2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Şimdi bak bakalım olmusmu

Benim simdiki halimden ziyade bebekligime cok benzetiyorum
Ama biran oyle bir bakiyorki babanin kopyasi oluveriyor
ben gördüm bi foto paylaşmıştın o zaman demiştim resmen kopyası hergün değişiyorlar ya benimkide bana hiç benzemez ama halasıyla bebeklikleri aynı

ananemiz bu sabah bize mıhlama yapmıs prensesim bi yedı bı yedı masalah:)hem de yumusak kayıyo gıdıo.gercı sevde her seyı yıyo da.dun aksam beraber tavuklu pılav yedık yogurtla.9.5 ayımız bıttı
Masallah cnm kizina..Benimki secici malesef keske yese..
Herkese merhabalar...
Sanırım herkes bayram hazırlığında...
Herkese kolay gelsin...
Kaç zamandır sormayı unutuyorum, hala bebek deterjanı kullanmaya devam ediyor musunuz? Ya da kullanmayan var mı
Ben dalin toz sabun kullanmaya devam ediyorum cnm...

Sabahtan beri hic ek gida yemedi, uyumadi..
Keyfi yerine gelsin diye dışarı cikardim cadiyi, eve geldik em em diye yirtiyor uyuycakmis emerken..
Emzirmedim, uyudu ayagimda sallanarak tabi agladi epey. .
Kizlar dagınıklık demişken ben evimi bile supuremiyorum hala 8.5 aylik oldu ve bir gelisme yok..Kahvaltimi bile zor yapıyorum ne zaman duzelecek benim kizim ya..
Onun yemegini bile zar zor yapıyorum ağlıyor hemen..

Herkese merhabalar...
Sanırım herkes bayram hazırlığında...
Herkese kolay gelsin...
Kaç zamandır sormayı unutuyorum, hala bebek deterjanı kullanmaya devam ediyor musunuz? Ya da kullanmayan var mı
Valla ben hiç kullanmadım özel deterjan. Biz ne kullanıyosak onla yıkadım yumuşatıcıda öyle. Sadece çift durulama yaptırıyorum oğluşumun kıyafetlerini...

Aynen katılıyorum benimki de hiç birşey yaptırmıyor.

Cnm odada oturucam onunla baska bi sey yapmiycam onu istiyo..Tuvalete bile gidemiyorum hala..Evi toplamak için uyumasini bekliyorum uyursa eger o uyuyana kadar mutfağım bulasik dolup tasiyor..
Neyse yakindim ama guzel bi foto paylasiyorum bu konu ile ilgili..

aynende oyle vala

Iyi geceler canlar
cok yoruldum baklava açtım kollarım agriyor. Oglusa dedesi baktı buyuk bir sabırla:))
Kv ahh ne desem cok sey fiycem de neyse.gelini olarak yapmam gerekirdi diye düşünüyorum yaptim o cagirmadi dayanamafigimdan aradim gittim.....5 yillik evliligimde bi kez gormefim eltimler i yapmazlar tatlı borek temizlik vs...bayram gunu gelirler kv ye biri niye yaotin diye kizar biri yaotigini begenmez.ehh emeğim olfugu icin üzerime alinirim....Sonra bir guzel yerler....Kök yiyin diyorum

evimi de yarin temizliycem nasil cikacaksam icinden.regl oldum bugun de elhamdulillah...onun sancisi da var. inşallah yapabilirim

A
ananemiz bu sabah bize mıhlama yapmıs prensesim bi yedı bı yedı masalah:)hem de yumusak kayıyo gıdıo.gercı sevde her seyı yıyo da.dun aksam beraber tavuklu pılav yedık yogurtla.9.5 ayımız bıttı
ay şu mıhlamanın tadını bi merak ederimki sorma:)
YeEmek programlarında yapıldığı zaman ağzımın suyu akıyor gece gece canım istedi

o eltilein ıııııı yesinler ben olsaydım beğenmeyen kişi ağzına götürdüğü anda hani güzel değildi derim..

Çok doğru canım yakınıyoruz ama bebeğim doğmadan önce çok sıkılıyorum evimin düzeninden sessizliğinden oğlum korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra oldu üzülüyodum hep bu koltuklar ne zaman kusmuk lekesi olacak dediğimi bılıyorum oğlusum sağolsun hakkını veriyor şimdi çok şükür :)

M miss_curious uykusuzluk cok zor canim simdi bi de okullarda aciliyor bu uykusuzluga bi de is stresimiz eklenecek ne yapariz bilmiyorum valla
Cnm düşündükce zaten stresim artiyor..
Okulum cok yogun aksam 7 ye kadar toplanti yaptığımızı bilirim..Kizimla nasil olacak onu düşünüyorum kara kara..
Bi yandan baslamak iyi gelecek ama bi yandan da zor olacak..Hayirlisi bakalim..
Allah kolaylik versin calisanlara..

Cnm ben de 10 ay sonra hamile kalabildim ve cok stresli günlerdi, cocugum olmayacak korkusu gun gectikce artiyordu..Cok sukur o günlere tabiki..Beni yipratan hicbi sey yapamamak yoksa toplamaya raziyim..Odada oylece oturuyorum her yer kirlendi, bayram geliyor napicam hicbi fikrim yok..
Yarin da esimin koyune gidiyoruz bugun hangi ara yapicam bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…