2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm yerden soguk gelir mi diye tereddut ettim yorgani katlayinca, ya ben o kadar hassas bi bünyeye sahibim ki yerde oturunca midem bulaniyo kışın usudugum icin..
Yun yorgan silikondan iyidir canim
Evet canim kalinabiliniyor cevremde var.

canım benim oğlumun yediği omletin tarifini vereyim ( benim uydurmam ama benim ki sevdi ) yumurtanın sarısına ruşeym , tam tahıllı un , süt kaymagı biraz süt dereotu katıyorum az tereyağ ile tavda önlü arkalı pişiriyorum krep gibi oluyor .... çok lezzetli....yanına şeftali rendeliyorum biraz zeytin afiyetle yiyor dene istersen

Selam kızlar koyengeldık burda cekim gücü malum benu ozlemıs olursunuz arada yazarım tabı takıpteyım ...Bende bu arada ders calısıyım tabı calısabıoırsem

Gece çok zordu ahmet gece 3 gıbı oksurmekten tıkandı uyandık oksurer oksure balgam kusunca rahatladı bı cast kasıgın calpol verdun malesef şu çocuğa dogdugundan berı sadece calpol verdım ona bıle üzüldüm ama şükür uyudu5 gibi sonra sabah ablamız öksürerek uyandı zaten o ankaradan hasta gıbıydı sabah oda kustu babası ılgılenıuordu nazlarını yaptım sımdı babası öle gezmeye gitti..ahmet bey gece o kadar öksürük krızıne gırmemıs gibi dolandı sabah anlamadık eşimle ..
heryerım agrıyor.... Dafiduck inan benımde bazen takatimnkalmıuor ama yapcak bişeyyok 2 yıl sabır

@asliayet hihami minione aysimason canlarım bebegınolupta super toplu benım evım dıyene zaten ınanmam tartışılmak ayrı bısey ama toplu olmak ayrı eminım temızkıyorsunuz ama şu ara çok hareketlıler az uyuyorlar onların peşine kosarken bı taraf yarım kalıyor temuz ama dagınık kalıyor benım ınanın tam ıs bıttı dedıgım an mısafırın ıcerı gırdıgı an oluyor yoksa mümkün değil zamanla herşey programlanacak pratık olacağız ama bıbyandan bu yaramazlar dagıtacak doganın kanunu önemlı olan sızın beynınınzı en çok nere mesgul ediyorsa orayı duzenlı tutun benum mesela dolap ıclerı ve bulasık tezgahı temız olmalı...kendınızı çok yıpratmayın ama pıskolojınızı bozacak sekılde ıslerı bırıktırmeyın sonra altından kalkılamıyor...hayırlısı be gülüm derim bazen rahatlamak ıcın herşey düzelecek kuzular büyüyecek bende efkarlanıyorum dagınıklık konusunda çünkü bende bırde anla varki bayılıyor dagıtmaya e napuyım çocuğu tv karsısında oturrup mal mı yapıyım bırcok kadın cocuyu ınanın oynarmayıp evını toplu tutuyor bızım cocuklar apartman çocuğu azcık ıyı olsunlar azda toplasınlar yeter yeterki saf olmasınlar zeki çocuklar dağıtır merak eder sonra düzenlemek ve alıştırmak sızın elınIDe kızım sımdı pıjama katlıyor coknhosuma gıdıyor

Neyse bebısı hasta olanlara @Qeen_21 geçmıs olsun
M miss_curious bence tavsıye ınan yorganı dörde katla evde çocuk malzemesi gerecınden yer kalmadı kucukluklerı falan kanepe altları doldu sadece tavsiye benım park yataktada yün döşek var oda hem uygun hem hafıfnoluyor elyaf zaten çok terletır tavsıye etmem..kahvaltınkonusunda zorlama canım yemeyen yemez kızım hala kahvaltılık bı kasar yer bı tost krep ..corba ıcıyorsa ıcsın hıcnyememesınden ıyıdır tıksınmesın kahvaltılıktan buyuyunce yer ben zorladım sen yapma benden bu kadar kızlar öptüm

Valla canim ev temizligi falan filan su an hicbiri gozume gorunmuyor o kadar uykusuzum ki bi de ben gunduzleri hic uyuyamam gece uyudum uyudum yoksa uyku gelmez cok yipratti beni bu uykusuzluk gece boyu uyanmasi sabahda ezanla kalkmasi gun icinde biraz uyuyabilseydim bari

Cnm omlet yiyebilirler mi ben cok korkuyorum yutamaz diye..
Cok sagol tarif icin..

Cnm sagolasin moral veriyorsun hepimize. .
Guc alıyoruz senden..Kahvalti isinden cok sıkıldım dedigin gibi kizim kaşık gormek istemiyor iyice sogudu..ben de yoruldum cebellesmekten..1 hafta sonra ztn corba yiyecek mecbur yok oyle isteyince emmek. .
Zor bi gece gecirmissin, Allah kolaylik versin..Dedigin gibi gececek insallah bu günler. .
Dafiduck cnm uykusuzluk cok yipratiyor gerçekten, alisicaz snrm bu duzene..Benim de canım cok sıkılıyor uyuyamadigim zaman uykuyu cok seven biri olarak..Çocuklu hayata alismak zaman alacak gibi..

Evet Dafiduck yapıyo öksürük canım bızımde üst yanlar patlamak üzere ondandır dıyoruz ama herşeyde dış diyoruz dıye esımle bırbırımıze bakıyoruz..bu farklıydı resmen çocuk boguldu öksürükten dün arana kliması etııledı sanırım...

minione kaldırma olur mu fotoları nütfeeen buz goremıyoz ınternet cekımınden dönünce bakarım kırpı saclıyı merak ederım sımdı kımbılır nasıl tatlıdır

M miss_curious canım aynen her ıstedogınde bu ara uzun uzunnbenı yatırıp emiyor ınek buzağı gıbıyız ama olamayacak bı haftaya keyf yapsın bakalım sımdı diyorum aylardır uğraşıyorum memede uyusun dıye uyumadı sımdı bı saat sonurerek emerken uyuyor bu seferde halası uyuturken zorlanacak büyüdükçe daha ne ısler çıkarıyor bu sevımlı kuzular moral vermıyorum canım ınan olan olacak olan bu hıc üzülme yıprtma kendını daha çok yıpranacagın zaman olacak uyumayacak yemeyecek babbanne havluyu atack vs

KALP KALBE KARSIYMIS akadAsım dolaplarımın ıc duzenlı temızdır ama dagınıklıkofff hayattan soguttu

minione @asliayet hihami
Kızlar ben bir haftadır temizlik yapıyorum düngece kaçlara kadar ayaktaydım bitirdimde ama şimdi keşke gelip evin halini görseniz heryer heryerde

Kizlar aynı durumdayim sizlerle butun odalar dağınık. .Bunaliyorum ya eve biri gelicek diye tirsar oldum

@asliayet ahh aynen bende simfi evim perisan yarin in s erjen kalkip yiginla utu var utu yapicam ins evi topluycam sonra da kv ye gidicem baklava yapıcaz inşallah

aa bı ben dagınık degılmısım sevındım vallahepımız aynı dertten muzdarıpmışiz aslında allah kolaylık versın anne olmak dahası kadın olmak zor
6 dan beri uyanigim
15 dk 2 kez uyudu uyumuyor
allah yardımcınız olsun Dafiduck beım bıdık 8 de kalkar ama ben bıle yataktan kazınarak kalkıyorum

Kızlar 8 aylık olduk resmimizi attık albümümüze ,vakit bulursanız bakarsınız ,fotorus diye bir uygulama yükledim harika oldu
ben goremıyorum

ananemiz bu sabah bize mıhlama yapmıs prensesim bi yedı bı yedı masalah:)hem de yumusak kayıyo gıdıo.gercı sevde her seyı yıyo da.dun aksam beraber tavuklu pılav yedık yogurtla.9.5 ayımız bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…