Günaydınlar, dün geçmişi tamamlayamadım nerde eski eflal, bütün enerjimi miniğin peşinde koşturmakla parkeden fayans üstünden içeriye taşımakla ve ev düzenlemekle harcıyorum

şöyle bir sayfa buldum yarışma ona katıldım kaç haftadır evim süper düzenli oluyor artık
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/
Vee gelelim maceralarımıza:) miniğim tahlil sonucun bayramın ilk günü gösterdik doktor acelesi yoktu bayram sonrasıda başlardık tedaviye diye güldü paniğimize:) kan ilacını güne ikiye çıkardı b12 için henüz başlamayalım bir şeye iğneler dursun dedi sevindim buna:) bütün huysuzluğu ağlamaları mızırdanmaları iştahsızlığı terlemesi hep bu demir eksikliğine bağlı kansızlıktan olabilirmiş büyük ihtimal, bir ay sonra yine tahlil yapılacak, umarım o sebeptendir en azından düzelecek bir durum

inşallah iştahsız huysuz bir bebek değildir yani

Bizimki ennne(anne yani) diyor bilerek, sürekli bağırtlak annesi olunca sinirlenince naralar atıyor, bana kafa tutuyor şimdiden, hep parkede fayansta geziyor yatıyor, her yere fok balığı gibi peşimden geliyor herkes emeklemesine kahkaha atıyor, canı isterse baba diyor tabi isterse

abiye aşık bulduğu yerde yalıyor saçını çekiyor sarılıyor kanı kaynayarak

abinin kaynarsa yandık çok pis sıkma huyu var

Diş hala yok normal abisi 9 aylıkken çıkarmıştı
Uykular hala düzensiz ama ilaç sanki rahatlatmaya başladı
Yeme işi hamdolsun maşallah suphanallah ilaçtan sonra arttı gibi arttı dediğim elimle ağzına koyduğum bir iki lokma:) önceden kilitlerdi ağzını
Verdiğim yemeklere gelince bize ne pişerse ekmeği suyun batırıp veriyorum, bayramda kavurma yedirdim ben taneli veriyorum hiç korkmayın yutamayınca kusuyor zaten:) eti sevdi kavurmayı yani, sonra kemiği haşlayıp etiyle suyuyla içine patates soğan sarımsak birde un kavurup terbiyeli çorba yaparım bilenler bilir, onu sevdi, kıymalı tarhana sevdi, tavuk çorbası arapaşı çorbası yani sevdi, bizim ki etçi bunu anladım ve bir şey daha anladım hamileyken neyi severek yediysem onları istekli yiyor

tabi zararlı şeylerde yemiştim cips gibi yumuşak şeker gibi ki yumuşak şekeri çok yedim

ben ki bir yaşından önce şeker tuz yok diyordum ama yemeyen bebek olunca bu naralarım ahkam kesmelerim boşunaymış

ekmekte veriyorum domatesde, eline meyveleri salatalığı veriyorum kemiriyor, galeta veriyorum kemiriyor, maalesef kavanoz mamalarına bayılıyor yani severek isteyerek yediği meyve püreleri onlar

kendi yaptıklarım mis gibi oluyor ama yok istekli yemiyor zorla veriyorum, muzlu yoğurdu bir yerse yiyor benim yaptığım, yiyor dediğim yanıltmasın 3-4 tatlı kaşığı ki bu benim için büyük bir şey

Sabah mesela patatesli yumurta yaptım yedi, yumurta beyazı alerji riskinden dolayı verilmiyordu değil mi verdim alerji yapmadı devam ediyorum, tereyağında yumurta seviyor haşlamadan ziyade, makarna pilav aklınıza ne gelirse veriyorum kısaca:)
Onun dışında ben ev işiyle uğraşıyorum büyüğü okula götürüp getiriyorum, onun öğrendiklerini tekrarlıyoruz, bir yandan diyet yapmaya çalışıyorum şükür kilo veriyorum, ekim sonu düğün var ve benim ciddi anlamda kilo vermem şart, artık calleniticse başlıyorum:)
Geçmişe bakma zamanı, aklıma gelenleri yazdım