- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
28 ocak bizim dogum :) one dogru egilip ikiye katlanmasi normal yani bi yeri agrir diye korktum annelik isteBenimki de yastikla oturamiyor 5.5 aylik
Ama.mama sandalyesinde rahat oturuyor
AaaAmin canım sağolasın :) ama erkek bebişçik.
OFF BENDE OYLEYIM GECEN kanepeden dusurdum bebısımı hala kendıme essek kafalı deyıp duruyorum allah bebıslerımızı korusun...Bi de kızlar ben çok takıntı yapıyorum ya. Rahat olamıyorum hiç. Evlat kalp sızısı yapıyor sürekli insanda.
benim oğlumu da ısırmıştı canım 2 haftada anca geçti ama etrafı öyle beyazlamamıştı..
Benim oğlanda hala oturanıyor canım aynen senin dediğin gibi ikiye katlanıyor..
Ayın 8 inde 6 ayımız bitiyor..
hah ıyı barı bende bı yerı agrır bısey olur dıye cocugu dık oturtmaya zorlutordum
Çok güzel canım güle güle kullan:))
Canım bize neden anne diyorlar?
En ufak birşeyde içimizin sızladığı için onları herşeyden koruduğumuz için..
Kocaman aminnnCAnım bende habire düzeltiyom oğlumubütün bebişler aynı demekki..
Hele birde ocak bibişler bir fenalar ki allah hepsine sağlık, sıhat, uzun önürler versin inşallah
normal canım oturma hele dik desteksiz düşmeden 8 aylikken falan zor is vesselam oturma deyip geçmekızlar benım oglm tam oturamıyor yanı belını tutamıyor oturtunca ıkıye katlanıyor bu normal mı
inş istediğin gibi tam takım alır canım ama almasada çok güzel güzel günlerde kullansin nisaBebek arabamiz hala yoktu, gorumcem alaxam demisti onu bekliyirduk oda bayramda gelecekti yurdisinda yasiyor.
Dun mesaj attiki bu modeli kuzrni bize hediye alacakmis. Cok mutlu oldum cok brgendim. Rengi pudra siyah olacak hrm kiza hem oglana uyumlu olsun diye.
Kargoyla geliyor cok heycanliyim
Gunde 2 kez kizimi arka bahceye birazda markete cikariyorum kolum kopuyordu. Hergun yuruyuse cikarim artik
Yaninda baska aksessuarlari da var onlari fa alacak mi bilmiyorum. İnsallah tam srt alirEki Görüntüle 1572103
angeller karıştıAaaangelsturkey in kizi vardi hattA profilinde kizinin resmi vardi anaaam massallah nasil guzel bebis demistim ikinizde angel olunca karisti hatlar ama masallah senin oglunda kiz guzeli gibi yanaklar tombis allh nazardan saklasin :)
ben biliyorum@sarfansari arabanız hayırlı olsun darısı bıze kolum kopuyor hayır sever dedesı babaannesıne duyrulur kuru kuru kurban oluyum yaş yaş gadan alıyımla olmuyor bu ışler (bızım burda boyle derler sende bılın mı @eflalim)
olsun duhacik biz seni böyle seviyoruz herkesin karakteri farklı asliyi öyle seni boyle@asliayet Süpersin .nerden buluyorsun bu sözleri haa... Hic öyle bir kabiliyetim yoktur. Oldukca soguk biriyimdir.yuzume söyleyen cok olmustur.resmisin derler.
Calisma hayatima başlayınca birazcik acildim kabak cicegi gibi
hahah yerim onu maşallah :) allah yardımcın olsun canımGünaydın kızlar kardeşim sınavlarını bitirmiş memlekete gitmeden bana geldi ahmeti özlemiş abla iyiki küçükken tombikmis bu ne hareket ya kurt kaynıyor diyorher gören anlıyor gecen sağlık ocaginda dr bu çocuk pek sosyal şimdi atlayacak arabadan diyor Allah m kazasız belasız şu oğlanı yetiştirmeyi nasip et
Saol canım çok yardımcı olsunhahah yerim onu maşallah :) allah yardımcın olsun canım
Bi de kızlar ben çok takıntı yapıyorum ya. Rahat olamıyorum hiç. Evlat kalp sızısı yapıyor sürekli insanda.
biraz daha iyi canım bugun kontrol var bakalım ne dicek doktorumzbitoss oglun nasıl oldu
Her zaman degil, uzun sure gunes altinda kalacaksa.. Genellikle bebek arabasinda oldugu icin yuzune gunes gelmiyorKızlar dışarı çıkarken bebişinize güneş kremi sürüyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?