• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar, dün geçmişi tamamlayamadım nerde eski eflal, bütün enerjimi miniğin peşinde koşturmakla parkeden fayans üstünden içeriye taşımakla ve ev düzenlemekle harcıyorum:KK45::KK45: şöyle bir sayfa buldum yarışma ona katıldım kaç haftadır evim süper düzenli oluyor artıkhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/

Vee gelelim maceralarımıza:) miniğim tahlil sonucun bayramın ilk günü gösterdik doktor acelesi yoktu bayram sonrasıda başlardık tedaviye diye güldü paniğimize:) kan ilacını güne ikiye çıkardı b12 için henüz başlamayalım bir şeye iğneler dursun dedi sevindim buna:) bütün huysuzluğu ağlamaları mızırdanmaları iştahsızlığı terlemesi hep bu demir eksikliğine bağlı kansızlıktan olabilirmiş büyük ihtimal, bir ay sonra yine tahlil yapılacak, umarım o sebeptendir en azından düzelecek bir durum:KK68: inşallah iştahsız huysuz bir bebek değildir yani:KK53::KK53:

Bizimki ennne(anne yani) diyor bilerek, sürekli bağırtlak annesi olunca sinirlenince naralar atıyor, bana kafa tutuyor şimdiden, hep parkede fayansta geziyor yatıyor, her yere fok balığı gibi peşimden geliyor herkes emeklemesine kahkaha atıyor, canı isterse baba diyor tabi isterse:KK70::p abiye aşık bulduğu yerde yalıyor saçını çekiyor sarılıyor kanı kaynayarak:KK48::KK48: abinin kaynarsa yandık çok pis sıkma huyu var:KK70::KK70:

Diş hala yok normal abisi 9 aylıkken çıkarmıştı

Uykular hala düzensiz ama ilaç sanki rahatlatmaya başladı

Yeme işi hamdolsun maşallah suphanallah ilaçtan sonra arttı gibi arttı dediğim elimle ağzına koyduğum bir iki lokma:) önceden kilitlerdi ağzını

Verdiğim yemeklere gelince bize ne pişerse ekmeği suyun batırıp veriyorum, bayramda kavurma yedirdim ben taneli veriyorum hiç korkmayın yutamayınca kusuyor zaten:) eti sevdi kavurmayı yani, sonra kemiği haşlayıp etiyle suyuyla içine patates soğan sarımsak birde un kavurup terbiyeli çorba yaparım bilenler bilir, onu sevdi, kıymalı tarhana sevdi, tavuk çorbası arapaşı çorbası yani sevdi, bizim ki etçi bunu anladım ve bir şey daha anladım hamileyken neyi severek yediysem onları istekli yiyor:KK73: tabi zararlı şeylerde yemiştim cips gibi yumuşak şeker gibi ki yumuşak şekeri çok yedim:oops::oops: ben ki bir yaşından önce şeker tuz yok diyordum ama yemeyen bebek olunca bu naralarım ahkam kesmelerim boşunaymış:KK11: ekmekte veriyorum domatesde, eline meyveleri salatalığı veriyorum kemiriyor, galeta veriyorum kemiriyor, maalesef kavanoz mamalarına bayılıyor yani severek isteyerek yediği meyve püreleri onlar:KK43: kendi yaptıklarım mis gibi oluyor ama yok istekli yemiyor zorla veriyorum, muzlu yoğurdu bir yerse yiyor benim yaptığım, yiyor dediğim yanıltmasın 3-4 tatlı kaşığı ki bu benim için büyük bir şey:KK37::KK37:

Sabah mesela patatesli yumurta yaptım yedi, yumurta beyazı alerji riskinden dolayı verilmiyordu değil mi verdim alerji yapmadı devam ediyorum, tereyağında yumurta seviyor haşlamadan ziyade, makarna pilav aklınıza ne gelirse veriyorum kısaca:)

Onun dışında ben ev işiyle uğraşıyorum büyüğü okula götürüp getiriyorum, onun öğrendiklerini tekrarlıyoruz, bir yandan diyet yapmaya çalışıyorum şükür kilo veriyorum, ekim sonu düğün var ve benim ciddi anlamda kilo vermem şart, artık calleniticse başlıyorum:)

Geçmişe bakma zamanı, aklıma gelenleri yazdım:KK200::KK200:
Bu sayfa bana göreymis ya başka türlü toparlayamicam heralde bu evi. Kesin sonuncu olurum ben :KK48:

minione minione sagol canim malesef baya baya grip burnunu oylede deneyelim de banyodan cikarjende sardirmiyo kollar disarda sipanin:KK70:
@Girlboymom iki ay once boy iyiydi de kilo almamis vermisti dis cikarmisti hemsire nornal vermesi demisti yemiyo alurum nasil kontrolu var akilli hemsure 24eylul bayram gunune izlem yazmis da yarin gidicem ins

ozel yapiyrum hic yemiyo kendimuze y aptiklarimi ona uygun y apiyrum azcik yerse ne ala

minione minione canım tambugday unuyla bebe birkuvisi, pankek yapabilirsin, yumurta sarısı, bıraz tambugday, biraz muz karıstır eger cok katı olursa sulandır hafif, yagsız tavada arkalı önlü pişir, muz yerine farklı meyvelerde olur, bugun kızıma keçiboynuzu unuyla yaptım mesela..
yulaf ezmeside meyve pürelerine kat canım, iki çesit var burda yulaf ezmesi biri haslanarak yeniyor, diğeri kağıt gibi hafif sulanınca yumusuyor hemen, seninki nasıl bilmiyorum , ben kağıt gibi olanı elma muz ceviz robottan geçiriyorum tadı güzel oluyor, bu tariftede meyveleri istediğin gibi değiştirebilirsin..

kızlar vaktim yok benimde kızım her yere tırmanıyor tehlike saçıyor çok korkuyorum bi iş gelcek diye başına, sürekli onun peşindeyim, birde okula başladım dersler filan.. hayırlısı artık herkes iyidir insallah, Allaha emanet olun..

canım varmış maalesef sizin ki kaç 9 çıktı bizimki, ferritin demir hepsi düşük çıktı ferritin yerlerde, sabah 9 akşam 9 damla veriyorum ferrrum veriyorum o bitince sağlık ocağının verdiği vegaferon vericem, eğer varsa ihmal etme paraben var yok fazla demir hastalık döneminde mikropları besliyor diye vermedim sonuç bu maalesef:(

aynen canım çok zor hem sen çalışıyorsun iki katı zor sana Allah kolaylık versin evde çocuk okulda çocuk takdiri hakkediyorsun ben dayanamazdım başka çocuklara bakmaya:) eğitim vermeye çok sabırsızım
bende ıhmal ettım .genel kontrolde bı bakalım kanına dedı.sonucu telefonla ogrendgm ıcın degerı bılmıorum.bana ac karnına gunde on damla dedı.sabah kalktgnda vermeyi unutursaw gun ıcınde acken verıyorum .2 ay sora kontrol dedı.pekmez kusburnu marmaltı felende verıyorum kahvaltıda.ya ben cok unutyorum

Kızlar sabah sabah ğarmaklarınız amma çalışmış :-)
Nego Nego in geldiği belli oluyor eflalim ben o yarışmaya katıldam herhalde artık insan yüzü görmem:))
Maiallah sana iki çocukla büyük cesaret..

@Girlboymom kıyamam sana canım allah kolaylık versin ....

Bu sayfa bana göreymis ya başka türlü toparlayamicam heralde bu evi. Kesin sonuncu olurum ben :KK48:
yok canım sonuncu olmak yok motive oluyorsun günlük ödevin oluyor haftalık 4 görevin inan zorlamıyor hiç hem de evin yavaş yavaş düzene giriyor gel katıl sende memnun kalırsın:)
minione minione canım tambugday unuyla bebe birkuvisi, pankek yapabilirsin, yumurta sarısı, bıraz tambugday, biraz muz karıstır eger cok katı olursa sulandır hafif, yagsız tavada arkalı önlü pişir, muz yerine farklı meyvelerde olur, bugun kızıma keçiboynuzu unuyla yaptım mesela..
yulaf ezmeside meyve pürelerine kat canım, iki çesit var burda yulaf ezmesi biri haslanarak yeniyor, diğeri kağıt gibi hafif sulanınca yumusuyor hemen, seninki nasıl bilmiyorum , ben kağıt gibi olanı elma muz ceviz robottan geçiriyorum tadı güzel oluyor, bu tariftede meyveleri istediğin gibi değiştirebilirsin..

kızlar vaktim yok benimde kızım her yere tırmanıyor tehlike saçıyor çok korkuyorum bi iş gelcek diye başına, sürekli onun peşindeyim, birde okula başladım dersler filan.. hayırlısı artık herkes iyidir insallah, Allaha emanet olun..
kolay gelsin canım derslerinde
bende ıhmal ettım .genel kontrolde bı bakalım kanına dedı.sonucu telefonla ogrendgm ıcın degerı bılmıorum.bana ac karnına gunde on damla dedı.sabah kalktgnda vermeyi unutursaw gun ıcınde acken verıyorum .2 ay sora kontrol dedı.pekmez kusburnu marmaltı felende verıyorum kahvaltıda.ya ben cok unutyorum
canım bende unutuyorum eşim hatırlatıyor sağolsun:) ama artık düzenli veriyorum ihmal yok vicdan azabı çekiyorum çünkü:( sende ver mutlaka canım, domates iyi kan yapar aklında olsun tam zamanı yedir canım birde kırmızı et
Kızlar sabah sabah ğarmaklarınız amma çalışmış :-)
Nego Nego in geldiği belli oluyor eflalim ben o yarışmaya katıldam herhalde artık insan yüzü görmem:))
Maiallah sana iki çocukla büyük cesaret..

@Girlboymom kıyamam sana canım allah kolaylık versin ....

canım yok ya sende bendensin katıl katıl çok kolay güven bana:)

Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar.
Yok yetişemiyorum ne okumaya ne yazmaya :(
Bayramdan önce derin temizlik yapıyordum. Malum bebişle temizlikler parça parça oluyor.
Hemde çoook parça parça.
Rejimimi bayağı bozdum bu aralar.
Diyetisyen kontrolüm çook geçe kaldı resmen saldım.
Beni diyette tutan 2 haftada 1 kontrollermiş :D :D
Neyse ki 2 ay üzerine yarın kontrolüm var inşallah.
Saha önceki verdiği listeleri de yarın ki listeleri de paylaşacağım sizinle.
Diş buğdayı fotolarını eklemek istiyorum.
Aslında sürekli burada olmak istiyorum ama olmuyor işte.
Eşimde vardiyalı çalışıyor. Öyle olunca yemek işi ve ev işi düzensiz oluyor.
Amaaan öyle işte:KK11:

Back
X