2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canimmm gunaydinnn
Lutfenn eflalim esini iknaaa et daha ucuz bir modelde olsa lutfen aldir
Buyugu bile oto koltugunda oturnasi gerek ,2 tane asla almaz hadi kemerle oglani baglarsin ama ufak icin sart cnm ya
Allah dusmanimin basina vermesin biliyorsun iki hafta once 9 yasinda enistemin yegenini kaybettik
Esine bu durumu anlatip korkut onu
Arka koltuktan ucup on camdan firliyor ((((
Allahim sen koru
Tedbiri elden birakmayalim kizlarr

Canım ahhh ne kadar dil döktüğümü bilsen bu adamı çözemedim ben çocukları için yapmayacağı şey yok halbuki, kendi yırtık ayakkabı giyer onlara alır öyle bir adam bu konuda neden inat ediyor inan bilmiyorum, büyük için yükseltici baza mı ne ondan var

Ahh yawrum ne diyimki yaa bir uyuyamadin
Devam sutu biberonla veriliyor
Valla bnm sutum
Olsada gece 100cc yapip veriyorum onsuz uyumuyo

Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim az cok okusamda..hepinizi ve bebislerinizi opuyorum once..bu ara dis telasimiz var bikacgundur cok huysuzduk cok sukur ilk disimizin ucu gorundu gec cikariyoruz biraz..bizde haberler soyle,,alkis baybay gelgel telsarar yapiyor minigim,orumcegi pek sevmemisti yeni yeni geziniyor onla,kitaplari cok seviyor bol bol kitap okuyup bakiyoruz,istahimiz hala iyi 9.ayimiz bitti hergun bir kase dolusu meyveli yada sade yogurt ve bir kase sebze corbasi yiyor etli yada tavuklu..sabahlari kahvaltisini yapiyor..kilosu iyi oldugu icin kasik mamasi muhallebi tarzi seyler vermiyorum..sutum artik cook azaldi silikonla emziriyodum zaten ondan sanirim azcik emip birakiyor mama takviye ediyorum mecburen geceleri fln..elimden tutup kalk diyor surekli yurutmek istiyor,hep ayakta geziyoruz..dis kapiya gidince disari cikcam diye sevincten deliriyor..bu arada 6 aylikken ilk adet oldum sonraki ay bir hafta daha gec oldum gecen ay olmadim son adetin ustunden 1,5 ay gecti yok cok korkuyorum idrar testi yaptim bsy cikmadi ama bu duzensizlik normalmi bilmiyorum.boyle olan varmi??

Nego bi sıkıntısı yok ya olsa mızmızlanır ağlar heralde ama meşeli ve sakin yani gece mesela dizime yatırdım gakguk izledik oğluşumla :) niye böyle yapıyo anlayabilmiş değilim. Dünden beri ayağıma yatırıncada deli gibi kalkmak istiyo video izletiyorum biraz öle duruyo zaten uykusu olduğu için kısa sürede uyuyo
minione ben hiç biberon kullandırmadımda ondan sordum bardaktan içiyor suyu ıhlamuru falan.
Bakalım öğleden sonra eşim izinli çıkıcaz onunla hipp in gece mamasını alıcam. Sen devam sütü hangi marka kullanıyosun?

Nego bide ben sütümü hiç sağmadım diyebilirim sadece doğumdan sonra hastanede sağdım o kadar o yüZden yeterli mi değil mi bilmiyorum. Şimdide artık yemeye başladığı için çokta önemsemiyorum...

Dogdugundan beri sma kullaniyorum ,anne sutune en yakin sut o diye biliyorum
Tv da hatta bikere ender saracta aciklamisti

Cevabın için teşekkürler eflalim..doktora sormadım aylık kontrolünde sorarım artık..bizde ben kendimce diyet yapmaya çalışıyorum acaba sütüm azaldı da sıvı ihtiyacını sudan mı karşılıyor diye düşünüyorum..bide bizim doktor ayrıca yemek yapmanıza gerek yok kendi yemeklerinizi az tuzlu ve baharatsız verebilirsin Demişti.acaba yemekler mi tuzlu geliyo anlamadım ki. Sabahtan beri 1 biberon su 1 biberon komposto suyu içti yine sürüyerek de emiyor

yok canım ya evet üzüldüm ama aslında senle alakalı değil bugünlerde ruh halim çok kötü buluttan nem kapıyorum üzülme sakın
YA bılıyomusun ben normalde kımseye tesellı vermeyı beceremem... guya tesellı tesellı ettım senı haklısın gercekten cekıngen dogru durust ıletısım kuramayan bı ınsanım düşün yanı buraya yazmk ıcın 1 sene bekledım. ne dıyecegımı bılemıyorum bazen bu karakterımden nefret edıyorum beceremıyorum elıme yuzume bulastırıyorum dunden berı uzuldum valla

http://www.bebefix.com/Sypo-Industry-9-36-Kg-Kemerli-Oto-Koltugu_52045.html#0kızlar şu model var benimki zaten almak istemiyorda bunun fiyat uygun modelde iyi gibi ama
Cnm ya fiyati superrr krndi guzelll ozellikleri desen onlarda cabasi
Bikere 36 kg olmasi zaten aradigim onemli bir noktaydi,geriye yatabiliyor
Bircok oahali modelde bilr biberon koyma yeri yokken valla ben bile bayildim bu modele
Kullanici yorumlarini okuyup yorumlara gore hareket edebiliriz

hayırlı cumalar kardesler... dun basıma oyle bı olay geldı kı gulsem mı aglasam mı bılemedım aksam benım adam namaza gıtmıstı dedım azıcık kk da gezeyım oglumun altı bıra kıarmıstı altını acık bırakıp sadece penye don gıydırdım onune oyuncaklarını serdım oynuyor.. sonraaa bıraz sesı cıkmadı salonda parked bısey yapıyordu bes dk da nasıl yaptı bılemedım hiiiiii baktım kı her yer b*k aman allahım halı parke ellerı corapları hemen kucagıma aldım banyoya kostum ellerını de sıkıca tutuyorum kı yemesın dıye oda ne su yok depodan kullanıyoruz suyu acmamıs esım hemn feracemı gıydım oglanı kaptıgım gıbı dısarıya sonrası malum ah canım anaaaam vah canımm anaaam sen bızım b*klu bezlerımıızı nasıl yıkadın nıdalarıyla parkelerı halıyı coraplarını falan b*kdan arındırdım öghhh

Doğru söylüyorsun ..ama istiyor su yerine başka seyler veriyorum bi müddet sonra yeniden huzursuzlanıyor..suyu verince huzuru yerine geliyor kuzunun.bide akşamları eline biberonu veriyorum suyu içerek uyuyor bitince de boş boş çekiyor.acsba ben tembellik yapıp alıştırdım böyle diye de vicdan azabı çekiyorum..umarım ahmet kuzu da tekrar biberonu kabullenir.bazen Kurtarıcı oluyor gerçekten.bu arada benimde eşim subay.belki bi yerlerde yollarımız kesişirama biz denizciyiz..

Ben daha hiç gaz ilacı vermedimm alıp içirsem mi acaba

ayyy geçekten mi canım hemen aldırıyorum bakıyım içeriği neymiş, uyursa dualarımdasın:)
Aman kızlar ben esprisine demiştim yani gerçekten uyutuyo da sırf uyusun diye vermeyin ben yenidogan zamanlarında kimyonu kesfedememisken çok zorda kalınca vermiştim 15 dk sonra gidiyo çocuk Eşimle aramızda geyik oldu bu ilaç geçen uykuya dalmakla zorlanıyodu baktım gazı var baya fena o ilaç aklıma geldi verdim hemen daldı uykuya Bastın yine ilacı uyuttun çocuğu önce bi anason kokusu geldi sonra gitti çok fenasın diyo. Sanki oglusu özellikle uyutmak için veriyomusum gibi algı oluşmuş niyeyse çok da kullanmadım gereksiz yere ilaca karşıyım oysa ki

Bende şaka yaptım yahu bende gereksiz ilaç kullanmaya karşıyım dedim ya eşim uyumadıkça ağrı kesicimi(minoset aldık aşılardan sonra ateşi olursa diye) versekki diyodu sanki uyku ilacıymış gibi. Çocuğun neşesi yerinde ateşide yok bi sıkıntısı olsa neşeli olmaz heralde :)

Niye öyle yapıyorum acaba anlattığına göre çocukları konusunda da hassas üstelik ama erkekler fazla düşünemiyo canım ben çıldırsa da koltuktan almak aklıma bile gelmiyordu bi baktım eşim almış bazen 5-10 dklik bi yere giderken koltuğu başlamayalım nolcak diyo normalde o da aşırı pimpiriklidir üstelik ama konu araba olunca bişi olmaz diyolar demek ki

Nego cok gecmis olsun canim.

Oto koltuguyla ilgili bende @Mrssuperfine gibi dusunuyorum

Mama sandalyesi, bebek arabasi, oyun halisi, orumcegi vs herseyi marka cok pahali oldu. Hepsini fazlasiyla kullaniyor ama cok sukur. Ama oto koltugunu uygun almayi planliyorum. Dun biraz baktim ki 250 den asagi yok. İstedigim bir ozellikte yatma kademesinin olmasi uyurken oturur pozisyonda uyumasim. Uygun fiyata bulurdan oyle birsey alacam. Limitim en fazla 400 olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…