Haklısın canım, gideceğim çocuk devlet hastanesi, iyi bir çocuk nörologu var ama ancak hastanede ki çocuk doktorları gerek görürse gidebiliyosun, eğer çocuk dru yönlendirmezse özelde bir çocuk nörologu arastiricam direk oraya goturucem inşallah. Bu arada bebeğin kaç aylikti ve nasıl anlaşıldı?amin kızlar sağolun
canım Bi şüphen varsa mutlaka nöroloğa götür derim çünkü ben 3tane çocuk dr götürdüm baş çevresi büyüyor sıkıntı yok dedi hepsi
ben ablamın kızından biliyordum bu durumu kontrollerine hep gitmiştim onlarla dr dan duyduklarımla şüphelendim ama dr lar niye hiçbişey göremedi bilmiyorum
amin canm
amin canm tek düşündüğüm ameliyat sonrası acı çeker mi nasıl dayanır bunlar hep kafamda
dr bebeklerin daha kolay geçirdiğini söyledi inşallah öyle olurCnm yetişkinle cocuk tabiki bir olmaz ama annem 2 kez beyin ameliyati olmustu ve hic de tahmin ettiğimiz gibi olmamıştı Cok şükür agrisi olmamisti ve ertesi gün yurutmuslerdi..sen kalbini ferah tut..
bakayım canım teşekkür ederimgit tatlım,, birde en iyi hekim. com websitesini öneririm oradan iyi doktorlar buluyorsun hep,,,
hayırlı haberlerin olur umarım,,,
3ocak doğumlu canım 5ay 3haftalık şu anHaklısın canım, gideceğim çocuk devlet hastanesi, iyi bir çocuk nörologu var ama ancak hastanede ki çocuk doktorları gerek görürse gidebiliyosun, eğer çocuk dru yönlendirmezse özelde bir çocuk nörologu arastiricam direk oraya goturucem inşallah. Bu arada bebeğin kaç aylikti ve nasıl anlaşıldı?
dr bebeklerin daha kolay geçirdiğini söyledi inşallah öyle olurCnm yetişkinle cocuk tabiki bir olmaz ama annem 2 kez beyin ameliyati olmustu ve hic de tahmin ettiğimiz gibi olmamıştı Cok şükür agrisi olmamisti ve ertesi gün yurutmuslerdi..sen kalbini ferah tut..
bakayım canım teşekkür ederimgit tatlım,, birde en iyi hekim. com websitesini öneririm oradan iyi doktorlar buluyorsun hep,,,
hayırlı haberlerin olur umarım,,,
3ocak doğumlu canım 5ay 3haftalık şu anHaklısın canım, gideceğim çocuk devlet hastanesi, iyi bir çocuk nörologu var ama ancak hastanede ki çocuk doktorları gerek görürse gidebiliyosun, eğer çocuk dru yönlendirmezse özelde bir çocuk nörologu arastiricam direk oraya goturucem inşallah. Bu arada bebeğin kaç aylikti ve nasıl anlaşıldı?
Hadi yaa ben de merak ediyordum naptiniz diye. Benim kizim yavas yavas alip da kullanamadigim esyalari kullanmaya basladi. Mesela artik ana kucaginda oturuyor(onceden 1dk bile durmazdi). Bebek arabasinda da eskisi kadar aglamiyor. Belki senin bidik da zamanla ilimli yaklasmaya baslar esyalarina. Yani umarim. Ara ara denemeye devam et yine de. Bu arada benimki de kanguruda duruyor ama 20dk falan. Sonra sikilmaya basliyor. Sonrasi malum:)
çişi kakası nasıl bence 6 aya zaten cok az kaldı anne sutu vermeye devam et derim bide sutunun kalitesını arttırmaya caliştin mıbayanlar bana geçen hafta müzikli projektör hediye gelmişdi,, kullanıyorum ve artık uykuya dalmakla ilgili neredeyse hiç problemim kalmadı,, ( şunu belirteyim ki uyku saatlerimiz çok problemli değildi ama uykuya dalmakla ilgili problemi vardı oğlumun),,,
hatta bugün tek başına uyudu, sadece emzirdim, müziği açtım, odada tek başına bırakdım,,, 10-15 dakika sonra tek başına uyumuşdu,, ( gerçi eşimde aynı yatakdaydı ama eşim ondan çok önce uyumuşdu),,,
gerçi uykumuz böyle ama gündüzleri huzursuz olmaya başladı,,, ( acaba diyorum aç mı oğlum???? ) çok fazla emiyor,,, gerçi kusması da var,, ama eskiye göre o kadar çok kusmuyor,,,, büyümesi kilo alımı gayet iyi ,,,,
gerçi oğluma ne zaman meme versem hiç hayır demeden lopur lopur emiyor,,,,
bir anlamda sesli düşünüyorum,,,,,ilk defa oğlum aç mı acaba diye düşünmeye başladım....
ilk 6 ay anne sütü vermek zorundayım çünkü oğlum alerjik,,, birde öyle bir durumum var,,,
napayım ???? yorumlara ihtiyacım var,,,,
günde 4 tane bol idrarlı bezi oluyor,, kaka 2-3 günde bir yapıyor oğlum,,,çişi kakası nasıl bence 6 aya zaten cok az kaldı anne sutu vermeye devam et derim bide sutunun kalitesını arttırmaya caliştin mı
Ben de çişini soracaktım bezleri o şekildeyse doyuyodur bence dönem dönem huzursuzluklari oluYo bahsetmiştim sana benimkinin genelde gazdan kaynaklandığını düşünüyorum az kalmış Zaten 6 ayına normal beslenme düzenine devam ederdim ben olsambayanlar bana geçen hafta müzikli projektör hediye gelmişdi,, kullanıyorum ve artık uykuya dalmakla ilgili neredeyse hiç problemim kalmadı,, ( şunu belirteyim ki uyku saatlerimiz çok problemli değildi ama uykuya dalmakla ilgili problemi vardı oğlumun),,,
hatta bugün tek başına uyudu, sadece emzirdim, müziği açtım, odada tek başına bırakdım,,, 10-15 dakika sonra tek başına uyumuşdu,, ( gerçi eşimde aynı yatakdaydı ama eşim ondan çok önce uyumuşdu),,,
gerçi uykumuz böyle ama gündüzleri huzursuz olmaya başladı,,, ( acaba diyorum aç mı oğlum???? ) çok fazla emiyor,,, gerçi kusması da var,, ama eskiye göre o kadar çok kusmuyor,,,, büyümesi kilo alımı gayet iyi ,,,,
bir anlamda sesli düşünüyorum,,,,,ilk defa oğlum aç mı acaba diye düşünmeye başladım....
ilk 6 ay anne sütü vermek zorundayım çünkü oğlum alerjik,,, birde öyle bir durumum var,,,
Çişi kakası normal canım..günde 4 tane bol idrarlı bezi oluyor,, kaka 2-3 günde bir yapıyor oğlum,,,
protein ağırlıklı besleniyorum, bol bol su içiyorum,,, tahin-pekmez yiyorum,, hatta kilo vermek için biraz sağlıklı yemek olayına girmişdim ama şu 4-5 gündür çok acayip yiyorum,,,
temmuz 8 de 6 aylık olucak oğlum,,, 11 gün kaldı,,
Anne sutune devam canim, bizimkilerin alerjiyi atlatmalari icin anne sutu hayati onem tasiyor, ben sutumun kalitesinin ve miktarinin azaldiginin farkindayim ama 3 hafta daha disimi sikicam, senin daha az kalmis, benim tek protein kaynagim kuzu eti diger her sey dokunuyor ogluma....bayanlar bana geçen hafta müzikli projektör hediye gelmişdi,, kullanıyorum ve artık uykuya dalmakla ilgili neredeyse hiç problemim kalmadı,, ( şunu belirteyim ki uyku saatlerimiz çok problemli değildi ama uykuya dalmakla ilgili problemi vardı oğlumun),,,
bence oğlun doyuyordur ama seni böyle düşünmeye iten sağlıklı beslenmen den kaynaklı vicdan azabi duyman ama emin ol öyle yapmasanda bebek o kadar kilo alıyor zaten az kalmış bi on gün daha devam edilebilir karar seninbayanlar bana geçen hafta müzikli projektör hediye gelmişdi,, kullanıyorum ve artık uykuya dalmakla ilgili neredeyse hiç problemim kalmadı,, ( şunu belirteyim ki uyku saatlerimiz çok problemli değildi ama uykuya dalmakla ilgili problemi vardı oğlumun),,,
Günaydın canım bana da bugün onlardan lazımGünaydın şekerler uykuya ihtiyacım var lütfen bana bi uyku gönderin bide yardımcım olsaydı süper olurdu
bizim ateş olmadı ama uygulanma sebebi asi malesef bugün daha iyi gibi ordan oraya bi duramıyor ki top peşinde koşturuyor bunun büyümüş hali nasıl olur kınadıgım yaramaz öğrenciler gözümün önündeGünaydın canım bana da bugün onlardan lazımGece 1.5 A kadar inat etti sonra da yarım saate bi uyandık çocuğun tam huyu düzeliyor bi rota aşısı yaptırıyoruz başlıyo huysuzlanmalar
Hahahahah kınama canım kınama ben bi arkadaşın oğlunu kinamistim hep ayakta ve kucakta duruyo diye aynısından benim de oldubizim ateş olmadı ama uygulanma sebebi asi malesef bugün daha iyi gibi ordan oraya bi duramıyor ki top peşinde koşturuyor bunun büyümüş hali nasıl olur kınadıgım yaramaz öğrenciler gözümün önünde
Yok Canım bizim 6. Ay asmız bi dahaki aya şimdiden üzülüyorum 4 tane aşı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?