2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
BENDE ELIME hortumu aldım camları yıkadım kopukleyıp duruladım ısıl ısıl oldu dusun o kadar berbattı camlar aslında 3 ayolmustu ama koyde sınek cook fazla olunca leke bırakmıslar ıyyy
yarım cıkmıs :)) arada gırebılıyorum az kaldı temızlık ama hep okuyorum

evime kimse gelmıycegı ıcın hatta bende evde durmuycgm ıcın gunluk ısler dısında bıse yapmadım vala ben sıradadan bırgun gbı
evime kimse gelmıycegı ıcın hatta bende evde durmuycgm ıcın gunluk ısler dısında bıse yapmadım vala ben sıradadan bırgun gbı
Ben de bayram temizliği diye yapmayacağım canım normal zamanda bölük bölük oluyo hep eşim evdeyken hazır hepsini yapıp bitireyim diye de bilmiyorum yine naparım gezmeyi tercih edebilirim

giremiyorum çünkü küçük oğlum zıvanadan çıkmış durumda, uyumuyor artık resmen hiç uyumuyor, gündüz yanına yatıp emzirerek uyutuyorum yanından kalkınca uyanıyor, ayağımda sallayıp beşiğine yatırıyorum beş dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor beşiği sallıyorum ama yok resmen edepsizlik yapıyor yırtıyor kendini ,alıyorum hemen mememi veriyorum söylene söylene emiyor tekrar uyursa ne ala ki beşiğe yatınca yine aynı, yanında yatıp bekleyemem ki evde iş var bir çocuğum daha var, gece de aynı inanın 3 e kadar saat başı uyanıyor 3 te bir uyanıyor tamam resmen tamamen uyanıyor, alıyorum ayağımda bir saat sallıyorum bir saatte beşiğinde sallıyorum saati 5 ediyoruz oturma odasına geçiyoruz ışığı açıyorum oyuncakları döküyorum güne başlıyoruz, birde bağırması var abisini uyandırıyor, büyük oğlum daha yeni 7 ye kadar uyur olmuştu eşim bu arada gözüme batıyor gecenin ikisine üçüne kadar tv karşısında uyuyor sonra odaya geliyor benim halimi görüyor ben sallıyım diyor tabi ben hönkürüyorum haklıyım koca gibi yanımda yatmıyor...

bu sabah 7 ye kadar oda da durduk büyükle babası kalktı ben yatağıma geçtim yattım, babaannesine götürmüş beyefendi kendi bakmamış!! neyse bende resmen 3 saat deliksiz uyudum şaka gibi uzuuuun aylardan sonra:)

evin her yerini temizledim ama hala dağınık, liste plan yaptım ama eşim alınacakları yine almadığı için planım sarktı bıktım gerçekten bıktım ben niye saçımı süpürge ediyorum niye... Bayramda tatile gidenlere kızardım şimdi anlıyorum imkanım olsa bir dakika durmam inanın durmam...

Allah kolaylık versin canım. Zor yaa. Ama geçici bir dönem sanırım.

Selam temzlik yapıyorum bende supurdum sildim çamaşır astim yemek yaptim daha epey is var.
bayramda ailenin en küçüğuyuz gelen olmuyor ama yine de temiz olsun icim rahat etmez gittiğim yerleri temiz görünce.
okuyorum işim bitince y azarim ins.

Nego Allah eymene sakinlik versin kuzum benim bi derdimi var acep
oldugu kadar canim esin almiyirsa sende yipratma kendini tek tarafli olmuyor oluyrsa da cokkkk yipraniyorsun.

aynen ya bi kurtulsak benim doğum sonrası ödem oldu bütün hamileliğim boyunca olmayan ödem sonra oldu bide onu vercem diye uğraştım
Ben de emzirirken aldıklarımı vermeye uğraşıyorum doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiktim bunu hatırlayınca o kadar çok kızıyorum ki kendime.

Oglusa sirkeli sarımsaklı tavuk çorbası verdim maşallah Seçici oğlum cok sevdi sirkesini cok az koydum icerse diye malum yemeklerimizi hep oglusa gore yapıyorum...agir gelmez demi korktum biraz

Kızlaaar nerdesiniz
Ben temizliği bitirdim ama siz yoksunuz..
Ben minigi uyuttum simdi ortalik toparliyim diyorum cnm..
Keyif yap sen de..
Kıyamam yaa stres yapma bayramın son günü filan evde olursanız eşin evdeyken halledersin ya da bayramdan sonra kadın al geç canım
Amin canım
Cnm normalde bayram donusu kadin gelecek pztsi gunu ama canim sıkılıyor aslinda pek evde durmaycagiz gelen de olmuyor Allah'tan..Detayli yapmiycam ztn de ortaligi toparlasam yeter..
Cnm 8.ay kontrolunde cocuk dr.umuz gerek yok yaptirmana dedi bize 3-4 ay korur dedi asi sonra yine yaptirman lzm ben oyle diyince vazgeçtim. .
Ne biliyim cnm sagolasin dedigin gibi fazla takmayayim iyisi mi..

Oglusa sirkeli sarımsaklı tavuk çorbası verdim maşallah Seçici oğlum cok sevdi sirkesini cok az koydum icerse diye malum yemeklerimizi hep oglusa gore yapıyorum...agir gelmez demi korktum biraz
Bi sey olmaz herhalde cnm cok besleyici bi corba olmus..Tavuklari nasil verdin parçalayip mi?
Bu arada aklıma geldi benim cimcimeye hicbi sey alerji yapmamisti bugune kadar cok sukur gecende agzina tahin-pekmez yiyodum surdum bi baktim fena alerji yapti, Allah'tan yedirmemistim tadina bakmisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…