2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de emzirirken aldıklarımı vermeye uğraşıyorum doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiktim bunu hatırlayınca o kadar çok kızıyorum ki kendime.
ilk çocuk tecrıbesızlığı canım o bende kızımı emzırırken alıp ıkıncıye fazla kıloyla hamıle kalanlardanım ama sımdı çok aşırı rahatsız degılım de 66 olsam kızıma hamile kaldığım kılo heyt beokul başlayınca hareketli işim var oyna zıpla atla birde az yersem inş gideer

o akıllı herseyı yapan gocalar nirdeee bende isteremmm

canım cevap yazmaya fırsat kalmadan regl olmuş un çok sevındım tatlı isteği azalıyor ama onun anakaynagı emzirmek kan sekerını düşürüyor sanırım benım şişlikler indi ama 2 kg fark yok süzülme var

bi daha dünyaya gelsem bu herif gibi olucam
Kilo konuşulmuş. Ben de veremedim kilo. Regl de olmadım daha. Ne zaman olcak bakalım? Bi 10 kg versem iyi olcak aslında.
zayıflama topıgımıze gel canım

Benum karşıda da öyle bı ayı var buz ailecek oturunca osa oturuyor ama karısının yüzüne bakmıyor bende sevmem balkon ısını tülü crkıp sertce kapatıyorum çıkmıyorum gece asmıyorum aksam gelıyor gerızekalı zayıf karına baksana
Gunlerdir cosmus olan tatli istegimin sebebi belli oldu kizlarrr bugun regl oldummm,8 aydan sonraaa bu iyi oldu valla :)))
Hayırlı olsun canım vücut rahatlıyor düzene gırıyor bı kılo farkedıyo göbek az ınıyır
Herkese iyi bayramlar
canım özlettın kendını oglusun nasıl

Geçmişe bakamıyorum yoksa yine netsiz kalırım :)
önemli bişey olduysa lütfen yazın
Pinking Tree esıne yakalanmış nicki desıfre olmuş gercı benimkide biliyor ama umursamıyor et et okursa büyük kavga ederız dıye saldı beni sanırım @eflalim sıkıntıda eymen uyumuyormus Allah yardı. Etsın boz de çok farklı degılız dıgerlerı bayram tebrıgı

Hoş geldin canım özlettin kendini bi daha bizi böyle uzun süre bırakma:))
canı. Halimi görseydin köle ızoura gibiydim coook yorgunum cook
Pinking Tree geçmiş olsunnn nick değişiyor sanırım editörlere msj at

İyi geceler kızlarr çok yorgunum biz bu bayram bittik 5 yıl önce ete dokunamayan ben eltım 2kaynım esım ben koca bi kurbanı kestık dogradık hallettık şükür tabı masallah eltımın çabukluğu saılsun kaynanada cenesıyle yordu bizi herseye bisey bari halin yok sus hatta ilk kez bana sarsırdı bi amda soylemedıgım lafı öyle söylüyorum gibi çarpıttı herkes sok oldu ams sonunda o yaşlı bende üzüldüm sma uzatmadım tatlıya bağladk ....ahmet dedesine bayılıyor kendi adı diyemi anlamadım böyle sevgi dedeye karşı dısardan sesını duysa söyleniyo tek sıkıntı oğlum emerek uyuyor meme ağızdan çıkınca çok sıkıntı emzik bıraktıran koca utansın beni emzik olarak kullanıyor yataklar ayrıldı ben çocuklarımla yatıyorum arada buluşuyoruz

Kızlar oğlum fena pişik oldu ne kremi kullanıyorsunuz hametan ghoncsıs bayb işe yaramıyor pazartesi 9.ay kontrolü var o zaman gösterırm kan alacaklar galiba M miss_curious canım sendeki kremi yazarmısın adını kaydetmemişim onu dr söylerim eğer önerisi olmazsa

Benden böyle ev gıderken yaptım guya oku valız çamaşır yıkanacak dondurycuya et konuldu eltımın dondurucudaydı bayram boyu ..kışlık malzeme yapılacak kızıma kırtasiye kıyafet oğlum halaya hazır edilecek off sayarken yoruldum temizlik yıllık için haftaya halılar verilecek hayırlısı bol enerji lazım. Benden bu kadar çok yazdım

Bu öküzleri eşlek sudan gelrne kadar dövmek lazım ayşegül gibi..

Canım insan evinde olmayınca çok zorluk çekiyor hele birde çocukla..
Nick değişiyor 5 keremi ne hakkın var değiştirmeye..

Uff ben okurken yoruldum
Hadi sana kolay gele
İnanmıyorum kv de ne yaptıda seni hoplatmış kız aramızdaki en sabırlı insan sensin neyse tatlıya bağlandığına sevindim

Hem tecrubesızlık hem de zorla tatli yedirmeye calisan annelere lohusa kafasıyla bi yere kadar direnebilme. Zaten 2. Olursa kurallarım var 1- Bakmak için gelen kişi en fazla 1 hafta kalacak 2- Hem anne hem kv aynı anda kalmayacak 3- Ese dosta doğum yaptığım mevlüt okutana kadar söylenmeyecek ....... Böyle gidiyo bu liste

Kizlar oglum artik cok yaramaz,eskiden yurutec yarim saatte olsa kurtaricimdi simdi kabusum,heeyeri kurcaliyor hep huysuz ,kucakta 3 dk dururdu onuda durmuyor artik,oyuncaklariyla oynamiyor,hep mutsuz,tuhaf tuhaf huysuzluk sesleri cikariyo,kahri zor cekilen bir bebek oldu,sallarken bile ayaklarini dikis yerime bastirip sanki anliyormus gibi inadina acitircasina itiyor,hicbiyere gezmege gidemiyoruz,bayram hic gzl gecmiyo o yuDen,dun cafede oturalim dedik burnunuzdan getirdi,korkunc yaramaz oldu,napicam bilmiyorum,duzelirmi boylemi kalir artik gorucem,birde yok efendim 6 ayi gecsin daha rahatlarsin diyorlardi ,mumla ariyorum 6. Ci aydan onceki halimizi,yinede sukrediyorum ya ikiz falan olsaydi ,aman yarabbi

Cnm Allah kolaylik versin yapacak isin cokmus senin de ben de bugun yarin icin hazirlik yapicam. .
Kremin adi coresatin pediatrik krem 1-2 kez surunce gecer kesin ama krem yok cnm piyasada, umarim bulabilirsin..Nil i hicbi sey gecirmemisti ishal iken bu krem sayesinde toparladi hemen..

Kizlaarr nasilsinizz? Biz dün gece bir bucukta vardık eve. Güzel ama çok yorucu geçti bayramm.. kv evi büyük ev. Geleni gideni eksik olmadı. bir yandan kurbanligi dogra bir yandan da misafir agirla.. Diğer yandan her gelen kızımı sevmeye kalkınca kizimin huysuzlugu aglamalari.. Birde kv kizima yün yorgan ve yastık yapmış. Çok tatlı da bir nevresim takımı almış vee cok güzel kıyafetler. . Tereyaglari ve peynirlerde gelmis memleketlerinden. Tarhanalar cevizler falan.. Resmen bagaji doldurup döndük. Hepsi organik bitirmeye kiyamam şimdi.

Off yüreğim ağzıma geldi, 2 dk surda bisey yaziyim dedim, kizim sehpaya tutunup kalkmis üstünedeki bardağı iki eliyle tutmuş, bir yere tutunmadigi icinde bardakla yüzüstü yere..

Allah korudu ya, bir dk gözümü ayiramiyorum. Sonra tekrar bakarım kizlar.

Selam kızlar bayramın son günü herkes yavwş yavaş dönüyor yuvaya:)
Biz bu bayramdan hiç bişey anlamadık yine neyse evladımızın ailemizin canı sağ oşsun o önemli..

Oğlum artık bilinçli anne baba diyor ama sürekli söylemiyor bide bix ona abdullah diyince oda abdullah diyor yani kendi ismini bizimkinden daha güzel söylüyor:)

Oh maşallah abdullaha:) zordan Başlamış güzel kuzu... Benim yeğenimin ilk keşimesi de tiyatro olmuştu:) tv den duyup söylerdi..

Biz anne baba cici diyoruz şimdilik:)

Kizlar kafam karisti benim sizler geceleri ne yapiyorsunuz?
Torry hogg denen meshur bebek hemsiresi nin yatir kaldir diye yazisini okudum ona gore 8 -9 aylik bir bebek gece 12 saat acikmazmis,gece emzirmeyin doyurmayin uyandiginda tekrar geri yatirip pis pisleyip eline uyku oyuncagini verip uyutmaliymisiz
Bunlari suan bnm canavara yapmaya kalksam hayatta uyumaz ki
Gece 2-3 defa uyaniyor ve hmn emziriyorum oyle uykuya daliyor
Cunku yatagibdan aglayarak uyanmuyoki tikirtisina ben uyaniyorym gittigimde yataginda ayaga kalkmis sekilde ipleri isirirken buluyorum profil resmimizdeki halimiz yani
Sonra beni emerken tekrar uyuyor,yani emzirmeden tekrar uykuya dalacagini sanmuyorum ama bu gece su falan verip denemek istiyorum bakayim ne yapacak

Oh maşallah abdullaha:) zordan Başlamış güzel kuzu... Benim yeğenimin ilk keşimesi de tiyatro olmuştu:) tv den duyup söylerdi..

Biz anne baba cici diyoruz şimdilik:)
Disler erken cikti cok erken emekledik ama is konusmaya gelince tembeliz galiba,gecen haftaya kdr de de de deee dee diye takilmis plak gibiydi susmuyordu ama 1 haftadir hiccccc konusmuyoo sadexe tissss diye bi ses cikariyor :)))

Canim bizim doktorumuz da gece beslenmesini kesmemizi önerdi 6. aydan beri kaldırdık biz,belki iştahsız olduğu için kolay olmuştur bilmiyorum 1 öğün filan yiyordu gece zaten sen önce aralıkları kısaltmayi deneyebilirsin mesela gece 12 de sonraki öğün sabah 5 te, buna alışınca gece 12 sabah 7 ,11 7 şeklinde devam eder. Bi de hemen mık dediğinde uyanmak gerekiyor o uyanmaya başladıysa biraz gecikirsek benimki de emmeden uyumuyo

Cnm benim cimcime sabah 5 gibi kalkıyor o kadar ama ondan sonra sabah olunca sık uyaniyor artik..
Seminer dönemi ayri kaldığımız icin miydi bikac saat bilmiyorum gece sık sık uyanıyordu simdi yine kalkmiyo sukur yalniz yarın ise basliyorum bakalim napicaz .

Coook yorgunum kizlar..
Sabah beri kac posta camasir yika-as pert oldum, bi turlu bitmiyo su isler ya..
Cadim uyudu, biraz utu yapip yatayim ben de..artik erken kalkicam malum..
Oto Koltuğu almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilirim..Pusetini kullaniyor su an ama esimin arabasinda duruyor sabah cadimi o bırakacak kayinvalideme.Donuste ben alip eve gecmeyi planliyorum kismetse zaten 1 yasina kadar kullanilabiliyo snrm onlar o yuzden şimdiden aliyim diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…