Ahhh annem çok ihtiyacım var yabancı biriyle evlendigime hergun daha çok üzülüyorumbende burdayım.bu gece annemdeyım esım ıste.annem sallıyo sevdeyı rahatımg
[saol canım zaten sizde olmasanız patlicamCanimmm yaa sakin olmaya calis
Derin bir nefes al,tenefus aralarinda gzl bir turk
Kahvesi ic kendine gelll
Bununda ustesinden geleceksin insallah
Kolay degil cocuklu olup ise gitmek bunu evde oturup sana soylemek kolay tabi bizlere ama inan kendimi yerine koyuyorum isin cok zor ama onlarin gelecegi icin azcik sıkcan disini gzl anne
Sıkıldıkca yaz buraya en azindan burdan sana destek olalim
Bnm taktik hazir bu kdr uykusuzluga katlandik evlensin beni unutsun aksatsin gizli numarasan gece yarisi evlerini arayip kapaticam uyansinlar ohhh olsunnn
Ayy birde gecen instagramda cok guldum bir yaziya bizler gibi minik bir erkek annesi yazmiss " kimbilir ilerde oglumla evlencek olan gelin adayi uyuz gicik sey suan baby tv yi izliyordur " hahahaaaaaa :)))
bende sabaha körunde kapıya dayanırım heralde suprıııız dıye nihahahahaaaa
gözünaydın canimslm kızlar ben geldimmm
bugün goz muaynesine gittik çok şükür kayma yokmuş.yani o yalancı kaymaymış.baya anlattı doktor .olmayacağı anlamına gelmez kontrol edin hep dedi
bizde cok yağmurlu bir gün geçirdik
nasılsınız geçmişe bakıcammm
bende çok pişmanım..esin ne is yapiyo canimAminnn.. Memlekete gittiğimizde anlıyorum bende. Çağlar doğmadan önce burda 10-15 yıl kalabilirim diyodum ama Çağlardan sonra düşğncem değişti en yakın zamanda memlekete yada yakın bi yere gitmek istiyorum inşallah gideriz
aynısını yaptı onda biz söyledik bakar misin diye ipek zor ni çocuktu çok ağladı hala kimseye yaklaşmaz sma ahmet kuzu gibiydi kendisi istedi yani yabancılamayın hareketli bi cocuktu 2 ,3 saat ayakta gezdirmek zor geldi uyuma sekli karisik ben yoksam ayakta kucakta gezinerek uyuyo birde bu ara pipisinin ucu kizarik pisik kremi kullanmaya başlayınca oldu pisigi azaldi.pipi ucu.kizardi sonuçta çocuk bu durmadığı hasta olduğu günlerde olacakOoooo çok kötü olmuş be Gamze
İpek te de mi aynı şeyi yaptı birde aaaaa. Hiç olacak iş mi ama
Senin aklın hep Ahmet tedir şimdi. Ne çalıştığından ne yediğinden bir şey anlarsın
Allah işlerinizi rast getirsin inşallah
Neyse birini buldum geç olan nihayet
Ben hala olmadım hiç
Kilo kaybı bende de olmaz bence. Ama rahatlayacağım kesin
Gerçi ben endometriozis hastasıyım, doğumda kiste müdahale yapıldı, karnımın içi çok yapışıkmış adet olmaktan korkmuyor değilim sancısından dolayı. Hayırlısı artık
Aşkolsuun
Ben senin Cihan Hastanesinde doğum yaptığını bile hatırlıyorum
Bilmeyen yok zaten 42 Evler de oturuyorum
Şehzade kolonya diye guugıla yazınca ben çıkıyorum kk da zaten
rezillik diz boyu
Bu isler oyle hayatimCokkk yorgunum bugün halilarimi yikadim balkonda öldüm bittim şükür miss oldu yani ins...ve odun kocam hiiccc ucundan bile tutmadı pardon sererken balkona bi halinin ucundan tuttu. biraz oglusa bakti tamam.buyuk halilari mutfak ve oturma odasi kaldıramam ıslak agir oluyor ikindi ye kadar evdeyken beraber yikayalim dedim vurdu kelleyi yatti....eh anasinin evladi...cok zoruma gitti affetmiycem seni kendini affettir nasıl ne yapiyosan dedim.seni boyle calisirken görmek cok hosuma gidiyor diyo utanmadan gicik
bir de balkon buyuk asagi su damliyordu fayanslarin aralari acilmis oraya derz dolgu yaptim bi o kalmisti yapmadigim kapinin kulpu kirilir duha yapar.esim de keyfine bakar dunya iste.
Sonuna kadar haklisin.nasil olsa duha yapar diyor salliyor beni....ama etrafimda o kadar cok ki canim hanimina destek olan madden manenBu isler oyle hayatim
İsleyen kadin degil kisneyen kadin geciyor
Hamarat kadinin yuzu gulmuyor ne yazikki bu hayatin kurali
Egerki sen miskin pasakli beceriksiz bir kadin olsaydin tam tersi caliskan becerikli bir kocan olacakti
Yalniz degilsin en azindan bunu aklina getirip rahatla bence
Benim de aynıkahvaltı.meyve .corba veya herhangı bıyemek
Doktora söyledim bugün. Boşver daha iyi dedi emeklese peşinden koşman gerekicekti dedi. Benim çocuklarım da emeklemeden yürüdü dedi. :)aynı benım kızım hıc emeklemeye nıyetı yok:)
Yapmiyo diyorum ama benim kirpi sacli ricky martinimin farkli oyunlari varGamzecim böyle olacağı belliydi ne halt yemeye girişiyor bu işe hem de hayrına değil parayla bakıyordu... Bence en Güzeli olmuş Ahmet daha mutlu olacak göreceksin bak eski bakıcınız göbülden uğraşacak içime öyle doğuyor.. Biraz zaman ver ahmetr o da öğrenecek alışacak inş. Allah yardımcınız olsun tez vakitte gönlüne göre çözülsün inş
Anne baba cici diyor :) Baba'yı kısık sesle diyor eşim çıldırıyor:))) tel sarar vs yapıyorduk artık sıkıldı:) babaya bir bir onu bilmiyorum
Gel gel i de canı isterse yapıyor bunları bir iki ay gerse bıraktık... Belki başka Şeyler ilgisini çeker şr çocuk bir olmuyor. Yeğenimin tabağından yiyince Gülme krizine girerdi kızıma yapıyorum pas bile vermiyor :)
Cok dogru soylemis pesinden takip etmekten ev isleri hep yarimDoktora söyledim bugün. Boşver daha iyi dedi emeklese peşinden koşman gerekicekti dedi. Benim çocuklarım da emeklemeden yürüdü dedi. :)
Ben olmadım daha canım. Oğlum 8 aylık.Bende İzmit kızlaaar
Bu arada doğumdan beri hala hiç adet olmayan var mı?
Sorna canim penguenligi biximki hizini fazla kaciriyor bugunde 2 ciyi yasadik iki hali ortasinda hizla benden kacarken yurutecle uctu ve yuzustu dustu Allah tan birsey olmadi ama cok korktumminione abdullah da oyle bezi acar acmaz pipisiyle oynuyo sıkıyor sipa gülüyor bi zarar vericek diye korkuyorum engellemeye çalışıyorum..bi de yurutecte abdullah diyorum y a da beni gorur görmez penguen gibi bi o yana bi yana attirarak kaciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?