2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende burdayım.bu gece annemdeyım esım ıste.annem sallıyo sevdeyı rahatımg
Ahhh annem çok ihtiyacım var yabancı biriyle evlendigime hergun daha çok üzülüyorum

[saol canım zaten sizde olmasanız patlicam

bende sabaha körunde kapıya dayanırım heralde suprıııız dıye nihahahahaaaa

gözünaydın canim

bende çok pişmanım..esin ne is yapiyo canim

aynısını yaptı onda biz söyledik bakar misin diye ipek zor ni çocuktu çok ağladı hala kimseye yaklaşmaz sma ahmet kuzu gibiydi kendisi istedi yani yabancılamayın hareketli bi cocuktu 2 ,3 saat ayakta gezdirmek zor geldi uyuma sekli karisik ben yoksam ayakta kucakta gezinerek uyuyo birde bu ara pipisinin ucu kizarik pisik kremi kullanmaya başlayınca oldu pisigi azaldi.pipi ucu.kizardi sonuçta çocuk bu durmadığı hasta olduğu günlerde olacak

Cokkk yorgunum bugün halilarimi yikadim balkonda öldüm bittim şükür miss oldu yani ins...ve odun kocam hiiccc ucundan bile tutmadı pardon sererken balkona bi halinin ucundan tuttu. biraz oglusa bakti tamam.buyuk halilari mutfak ve oturma odasi kaldıramam ıslak agir oluyor ikindi ye kadar evdeyken beraber yikayalim dedim vurdu kelleyi yatti....eh anasinin evladi...cok zoruma gitti affetmiycem seni kendini affettir nasıl ne yapiyosan dedim.seni boyle calisirken görmek cok hosuma gidiyor diyo utanmadan gicik
bir de balkon buyuk asagi su damliyordu fayanslarin aralari acilmis oraya derz dolgu yaptim bi o kalmisti yapmadigim kapinin kulpu kirilir duha yapar.esim de keyfine bakar dunya iste.

Bu isler oyle hayatim
İsleyen kadin degil kisneyen kadin geciyor
Hamarat kadinin yuzu gulmuyor ne yazikki bu hayatin kurali
Egerki sen miskin pasakli beceriksiz bir kadin olsaydin tam tersi caliskan becerikli bir kocan olacakti
Yalniz degilsin en azindan bunu aklina getirip rahatla bence

Sonuna kadar haklisin.nasil olsa duha yapar diyor salliyor beni....ama etrafimda o kadar cok ki canim hanimina destek olan madden manen

Yapmiyo diyorum ama benim kirpi sacli ricky martinimin farkli oyunlari var
Mesala 1,5 aydir kudurtmayi cok seviyor
Kucagima alip kaciyorum babamiz kovaliyo yada tam tersini yapiyoruz ciglik cigliga bagriyor guluyo ama duralim hemn cigliklara devam ediyor yine oyun oynayalim diye
Resmen o cigligiyla karsi tarafi kiskirtmak icin kullaniyor cok uyanik masallah
Birde bi haftadir tuvalete gidiyorym yuruteciyle geliyo banyoya eliyle kapiyi itiyo annecim cok ayip cekil duyorum gidiyo gibi yapip gizli gizli kafasina kapidan uzatip bana bakiyo yaaa buyumusde annesiyle oyun oynuyo
Birde annecim op beni diyorum agzini acip yanagima degdirip emer gibi yapio
Haaa birde 3 haftadir bezini her actigimda eliyle pipisini tutup gulme krizine giriyor yaaa :)))))

Doktor dedi istediğin saatte yedir istediğin saatte uyut saatlerle işimiz yok dedi. Geçen gün misafir geldi işte bebeğin yemek saatleri ve yatış saatleri belliymiş. Tam aynı dakika ve saatte yemek yediriliyormuş. Uykusu varsa bile uyutmayıp saat bekleniyormuş. Bu ne ya dedim içimden. Bana bile sıkıntı geldi. Hiç saatle işi olmayan biriyim. Çocuğum ne zaman yemek isterse yer, uyumak isterse uyur.

minione abdullah da oyle bezi acar acmaz pipisiyle oynuyo sıkıyor sipa gülüyor bi zarar vericek diye korkuyorum engellemeye çalışıyorum..bi de yurutecte abdullah diyorum y a da beni gorur görmez penguen gibi bi o yana bi yana attirarak kaciyo

Sorna canim penguenligi biximki hizini fazla kaciriyor bugunde 2 ciyi yasadik iki hali ortasinda hizla benden kacarken yurutecle uctu ve yuzustu dustu Allah tan birsey olmadi ama cok korktum

Slm kizlar..
Calismaya baslayinca yazamadim epeydir, takip etmek zor oluyor..
Umarim herkes iyidir, ders programim yogun 30 saat derse giriyorum mudure rica ettim hic degilse 26 olsun diye bakalım. .
Minnak prensesime babaannesi bakiyor, zorlaniyor kadincagiz çünkü cadim huysuz epey. .Esime dedim kayinvalidem olmasa kimse bakmaz, bikac gunde kacar..
Çalışmaya baslayinca kizim memeye duskun olmaya başladı. .Ztn em em diye ağlıyor artik ya bana em diyor ya da emmek istiyor bilemiyorum..
Vakit buldukca okuyabilirim umarim..
Gorusmek uzere..

Merhaba kızlar..kızım günde yaklaşık yarım litre su içiyor(5 biberon 100luk)sizce normal mi??siİnkiler ne kadar içiyor??intetnette 9 aylık benek için günlük ort 100-125ml yazıyor.bi arkadaş da biraz fazla içiyor gibi geldi dedi.bebeğim istiyor 2 gündür ağlıyor içmek istiyor emziriyorum bazen su yerine ama yine istiyor.fazladı kuzunun böbreklerine zarar verir diye korkuyorum

İyi gecelerr. Kızlarr eşlerinizle ilgili yorumları okudum eşimin günahınıda almak istemem. Yine ara ara yatdımcı olur eşim bana çok sık olmasada ama ihtiyacım olduğunda değilde canı istediğinde yapar bende herzamsn zorundayım...
Oğlumda tam tahmin ettiğim gibi. Ayağımda sallanıyo şuanda ve böcük böcük bana bakıyo sıpaa :))
Çok uykum varr (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…