2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cok sukur halimize tabi canim
Cok yakin bir arkadasim bunubla sinaniyor vr cok yakindan sahidiyim cok zor bir sinav
Rabbim istryrn herkese nasip etsin

canım şende yapma ben olsam yapmazdım.yapana kımse tac takmıyo vala.

ELLRın dert gormesın canım ben de gıderdım senın gıbı heralde hıc dayanamam uzagım o ayrı.kv cooooook hastadır ama gezme olsa var ya uçuyor resmen uram agrıyor deyınce oyle olmadıgını bıldıgım halde kıyamam. eltılerde tobe est neyse bosver. benımde ev temızlenecek cam sılsem bı ah ahh luks oldu temızlık

Eline sağlık canım, ben ofisteyim işler sıkıştı yine birazdan diyetisyene gitcem. Benim temizlik yarına kaldı eşim evde olursa bi güzel temizlicem
Teşekkür ederim canım..
Allah kolaylık versin hadi çabucak bitirirsin işlerini inşallah:)

Kıyamam yaa stres yapma bayramın son günü filan evde olursanız eşin evdeyken halledersin ya da bayramdan sonra kadın al geç canım
Cok sukur halimize tabi canim
Cok yakin bir arkadasim bunubla sinaniyor vr cok yakindan sahidiyim cok zor bir sinav
Rabbim istryrn herkese nasip etsin
Amin canım

Eline sağlık canım, ben ofisteyim işler sıkıştı yine birazdan diyetisyene gitcem. Benim temizlik yarına kaldı eşim evde olursa bi güzel temizlicem
evime kimse gelmıycegı ıcın hatta bende evde durmuycgm ıcın gunluk ısler dısında bıse yapmadım vala ben sıradadan bırgun gbı

evime kimse gelmıycegı ıcın hatta bende evde durmuycgm ıcın gunluk ısler dısında bıse yapmadım vala ben sıradadan bırgun gbı
Benimde kimse gelmiyecek benim temizlik zamanı gelmişti ondan yaptım evim barmış durumdaydı..

Ya kızlar bezamandır soracam bi tütlü soramadım..
Sağlık ocağı kızamık aşısını 9. Aya düşürmüşler dedi Sağlık bakanlığı salgından dolayı böyle olmasını istemiş bi bilginiz varmı??

Evet suriyelilerden dolayı yıllardır görülmeyen hastalıklar görülmeye başlamış. Onun için yapılacakmış. Bizim aile hekimi öyle söyledi.

evde olmıycaksan niye stes oluyorsun canım bayramdan sonra alırsın birini temizletirsin takma bence kafana
Kızlaaar nerdesiniz
Ben temizliği bitirdim ama siz yoksunuz..
ellerine sağlık bende işelerimi yaptım ütü yapcam biraz dinleneyim dedim
suriyelilerden dolayı yeniden aşı programına alınmış canım normalde yokmuş türkiyede artık görülmüyor diye

Kızlaaar nerdesiniz
Ben temizliği bitirdim ama siz yoksunuz..
BENDE ELIME hortumu aldım camları yıkadım kopukleyıp duruladım ısıl ısıl oldu dusun o kadar berbattı camlar aslında 3 ayolmustu ama koyde sınek cook fazla olunca leke bırakmıslar ıyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…