2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bayanlar,,bir sorum var,,
ben oğluma çok oyuncak almak istemiyorum,, şimdi bir tane aktivite masası alayım diyorum oğluşumu baya idare eder,, sonra da lego falan alırım diye düşünüyorum,,
ama aktivite masasında kararsız kaldım,,,
http://www.e-bebek.com/fisher-price...si_FPR-BMC18?gclid=CJ6jqev1r8YCFayWtAod2LEGmQ
birde fisher price piyano yapmış,,,
http://www.e-bebek.com/fisher-price-l-l-piyano-turkce-ingilizce_FPR-T5129
piyano sanki daha işlevli daha çok oğlumu meşguk eder,,,
daha önceden kullananlar var mı aktivite masası veya piyano ????

Canım güzel oluyor çok oyalanıyorlar benim ondan yok ama eşim yürüteç almış oyuncak bölümü çıkıyor oğlumu şimdi koyamadığım için onu Söküp oğlumun önüne koyuyorum çok hoşuna gidiyor

inan ki bilmiyorum,, dişi çıkıcak oğlumun 2 aydır telef oldu kuzucum,,,,
belki dönemseldir,, yada kış bebekleri sıcağı sevmiyor,,,
inan ki bilmiyorum,, dişi çıkıcak oğlumun 2 aydır telef oldu kuzucum,,,,
belki dönemseldir,, yada kış bebekleri sıcağı sevmiyor,,,
Bizimkide iki aydir dalya akitip duruyo ama disin geldigide yok

Sanki 6 ayi doldurunca pat diye sutum azaldi tesadufmu bilmiyorum,memeyi verdigimde surekli birakip guluyor etrafa bakmak istiyor,konusuyor,dogrulmaya calisiyor,meme haric herseyle ilgileniyor,az diyemi boyle yapiyor yoksa boyle yaptigi icinmi azaldi anlamis degilimm kizlar..

Selam güzel anneler
Dun genel cerraha gittim.daha once de yazmistim dogum sonrasi hemoroid oldum diye aslında catlak suphem de vardi ablamdan biliyrum.dedididgm gibi catlak varmis krem verdi.cok kötüydum.ins fayda eder.ah annelik dogumdan bi hediye daha varmis bende.

Cay bardagi suda bir tatlikasigi yulaf ununu cirparak pisir icine anne sutu kayarak seyrelt tabi soguyunca ( sicakken icine tereyagida koyuyorlar ama bana agir gelirmis gibi geldi)
Teşekkür ederim kizlar cok sagolun

Ay canim ya cok gecmis olsun cok kötü bisey hemoroid tez zamanda gecer insallah

canım hepsi öyle bence sutun azlıgından değil sosyallesmeye başladılar ondan şaşma kendini sessiz ortamda ver o ederken ayagiyla oyna koluna masaj yap dokunsallıgı artır
çok geçmiş olsun canım ya muayenesi de çok zor ins çabucak atlatırsn

Cnm valla ben de ek gidaya geceli sütüm Mu azaldi yoksa kizim mi az emiyor anlamadim..bi seyler yedikce az emiyor sanki ve hal boyle olunca azaliyor. .
etraf cok ilgisini cekiyor, sessizlikte emiyor ancak geçen ay da boyle olmustu bi donem sonra duzelmisti umarim yine oyle olur..

bu donem böyle sanırım
benimki ne zaman versem alırdı ama şimdi çok acıkmadıysa çılgın gb ağlıyor

Aktivite Masası yeğenimin vardı çok kısa süre kullandı ayaklanınca etrafı gezmeye başlayınca ilgi çekici gelmedi ona.. Bir de evi dolduran bir Köşeyi kaplayan bir şey top halı vs değil ben de oyuncak istemitorum ama geçen arkadaşlar burada oyuncak paylaşmış belki on katı oyuncağımız şimdiden var
Bence bebeğim biraz daha büyüdükten sonra ebebek vs Tarzı yerlerde deneyerek alabilirsin sever dikkatini çekerse bakarsın bir de ikinci elleri de tercih edilebilir bence..

Süt konusuna gelince emzirmeye devam sütün yeterli ama havalar sıcak bebekşeirn ilgisi azalıyor yavaş yavaş ek gıda sürecini hazırlanıyorlar derken bizde doymuyor hissi Uyanıyor.. Ama gerek yok zaten haftasına ek bir Şeyler vereceksin.. Bence emzirmeye devam.. Bir de gün kurusu Kayısı armutu abartırsam bebeğinin de etkilendiğini görebilirsin..

Kimsecikler yok ... Neyse kızlar doğumdan sonra güneş lekesi olan var mi yada doğum lekesi benim hafif cil olustu gecmıyor bioderma leke giderici seri almayı planlıyorum içinizde başka bişey kullanıp memnun kalan var mi

Sorma canim.sirf bu yuzden erteliyrdum
Neyseki korktugun kadar olmadi.dr bayan cok anlayisli iyiydi.muayene saniye sürdü

canim insaallah ameliyata gerek kalmaz dikkatli bir annesin tebrik ederim

Ne densizlik ya, üzülme hiç canım
Ayy gicik oluyrum bu tiplere.bizde iki tarafta kiyamaz hele kv kp opmezler bile tarafi da öyle. Ama lüzumsuz insanların boyle muamele yapmalari zoruma gidiyor.ah bir diyebilsem icime koyuyo hep.
Benim d e kv kp anlayışlı kendi tarafım değil
Bencede var bizim burda bir sşey:)

SSağol canim tupper bana da pahali geldi bende wee alayim
O tarz bir projektor bende istiyorum ama buyuk oglum bozar hic tahammulu yok kardesine bir sey almamiza, ona alsakta cok kiskaniyor
Oyuncak olarak emekleme doneminde topklar cok ligisini cekiyor, muzikli farkli toplar su donemde daha iyi, ilerisi icin lego puzzle cok iyi oluyor her bebek sevmeye biliyor denemek lazim, benim buyuk puzzele hastasi, 6 aylikken toplara merak saldi hala cok seviyor sayisiz topu var ama kucuk pek merakli degil topa henuz neyi sevdigini bulamadim en buyuk oyuncagi benim:) bence kilosu cisi kakasi doyduguna en buyuk kanit endiselenme ac diye dusunme ac olsa benimki gibi az kilo alir cisi kakasi azalirdi, ek gidaya gecsende biliyorsun zaten sut miktari yine fazla olmali, galactagodan ben cok memnun kaldim yaninda humana, kuru meyveli hosafim birde hurma yiyorum tabi dutta, iki uc gundur ihmal ettim yine azaldi, birde aktarda susamla rezeneyi cekip vermisler bala ya da pekmeze katip yiyorum
Canim peki alerjisi gecicimi
Buyumus hali emir gibi olur:) gecen yazmamisim emirde ahmet gibi topcuydu ilk kelimeleri anne baba boooop :)

oyy kolay gelsin

canim ilac oyle yapiyor

gitmezdim:) gerci dun yazmissin:)

hayir azalmadi artik dikkatleri dagilarak emiyorlar oyle yapinca elini yuzume degdirpi opuyorum konusarak baska yere bakmasina engel oluyorum

cok gecmis olsun canim

ayy bugunlerde taktim bende, l3kem cok zaten biooil almayi dusunuyorum ben

Tabletten yazdığım için harfler komik çıkıyor:) eymene iki gündür elma tattiriyorum yedi bir iki kaşık, mamayi yine almadi uykusunda neyse az kaldi kontrole, pek giremiyorum ama aklimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…