2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
mrymtlh mrymtlh canım ben ona benzer bir oyuncak jokerde Görmüştüm ama pahalıydı almadım..

Bebişlerine emzik veren anneler emxikten kestinizmi hiç zor oluyormu acaba ben oğlumu emzikten kesmeyi düşünüyorum basıl yapsam acaba

Bebişlerine emzik veren anneler emxikten kestinizmi hiç zor oluyormu acaba ben oğlumu emzikten kesmeyi düşünüyorum basıl yapsam acaba
Emzik benim elim ayagim bu aralar uzunca sure kesmem sanirim, okuduklarima gore emzigin basini kesiyorlarmis ve cocuk almiyormus artik ama bizimkiler anlamaz daha onu.

Köye gittik dün şükür biraz doğa gördük rahatladık ..ahmetin huysuzluğu anlaşıldı kızlar artık kedi gibi emekliyor köye gidince emekledi ablasi da köyde emeklemisti illa babaanneye gorunmeleri lazım mis :KK45: birde elini bırakıp kendi oturabiliyor :KK48:
Masallah cnm epey hızlı Ahmet bey :nazar:
Eki Görüntüle 1574330
Bu canim adini bilmiyorum ebebekten almistim
cnm ismi bright starts teethe&read dislik fiyati 15 tl imis arastirdim..
bu arada ek gidayi sormuştun cnm biz 1 ay once basladik..

iyi gclr kizlar .
benim minik uyudu yatmadan bi de size bakiim dedim, bugun iftara gezmeye gittik iyi gecti sukur acik havada olunca gezdirdim benim prensesi. .
Yarin da kayinvalideme gidicem ogleden sonra puresini yedirip gidiyim de simdi tatsiz şeyler yediriyosun der :-)
bu arada bu hafta kontrole gidicez, benim cadinin poposu kizardi ek gidaya geceli, gunde 2 kez azar azar kaka yapıyor ama zorlaniyor..

15 kisilik misafirimi yolculadim, bu guzel ramazan gecesinin tatlı yorgunlugu kaldı üzerimde. Elhamdulillah..

Hayırlı sahurlar hanımlar..
Allah kabul etsin canım eline koluna sağlık bu mübarek günlerde iftara misafir davet etmek çok sevap..

canım bende çok gecikmeden biraktirmak istiyorum ama ilk bir yıl verilebilir diyor bütün doktorlar birde dişleri çıkmaya baslamadi daha ben 8 aylıkken bakıcıya bırakıcam o yüzden eylülün ortası gibi bakıcıya bensizlige alisinca bıktırırım cocuklar 3 günde bırakıyor herşeyi merak etme:KK39:

iyi gclr kizlar .
benim minik uyudu yatmadan bi de size bakiim dedim, bugun iftara gezmeye gittik iyi gecti sukur acik havada olunca gezdirdim benim prensesi. .
Yarin da kayinvalideme gidicem ogleden sonra puresini yedirip gidiyim de simdi tatsiz şeyler yediriyosun der :-)
bu arada bu hafta kontrole gidicez, benim cadinin poposu kizardi ek gidaya geceli, gunde 2 kez azar azar kaka yapıyor ama zorlaniyor..
canım ya bizdede olmuştu suyu çok ver domates yada asit ihtiva eden malzeme verme birde haner an krem ihmal etme:KK73:

15 kisilik misafirimi yolculadim, bu guzel ramazan gecesinin tatlı yorgunlugu kaldı üzerimde. Elhamdulillah..

Hayırlı sahurlar hanımlar..
canım maşallah sana ya benimde almam lazım misafir ama 2 çocukla oruç tutuyorum birde kendimi iftardan sonra hiç iyi hissetmiyorum kendimi zorlasam mi bilemiyorum bu ramazanda oruç tuttuğuna şükret yorma kendini diyorum:cry:

Günaydın hanımlar haftasonu benim de 30 Kişilik misafirim vardı gelip gittiler ben de en son evi o halde bırakıp anneme kaçtım :)))

Girip yazamıyorum hiç..

Oruç tutanları ayakta alkışlıyorum ben susussluğ dayanamıyorum emzirdiğim için..

Iki üç gün Sürüm hiç gelmedi esmen kesildi bebeğim geceleri oturdu Açlıktan uyuyamadı emzirmeye devam ettim boş boş uzun uzun emdi:(( hala Vicdanım sızlıyor... Sabah da eşim 3 e kadar işe gitmedi uyudum yedim vs derken şimdi toparlanmaya çalışıyoruz.. Az da olsa geliyor ama Allahtan ek gıdaya başlıyorum yarın Doktpr kontrolümüz sonrası..

annem yoğurt mayalanmış doktordan gelin hemen cvericem diyor herkes dört göçle bekliyor :)

Günaydın hanımlar haftasonu benim de 30 Kişilik misafirim vardı gelip gittiler ben de en son evi o halde bırakıp anneme kaçtım :)))

Girip yazamıyorum hiç..

Oruç tutanları ayakta alkışlıyorum ben susussluğ dayanamıyorum emzirdiğim için..

Iki üç gün Sürüm hiç gelmedi esmen kesildi bebeğim geceleri oturdu Açlıktan uyuyamadı emzirmeye devam ettim boş boş uzun uzun emdi:KK43:( hala Vicdanım sızlıyor... Sabah da eşim 3 e kadar işe gitmedi uyudum yedim vs derken şimdi toparlanmaya çalışıyoruz.. Az da olsa geliyor ama Allahtan ek gıdaya başlıyorum yarın Doktpr kontrolümüz sonrası..

annem yoğurt mayalanmış doktordan gelin hemen cvericem diyor herkes dört göçle bekliyor :)
Hadi hayirli olsun canım az da olsun geliyor ya kuzunun kısmeti inş bol iştahlı bi kızın olur:KK15:

Günaydın herkese canlar güya oruç tutuyorum çocuk ac kalmasın diye iftarda sahurda nasıl yiyorum kilo almışım 2 kilo yuh bana neyse ramazan sonrası veririm.. miz miz oldu benim kuşum sürekli kucak istiyor...bu ara yabancılamaya başladı yabancı birinde dudak buzup bi aglamasi var kuyruğuna basilmis gibi inş bakıcısi halamiza böyle yapmaz :KK35:

Back
X