- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
Yun yorgan silikondan iyidir canimCnm yerden soguk gelir mi diye tereddut ettim yorgani katlayinca, ya ben o kadar hassas bi bünyeye sahibim ki yerde oturunca midem bulaniyo kışın usudugum icin..
Evet canim kalinabiliniyor cevremde var.Kizlarrr kasiklarim yumurtaliklarim cokkkk agriyoo
Ama bu regl sancisi ile cok benziyo ama idrar yolu enf oldugumda da ayni sekilde agriyor ,simdi ben idrar enf mu oldum regl mi olucam yoksa hamilemiyim
Aman yarabbi olsbilirmi ki
Pekii ben adet olmuyorum yaa
Hamile kalinir mi bu sekilde?
Teşekkür ederim tatlım.. :)Canim sende benim kafadansin :)) bende oyle dusunuyorum kendi rizamla Rabbim nasip ederse bir iki ay sonra kizima kardes istiyorum. İnsallah hayirlisi olsun :). Tebrik ederim canim buarada..
Kiyamam ben size6 dan beri uyanigim
15 dk 2 kez uyudu uyumuyor
Gece gece kahvalti tarifi arıyorum yok yok kesinlikle yemiyor kahvalti cadim..Tatli ne var ise sevmiyor. .etinin ekmeğini de denedim onu da yemedi tuzsuz kahvalti alternatifi olarak..
1 hafta sonra kayinvalidem bakicak yine ve ben gelene kadar isten kahvalti yerine corba veriyor napsin kadın ac kalacagina cimcimem..Bu gidisle hic kahvalti yemiycek diye korkuyorum..Napsam bilemedim..
Valla canim ev temizligi falan filan su an hicbiri gozume gorunmuyor o kadar uykusuzum ki bi de ben gunduzleri hic uyuyamam gece uyudum uyudum yoksa uyku gelmez cok yipratti beni bu uykusuzluk gece boyu uyanmasi sabahda ezanla kalkmasi gun icinde biraz uyuyabilseydim bariSelam kızlar koyengeldık burda cekim gücü malum benu ozlemıs olursunuz arada yazarım tabı takıpteyım ...Bende bu arada ders calısıyım tabı calısabıoırsem
Gece çok zordu ahmet gece 3 gıbı oksurmekten tıkandı uyandık oksurer oksure balgam kusunca rahatladı bı cast kasıgın calpol verdun malesef şu çocuğa dogdugundan berı sadece calpol verdım ona bıle üzüldüm ama şükür uyudu5 gibi sonra sabah ablamız öksürerek uyandı zaten o ankaradan hasta gıbıydı sabah oda kustu babası ılgılenıuordu nazlarını yaptım sımdı babası öle gezmeye gitti..ahmet bey gece o kadar öksürük krızıne gırmemıs gibi dolandı sabah anlamadık eşimle ..
heryerım agrıyor....Dafiduck inan benımde bazen takatimnkalmıuor ama yapcak bişeyyok 2 yıl sabır
@asliayethihami minione aysimason canlarım bebegınolupta super toplu benım evım dıyene zaten ınanmam tartışılmak ayrı bısey ama toplu olmak ayrı eminım temızkıyorsunuz ama şu ara çok hareketlıler az uyuyorlar onların peşine kosarken bı taraf yarım kalıyor temuz ama dagınık kalıyor benım ınanın tam ıs bıttı dedıgım an mısafırın ıcerı gırdıgı an oluyor yoksa mümkün değil zamanla herşey programlanacak pratık olacağız ama bıbyandan bu yaramazlar dagıtacak doganın kanunu önemlı olan sızın beynınınzı en çok nere mesgul ediyorsa orayı duzenlı tutun benum mesela dolap ıclerı ve bulasık tezgahı temız olmalı...kendınızı çok yıpratmayın ama pıskolojınızı bozacak sekılde ıslerı bırıktırmeyın sonra altından kalkılamıyor...hayırlısı be gülüm derim bazen rahatlamak ıcın herşey düzelecek kuzular büyüyecek bende efkarlanıyorum dagınıklık konusunda çünkü bende bırde anla varki bayılıyor dagıtmaya e napuyım çocuğu tv karsısında oturrup mal mı yapıyım bırcok kadın cocuyu ınanın oynarmayıp evını toplu tutuyor bızım cocuklar apartman çocuğu azcık ıyı olsunlar azda toplasınlar yeter yeterki saf olmasınlar zeki çocuklar dağıtır merak eder sonra düzenlemek ve alıştırmak sızın elınIDe kızım sımdı pıjama katlıyor coknhosuma gıdıyor
Neyse bebısı hasta olanlara @Qeen_21 geçmıs olsun
M miss_curious bence tavsıye ınan yorganı dörde katla evde çocuk malzemesi gerecınden yer kalmadı kucukluklerı falan kanepe altları doldu sadece tavsiye benım park yataktada yün döşek var oda hem uygun hem hafıfnoluyor elyaf zaten çok terletır tavsıye etmem..kahvaltınkonusunda zorlama canım yemeyen yemez kızım hala kahvaltılık bı kasar yer bı tost krep ..corba ıcıyorsa ıcsın hıcnyememesınden ıyıdır tıksınmesın kahvaltılıktan buyuyunce yer ben zorladım sen yapmabenden bu kadar kızlar öptüm
Cnm omlet yiyebilirler mi ben cok korkuyorum yutamaz diye..canım benim oğlumun yediği omletin tarifini vereyim ( benim uydurmam ama benim ki sevdi ) yumurtanın sarısına ruşeym , tam tahıllı un , süt kaymagı biraz süt dereotu katıyorum az tereyağ ile tavda önlü arkalı pişiriyorum krep gibi oluyor .... çok lezzetli....yanına şeftali rendeliyorum biraz zeytin afiyetle yiyor dene istersen
Selam kızlar koyengeldık burda cekim gücü malum benu ozlemıs olursunuz arada yazarım tabı takıpteyım ...Bende bu arada ders calısıyım tabı calısabıoırsem
Gece çok zordu ahmet gece 3 gıbı oksurmekten tıkandı uyandık oksurer oksure balgam kusunca rahatladı bı cast kasıgın calpol verdun malesef şu çocuğa dogdugundan berı sadece calpol verdım ona bıle üzüldüm ama şükür uyudu5 gibi sonra sabah ablamız öksürerek uyandı zaten o ankaradan hasta gıbıydı sabah oda kustu babası ılgılenıuordu nazlarını yaptım sımdı babası öle gezmeye gitti..ahmet bey gece o kadar öksürük krızıne gırmemıs gibi dolandı sabah anlamadık eşimle ..
heryerım agrıyor....Dafiduck inan benımde bazen takatimnkalmıuor ama yapcak bişeyyok 2 yıl sabır
@asliayethihami minione aysimason canlarım bebegınolupta super toplu benım evım dıyene zaten ınanmam tartışılmak ayrı bısey ama toplu olmak ayrı eminım temızkıyorsunuz ama şu ara çok hareketlıler az uyuyorlar onların peşine kosarken bı taraf yarım kalıyor temuz ama dagınık kalıyor benım ınanın tam ıs bıttı dedıgım an mısafırın ıcerı gırdıgı an oluyor yoksa mümkün değil zamanla herşey programlanacak pratık olacağız ama bıbyandan bu yaramazlar dagıtacak doganın kanunu önemlı olan sızın beynınınzı en çok nere mesgul ediyorsa orayı duzenlı tutun benum mesela dolap ıclerı ve bulasık tezgahı temız olmalı...kendınızı çok yıpratmayın ama pıskolojınızı bozacak sekılde ıslerı bırıktırmeyın sonra altından kalkılamıyor...hayırlısı be gülüm derim bazen rahatlamak ıcın herşey düzelecek kuzular büyüyecek bende efkarlanıyorum dagınıklık konusunda çünkü bende bırde anla varki bayılıyor dagıtmaya e napuyım çocuğu tv karsısında oturrup mal mı yapıyım bırcok kadın cocuyu ınanın oynarmayıp evını toplu tutuyor bızım cocuklar apartman çocuğu azcık ıyı olsunlar azda toplasınlar yeter yeterki saf olmasınlar zeki çocuklar dağıtır merak eder sonra düzenlemek ve alıştırmak sızın elınIDe kızım sımdı pıjama katlıyor coknhosuma gıdıyor
Neyse bebısı hasta olanlara @Qeen_21 geçmıs olsun
M miss_curious bence tavsıye ınan yorganı dörde katla evde çocuk malzemesi gerecınden yer kalmadı kucukluklerı falan kanepe altları doldu sadece tavsiye benım park yataktada yün döşek var oda hem uygun hem hafıfnoluyor elyaf zaten çok terletır tavsıye etmem..kahvaltınkonusunda zorlama canım yemeyen yemez kızım hala kahvaltılık bı kasar yer bı tost krep ..corba ıcıyorsa ıcsın hıcnyememesınden ıyıdır tıksınmesın kahvaltılıktan buyuyunce yer ben zorladım sen yapmabenden bu kadar kızlar öptüm
Cnm sagolasin moral veriyorsun hepimize. .Valla canim ev temizligi falan filan su an hicbiri gozume gorunmuyor o kadar uykusuzum ki bi de ben gunduzleri hic uyuyamam gece uyudum uyudum yoksa uyku gelmez cok yipratti beni bu uykusuzluk gece boyu uyanmasi sabahda ezanla kalkmasi gun icinde biraz uyuyabilseydim bari
KALP KALBE KARSIYMIS akadAsım dolaplarımın ıc duzenlı temızdır ama dagınıklıkofff hayattan soguttuAz evvel kalbimdwn gecirdim foruma yazsammi acaba dedim niye bu evim pasakli benim diye( sizinde evler darmadaginmi bu kdr dicektim ki sen yazmissin
Sabahtan beri is yapiyorum hic bir is bitmiyo her yer darmadagin
Evin hicbir odasi toplu degil
Ruhum sıkılıyor daginik gormekten
Bir dunya utu var yapsam kac yazar bir dunya camasjr yikandi kurusunlar onlarda utulencek
Esim bile diorki hic durmuyorsun bu kdr harekete nasil oluyo kg veremiosun dio
Veremem tabi girtlak bos durmuyoki
Utaniyorum citir annelerine girmiyorum sonunda I imspecial beni diskalifiye edicek sayfadan :;(((((
İradesiz biri oldum ciktim
Evimde darmadagin
Siskoyumda
((((
Geçen ben de yazdım evin temizliğini bi bitiremedim diye yok olmuyo ben bi yeri toplarken bi yer dağılıyor en sonunda sinirlenip yayılıyom sonra da içim içimi yiyor topla topla diye nolcak böyle bilmiyorum hep bi düzen kurmaya çalışıyorum olmuyo
Kizlar aynı durumdayim sizlerle butun odalar dağınık. .Bunaliyorum ya eve biri gelicek diye tirsar oldum
@asliayet ahh aynen bende simfi evim perisan yarin in s erjen kalkip yiginla utu var utu yapicam ins evi topluycam sonra da kv ye gidicem baklava yapıcaz inşallah
Gece gece kahvalti tarifi arıyorum yok yok kesinlikle yemiyor kahvalti cadim..Tatli ne var ise sevmiyor. .etinin ekmeğini de denedim onu da yemedi tuzsuz kahvalti alternatifi olarak..
1 hafta sonra kayinvalidem bakicak yine ve ben gelene kadar isten kahvalti yerine corba veriyor napsin kadın ac kalacagina cimcimem..Bu gidisle hic kahvalti yemiycek diye korkuyorum..Napsam bilemedim..
aa bı ben dagınık degılmısım sevındım vallahepımız aynı dertten muzdarıpmışiz aslında allah kolaylık versın anne olmak dahası kadın olmak zorGünaydın hanımlarrr. Bugün mesai erken başladı maalesef
Belki bana kızacaksınız ama ama ev dağınıklıklarıyla ilgili yazdıklarınız içimi rahatlattı. Ben bitek ben dağınığım diye üzülüyordum dememkki normqlmişş
allah yardımcınız olsun6 dan beri uyanigim
15 dk 2 kez uyudu uyumuyor
ben goremıyorumKızlar 8 aylık olduk resmimizi attık albümümüze ,vakit bulursanız bakarsınız ,fotorus diye bir uygulama yükledim harika oldu
ananemiz bu sabah bize mıhlama yapmıs prensesim bi yedı bı yedı masalah:)hem de yumusak kayıyo gıdıo.gercı sevde her seyı yıyo da.dun aksam beraber tavuklu pılav yedık yogurtla.9.5 ayımız bıttıGece gece kahvalti tarifi arıyorum yok yok kesinlikle yemiyor kahvalti cadim..Tatli ne var ise sevmiyor. .etinin ekmeğini de denedim onu da yemedi tuzsuz kahvalti alternatifi olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?