2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Islak mendil durumu bizdede var..
Bende mikroplumu değilmi diye düşünmüyorum kenarları çok kötü..
Benim oğlum yüzünü mahv ediyor öyle olunca..
Birde benim. Oğlum kıyafet manyağı onun üzerini değiştireyim veya banyo yapayım çıkardığım kıyafetleri hemen alıp ağzına götürüyor..

Orumcegimiz
IMG-20150703-WA0008.webp

gule gule kullanin cnm epey ise yariyor, kizimin tek durdugu sey bu..
Farkindayim cok yararlı bi sey değil ama bikac dakika isimi halletmemi sagliyor..
aysimason aysimason kiyafetleri kizim da ağzına goturuyor cnm..
bi de benim cadi ustunu değiştirmiyo,bezini degistirirken durmuyo, bi sey yediği zaman agzini sildirtmiyo..Lavaboda yikarsak agzini bayılıyo ama Silerken kiziyo..
Agzini ne ile siliyosunuz kizlar malum yagli olabiliyo bazen. .

İyi pazarlar canlar
Dünkü alışveriş maceramiz guzeldi ama cokk yorucuydu ihtiyacim olmasa çıkmam. Oglus ilk kez çıktı bir o yana bir bu yana etrafi izledi.halinden memnundu.biraz miz miz oldu ama okadarcik da olur

Eline sağlık canım kolay gelsin
Benimki de ıslak mendil paketi delisi bir dünya oyuncağı var yine de onu görüp istiyor Ona benzer bir oyuncak var mıdır diye bakınıp duruyorum ben de
bende bakıyorum canım bulursan haber verirsen

Pakette mikrop değil de sebebi belki de kenarları çok keskin diyedir benim elimi parmaklarımı bile kesiyor Islak mendil paketleri, nefret ediyorum:KK43:
canım birde plastik malzeme oluşu kansorejen sonuçta ambalaj

Farkindayim cok yararlı bi sey değil ama bikac dakika isimi halletmemi sagliyor..
bi de benim cadi ustunu değiştirmiyo,bezini degistirirken durmuyo, bi sey yediği zaman agzini sildirtmiyo..Lavaboda yikarsak agzini bayılıyo ama Silerken kiziyo..
uni bayb ıslak mendille yada direk köpükle yıkıyorum

Köye gittik dün şükür biraz doğa gördük rahatladık ..ahmetin huysuzluğu anlaşıldı kızlar artık kedi gibi emekliyor köye gidince emekledi ablasi da köyde emeklemisti illa babaanneye gorunmeleri lazım mis :KK45: birde elini bırakıp kendi oturabiliyor :KK48:

Köye gittik dün şükür biraz doğa gördük rahatladık ..ahmetin huysuzluğu anlaşıldı kızlar artık kedi gibi emekliyor köye gidince emekledi ablasi da köyde emeklemisti illa babaanneye gorunmeleri lazım mis :KK45: birde elini bırakıp kendi oturabiliyor :KK48:
Maşallah ahmet e maşallah topigimizin abisi:).
Koy havası super olur canim cok iyi etmissiniz.biz de esimin koyunde kimse yok camlik ama piknige gideriz yazin nerdeyse her hafta.iyi oluyor

@eflalim canim benim nasıl oldun.insallah toparlanmissindir.iki cocukla zor dinlenirsin.bu hastalik da dinlenerek geciyor.

@eflalim çok geçmiş olsun
Maşallah ahmet e maşallah topigimizin abisi:).
Koy havası super olur canim cok iyi etmissiniz.biz de esimin koyunde kimse yok camlik ama piknige gideriz yazin nerdeyse her hafta.iyi oluyor
Evet canım en büyüğüz topigin abisiyiz ayıp olurdu zaten geriden ge lseydik :nazar: ay çok güzel köy olayı gerçketen bizim köyümüz yoktu eşimle evlenince köylü oldum çok mutluyum özellikle çocuklar icin:21:

canım biz yıkıyoruz yemekten sonra benim oğlum soyunmayıda çok seviyor poposunu yıkayınca banyo yapınca elini yüzünü yıkayınca coşuyor benim bıdık ama giyinmeyi sevmiyor çıplak kalmak isiYor :-)

Sabah oğluma kahvaltı hazırlıyordum oda emziği ile oyalanıyordu nasıl oldu bilmiyorum bir baktım çığlık atıyor..
Sen tut emziği yan ağzına sok emzik ağzına sıkışmış hemen çıkardım çok korktum ağzına birşey olacak diye:(

Back
X