- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
uzulme hiç kısmeti o kadar herhalde elinden geleni yaptıysan. Benim 2 aylıktan beri mamayla besleniyor sütüm erken azaldı çünkü hiç emmedi elektrikli pompada sütü arttırmıyor. Şimdi ek gıdalardayız püreler, çorbalar, kahvaltılar erken başladık biraz ki mamadan kurtulsun.Benimde bitiyor nekadar ugrassamda..uc saatte bir cikan 40 bilemedin 60cc..insan cok uzuluyor..ve hep icimde kalicak bu...biturlu rahatlatamiyorum kendimi..
canım benim iki oğlumda iki hafta ileri çıkardı ilki zayıf doğdu ikincide beklenen kilonun altında doğdu gününde doğdular sezaryan oldu ama sancım gününde olduay canım benim ya allah razı olsun kendimi yiyip bitiriyordum anormal derecede agrıyor çünkü içimi rahatlattın valla allah razı olsun normal dogum gözüküyor ama bizim kız biraz iri bebek dün sata göre 34+2 ydik 2700gramdı
ultrasonda 36+4 çıktı normalde 2 hafta önde hep bakalım hayırlısı hakkımızda
e kendi abisine de sen koşma bundan sonraCins iste.oructa rahst edemiyrmus.baska zaman oturmaya gidelim diyo kendi abisi olsa koşar.
Mama sandelyemiz var gecenlerde oturttuk pek sevmedi.rahat edemedi tam oturamiyorya daha.ilerde yine denerim ins.
Anliyrum eşlerimiz bu konuda da ayni.ben pantolon giyemiyrum bekarken de giymezdim.simdi uzun kap la filan dugune alayim demis bulundum yok diyor.isyemefigi seyi ben giyemiyrum.
Gule gule giy.ben bu halimle hic elbise bulamiyrum desem inanir misin.ya boyu ya kolu kısa geliyo ya da basenime olmuyor.emzrirken de giyemem var bitane bayramda.
Biz de hep ayri oturuyruz her gittigimiz yerde.yine de giyemiyrum
aspiratörle sık sık temizleyeceksin serum fizyolojik damlatacaksın başka çare yok canımBebegimin burnu akiyor. Ates yok simdilik ama hiril hiril burnu. Dinlerken ben bile tahatsiz oluyorum
Ne yapayim kizlar ?
ayy ben çalışsam hiç sormam adamaI imspecial supersin.gizli gizli sokuyrum dolaba koptum resmen.
Bizimki de uzun zaman giymedigimi giyeyim yıllar önce aldigim seye yeni mi aldin derçalışırken iyi harcarken kötü yok oyle.aldigima karışmaz ama birsürü laf eder musrifsin diye.hos kendi almaz corabina kadar ben alirim.simdi de bayramlik gomlek tişört alicam
canım o çocuğa anlatmamışlar mı hiç kardeşin olacak sen koruyacaksın onu gibilerinden, emir zarar vereye cesarete edemez panter emel gibi atlarım ben, sana yapılsa aynısı ne hissedersin derimKuzenim gecen ay doğum yapti, bebegi 29 günlük, büyük ogluda 4 yaşında çok kiskaniyor bebegi, bi kaç gün önce parmaklarını ısırmıs bebisin, zor ayirmıslar. aglamaktan nefesi kesilmiş yavrunun, ay duyunca içim gitti çok üzüldüm. Her bulduğu fırsatta acıtıyormus böyle.
ikinci bebek beni çok korkutmaya başladı. Bu kıskançlıgı aşmak hiç kolay değil herhalde
çocuk konusundaki yorumuna katılıyorum canımcanım geçmiş olsun ya burnunu nazal aspıratorle ac bol emzır , ılık corba ıcır
ay sorma aynı bırsey alıyım para çok nasılsa dıyor bende bıktım borctan dıyorım surda8 ay kaldı artık kendı maası ıle yapsın bahce falan ıstıyorben genclıgımı yasıycam ılı kez dara geldım evlendık evlenelı ev araba cocuklarnkendımı unuttum bu ne benımkıde anlar aldığımıd sıcagı sıcagına gormesın dıye anam bebeklere aldığım tokadan dolapta çürümekte olan salatalıktan bıle anlayan koca zor nasip
kıyamam yaaabak kıskanclık ayrı şımarıklık ayrı nasıl bu sevıyeye gelır hıcmı konuşulmamış o küçük korumasız üçer de yapacaklarını anlatsalardı güzel hayaller kurardı tabı kıskanır ama dur denılmeyen bu çocukmuş bence yanlış mıyım önceden çok mu sakındı büyük çocuk
niye ağladın canım:)
ayy aynen bir dönsem eski halime kadın olduğumu anlıycam:)Canim kilo verince eminim cok mutlu hissedersin kendini, ben verdikce 100 gr bile olsa motive oluyorum, zaten hamilelikten beri kadinliktan ciktim saldim iyice kendimiheves yokki napiyim
Aynen doğru
Benim minik yiğenim 2 aylık büyük yiğenim 35 aylık
Annesinin yanında uyuduğu için kardeşinin yüzüne yastık basmış.
Ki karşılarına alıp konuştular. Kardeşinin anneye ihtiyacının olduğunu savunmasız olduğunu vs.
Sonuç : yabancılardan koruyor kardeşini
Anne babanın dokunması yasak...
canım benim iki oğlumda iki hafta ileri çıkardı ilki zayıf doğdu ikincide beklenen kilonun altında doğdu gününde doğdular sezaryan oldu ama sancım gününde oldu
e kendi abisine de sen koşma bundan sonra
canım lc nin elbiseleri iyi oluyor denedin mi hiç?
aspiratörle sık sık temizleyeceksin serum fizyolojik damlatacaksın başka çare yok canım
ayy ben çalışsam hiç sormam adama
canım o çocuğa anlatmamışlar mı hiç kardeşin olacak sen koruyacaksın onu gibilerinden, emir zarar vereye cesarete edemez panter emel gibi atlarım ben, sana yapılsa aynısı ne hissedersin derim
çocuk konusundaki yorumuna katılıyorum canım
niye ağladın canım:)
ayy aynen bir dönsem eski halime kadın olduğumu anlıycam:)
canım bende emire sen abisisin onu koruman lazım herkesten yabancılardan dedim , emirde çok sakınıyor kimseye dokundurtmuyor
alsın tabi canım işi nee..Günaydın kimseler yok:)
Dün ilk kez iftar davetine gittik, oyy bütün gün hem büyük oğlum kök söktürdü hem küçük, hazırlanırken çok ağladım sinirim bozuldu, eşim gelmemişti geç kalmıştı minik ağlıyor büyük evin altını üstüne getiriyor,ben giyecek hiç bir şey bulamadım hiç bir şeyim olmuyor iyice dellendim, sonunda kv mi çağırdım da giyindim o küçüğü tuttu, iftar saati uyku saati benimkilerin, minik bir güzel ağladı neyse güç bela uyuttum ayağımda sallarken yedim yemeğimi:) sonra uyandı neşesi iyiydi şükür:) 4 senedir ilk defa akşam 11 e kadar bir yerde oturduk, en geç 9 da kalkardık biz:) eve geldik uyudu kuzular bende duşa aldım yattım, minik sabahın 4, 30 unda kalktı şaka gibi:) büyük ilk defa 7.30 a kadar uyudu şok olduk.
O gazla lc de kendime bir sürü şey beğendim alsın beyimiz bir zahmet sinir oldum resmen dün
bak sen şu abiyeŞu ana çok sinirliyim büyük oğlum küçüğü bir güzel uyandırdı uyan çok uyudun diyeçok bağırdım ya nasıl çocuk oldu bu anlayamıyorum artık, çok uyudu uyansın diyor birde
benim eşimde sağolsun çok gürültü yapıyor hiç umrunda bile değilTam oğlumu uyutum 9 bucukta ben de uyudum 10 a dogru.ve esim uyandırdı kirmizi tas daki su ne diye dökmuste tas dedigi de legen.aksam su kesildi muslugu acik birakmis banyo dolabinn ucindeki legene su dolmus.. hey Allahim rüya gibi sonra oglumu da uyandırdı. Kendi kursa gitti.kizdim bi güzel.
Simdi uykusunu alamayan miz miz oglumla ugras dur.uyuyamayinxa ne gülüyor ne susuyor oynuyor
Ben de henuz baslamadim canim.geriden geliyrum.devit i de yeni yeni duzenli veriyorum.Kızlar ben kan şurubunu ek gıdaya geçtiğinde 6 aylıkken vermeyi düşünüyorum. Sağlık ocağındaki paraben içerdiği için doktor farklı bir marka verdi. Siz kullanıyormusunuz?
Oh miss.ben de uzun zaman oldu maske bakim filan yapmıyorum. Amann kimin için yapicam ki.kendim icin yapsam artik cok yorgunum hic farketmiyor benim icin.oncedrn hevesle yapardim. Esim icin hic yapmam.su aralar batıyor gozumeBirazda bakım yapalım dimi..
Uzun zamandan sonra maske yaptım oğlum tip tip bana bakıyor bu kadın ne yapmış kendine diye
Ben kullanmıyorum canim krem falan.hos disari çıktığımız yok kiKızlar dışarı çıkarken bebişinize güneş kremi sürüyormusunuz?
Cnm ben de surmuyorum ama aklima da takılmiyor degil, kullanmak lzm snrm en Az 50 faktor demisti tvde bi uzman ama bilemiycem..Kızlar dışarı çıkarken bebişinize güneş kremi sürüyormusunuz?
Ben sürmüyorum sürmemizmi gerekiyor??Kızlar dışarı çıkarken bebişinize güneş kremi sürüyormusunuz?
Kızlar dışarı çıkarken bebişinize güneş kremi sürüyormusunuz?
D vit mutlaka erimemi hele senin şartlarında 6 yaşa kadar verilmeli dünya sağlık örgütü hastaneler özel doktorlar doğal drlar herkes bunu tavsiye ediyor kemik bıngıldak vs gelişiminde LazımKızlar deviti bebeğinize veriyırmusunuz??ben nerdeyse 3 aydır vermiyorum.. Evimde öyle pek güneş görmüyor ramazan dOlayısı ile Güneşede çıkamıyoruz be yapsam versemmi acaba kararsız kaldım
Ben de şimdi araştırdım da kullanmak lazımmış canım.Cnm ben de surmuyorum ama aklima da takılmiyor degil, kullanmak lzm snrm en Az 50 faktor demisti tvde bi uzman ama bilemiycem..
bende kil yaptim çok güldü oğlum:)Birazda bakım yapalım dimi..
Uzun zamandan sonra maske yaptım oğlum tip tip bana bakıyor bu kadın ne yapmış kendine diye
canım geniş beyaz şapka kullaniuorum ben pek guzel oluyorCanım Altı aydan önce krem kullanılmıyor üstünde de yazıyor zaten.
Altı aydan sonda ilk tavsiye edilen bebeği güneşden korumak sürmemek
Eğer uzun süre güneşte kalacaksak o zaman sürülebilir.
Bunlar bilmişlik givi Olmasın benim doktorun dediği benim de aklıma yatan Şeyler :)
Ben tatildeydim ve bebeği korumalı olarak Güneş'e çıkardım ağaç altlarını tercih ettim vs kızım kuzum karardı ama sürmedim:) d vit alımını da engelliyor ..
Teşekkürler canım. Biz de bugün 15 dk ağaç altında oturduk. Sürmedik. Merak ettim.Canım Altı aydan önce krem kullanılmıyor üstünde de yazıyor zaten.
Altı aydan sonda ilk tavsiye edilen bebeği güneşden korumak sürmemek
Eğer uzun süre güneşte kalacaksak o zaman sürülebilir.
Bunlar bilmişlik givi Olmasın benim doktorun dediği benim de aklıma yatan Şeyler :)
Ben tatildeydim ve bebeği korumalı olarak Güneş'e çıkardım ağaç altlarını tercih ettim vs kızım kuzum karardı ama sürmedim:) d vit alımını da engelliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?