gecmis olsun canimSelam güzel anneler
ayy bugunlerde taktim bende, l3kem cok zaten biooil almayi dusunuyorum benKimsecikler yok ... Neyse kızlar doğumdan sonra güneş lekesi olan var mi yada doğum lekesi benim hafif cil olustu gecmıyor bioderma leke giderici seri almayı planlıyorum içinizde başka bişey kullanıp memnun kalan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?