- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Cok sukur halimize tabi canimÇok doğru canım yakınıyoruz ama bebeğim doğmadan önce çok sıkılıyorum evimin düzeninden sessizliğinden oğlum korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra oldu üzülüyodum hep bu koltuklar ne zaman kusmuk lekesi olacak dediğimi bılıyorum oğlusum sağolsun hakkını veriyor şimdi çok şükür :)
canım şende yapma ben olsam yapmazdım.yapana kımse tac takmıyo vala.Iyi geceler canlar
cok yoruldum baklava açtım kollarım agriyor. Oglusa dedesi baktı buyuk bir sabırla:))
Kv ahh ne desem cok sey fiycem de neyse.gelini olarak yapmam gerekirdi diye düşünüyorum yaptim o cagirmadi dayanamafigimdan aradim gittim.....5 yillik evliligimde bi kez gormefim eltimler i yapmazlar tatlı borek temizlik vs...bayram gunu gelirler kv ye biri niye yaotin diye kizar biri yaotigini begenmez.ehh emeğim olfugu icin üzerime alinirim....Sonra bir guzel yerler....Kök yiyin diyorum
evimi de yarin temizliycem nasil cikacaksam icinden.regl oldum bugun de elhamdulillah...onun sancisi da var. inşallah yapabilirim
Ah bi durabilsem.ben oyle yapamam canim evimde oturup kendi isime bakip bayramda da rahat rahat kv nin yaptigini yemem.cekinirim gonlum razi gelmez.kv icin yapiyorum elti olsa haklisin yapmam.canım şende yapma ben olsam yapmazdım.yapana kımse tac takmıyo vala.
ELLRın dert gormesın canım ben de gıderdım senın gıbı heralde hıc dayanamam uzagım o ayrı.kv cooooook hastadır ama gezme olsa var ya uçuyor resmen uram agrıyor deyınce oyle olmadıgını bıldıgım halde kıyamam. eltılerde tobe est neyse bosver. benımde ev temızlenecek cam sılsem bı ah ahh luks oldu temızlıkIyi geceler canlar
cok yoruldum baklava açtım kollarım agriyor. Oglusa dedesi baktı buyuk bir sabırla:))
Kv ahh ne desem cok sey fiycem de neyse.gelini olarak yapmam gerekirdi diye düşünüyorum yaptim o cagirmadi dayanamafigimdan aradim gittim.....5 yillik evliligimde bi kez gormefim eltimler i yapmazlar tatlı borek temizlik vs...bayram gunu gelirler kv ye biri niye yaotin diye kizar biri yaotigini begenmez.ehh emeğim olfugu icin üzerime alinirim....Sonra bir guzel yerler....Kök yiyin diyorum
evimi de yarin temizliycem nasil cikacaksam icinden.regl oldum bugun de elhamdulillah...onun sancisi da var. inşallah yapabilirim
demek kıymet bılen bı kv n var.bı canını yaksa bayramda gtmek bıle ıstemezsin cnım.Ah bi durabilsem.ben oyle yapamam canim evimde oturup kendi isime bakip bayramda da rahat rahat kv nin yaptigini yemem.cekinirim gonlum razi gelmez.kv icin yapiyorum elti olsa haklisin yapmam.
ah bi yepmayı bilsemsutun cekmesın sen bı kalk bı mıhlama yap ıstersen kotu oldum sımdı
Eline sağlık canım, ben ofisteyim işler sıkıştı yine birazdan diyetisyene gitcem. Benim temizlik yarına kaldı eşim evde olursa bi güzel temizlicemKızlaaar nerdesiniz
Ben temizliği bitirdim ama siz yoksunuz..
Teşekkür ederim canım..Eline sağlık canım, ben ofisteyim işler sıkıştı yine birazdan diyetisyene gitcem. Benim temizlik yarına kaldı eşim evde olursa bi güzel temizlicem
Kıyamam yaa stres yapma bayramın son günü filan evde olursanız eşin evdeyken halledersin ya da bayramdan sonra kadın al geç canımCnm düşündükce zaten stresim artiyor..
Okulum cok yogun aksam 7 ye kadar toplanti yaptığımızı bilirim..Kizimla nasil olacak onu düşünüyorum kara kara..
Bi yandan baslamak iyi gelecek ama bi yandan da zor olacak..Hayirlisi bakalim..
Allah kolaylik versin calisanlara..
Cnm ben de 10 ay sonra hamile kalabildim ve cok stresli günlerdi, cocugum olmayacak korkusu gun gectikce artiyordu..Cok sukur o günlere tabiki..Beni yipratan hicbi sey yapamamak yoksa toplamaya raziyim..Odada oylece oturuyorum her yer kirlendi, bayram geliyor napicam hicbi fikrim yok..
Yarin da esimin koyune gidiyoruz bugun hangi ara yapicam bilmiyorum...
Amin canımCok sukur halimize tabi canim
Cok yakin bir arkadasim bunubla sinaniyor vr cok yakindan sahidiyim cok zor bir sinav
Rabbim istryrn herkese nasip etsin
Sağol canım inşallahTeşekkür ederim canım..
Allah kolaylık versin hadi çabucak bitirirsin işlerini inşallah:)
ben hic olmadgm kadar burdaym:)Kızlaaar nerdesiniz
evime kimse gelmıycegı ıcın hatta bende evde durmuycgm ıcın gunluk ısler dısında bıse yapmadım vala ben sıradadan bırgun gbıEline sağlık canım, ben ofisteyim işler sıkıştı yine birazdan diyetisyene gitcem. Benim temizlik yarına kaldı eşim evde olursa bi güzel temizlicem
Benimde kimse gelmiyecek benim temizlik zamanı gelmişti ondan yaptım evim barmış durumdaydı..evime kimse gelmıycegı ıcın hatta bende evde durmuycgm ıcın gunluk ısler dısında bıse yapmadım vala ben sıradadan bırgun gbı
Evet suriyelilerden dolayı yıllardır görülmeyen hastalıklar görülmeye başlamış. Onun için yapılacakmış. Bizim aile hekimi öyle söyledi.Ya kızlar bezamandır soracam bi tütlü soramadım..
Sağlık ocağı kızamık aşısını 9. Aya düşürmüşler dedi Sağlık bakanlığı salgından dolayı böyle olmasını istemiş bi bilginiz varmı??
bız 9.ay asımızı olduk bıtane asıydı.bıse demedler.o ası normalde nezamandıkıEvet suriyelilerden dolayı yıllardır görülmeyen hastalıklar görülmeye başlamış. Onun için yapılacakmış. Bizim aile hekimi öyle söyledi.
evde olmıycaksan niye stes oluyorsun canım bayramdan sonra alırsın birini temizletirsin takma bence kafanaCnm düşündükce zaten stresim artiyor..
Okulum cok yogun aksam 7 ye kadar toplanti yaptığımızı bilirim..Kizimla nasil olacak onu düşünüyorum kara kara..
Bi yandan baslamak iyi gelecek ama bi yandan da zor olacak..Hayirlisi bakalim..
Allah kolaylik versin calisanlara..
Cnm ben de 10 ay sonra hamile kalabildim ve cok stresli günlerdi, cocugum olmayacak korkusu gun gectikce artiyordu..Cok sukur o günlere tabiki..Beni yipratan hicbi sey yapamamak yoksa toplamaya raziyim..Odada oylece oturuyorum her yer kirlendi, bayram geliyor napicam hicbi fikrim yok..
Yarin da esimin koyune gidiyoruz bugun hangi ara yapicam bilmiyorum...
ellerine sağlık bende işelerimi yaptım ütü yapcam biraz dinleneyim dedimKızlaaar nerdesiniz
suriyelilerden dolayı yeniden aşı programına alınmış canım normalde yokmuş türkiyede artık görülmüyor diyeYa kızlar bezamandır soracam bi tütlü soramadım..
Sağlık ocağı kızamık aşısını 9. Aya düşürmüşler dedi Sağlık bakanlığı salgından dolayı böyle olmasını istemiş bi bilginiz varmı??
BENDE ELIME hortumu aldım camları yıkadım kopukleyıp duruladım ısıl ısıl oldu dusun o kadar berbattı camlar aslında 3 ayolmustu ama koyde sınek cook fazla olunca leke bırakmıslar ıyyyKızlaaar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?