- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
yarım cıkmıs :)) arada gırebılıyorum az kaldı temızlık ama hep okuyorumBENDE ELIME hortumu aldım camları yıkadım kopukleyıp duruladım ısıl ısıl oldu dusun o kadar berbattı camlar aslında 3 ayolmustu ama koyde sınek cook fazla olunca leke bırakmıslar ıyyy
evime kimse gelmıycegı ıcın hatta bende evde durmuycgm ıcın gunluk ısler dısında bıse yapmadım vala ben sıradadan bırgun gbı
Ben de bayram temizliği diye yapmayacağım canım normal zamanda bölük bölük oluyo hep eşim evdeyken hazır hepsini yapıp bitireyim diye de bilmiyorum yine naparım gezmeyi tercih edebilirimevime kimse gelmıycegı ıcın hatta bende evde durmuycgm ıcın gunluk ısler dısında bıse yapmadım vala ben sıradadan bırgun gbı
Ben bakarsam kötü olur benim için zaten canım tatlı istiyohttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...kekler-oylamasi.852788/page-212#post-42728916
kızlar kek yarışması vardı oy vermek isterseniz bi bakın
hangimizin istemiyor kiiBen bakarsam kötü olur benim için zaten canım tatlı istiyo
9. Ay bitince yapılacakmışbız 9.ay asımızı olduk bıtane asıydı.bıse demedler.o ası normalde nezamandıkı
Oyyy oyyy versek de şu kiloları bi rahatlasakhangimizin istemiyor kii
aynen ya bi kurtulsak benim doğum sonrası ödem oldu bütün hamileliğim boyunca olmayan ödem sonra oldu bide onu vercem diye uğraştımOyyy oyyy versek de şu kiloları bi rahatlasak
Allah kolaylık versin canım. Zor yaa. Ama geçici bir dönem sanırım.giremiyorum çünkü küçük oğlum zıvanadan çıkmış durumda, uyumuyor artık resmen hiç uyumuyor, gündüz yanına yatıp emzirerek uyutuyorum yanından kalkınca uyanıyor, ayağımda sallayıp beşiğine yatırıyorum beş dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor beşiği sallıyorum ama yok resmen edepsizlik yapıyor yırtıyor kendini ,alıyorum hemen mememi veriyorum söylene söylene emiyor tekrar uyursa ne ala ki beşiğe yatınca yine aynı, yanında yatıp bekleyemem ki evde iş var bir çocuğum daha var, gece de aynı inanın 3 e kadar saat başı uyanıyor 3 te bir uyanıyor tamam resmen tamamen uyanıyor, alıyorum ayağımda bir saat sallıyorum bir saatte beşiğinde sallıyorum saati 5 ediyoruz oturma odasına geçiyoruz ışığı açıyorum oyuncakları döküyorum güne başlıyoruz, birde bağırması var abisini uyandırıyor, büyük oğlum daha yeni 7 ye kadar uyur olmuştueşim bu arada gözüme batıyor gecenin ikisine üçüne kadar tv karşısında uyuyor sonra odaya geliyor benim halimi görüyor ben sallıyım diyor tabi ben hönkürüyorum haklıyım koca gibi yanımda yatmıyor...
bu sabah 7 ye kadar oda da durduk büyükle babası kalktı ben yatağıma geçtim yattım, babaannesine götürmüş beyefendi kendi bakmamış!! neyse bende resmen 3 saat deliksiz uyudum şaka gibi uzuuuun aylardan sonra:)
evin her yerini temizledim ama hala dağınık, liste plan yaptım ama eşim alınacakları yine almadığı için planım sarktı bıktım gerçekten bıktım ben niye saçımı süpürge ediyorum niye... Bayramda tatile gidenlere kızardım şimdi anlıyorum imkanım olsa bir dakika durmam inanın durmam...
Ben de emzirirken aldıklarımı vermeye uğraşıyorum doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiktim bunu hatırlayınca o kadar çok kızıyorum ki kendime.aynen ya bi kurtulsak benim doğum sonrası ödem oldu bütün hamileliğim boyunca olmayan ödem sonra oldu bide onu vercem diye uğraştım
oo seninkide kötü olmuş ama vercez hep beraberBen de emzirirken aldıklarımı vermeye uğraşıyorum doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiktim bunu hatırlayınca o kadar çok kızıyorum ki kendime.
Ben minigi uyuttum simdi ortalik toparliyim diyorum cnm..Kızlaaar nerdesiniz
Ben temizliği bitirdim ama siz yoksunuz..
Cnm normalde bayram donusu kadin gelecek pztsi gunu ama canim sıkılıyor aslinda pek evde durmaycagiz gelen de olmuyor Allah'tan..Detayli yapmiycam ztn de ortaligi toparlasam yeter..Kıyamam yaa stres yapma bayramın son günü filan evde olursanız eşin evdeyken halledersin ya da bayramdan sonra kadın al geç canım
Amin canım
Cnm 8.ay kontrolunde cocuk dr.umuz gerek yok yaptirmana dedi bize 3-4 ay korur dedi asi sonra yine yaptirman lzm ben oyle diyince vazgeçtim. .Ya kızlar bezamandır soracam bi tütlü soramadım..
Sağlık ocağı kızamık aşısını 9. Aya düşürmüşler dedi Sağlık bakanlığı salgından dolayı böyle olmasını istemiş bi bilginiz varmı??
Ne biliyim cnm sagolasin dedigin gibi fazla takmayayim iyisi mi..evde olmıycaksan niye stes oluyorsun canım bayramdan sonra alırsın birini temizletirsin takma bence kafana
ellerine sağlık bende işelerimi yaptım ütü yapcam biraz dinleneyim dedim
suriyelilerden dolayı yeniden aşı programına alınmış canım normalde yokmuş türkiyede artık görülmüyor diye
Bi sey olmaz herhalde cnm cok besleyici bi corba olmus..Tavuklari nasil verdin parçalayip mi?Oglusa sirkeli sarımsaklı tavuk çorbası verdim maşallah Seçici oğlum cok sevdi sirkesini cok az koydum icerse diye malum yemeklerimizi hep oglusa gore yapıyorum...agir gelmez demi korktum biraz
Evet canım ben sebze puresine karıştırıyorum yediklerini bi cesitlendiremedim gitti daha vitaminli olur gibi geliyor böyleKizlar taze fasulyeyi pure olarak nasi veriyosunuz? Patates ve kabakla filan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?