Canimmm gunaydinnnyok canım etmem nazar maşallah derim hep hatta okurum ben korkarım nazar etmekten
canım benim hastane pompası kirala hemen izmitte bulmak kolay olur, garantiden gelene kadar seni idare eder, imkanım olsa benimkini gönderirim inan ama eşim kk yı bilmiyor kime gönderiyorsun derRabbim şifa versin bugüne kadar sabırla sağdın evde bile aklıma geliyorsun az bir süre yaşadım sana kıyasla ama ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
yok canım ya evet üzüldüm ama aslında senle alakalı değil bugünlerde ruh halim çok kötü buluttan nem kapıyorum üzülme sakın
benimkide yapar inada sebebi beni tedavi ediyormuş
hadi bakalım iyi geçmiştir umarım
canım benimki hep kucakta zaten arabaya biner binmez çığlık atıyordu mecburum kucağa almaya, çok tehlikeli ama başka çarem yok çatlayana kadar ağlıyor çünkü, büyük oğlumda rahat kullanıyorum eşim almadı araba koltuğu diğeri küçük gelince gıcık hala alacak, ben kaç sene ön koltuğa oturmadım oğlum için adam şimdi büyüğü ön koltuğa oturtuyor kemerini bağla deyince benle kavga ediyor öyle cahil bir adam
keşke olmasam bir sene olmak istemedim hemen üçün ayda oldum yine
canım ya ne denir ki şimdi bu kadına, boş ver Ahmet zaten mutlu olsa huzursuz olmazdı, eminim bakıcı daha güzel bakacak ahmete hem de akrabayla iş yapmamış olacaksın
sen yazınca baktım o bile pahalı gelir benim adama ama çok güzel özellikleri bence
yok canım etmedim ya etseydim bu zamana kadar ablamın çocuklarına görümcemin çocuklarına ederdim öğlene kadar uyuyorlar, 8 de 9 da kalaksalar ayy bugün erken uyandı diyorlar düşün
bak sende bana et benim odun sallar bakar çocuklara benim için değil ama çocuklar için yapar
canım farklı şeylere merakı vardır
ağzına sağlık
ayy duha bu kadar mı benzer bu adamalar ya pes
ya var ya şu söze bayıldım mantar panomuz var sevdiğim yazıları asıyorum bunun kocaman yazıp asıcam görsün benimkigeçen bana da yazmıştın ya çok doğru bu söz
ha hay eymende aynı canım babsının yanına kıkırdayarak gidiyor beni yakala der gibi kaçıyor nasıl gülüyor babası yakaladım yakaladım yapınca,birde istemediğim yere gidince hayır yemen dur diyorum duruyor yüzüme bakıp gülüyor bir daha yelteniyor hayır dedim dön bakıyım odaya diyorum başı yerde dönüyor çok hoşuma gidiyor ya:)
maşallah canım
yani uykusu gelince nasıl uyutmuycan kudurur bizimki
ayy Allah korumuş kuzuyu
Allah kolaylık versin canım ya
fazla gibi benimki çok içmiyor ölçmüyorum ama senin bir günde içirdiğini beş güne anca içiyordur, doktora sordun mu
ah canım ya bu uyku var ya uyku ne önemli bir şeymiş
al canım al çok işe yarar inşallah sever kuzun
akşamdan beri sinir küpüyüm bende
ya var ya yeminle ilacı ciddi ciddi düşünüyorum kimse kınamasın ne çektiğimi ben bilirim bezdim artık gerçekten uykusuzluktan bezdim
amiiiinnn
Canım ahhh ne kadar dil döktüğümü bilsen bu adamı çözemedim ben çocukları için yapmayacağı şey yok halbuki, kendi yırtık ayakkabı giyer onlara alır öyle bir adam bu konuda neden inat ediyor inan bilmiyorum, büyük için yükseltici baza mı ne ondan varCanimmm gunaydinnn
Lutfenn eflalim esini iknaaa et daha ucuz bir modelde olsa lutfen aldir
Buyugu bile oto koltugunda oturnasi gerek ,2 tane asla almaz hadi kemerle oglani baglarsin ama ufak icin sart cnm ya
Allah dusmanimin basina vermesin biliyorsun iki hafta once 9 yasinda enistemin yegenini kaybettik
Esine bu durumu anlatip korkut onu
Arka koltuktan ucup on camdan firliyor((((
Allahim sen koru
Tedbiri elden birakmayalim kizlarr
Ahh yawrum ne diyimki yaa bir uyuyamadinYa bişey sorcam bu devam sütü hangi durumlarda kullanılıyo? Anne sütü olmazsa mı kullanılıyo yoksa emerkende kullanılabilinir mi? Bide illa biberonda mı içiliyo? Bilenler beni aydınlatabilir mi?
Bu arada Çağlar beyi yatağına yatırdım 2 dakikada uyandı
Dogdugundan beri sma kullaniyorum ,anne sutune en yakin sut o diye biliyorumNego bi sıkıntısı yok ya olsa mızmızlanır ağlar heralde ama meşeli ve sakin yani gece mesela dizime yatırdım gakguk izledik oğluşumla :) niye böyle yapıyo anlayabilmiş değilim. Dünden beri ayağıma yatırıncada deli gibi kalkmak istiyo video izletiyorum biraz öle duruyo zaten uykusu olduğu için kısa sürede uyuyo
minione ben hiç biberon kullandırmadımda ondan sordum bardaktan içiyor suyu ıhlamuru falan.
Bakalım öğleden sonra eşim izinli çıkıcaz onunla hipp in gece mamasını alıcam. Sen devam sütü hangi marka kullanıyosun?
Cevabın için teşekkürler eflalim..doktora sormadım aylık kontrolünde sorarım artık..bizde ben kendimce diyet yapmaya çalışıyorum acaba sütüm azaldı da sıvı ihtiyacını sudan mı karşılıyor diye düşünüyorum..bide bizim doktor ayrıca yemek yapmanıza gerek yok kendi yemeklerinizi az tuzlu ve baharatsız verebilirsin Demişti.acaba yemekler mi tuzlu geliyo anlamadım ki. Sabahtan beri 1 biberon su 1 biberon komposto suyu içti yine sürüyerek de emiyoryok canım etmem nazar maşallah derim hep hatta okurum ben korkarım nazar etmekten
canım benim hastane pompası kirala hemen izmitte bulmak kolay olur, garantiden gelene kadar seni idare eder, imkanım olsa benimkini gönderirim inan ama eşim kk yı bilmiyor kime gönderiyorsun derRabbim şifa versin bugüne kadar sabırla sağdın evde bile aklıma geliyorsun az bir süre yaşadım sana kıyasla ama ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
yok canım ya evet üzüldüm ama aslında senle alakalı değil bugünlerde ruh halim çok kötü buluttan nem kapıyorum üzülme sakın
benimkide yapar inada sebebi beni tedavi ediyormuş
hadi bakalım iyi geçmiştir umarım
canım benimki hep kucakta zaten arabaya biner binmez çığlık atıyordu mecburum kucağa almaya, çok tehlikeli ama başka çarem yok çatlayana kadar ağlıyor çünkü, büyük oğlumda rahat kullanıyorum eşim almadı araba koltuğu diğeri küçük gelince gıcık hala alacak, ben kaç sene ön koltuğa oturmadım oğlum için adam şimdi büyüğü ön koltuğa oturtuyor kemerini bağla deyince benle kavga ediyor öyle cahil bir adam
keşke olmasam bir sene olmak istemedim hemen üçün ayda oldum yine
canım ya ne denir ki şimdi bu kadına, boş ver Ahmet zaten mutlu olsa huzursuz olmazdı, eminim bakıcı daha güzel bakacak ahmete hem de akrabayla iş yapmamış olacaksın
sen yazınca baktım o bile pahalı gelir benim adama ama çok güzel özellikleri bence
yok canım etmedim ya etseydim bu zamana kadar ablamın çocuklarına görümcemin çocuklarına ederdim öğlene kadar uyuyorlar, 8 de 9 da kalaksalar ayy bugün erken uyandı diyorlar düşün
bak sende bana et benim odun sallar bakar çocuklara benim için değil ama çocuklar için yapar
canım farklı şeylere merakı vardır
ağzına sağlık
ayy duha bu kadar mı benzer bu adamalar ya pes
ya var ya şu söze bayıldım mantar panomuz var sevdiğim yazıları asıyorum bunun kocaman yazıp asıcam görsün benimkigeçen bana da yazmıştın ya çok doğru bu söz
ha hay eymende aynı canım babsının yanına kıkırdayarak gidiyor beni yakala der gibi kaçıyor nasıl gülüyor babası yakaladım yakaladım yapınca,birde istemediğim yere gidince hayır yemen dur diyorum duruyor yüzüme bakıp gülüyor bir daha yelteniyor hayır dedim dön bakıyım odaya diyorum başı yerde dönüyor çok hoşuma gidiyor ya:)
maşallah canım
yani uykusu gelince nasıl uyutmuycan kudurur bizimki
ayy Allah korumuş kuzuyu
Allah kolaylık versin canım ya
fazla gibi benimki çok içmiyor ölçmüyorum ama senin bir günde içirdiğini beş güne anca içiyordur, doktora sordun mu
ah canım ya bu uyku var ya uyku ne önemli bir şeymiş
al canım al çok işe yarar inşallah sever kuzun
akşamdan beri sinir küpüyüm bende
ya var ya yeminle ilacı ciddi ciddi düşünüyorum kimse kınamasın ne çektiğimi ben bilirim bezdim artık gerçekten uykusuzluktan bezdim
amiiiinnn
YA bılıyomusun ben normalde kımseye tesellı vermeyı beceremem... guya tesellı tesellı ettım senı haklısın gercektenyok canım ya evet üzüldüm ama aslında senle alakalı değil bugünlerde ruh halim çok kötü buluttan nem kapıyorum üzülme sakın
Cnm ya fiyati superrr krndi guzelll ozellikleri desen onlarda cabasihttp://www.bebefix.com/Sypo-Industry-9-36-Kg-Kemerli-Oto-Koltugu_52045.html#0kızlar şu model var benimki zaten almak istemiyorda bunun fiyat uygun modelde iyi gibi ama
Doğru söylüyorsun ..ama istiyor su yerine başka seyler veriyorum bi müddet sonra yeniden huzursuzlanıyor..suyu verince huzuru yerine geliyor kuzunun.bide akşamları eline biberonu veriyorum suyu içerek uyuyor bitince de boş boş çekiyor.acsba ben tembellik yapıp alıştırdım böyle diye de vicdan azabı çekiyorum..umarım ahmet kuzu da tekrar biberonu kabullenir.bazen Kurtarıcı oluyor gerçekten.bu arada benimde eşim subay.belki bi yerlerde yollarımız kesişirama biz denizciyiz..robot mu bu çocuk ya tamam aynı zaman dılımletınde uyusunda dakika beklenecek de yıl ya daha diş olayları hastalıkta sabahlara kadar uyunmadıgı olacak
saol canım aynen öyle basta olması daha oto hem bu bakıcı da ebu dağınıkta bıraksam olur
Allah kolaylık versın canım sebo çok ıyı anlıyorum
bana fazla geldi canım bızımkı bı bıberon 100 ml ıcıyordu calısmaya baslayalı kabule etmıyor bıberonu
Gerçekten çok soğuk ya bende düşünüyorum ufoyu çalıştırmayısoguuuuk karanlıııık sımsıyah bı gune uyandık kıs geldı ufo yakıyoruz soba kurulacaaakk temızlık yapılacaak of cok ıs varr oglan uyumuyor oturdum oyle kaldım
Ben daha hiç gaz ilacı vermedimmalıp içirsem mi acaba
Aman kızlar ben esprisine demiştim yani gerçekten uyutuyo da sırf uyusun diye vermeyin ben yenidogan zamanlarında kimyonu kesfedememisken çok zorda kalınca vermiştim 15 dk sonra gidiyo çocukayyy geçekten mi canım hemen aldırıyorum bakıyım içeriği neymiş, uyursa dualarımdasın:)
Bende şaka yaptım yahu bende gereksiz ilaç kullanmaya karşıyım dedim ya eşim uyumadıkça ağrı kesicimi(minoset aldık aşılardan sonra ateşi olursa diye) versekki diyodu sanki uyku ilacıymış gibi. Çocuğun neşesi yerinde ateşide yok bi sıkıntısı olsa neşeli olmaz heralde :)Aman kızlar ben esprisine demiştim yani gerçekten uyutuyo da sırf uyusun diye vermeyin ben yenidogan zamanlarında kimyonu kesfedememisken çok zorda kalınca vermiştim 15 dk sonra gidiyo çocukEşimle aramızda geyik oldu bu ilaç geçen uykuya dalmakla zorlanıyodu baktım gazı var baya fena o ilaç aklıma geldi verdim hemen daldı uykuya Bastın yine ilacı uyuttun çocuğu önce bi anason kokusu geldi sonra gitti çok fenasın diyo. Sanki oglusu özellikle uyutmak için veriyomusum gibi algı oluşmuş niyeyse çok da kullanmadım gereksiz yere ilaca karşıyım oysa ki
Niye öyle yapıyorum acaba anlattığına göre çocukları konusunda da hassas üstelik ama erkekler fazla düşünemiyo canım ben çıldırsa da koltuktan almak aklıma bile gelmiyordu bi baktım eşim almış bazen 5-10 dklik bi yere giderken koltuğu başlamayalım nolcak diyo normalde o da aşırı pimpiriklidir üstelik ama konu araba olunca bişi olmaz diyolar demek kicanım benimki hep kucakta zaten arabaya biner binmez çığlık atıyordu mecburum kucağa almaya, çok tehlikeli ama başka çarem yok çatlayana kadar ağlıyor çünkü, büyük oğlumda rahat kullanıyorum eşim almadı araba koltuğu diğeri küçük gelince gıcık hala alacak, ben kaç sene ön koltuğa oturmadım oğlum için adam şimdi büyüğü ön koltuğa oturtuyor kemerini bağla deyince benle kavga ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?