gayet iyiymiş çişi bazen bebekler huysuz olabiliyor dişi çıkıyor olabilir mi yada büyüme atağıgünde 4 tane bol idrarlı bezi oluyor,, kaka 2-3 günde bir yapıyor oğlum,,,
protein ağırlıklı besleniyorum, bol bol su içiyorum,,, tahin-pekmez yiyorum,, hatta kilo vermek için biraz sağlıklı yemek olayına girmişdim ama şu 4-5 gündür çok acayip yiyorum,,,
temmuz 8 de 6 aylık olucak oğlum,,, 11 gün kaldı,,
Kafan karman çorman olmasin canim o demir ilacindan kaynaklaniyorSelam sevgili anneler
Size bir sorum olacaktı
Ben demir ilacını kullanmıyodum doğal olmadığı için ama dr çok ısrar etti beyin gelişimi için önemli diye ben de 1 haftadır düzenli kullanıyorum ama bugün kızımın kakasında kan gibi bişey gördüm emin olamadım
Demir ilacıyla aynı renkti, demir işacından kaynaklanmış olabilir mi böyle bişey yaşayan var mı
Ek gıdaya geçmedik henüz ve daha önce hiç böyle bişey olmadı
İnternette bakıyorum alerji çıkıyo ama alerjisi olsa daha önce de böyle bişey yaşamaz mıydık ya da başka belirtileri de olmaz mıydı
Kafam karman çorman oldu yine
Hahahahah kınama canım kınama ben bi arkadaşın oğlunu kinamistim hep ayakta ve kucakta duruyo diye aynısından benim de oldu6. Ay aşılarını atlattım ne güzel çok gözümde büyüyor 1 Ay önceden derdi düştü banA ayrıca onun top peşinde koşan tipini yerimmm
canım 2iğne bi bacak bi iğne birinden bi de damla agiza olduda bitti masaallah korkma
ay ne güzel ya biz daha yarın ilk dışardayız kolay gelsin canımAtlatilan aşılar hayırlı olsun, kalanlara Allah kerim, ya ben 1 yasina kadar artık asi yok saniyordum ama 8,5 aylıkken bir aşı daha varmış. Sizede soylediler mi?
Bizde simdiye kadar 1 kere evde iftar yapabildik, eve dönüşümüz biri buluyor ve eve gelmeden uyumuyor köftemuyku duzenimiz iyice bozuldu
Sabahta erkenden kalkıyor, az önce zar zor uyuttuk eşimle, bende son durum
Şimdi de temizlik ve alışveriş var sirada, pazartesinden itibaren ben iftara almaya baslicam inşallah, Allah yardımcım/yardımcımız olsunn
yarım şu bardagi suya 3tatlı kaşığı pirinç unu ekle canım ben tatlandırmak için pekmez ekliyoruz ii çay kaşığı pişir kıvamına göre kapat altını peltek gıbımı koyu mu istiyorsun catalla iyice cırpSlm kizlar bebegine muhallebi veren var mi? Varsa nasil yapiyorsunuz tarif verebilir misiniz?
Ben göderiyim canımGünaydın şekerler uykuya ihtiyacım var lütfen bana bi uyku gönderin bide yardımcım olsaydı süper olurdu
Masallah kuzuna. Muzikli projektorden bizde de var ama benim minik dinliyo dinliyo sikilinca basiyo yaygarayi:)biz geceleri sinirlendiginde sakinlestirmek icin kullaniyoruz.bayanlar bana geçen hafta müzikli projektör hediye gelmişdi,, kullanıyorum ve artık uykuya dalmakla ilgili neredeyse hiç problemim kalmadı,, ( şunu belirteyim ki uyku saatlerimiz çok problemli değildi ama uykuya dalmakla ilgili problemi vardı oğlumun),,,
hatta bugün tek başına uyudu, sadece emzirdim, müziği açtım, odada tek başına bırakdım,,, 10-15 dakika sonra tek başına uyumuşdu,, ( gerçi eşimde aynı yatakdaydı ama eşim ondan çok önce uyumuşdu),,,
gerçi uykumuz böyle ama gündüzleri huzursuz olmaya başladı,,, ( acaba diyorum aç mı oğlum???? ) çok fazla emiyor,,, gerçi kusması da var,, ama eskiye göre o kadar çok kusmuyor,,,, büyümesi kilo alımı gayet iyi ,,,,
gerçi oğluma ne zaman meme versem hiç hayır demeden lopur lopur emiyor,,,,
bir anlamda sesli düşünüyorum,,,,,ilk defa oğlum aç mı acaba diye düşünmeye başladım....
ilk 6 ay anne sütü vermek zorundayım çünkü oğlum alerjik,,, birde öyle bir durumum var,,,
napayım ???? yorumlara ihtiyacım var,,,,
Sevgili anneler benden size öneri:
Eğer bebeginiz ilk kasıkta olumsuz tepki veriyorsa benim gibi ikinci kaşığa ısrar etmeyin.
Yoksa minicik midesindeki herşeyi
önce kendi üstü başı
Halı
Mama sandalyesi
Annesinin üstüne -ki bu ben oluyorum :)
Fışkırtmak suretiyle bosaltabilir...
Temizlik beni bekler :)
Abimin oglunda alerji var dr kontrole gelmeden bir hafta once ilaci kes demisti belki bebeginin kakasi ilactan dolayi oyle oldu ama yinede bilemeyiz bence dr git en azindan icin rahatlarSelam sevgili anneler
Size bir sorum olacaktı
Ben demir ilacını kullanmıyodum doğal olmadığı için ama dr çok ısrar etti beyin gelişimi için önemli diye ben de 1 haftadır düzenli kullanıyorum ama bugün kızımın kakasında kan gibi bişey gördüm emin olamadım
Demir ilacıyla aynı renkti, demir işacından kaynaklanmış olabilir mi böyle bişey yaşayan var mı
Ek gıdaya geçmedik henüz ve daha önce hiç böyle bişey olmadı
İnternette bakıyorum alerji çıkıyo ama alerjisi olsa daha önce de böyle bişey yaşamaz mıydık ya da başka belirtileri de olmaz mıydı
Kafam karman çorman oldu yine
Cay bardagi suda bir tatlikasigi yulaf ununu cirparak pisir icine anne sutu kayarak seyrelt tabi soguyunca ( sicakken icine tereyagida koyuyorlar ama bana agir gelirmis gibi geldi)Slm kizlar bebegine muhallebi veren var mi? Varsa nasil yapiyorsunuz tarif verebilir misiniz?
Eşimin gitmediği yere bende gitmezdim.Selam kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
Şimdi benim görümcem kv yanındaki elti ve kaynımı yemeğe çağırmış.,
Eşimle abisi konuşmuyorlar annesiylede konuşmuyor..
Görümcem beni arıyor onları iftara alacağını benim eşimi aramayacağını arasamda gelmezdiyor.
Banada sen gelmek istiyorsan gel diyor..
Bende hastayım gelemem dedim başka sefere gelitim dedim sizce gitsemmi gitmesemmi..
Birde ben gitsem oğlumu mahfedecekler öpmekten...
Bende onun için gitmek istemiyorum ortada ayrımcılık var .Eşimin gitmediği yere bende gitmezdim.
inan ki bilmiyorum,, dişi çıkıcak oğlumun 2 aydır telef oldu kuzucum,,,,gayet iyiymiş çişi bazen bebekler huysuz olabiliyor dişi çıkıyor olabilir mi yada büyüme atağı
gitme bence,,, eşinin ailesi eşin gitmiyorsa sende gitme,,,Selam kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
Görümcem beni arıyor onları iftara alacağını benim eşimi aramayacağını arasamda gelmezdiyor.
Bende hastayım gelemem dedim başka sefere gelitim dedim sizce gitsemmi gitmesemmi..
Gitmeyeyim dimi hem zaten gitsem oğlumu mahvederler eltinin 2 görümcemin 3 çocuğu var büyüklerde oğlumu görünce habire öpüyorlar öyle oluyorki oğlumun yüzü kabarıyor..gitme bence,,, eşinin ailesi eşin gitmiyorsa sende gitme,,,
bence gtme kendin bilirsin tabi,,,Gitmeyeyim dimi hem zaten gitsem oğlumu mahvederler eltinin 2 görümcemin 3 çocuğu var büyüklerde oğlumu görünce habire öpüyorlar öyle oluyorki oğlumun yüzü kabarıyor..
gitme bence de canımSelam kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?