2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
:KK76:bu arada ek gıda denemelerım basladı wee mmama kasıgı aldım gayet guzel ben ve oglum begendık :) mını alıstırma bardagı aldım anaaam nası sevdı mınıgım bayıldı su ıcmeye :-)2 gun sonar 6 ayı doluyor tırtıl oldu kuzumm:KK68:hıc yerınde durmuyor tabı surunmuyor ama bı bakıyorum yatagın bı ucuna gıtmıs:KK5:cok korkuyorum dusecek dıye gece donuyor yuzustu yatıyor anası gıbı delı yatacak bellı :KK70:allahımm ne ara buyudude agzıyla tukuruklerını etrafa sacıyor :KK57::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: sızın bebıslerde yapıyor mu motor sesı gıbı :confused: gecen gun yıne manmunluk yapıyordum koltukta yatarken ben salondan kosa kosa gelıp kuzuuuum dıye bagrıyordum maksat hem spor hem sebeklık bızım mınık bı cıglık attı cok sasırdım :KK53: aynı hareketı babasına yapsın dıye cok calıstım odada delı danalar gıbı kostum durdum yoook cıksss yapmam dedı yapmadı ben madara oldugumla kaldım :KK12:off cok yazmısım cenem dustu

Benim kızım da yapıyordu çok seviyordu ama Bıraktı şu sıralar :)
 
bende kilo aldım valla canım. En son işte zeynep hastalanimca sütüm kesildi benim oni geri getirmek için sutlaclar incir sulari helvalar bilmem.neler cok sukur geldi sorma ama tabi benim mide genisledi hamileyken almadigom kiloyu lohusayken aldım ben 6 ayda 8 kilo aldim.diyetisyrne başladım 3 haftadır gidiyorum en az 20 kilp vermem lazım

Benim de öyle ama artık boğazımı tutamaz hale geldim, sütüm artsın diye diye.. Neyse ek gıda süreci ile vereceğiz inş.. Zeynep hanım iyi olsun da biz de toparlanırız kısa sürede inşş..

Ekşi değildi canım ama eksiligi yoğurdu mayalama sıcaklığı ve maya miktarına bağlı diye biliyorum elektriği farketmedim zaten makine alayım diyodum 7-8 saatte mayaliyomus e o da elektrikli olduğu zaten bu 3-4 saatte bitiyo daha uygun olur diye düşünüyorum

Ellerine sağlık benim annem de fırın ya da mikrodalgada yapıyor ama yakmadan.. Sadece içine koyuyor.. Bir de böyle dene istersen.. Ellerine sağlık ben daha kendim hiç mayalamadım :)

Epeydir girmemisim. Coook uykusuzum ben cok. Oglum uykuya emzikle daliyor. Gece emzigi dusunce uyaniyo ben kalkip veriorum. Minimum 4 en fazla 12 kere oluo. Esim cooook nadir duyup kalkio. Ben bu emzik olayini nasil biraktircam ya? Uykuya geciste emzik kullanmasina bsey demiorum da uyaninca kendi kendini uykuya donduremio tek basina. Uyku egitimi vercem de once bu emzik bagimliligini bitirmem gerekiomus. Tecrubeli anneler ne yapabilirim ?? Ne annem burda ne kv hic kimse yok destek olcak bana ki gunduz 1 saat uyyim. 6 aylik olduk.

Benim halimi anlatmışsın.. Annem ya da bekar bir kardeşim olsaydı da gelip baksalar da uyusam dyorum:)) uyku en Sevdiğim şeydi.. En köyü ihtimal al gel bebişini iki saat ben bakarım ikisnr oynarlar sen uyursun sonra da ben uyurum heheh:)) en büyük hayallerimden biri ardından da duş almak:)))

Canım emzikler sakin uyuyorsa bence bir Yaşından sonra bıraktır bence erken çünkü emzik gidince çocuklar illaki yerine bir şey koymak istiyor Bağımlı olacağı.. Bağlandığı şeyi erkenden elinden alma derim zaten kolay uykuya Geçmiyor emzik yardımcı oluyorsa.. Gene de sen bilirsn..
 
M miss_curious canım işe başlayınca geçecek hepsi...
Inan benim bebeğim de çok mızmız ek gıda almaz uyumaz heves edip her türlü şeyi aldık Hiçbirini istemez kucakta durur yek eliyle de yakamızı tutar:))) stokke pusetler moms bilmem neler va hep yalan oldu. Arabamı iki kez denedim ve Saçmasapan yere park edip eve kucakra döndüm: kaç aydır süremiyorum. Eşim gene hayatına devam ediyor spor maçlar iş vs bir kere bez değiştirse iş Yaptım zannediyor aynı:KK66:)

Geç değil de keşke erken doğursaydım bir cahillikle 18 de Evlenip mesela:) sabrım varken annem Gençken :KK66:) ben de geç kaldım diyorum :)) ama bu sebeple.. Bebek bakmak için çok yaşlanmışım ben :KK66:)

Boşanmayı Ağzına alma çünkü tecrübem kadınlar başı sıkılınca hep diyor ve en sonunda kadın her şey düzeldi derken boşanıyorlar erkek boşuyor o zaten boşanmak istiyordu diyorlar. Boşanıcam demek erkeği dışarı itmek oluyor..

I imspecial ın dediği gibi biraz da onlar hayatına devam ederken tahammülsüz oluyor bu da sinirimizi bozuyor..

Ama biz eşimle daha az kavga eder olduk bebek olduktan sonra aman Bebeğin yanında kavga etmiyoruz bebek uyuyunca da aman boşver sabah konuşuruz diyoruz :)) çünkü bebeği uyuyana kadar ter şçinde kalıyorum boynumdan kart kurt sesler geliyor;((

Eşinle haftasonu bebeği kvye bırak sinemaya git gezmeye git. Bir de eşin işiyle ilgilensin ama siyasete gezmeye gitmesin zırt pırt. Bir de gün içinde bebeği bırakıp gez kvye anne sana Alışsın de bir saat kuaföre gitsen iyi gelir.. Kv şansını değerlendir kocan odun olsa da...
 
Selamlarrrrr herkese ösledim valla sohbetinizi carsambadan beri agirladigim 7 kisilik misafir grubum dün gittiler ve ben pert durumdayim anammmmm ne yoruldum :110:buyuk bi temizlik beni bekliyor hangisinden baslayim kizlar carsaf takimlarim pikelerimi mi yikasam evimi silip süpürsem wc leri ve banyoyu mu yikasam balkonlari mi yikasam sehpa ve dolaplarin tozunu mu alsam ya da diger bi secenek oglumu da alip evimi terketsem:KK55:
Ara ara gecmisi okumaya calistim I imspecial ban mevzusu ne oluyor cnm anlamadim:KK58: temizlik cok zor kolay gelsin simdiden canim
Nego Nego son durum ne cnm esinle baristin mi?@miss_curious cnm esiyle en cok sorun yasayanlardan biri de benim biliyosun benim esimde dogumdan sonra eve gelmez olmustu sabah 8 de cikip gece en erken 12 de geliyordu yardimci olmamak icin kaciyordu evdn ama ben evden gidip biraz ara verince simdi duzeldi biraz en azından eve erken geliyor tavsiye ederim kisa surede olsa git baska bi yerde kal...yanlis anlasilmasin evi terk et demiyorum benim biraz tatile ihtiyacim var dedim sende gec geliyosun ben yalniz bakamiyorum ck bunaldim dedim ve oyle gittim ben tavsiye ederim canim
fairytale0713 fairytale0713 hosgeldin cnm tekrar aramizda gordugume sevindim:KK200:
diger hatunlar sizler nasilsiniz bebisleriniz iyi mi? Allah hepsine saglik versin huysuzluklarini azaltsin da biraz rahatlayalim insallah...
 
Mrssuperfine post: 41914158 .!.:
Bir kere kucağımdan bir gece de yatağından bizim yatağın al. Hna düştü bebeğimiz. Doktor da ilk düşmeler şok edici olabilir dedi emzirmek e buz koymak gerekirmiş hiçbir şey olmasa bile dedi.. Evde biri olsa o Attı evimğim kendi yatağından nasıl düştü Aklım almıyor yüksek korumalıklı içinde Reflü yatağı var vs..
Oyun dersinden memnun kaldınız mı? Nasıl geçti?


3 yıııl mıCottı ay bir yıl iki yıl derken siteler artıyor hep :) :KK43:


Kilo vermes bormal yaz ve diş Çıkarma dönemi canım. Benimki de zayıfcacık kaldı annem mercimek hanım diyor:)


Herkese merhaba anneler :)
Canim oyun dersi benim gozumden fena degildi, anneler ve bebekleri halka seklinde oturup sarki soyluyoruz, el cirpma vs hareketleri var bebeklerin elleriyle onu yaptiriyoruz sonra bebekler oyuncaklarla oynuyor, oyuncaklar eski pusku evdekilerden bile kotuydu :) ben evime alamayacagim oyuncaklarin olduhunu dusunmustum, baska bi yer daha arastiracahim..

Simdi kizimim gozunden yazayim resmen bayildi :)) herkes sarki soyleyince o kadar sasirdi ve mutlu olduki, hic oturmak istemedi heyecandan hep ayakta durdu, herkesin yuzune bakip guluyor, yanina gelen cocuklarin yuzunu seviyordu, evde ben naparsam yapayim bu kadar mutlu olmuyor :)
 
Benim de öyle ama artık boğazımı tutamaz hale geldim, sütüm artsın diye diye.. Neyse ek gıda süreci ile vereceğiz inş.. Zeynep hanım iyi olsun da biz de toparlanırız kısa sürede inşş..



Ellerine sağlık benim annem de fırın ya da mikrodalgada yapıyor ama yakmadan.. Sadece içine koyuyor.. Bir de böyle dene istersen.. Ellerine sağlık ben daha kendim hiç mayalamadım :)



Benim halimi anlatmışsın.. Annem ya da bekar bir kardeşim olsaydı da gelip baksalar da uyusam dyorum:)) uyku en Sevdiğim şeydi.. En köyü ihtimal al gel bebişini iki saat ben bakarım ikisnr oynarlar sen uyursun sonra da ben uyurum heheh:)) en büyük hayallerimden biri ardından da duş almak:)))

Canım emzikler sakin uyuyorsa bence bir Yaşından sonra bıraktır bence erken çünkü emzik gidince çocuklar illaki yerine bir şey koymak istiyor Bağımlı olacağı.. Bağlandığı şeyi erkenden elinden alma derim zaten kolay uykuya Geçmiyor emzik yardımcı oluyorsa.. Gene de sen bilirsn..

Haklisin erken oldugunu bikiorum da bezdim canimdan. Dun gece 2 den beri uyku yok ! Agladim hungur hungur. Kizdim ogluma. Cok sinirlendim ona. Saglikli olsun baska bsey istemrm tamam ama uykusuzluk mahvedio beni. Yatagina gece parlayan emziklerdrn koyucam artik 3-5 tane. Gorup almasini ogretcem. Insllh ise yarar
 
Canım her evde sorun oluyor.. Bundan iki sene önce bana eşinle bir ömürü yaşamak istiyormudun deseydin kesinlikle hayır derdim ama şimdi şükür düzeldik.. Size gelince eşinin sana söyledikşerinden belli oluyor sana değer veriyor geçen yazmıştın alıntılayamadım mesaj göndermiş sana ablanları yemeğe alalımmı falan demiş sana değer verdiği için senin moralini düzeltmek için yapıyordur bunları Ben eşime kırgın olduğum zaman oda beni mutlu etmeye çalışıyor senin eşinde bunu yapıyor..
Diğer sorunlarınızda ailesine yakın olduğundan kaynaklanıyor ben 4 sene kaynanamla oturdum eşim orda bana karşı faklıydı şimdi farklı ben annemlere bile gitmek istesem düşünürdü ailem ne der bana eşini dinliyor der diye..
SanA tek tavsiyem yuvanı yokma derim..
Canım Allah muhabbetini bozmasın, beni iyi anlarsın o zaman bizde tam tersi ilk yıllar iyiydik ilk üç sene yani ben hamile kalana kadar sonrası facia, yuvamı yıkmamak için çok uğraşıyorum inan çok uğraşıyorum
benim bıdıkta hip in katı mamasını sevmiyor bebe büskiviside hoşuna gitmedi :KK43: babası kılıklı kavurm pilav versem hiç hayır demez herhalde:-)
benimkide sevmez kesin bebe bisküvisini, hiç bir şeyi yemek istemiyor napıcam bilmem:KK43:
Nego Nego canım yajın zamansa oplumun hafif burnu akıyordu oda hemen geçti ondan olurmuki acaba.
olur canım olabiliyor kulağa vuruyor bazen
Yazık kiiiiiiz bak arada kalmış esin de. Yanımda soğuk diyosun ya canım belki yanlış bişiler söylerim de tartışma başlar diye korkuyodur hatta belki değil kesin bak korkuyo diyim sana :KK48:
ah canım çok iyimsersin keşke o sebepten olsa, burda bu konular yasakta üstü kapalı diyeyim farklı şeylerden şüpheleniyorum kötü dua gibi diyeyim sen anla çünkü özellikle bu evde oluyor birde ikimiz yalnız kalınca
Kızlar ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum bugün M miss_curious yogurdum tutmadı deyince aklıma geldi tutturmakta zorlanan varsa hatta güzel tutturan da varsa fırında mayalamayi mutlaka deneyin süper tutuyo taş gibi oluyo tadı da çok iyi
eline sağlık canım şimdilik tutuyor kendi kendime nazar etmezsem:KK48:
Kızlar oğlum şarkı söyler gibi lalla lalalala lala diyodu onu derken Allah dedim söylemeye başladı :KK68:
oyy yerim onun dillerini maşaallah
:KK70::KK70:Canım güzel olmuş tası nasıl biz yoğurdu niraz ekşi seviyoz bide elektirik çok yakmıyomu öyle
anaaa ilk kez duydum ekşi seven :) sütü sıcak tutarsan ekşi olur canım
I imspecial Nego Nego çok teşekkürler kızlar. Yemeğim yetmiş hatta başka gelenler olmuş onlarda almışlar, çok teşekkür ettiler. Fazlamı okudum üfledim yetsin diye yoksa eşimin dediği gibi gerçekten mi çok yaptım anlamadım. :KK53:

Hava çok sıcak, iyice bastırdı sıcaklar, Allah yardımcımız olsun.

Ellerine sağlık canım cok güzel görünüyor, bende deniyim böyle fırında. Bizde tatlı seviyoruz yoğurdu, birde kalıp gibi oluyo böyle harika.Hoppa

Bu arada hep dra sorucam diyorum ama unutuyorum. Biberonları kaç ayda bir değişmek lazım? :KK64:
iyi bari canım telaş yapma bir daha:)
Sekerler dun esim geldi ahmet heralde babayı unutmustur diyordum ama babasını görünce kahkaha attı babasıyla nasıl özlemişler birbirlerini koklastilar:-) bugün de geldik hepimiz banyo yaptık evde olmak güzel evimi ozlemisim yarin büyük bi temizlik yaparım esim dağıtmış tabi evi Dafiduck Dafiduck seni andım mutfağı görünce ..

Nego Nego eşine hic boşanma olayından bahsetme ama ikiniz sanırım inat yaptınz herşeyi bi kenara burak çocukları uyur ve eşine sadece sarıl bakalım nasıl olacak birbirinize bi kavga etmeden sarılın biz bi haftada çok ozlemisiz
unutur mu annesi akıllı Ahmet:) canım olmuyor eşim uzak duruyor çocuklar uyuyunca o da uyuyor büyüğü çoğu zaman o yatırıyor onun odada uyuyup kalıyor gidip kaç kere kaldırıyorum kalkmıyor kaçıyor biliyorum ben ne zaman yatak odasına geçip yatsam o zaman kalkıp oturma odasında tv izliyor, aynı yatakta toplasan iki saat uyumuyoruz ki biz
MERHABA KIZLAR :) esımle cumartesı bı kacamak yapıp ask tazeledık :KK200: ımkanlar dahılınde yakınlarda kı bı kaplıcaya gıttık cok guzeldı ılk defa olunca tadı damagında kalıyor ınsanın :) bızım oglan cook huysuzlandı sıcak havuza gıremedım ama kuvette kafamı dınledım eh ıste :) romantık mı romantık bı hafta sonu gecırdk darısı ısteyenlerın basına bu bana 1 yıl gıder herhal eheheh :KK49::KK69::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
vaaaaaavvv diyorum:KK48::KK48::KK48: maşallah canım size ama bir yıl tutmam beklentiyi talep et sen:KK48:
Nego Nego ınsallah tez vakıt esınle aranız duzelır :)
amin canım sağol
Kavuştuk canım gelmeden eve şişme bebek attıysan sakla dedim oda gercegı sen varken sısmeyı napıyım dedi çok güldük:KK74: amin canım kimseyı ayırmasın:KK68:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK76:bu arada ek gıda denemelerım basladı wee mmama kasıgı aldım gayet guzel ben ve oglum begendık :) mını alıstırma bardagı aldım anaaam nası sevdı mınıgım bayıldı su ıcmeye :-)2 gun sonar 6 ayı doluyor tırtıl oldu kuzumm:KK68:hıc yerınde durmuyor tabı surunmuyor ama bı bakıyorum yatagın bı ucuna gıtmıs:KK5:cok korkuyorum dusecek dıye gece donuyor yuzustu yatıyor anası gıbı delı yatacak bellı :KK70:allahımm ne ara buyudude agzıyla tukuruklerını etrafa sacıyor :KK57::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: sızın bebıslerde yapıyor mu motor sesı gıbı :confused: gecen gun yıne manmunluk yapıyordum koltukta yatarken ben salondan kosa kosa gelıp kuzuuuum dıye bagrıyordum maksat hem spor hem sebeklık bızım mınık bı cıglık attı cok sasırdım :KK53: aynı hareketı babasına yapsın dıye cok calıstım odada delı danalar gıbı kostum durdum yoook cıksss yapmam dedı yapmadı ben madara oldugumla kaldım :KK12:off cok yazmısım cenem dustu
inşallah ek gıda işiniz kolay olur, benimki ne sesler çıkarıyor ne sesler, hiç susmuyor:KK53::KK53: bbaaaa lar annneler, agiler, dünde dede demeye başladı sanki öğreten oldu:KK70::KK70: sürekli yaşlılar gibi söyleniyor:KK70::KK70: çığlık işi bizde de aynı kv gil aşağıdna duyuyor ya da onlara bırakınca ben yukardan duyuyorum hatta dedim eni arıyor ne yapsın kuzum annesi bağırıyor abisi bağırıyor normal bir şey sanıyor çığlığı:KK70::KK70: kv de de bağırınca eşim eve getirdi beni arıyordur o dedim çığlık attım hafif tabi:) hemen o da atmaya başladı nasıl gülüyor birde
Epeydir girmemisim. Coook uykusuzum ben cok. Oglum uykuya emzikle daliyor. Gece emzigi dusunce uyaniyo ben kalkip veriorum. Minimum 4 en fazla 12 kere oluo. Esim cooook nadir duyup kalkio. Ben bu emzik olayini nasil biraktircam ya? Uykuya geciste emzik kullanmasina bsey demiorum da uyaninca kendi kendini uykuya donduremio tek basina. Uyku egitimi vercem de once bu emzik bagimliligini bitirmem gerekiomus. Tecrubeli anneler ne yapabilirim ?? Ne annem burda ne kv hic kimse yok destek olcak bana ki gunduz 1 saat uyyim. 6 aylik olduk.
canım emme refleksine engel olma, büyük oğlum iki yaşına kadar emdi ama uyuturken veriyordum uyur uyumaz ağzından çıkarıyordum ben sadece uyurken veriyordum, gece tekrar uyanınca beni emdiği için emzik aramıyordu, ne yapsan bilemedim

Eşim laptobun uzerine kocca bi bardak su boca etmis gitti 2 bucukluk laptop :cry:hep ben kullaniyordum iyi ki ben dokmedim kizmazdi ama cok vicdan yapardim :KK42:
ayyyy kötü olmuş canım
M miss_curious ilk bebegim dogdugunda bizim adam pek duskun tabi bebege her baba gibi gece agliyor oglum iyice gerildik adam bebege kiziyor soyleniyor bende gerildim iyice altida pisik olmus nasil bagiriyor bana pudra sur demedim mi sana niye pisik olmus falan filan bende hemen pısarım kizdiginda hemen alttan aldim ama kzzarak soyledim olabilir ne olmus diye bebek aramizda yatakta oturuyoruz dusun ikimizde bagiriyoruz cocukta iyice aglamaya basladi elimden pudrayi alip sinirle cocugun poposuna boca etti sur diyorum sana diye ben hem agladim hem pudrayi temizledim hala aklima geldikce uzuluyorum seni cok iyi anliyorum sinirini stresini cunku bebeklerimiz benziyordu sukur benimki baya akillandi insallah seninde huzurun tekrar gelir esinle aranz duzelir bebisin akillanir bu yazdigini gulumseyerek okursun :) evliligin tek altin kurali bunu bilir bunu soylerim sen sinirlenince o susacak o sinirlenince sen susacan yoksa gecim olmuyor kardes her evde farkli bi dert iste :KK43:
canım konu farklı ama pudra zararlı bilgin olsun zerreleri ciğerlere yapışıyormuş


Kizlar bi yakinimizin 8 aylik bebegi yataktan dusmus ve beyni zarar gordugu icin epilepsi hastaligi olmus, lutfen dikkat edin cok hareketlendiler, suana kadar 2 kere yatagin ucuna kadar geldi kizim son dakka kurtardik, cok etkilendim Allah korusun ya, bi dikkatsizligimiz yuzundrn hayatlari degisebilir :KK43:
ahh geçmiş olsun kuzuya, benimkide yanımda koltuktan düştü ben yanındayken başardı çok hareketli:KK43:
M miss_curious canım boşanma kelimesini duyunca eşinin tepkisi ne oldu bu önemli çünkü senin ne kadar zorda kaldığını bıktığıni artık bu raddeye geldiğini kendisinin de birşeyler yapması gerektiği anladı mı yoksa aman sinirle söylüyo deyip umursamadı mi eğer hatasını anladiysa güzelce oturup konuşmak bi haftasonu kızını kv ye bırakıp başbaşa vakit geçirmek çoğu şeyi düzeltebilir
bencede yalnız kalmaya ihtiyaçları var
Günaydın kızlar bugün çok isim var ev temizlenecek görüşürüz:KK25:
çoook kolay gelsin
günaydın canlar.misafir var akşama ortada hiçbirşey yok daha. çok çalışmam lazım
KV diş bulguru yapacak akşam a iki tane incimiz var malum.

bu arada cuma 6. ay aşımız vardı.oğlum hiç kilo almamış hatta kilo vermiş çok şaşırdım hemşire dış çıkarma döneminde normal kilo verebilir dedi ama yine de üzülüyorum. inş normaldir
canım sana da çok kolay gelsin
Selamlarrrrr herkese ösledim valla sohbetinizi carsambadan beri agirladigim 7 kisilik misafir grubum dün gittiler ve ben pert durumdayim anammmmm ne yoruldum :110:buyuk bi temizlik beni bekliyor hangisinden baslayim kizlar carsaf takimlarim pikelerimi mi yikasam evimi silip süpürsem wc leri ve banyoyu mu yikasam balkonlari mi yikasam sehpa ve dolaplarin tozunu mu alsam ya da diger bi secenek oglumu da alip evimi terketsem:KK55:
Ara ara gecmisi okumaya calistim I imspecial ban mevzusu ne oluyor cnm anlamadim:KK58: temizlik cok zor kolay gelsin simdiden canim
Nego Nego son durum ne cnm esinle baristin mi?@miss_curious cnm esiyle en cok sorun yasayanlardan biri de benim biliyosun benim esimde dogumdan sonra eve gelmez olmustu sabah 8 de cikip gece en erken 12 de geliyordu yardimci olmamak icin kaciyordu evdn ama ben evden gidip biraz ara verince simdi duzeldi biraz en azından eve erken geliyor tavsiye ederim kisa surede olsa git baska bi yerde kal...yanlis anlasilmasin evi terk et demiyorum benim biraz tatile ihtiyacim var dedim sende gec geliyosun ben yalniz bakamiyorum ck bunaldim dedim ve oyle gittim ben tavsiye ederim canim
fairytale0713 fairytale0713 hosgeldin cnm tekrar aramizda gordugume sevindim:KK200:
diger hatunlar sizler nasilsiniz bebisleriniz iyi mi? Allah hepsine saglik versin huysuzluklarini azaltsin da biraz rahatlayalim insallah...
barıştık gibi canım adam yine aynı aslında... şükür atlattın misafirleri sende:)
Pinking Tree Pinking Tree 2 yıl olunca çok rahatlıyorsun 3 yasta kankan oluyorlar:KK66:
Ahmeti biri alsa bende iş yapsam:-)
ver bana canım nasılsa eymen iş yaptırmıyor ikisi oynasın sen iş yap:)
Haklisin erken oldugunu bikiorum da bezdim canimdan. Dun gece 2 den beri uyku yok ! Agladim hungur hungur. Kizdim ogluma. Cok sinirlendim ona. Saglikli olsun baska bsey istemrm tamam ama uykusuzluk mahvedio beni. Yatagina gece parlayan emziklerdrn koyucam artik 3-5 tane. Gorup almasini ogretcem. Insllh ise yarar

alışırsa güzel fikir:)
 
Iyi gclr kizlar..
Ben de bugun cok gerginim ve mutsuzum burda sizlerle paylasayim dedim belki rahatlarim..
Biz de esimle gerginiz ve bu durum kizimin dogumu ile basladi, gun gectikce de artiyor..
hic kavga etmeyen biz surekli kavga eder olduk ve hepsi nerdeyse kizim yuzunden..
Huysuz bi bebek oldugu icin bi sekilde ikimiz de cok geriliyoruz..
En son bugunku kavgamiz pazarda basladi...Pazar alışverişi yaparken benim cadi bebek arabasinda adete yirtti ortaligi daha ilk alışverişimi yaparken. .Esimin de en sevmediğim huyu kizim bagirmaya baslayinca geriliyor ve bana surat yapıyor o anda..Ben de alışveriş bitene kadar trip attim..Eve geldik, benim alttan almazligim yüzünden daha da gerildik ve ben bosanmak istediğimi söyledim. Yani hakikaten biraksalar bosanicam..Zaten canım burnumda..Bugun de hic durmadi, cikmis bana bugun huysuz galiba diyor oysa her gun oyle kizim..Ya bi bebek ustunu bile degistirirken inletir mi apartmani bu en basiti..
Gecen kizlar yazmislar ya iyi ki geç olmus diye ben de oyle dusunuyorum.Ikinci bebegi hemen dusunenlerin de bebeklerinin cok sorunlu olmadığı kanısındayım.
Her seyi birakip gidesim var..
EsimE olan sevgim bile tükendi. Eskiden bosanmak kelimesi beni urkuturdu, simdi resmen esime aksam dilekce ver bitsin dedim.Oyle iste...
Canım benim sen çok bunaldın çokta haklısın bebeğin gerçekten kolay bebek değil sen yalnızsın, sizin eşinle baş başa kalmaya ihtşiyacınız var eşin bu konuda nasıl yani seninle yalnız vakit geçirmek istiyorda sen sanki kızından doayı bu fırsatı veremiyorsun gibi geldi bana, sen yorgunsun eşin değil bu sebepten eşine kızgınluğını bu şekilde gösteriyor olabilirsini, çalışmana az kaldı bence sen çalışmaya başlayınca her şey düzelecek, bizim durum gibi değil sizin durumunuz, eşinin sevgisi ilgisi sana karşı nasıl mesela, kv den zaten bakacak bence sen artık alıştırma bahanesiyle ona bırak gün içinde hem kendine zaman ayır hem eşinle bir yemeğe sinemaya gidin, eşin bunu kabul eder gibi geliyor bana, çalışan bir insan olduğun için birden çok ağır geldi bu yük bu düzen, birde bebeğin konuşmaya başlayınca iletişiminiz daha iyi olacak bu da sizi rahatlatacak.
 
Nego Nego hoşgeldin nasılsın güya temizlik yapicam ahmetle bakisiyoruz o uyumayınca yapamiyorum heryere girip ağzına birşeyler almaya çalışıyor:-)
Sağol canım hamdolsun huysuz eymenle uğraşıyorum ya ben böyle bebek görmedim:) sürekli mız mız mız

ben uyuyuncada yapaıyorum sese uyanıyor uyanıkken beni al diye ağlıyor:KK53::KK53:

sen nasılsın gezdin geldin tatil planı ne oldu?
 
Sonunda anladım ki ne koca ne anne baba ne bacı insan kendi kendine yetmeli kendinden medet ummalı şu hayatta, dün annemlerdeydik çok yıpranıyorum oraya gidince, evde de aynı, benim nefes aldığım bir yer yok şu dünyada:)

I imspecial canım sen bilirsin emir oyun oynamayı bilmiyor, yani saklambaç oynanacak ya kurallarını anlatıyoruz hep ben sobeliycem diye ağlıyor tabi bu apartmanda herkes onun dediğini yapıyor ben onaylamasamda, kuzenleri bu yüzden onunla oynamak istemiyorlar benim dediğim oynansın ben kazanıyım istiyor, istediği olmayınca da vuruyor sıkıyor onları:KK43: hiç biri istemiyor emiri:KK43:çok üzülüyorum, kreşe giderse nasıl olacak bu huyuyla, ya döven olursa ya gitmek istemezse:KK43: ciddi anlamda düşündürüyor bu konu beni.
 
Sağol canım hamdolsun huysuz eymenle uğraşıyorum ya ben böyle bebek görmedim:) sürekli mız mız mız

ben uyuyuncada yapaıyorum sese uyanıyor uyanıkken beni al diye ağlıyor:KK53::KK53:

sen nasılsın gezdin geldin tatil planı ne oldu?
iyiyim canım su evi temizlesem daha iyi olacağım inş ..ayni bu sipalar odadan çıkınca ağlıyor odada ablası pes etti al anne sunu oyuncaklarimi dağıtıyor diyor :-) cumaya kadar ev isini halledip cuma esim izne ayrılıyor bi hafta kayinvalideme köye gideceğiz sonra da bi beş gunlugune nevşehir ürgüp goreme de havuzlu iyi bi otele gidelim istiyorum denize gitmem sevmiyorum kocamda bikinililere bakmasin bende bakmayim:KK45: sevmem yani öyle yerleri cocuklari paylasip havuzlarda vakit gecirelim sonuçta ama rahatlamak bakalım ..

Sonunda anladım ki ne koca ne anne baba ne bacı insan kendi kendine yetmeli kendinden medet ummalı şu hayatta, dün annemlerdeydik çok yıpranıyorum oraya gidince, evde de aynı, benim nefes aldığım bir yer yok şu dünyada:)

I imspecial canım sen bilirsin emir oyun oynamayı bilmiyor, yani saklambaç oynanacak ya kurallarını anlatıyoruz hep ben sobeliycem diye ağlıyor tabi bu apartmanda herkes onun dediğini yapıyor ben onaylamasamda, kuzenleri bu yüzden onunla oynamak istemiyorlar benim dediğim oynansın ben kazanıyım istiyor, istediği olmayınca da vuruyor sıkıyor onları:KK43: hiç biri istemiyor emiri:KK43:çok üzülüyorum, kreşe giderse nasıl olacak bu huyuyla, ya döven olursa ya gitmek istemezse:KK43: ciddi anlamda düşündürüyor bu konu beni.
canım yaşından dolayı öyle sen merak etme onu öğretmeni adam eder onda bisey yok ben ne cocuklar gördüm:KK76: kreş onu mum yapacak bu gutsin paylasma yenilgi zafer herşeyi tada ca k hayatin merkezi kendi olmadığını anlayacak:KK48:
 
KESKE BENIMKININ de malı kıymetlı olsaydı keske hııııc onem vermez yenı aldıgı telefonun kac kere dusurdu yere ıyı kı bısey olmadı
O dedigin ben oluyorum hic umursamma malimi düşer kırılır falan onun sayesinde dikkat ediyorum artik ..bizimki bisey olunca burnumdan getirir sahip çıkmıyorum diye kindle ustune düşmüştüm ilk evlendigim sene koltuktan resmen agladim konusmadi benle fazlası zarar simdi biraz ben rahatlattim biraz o bana kiymeti öğretti geçinip gidiyoruz:p
 
:KK51::KK51:
vaaaaaavvv diyorum:KK48::KK48::KK48: maşallah canım size ama bir yıl tutmam beklentiyi talep et sen:KK48:
esım cok meraklıdır tatıle gezmeye ben demesemde ıllaa gıder emınım tabı gıder cocuga ben baktım o hamam sefası yaptı
inşallah ek gıda işiniz kolay olur, benimki ne sesler çıkarıyor ne sesler, hiç susmuyor:KK53::KK53: bbaaaa lar annneler, agiler, dünde dede demeye başladı sanki öğreten oldu:KK70::KK70: sürekli yaşlılar gibi söyleniyor:KK70::KK70: çığlık işi bizde de aynı kv gil aşağıdna duyuyor ya da onlara bırakınca ben yukardan duyuyorum hatta dedim eni arıyor ne yapsın kuzum annesi bağırıyor abisi bağırıyor normal bir şey sanıyor çığlığı:KK70::KK70: kv de de bağırınca eşim eve getirdi beni arıyordur o dedim çığlık attım hafif tabi:) hemen o da atmaya başladı nasıl gülüyor birde
oyyy masallahhhh cana yakın bı bebıs olacak
ayyyy kötü olmuş canım
laptobu soktu dagıttı sac kurutma makınasıyla kuruttu vıdaları taktı ama 2 vıda fazla gelmıs acıkta kalmıs bılememıs adamlar fazla vıda koymuslar canııım:KK53::KK53::KK53:
canım konu farklı ama pudra zararlı bilgin olsun zerreleri ciğerlere yapışıyormuş
bende o yuzden surmem dıyınce ılle surecen bılmıyon sen dıye bı avuc pudrası benım uzerıme oglanın ppoposuna doktu sonar ozur dıledı ama ne fayda :KK12:
 
O dedigin ben oluyorum hic umursamma malimi düşer kırılır falan onun sayesinde dikkat ediyorum artik ..bizimki bisey olunca burnumdan getirir sahip çıkmıyorum diye kindle ustune düşmüştüm ilk evlendigim sene koltuktan resmen agladim konusmadi benle fazlası zarar simdi biraz ben rahatlattim biraz o bana kiymeti öğretti geçinip gidiyoruz:p
guldurdun benı :KK53::KK53: bende cook kıymet verırım adımı koylerındekı bı kadının adını koydu x bacı der unuttum adını komık bı ad ama :KK53:kadın kocasını yenı yapılan eve almamıs ev kırlenecek kırılacak bısey dıye adam bahcede otura oyura gıtmıs otekı dunyaya :KK53::KK53::KK53:
 
guldurdun benı :KK53::KK53: bende cook kıymet verırım adımı koylerındekı bı kadının adını koydu x bacı der unuttum adını komık bı ad ama :KK53:kadın kocasını yenı yapılan eve almamıs ev kırlenecek kırılacak bısey dıye adam bahcede otura oyura gıtmıs otekı dunyaya :KK53::KK53::KK53:
Hahah evi kıymetli demekki kocadan :KK45::KK45: aman dünya mali dunyada kalır tabi kötü kullanmmak lazimda eşyanın kölesi olacağıma o benim olsun :KK14: mutfagi temizledim ahmet molası verdim:KK47:
 
X