Şimdi bak bakalım olmusmuKALP KALBE KARSIYMIS akadAsım dolaplarımın ıc duzenlı temızdır ama dagınıklıkofff hayattan soguttu
aa bı ben dagınık degılmısım sevındım vallahepımız aynı dertten muzdarıpmışiz aslında allah kolaylık versın anne olmak dahası kadın olmak zor
allah yardımcınız olsunDafiduck beım bıdık 8 de kalkar ama ben bıle yataktan kazınarak kalkıyorum
ben goremıyorum
Yine roxy sabun tozuna devam cnmHerkese merhabalar...
Sanırım herkes bayram hazırlığında...
Herkese kolay gelsin...
Kaç zamandır sormayı unutuyorum, hala bebek deterjanı kullanmaya devam ediyor musunuz? Ya da kullanmayan var mı
ben gördüm bi foto paylaşmıştın o zaman demiştim resmen kopyasıBenim simdiki halimden ziyade bebekligime cok benzetiyorum
Ama biran oyle bir bakiyorki babanin kopyasi oluveriyor
Masallah cnm kizina..Benimki secici malesef keske yese..ananemiz bu sabah bize mıhlama yapmıs prensesim bi yedı bı yedı masalah:)hem de yumusak kayıyo gıdıo.gercı sevde her seyı yıyo da.dun aksam beraber tavuklu pılav yedık yogurtla.9.5 ayımız bıttı
Ben dalin toz sabun kullanmaya devam ediyorum cnm...Herkese merhabalar...
Herkese kolay gelsin...
Kaç zamandır sormayı unutuyorum, hala bebek deterjanı kullanmaya devam ediyor musunuz? Ya da kullanmayan var mı
Valla ben hiç kullanmadım özel deterjan. Biz ne kullanıyosak onla yıkadım yumuşatıcıda öyle. Sadece çift durulama yaptırıyorum oğluşumun kıyafetlerini...Herkese merhabalar...
Herkese kolay gelsin...
Aynen katılıyorum benimki de hiç birşey yaptırmıyor.Sabahtan beri hic ek gida yemedi, uyumadi..
Keyfi yerine gelsin diye dışarı cikardim cadiyi, eve geldik em em diye yirtiyor uyuycakmis emerken..
Emzirmedim, uyudu ayagimda sallanarak tabi agladi epey. .
Kizlar dagınıklık demişken ben evimi bile supuremiyorum hala 8.5 aylik oldu ve bir gelisme yok..Kahvaltimi bile zor yapıyorum ne zaman duzelecek benim kizim ya..
Onun yemegini bile zar zor yapıyorum ağlıyor hemen..
Bende göremiyorumŞimdi bak bakalım olmusmu
Şimdi görebilirsin :))Bende göremiyorum
Cnm odada oturucam onunla baska bi sey yapmiycam onu istiyo..Tuvalete bile gidemiyorum hala..Evi toplamak için uyumasini bekliyorum uyursa eger o uyuyana kadar mutfağım bulasik dolup tasiyor..mhulyak ben de dalam roxy e devam ediyorum canım
M miss_curious Allah kolaylık versin canım ya hiç mi oyalanmiyo birşeylerle benimki de öyleydi daha önceden çok şükür daha iyiyiz artık çok yıpratıcı gerçekten
aynende oyle valaCnm odada oturucam onunla baska bi sey yapmiycam onu istiyo..Tuvalete bile gidemiyorum hala..Evi toplamak için uyumasini bekliyorum uyursa eger o uyuyana kadar mutfağım bulasik dolup tasiyor..
Neyse yakindim ama guzel bi foto paylasiyorum bu konu ile ilgili..
Eki Görüntüle 1637724
ay şu mıhlamanın tadını bi merak ederimki sorma:)ananemiz bu sabah bize mıhlama yapmıs prensesim bi yedı bı yedı masalah:)hem de yumusak kayıyo gıdıo.gercı sevde her seyı yıyo da.dun aksam beraber tavuklu pılav yedık yogurtla.9.5 ayımız bıttı
o eltilein ıııııı yesinler ben olsaydım beğenmeyen kişi ağzına götürdüğü anda hani güzel değildi derim..Iyi geceler canlar
cok yoruldum baklava açtım kollarım agriyor. Oglusa dedesi baktı buyuk bir sabırla:))
Kv ahh ne desem cok sey fiycem de neyse.gelini olarak yapmam gerekirdi diye düşünüyorum yaptim o cagirmadi dayanamafigimdan aradim gittim.....5 yillik evliligimde bi kez gormefim eltimler i yapmazlar tatlı borek temizlik vs...bayram gunu gelirler kv ye biri niye yaotin diye kizar biri yaotigini begenmez.ehh emeğim olfugu icin üzerime alinirim....Sonra bir guzel yerler....Kök yiyin diyorum
evimi de yarin temizliycem nasil cikacaksam icinden.regl oldum bugun de elhamdulillah...onun sancisi da var. inşallah yapabilirim
Çok doğru canım yakınıyoruz ama bebeğim doğmadan önce çok sıkılıyorum evimin düzeninden sessizliğinden oğlum korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra oldu üzülüyodum hep bu koltuklar ne zaman kusmuk lekesi olacak dediğimi bılıyorum oğlusum sağolsun hakkını veriyor şimdi çok şükür :)Cnm odada oturucam onunla baska bi sey yapmiycam onu istiyo..Tuvalete bile gidemiyorum hala..Evi toplamak için uyumasini bekliyorum uyursa eger o uyuyana kadar mutfağım bulasik dolup tasiyor..
Neyse yakindim ama guzel bi foto paylasiyorum bu konu ile ilgili..
Eki Görüntüle 1637724
sutun cekmesın sen bı kalk bı mıhlama yap ıstersen kotu oldum sımdıA
ay şu mıhlamanın tadını bi merak ederimki sorma:)
YeEmek programlarında yapıldığı zaman ağzımın suyu akıyor gece gece canım istedi
Cnm düşündükce zaten stresim artiyor..M miss_curious uykusuzluk cok zor canim simdi bi de okullarda aciliyor bu uykusuzluga bi de is stresimiz eklenecek ne yapariz bilmiyorum valla
Cnm ben de 10 ay sonra hamile kalabildim ve cok stresli günlerdi, cocugum olmayacak korkusu gun gectikce artiyordu..Cok sukur o günlere tabiki..Beni yipratan hicbi sey yapamamak yoksa toplamaya raziyim..Odada oylece oturuyorum her yer kirlendi, bayram geliyor napicam hicbi fikrim yok..Çok doğru canım yakınıyoruz ama bebeğim doğmadan önce çok sıkılıyorum evimin düzeninden sessizliğinden oğlum korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra oldu üzülüyodum hep bu koltuklar ne zaman kusmuk lekesi olacak dediğimi bılıyorum oğlusum sağolsun hakkını veriyor şimdi çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?