Cokkkk kalktik bugun cokkkİyi gecelerr. Kızlarr eşlerinizle ilgili yorumları okudum eşimin günahınıda almak istemem. Yine ara ara yatdımcı olur eşim bana çok sık olmasada ama ihtiyacım olduğunda değilde canı istediğinde yapar bende herzamsn zorundayım...
Oğlumda tam tahmin ettiğim gibi. Ayağımda sallanıyo şuanda ve böcük böcük bana bakıyo sıpaa :))
Çok uykum varr(
Aynen oyle cnmAçmasınlar o zaman üşüyolarsa yada açıldınız hadi açıldınız üşüyğnce örtünüm! dimi niye bize bu işkenceeeee!!!!!minione
Uyumayınca yada sık uyannınca eşim hemen ağrı kesici verelim der. Bemde geçem uyku ilacımı o ya niye vercrz dedim dahada bişeu demedi
Aynen oyle cnm
Yokmu acaba bir uyku ilaci falan zararsiz azcuk damlatsak
Omnivit herb babby
Aynen oyle cnm
Ben daha hiç gaz ilacı vermedimmOmnivit herb babbyGaz ilacı ama manyak uyutuyo
yok canım etmem nazar maşallah derim hep hatta okurum ben korkarım nazar etmektenBizimde ilkti bu ya son olmaz inşallah akşamda erken yattım çok iyiyim bugün :))
Nego nazar değirme nolur yaa :)) inşallah sizin bebeklerinizde çok uyur benimkide böyle devam eder :)
İyiyiz sağoll süperiz biz oğlumla bugün sen nasılsınn??
Bende sallıyorum şuanda gözler kapandı ama dalamadı henüz o uyuyunca bende yemek yapıcam menemen var bugünki menümğzde :)
vivocare dıe bısey.garantıye versem hemen gelmıcek kı.el pompası bundan beter napcm bılmıoruw
canım benim hastane pompası kirala hemen izmitte bulmak kolay olur, garantiden gelene kadar seni idare eder, imkanım olsa benimkini gönderirim inan ama eşim kk yı bilmiyor kime gönderiyorsun derkotuuu.gogsum agrıyosen naslsın
yok canım ya evet üzüldüm ama aslında senle alakalı değil bugünlerde ruh halim çok kötü buluttan nem kapıyorum üzülme sakınBen ozur dılerım gercekten senı uzmek kırmak ısteememıstım
benimkide yapar inada sebebi beni tedavi ediyormuşAy bende uyuz oluyorum biri benim yanımda sakız çiğneyince allahtan eşim sevmiyor ama demir demire sürtülünce huylanıyorum ve eşim bana inat hep yapar sağ olsun..
hadi bakalım iyi geçmiştir umarımBüyük abime geldik abdullahı yatırıyorum uyudu şimdi arada evden uzaklaşmak iyi geliyor bana hepiniz öpüldünüz götüşürüüüz:))
canım benimki hep kucakta zaten arabaya biner binmez çığlık atıyordu mecburum kucağa almaya, çok tehlikeli ama başka çarem yok çatlayana kadar ağlıyor çünkü, büyük oğlumda rahat kullanıyorum eşim almadı araba koltuğu diğeri küçük gelince gıcık hala alacak, ben kaç sene ön koltuğa oturmadım oğlum için adam şimdi büyüğü ön koltuğa oturtuyor kemerini bağla deyince benle kavga ediyor öyle cahil bir adamMola vermek benim de en nefret ettiğim şey. Biz yenidogdugundan beri çıkıyoduk ana oğul artık benimki de durmak istemiyor. Antalya yolculuğunda delirdi resmen ben de indirmiyorum koltuktan bişi olursa diye ağlarken sesi bi tuhaf oldu ben sinirlendim eşimle yer değiştik susturdu bi baktım kucagina almış ama çok ağlayınca yapacak birşey kalmiyo sanırım. Bu ara hiç kendimiz çıkmadık yine ağlarsa zor işimiz çünkü koltuktan inmeden susmuyor
keşke olmasam bir sene olmak istemedim hemen üçün ayda oldum yineBende İzmit kızlaaar
Bu arada doğumdan beri hala hiç adet olmayan var mı?
canım ya ne denir ki şimdi bu kadına, boş ver Ahmet zaten mutlu olsa huzursuz olmazdı, eminim bakıcı daha güzel bakacak ahmete hem de akrabayla iş yapmamış olacaksınKızlar geçmişe bakamadim biZden durumlar yine fossahmet ağlamış bugün uyumamış halas i böyle olursa bakamam dedi zora gelemiyordu halamız kendi teklif etti yine kızımda olduğu gibi ortada bıraktı bizi bende eski bakiicmİzzla konustum kızıma ilk bakan abla eve gelecek pazartesi artik çocuğum yeni birine alışmaya çalışacak ne desen haklisin dedi halas i ama ne diycem benim çocuğum ortada kaldiktan sonra neyse duzelelim pazartesi gelirim araniza inş
sen yazınca baktım o bile pahalı gelir benim adama ama çok güzel özellikleri benceKızlar daha öncede yazmıştım oto koltuğu için e bebeğe baktık sadece ve baby plus un angel wings koltuğunu aldık. Hem çok pahalı değil hemde 3 kademe yatıyo benim oğlan gayet rHat uyuyo uzun yolculukta. Ablamda aynısını kullanıyo gayet memnunuz. Tavsiye ederim
yok canım etmedim ya etseydim bu zamana kadar ablamın çocuklarına görümcemin çocuklarına ederdim öğlene kadar uyuyorlar, 8 de 9 da kalaksalar ayy bugün erken uyandı diyorlar düşünAhNego ah nazar etcem dedin ettin heralde :)
20:30 uyuduydu Çağlar bey 10-15dakika önce uyandı emdi uyudu şimdi yine uyandı emmedi ve ayağımda sallıyorum tekrarr offf of bu gecede uzun olacak heraldeee
bak sende bana et benim odun sallar bakar çocuklara benim için değil ama çocuklar için yaparEşime sallayıver dedim o onun görevi değilmişmişmişmiş... Söylene söylene geldim sallıyorum.
canım farklı şeylere merakı vardırArkadaslsr hergun yapmasamda haftada bikac gun aylardir ogluma tel sarar arda ,gell babasi gel,babaya bir bir yapmama ragmen hicbirini yapmiyo bu cocuk,sizde yapan varmi ? Erkenmi acaba ?
Hahahaaaa :))))))
Kocalarimizda ruh ikizi galiba :))
Hicbirswye bnm vazifem degilki diyo
Sadexe para kazanip ise gitmek eksiklerimizi almakmis vazifesi
Dun birde demezmi arkadasim esini kotuledi bana yemek yaomiomus ev temiz diilmis diye bende niye yapmio dedim
Nasil yapsin iki ufak coxugu var birde ise gidiyor dedi
O arkadasina soyle yattigi yastigi temizse ona sukrwtsin dedim
Sonra demrzmi gor hatun ne samslisin
Benm gibi bir kocan var op basina koy
Ekmek elden su golden calismiyosun ev hanimisin karisanin yokkk
Bir cildirdimmm
En yakin (kusler gerci) arkadasinin esi calismiyordu sda kaan dedim cam silerdi evi supururdu yemk yapardi hergun tskim elbise giyer utusunu kwndi yapar,birde rabbim affetsin goerge coloney gibi yakisikli karisida aman yarabbim demiyim neyse evladim var gelin alcam
Kacti hmn uyumaya gitti :)))
ayy duha bu kadar mı benzer bu adamalar ya pesCokkk yorgunum bugün halilarimi yikadim balkonda öldüm bittim şükür miss oldu yani ins...ve odun kocam hiiccc ucundan bile tutmadı pardon sererken balkona bi halinin ucundan tuttu. biraz oglusa bakti tamam.buyuk halilari mutfak ve oturma odasi kaldıramam ıslak agir oluyor ikindi ye kadar evdeyken beraber yikayalim dedim vurdu kelleyi yatti....eh anasinin evladi...cok zoruma gitti affetmiycem seni kendini affettir nasıl ne yapiyosan dedim.seni boyle calisirken görmek cok hosuma gidiyor diyo utanmadan gicik
bir de balkon buyuk asagi su damliyordu fayanslarin aralari acilmis oraya derz dolgu yaptim bi o kalmisti yapmadigim kapinin kulpu kirilir duha yapar.esim de keyfine bakar dunya iste.
ya var ya şu söze bayıldım mantar panomuz var sevdiğim yazıları asıyorum bunun kocaman yazıp asıcam görsün benimkiBu isler oyle hayatim
İsleyen kadin degil kisneyen kadin geciyor
Hamarat kadinin yuzu gulmuyor ne yazikki bu hayatin kurali
Egerki sen miskin pasakli beceriksiz bir kadin olsaydin tam tersi caliskan becerikli bir kocan olacakti
Yalniz degilsin en azindan bunu aklina getirip rahatla bence
ha hay eymende aynı canım babsının yanına kıkırdayarak gidiyor beni yakala der gibi kaçıyor nasıl gülüyor babası yakaladım yakaladım yapınca,birde istemediğim yere gidince hayır yemen dur diyorum duruyor yüzüme bakıp gülüyor bir daha yelteniyor hayır dedim dön bakıyım odaya diyorum başı yerde dönüyor çok hoşuma gidiyor ya:)Yapmiyo diyorum ama benim kirpi sacli ricky martinimin farkli oyunlari var
Mesala 1,5 aydir kudurtmayi cok seviyor
Kucagima alip kaciyorum babamiz kovaliyo yada tam tersini yapiyoruz ciglik cigliga bagriyor guluyo ama duralim hemn cigliklara devam ediyor yine oyun oynayalim diye
Resmen o cigligiyla karsi tarafi kiskirtmak icin kullaniyor cok uyanik masallah
Birde bi haftadir tuvalete gidiyorym yuruteciyle geliyo banyoya eliyle kapiyi itiyo annecim cok ayip cekil duyorum gidiyo gibi yapip gizli gizli kafasina kapidan uzatip bana bakiyo yaaa buyumusde annesiyle oyun oynuyo
Birde annecim op beni diyorum agzini acip yanagima degdirip emer gibi yapio
Haaa birde 3 haftadir bezini her actigimda eliyle pipisini tutup gulme krizine giriyor yaaa :)))))
maşallah canımBugün doktor kontrolümüz vardı kızlar. Çorbalarına artık yeşil mercimek, nohut, kuru fasülye haşlayıp koyabilirsin bir kaşık dedi. 270 gr almış oğlum. Artık yavaş ilerliyoruz ama çok şükür.
yani uykusu gelince nasıl uyutmuycan kudurur bizimkiDoktor dedi istediğin saatte yedir istediğin saatte uyut saatlerle işimiz yok dedi. Geçen gün misafir geldi işte bebeğin yemek saatleri ve yatış saatleri belliymiş. Tam aynı dakika ve saatte yemek yediriliyormuş. Uykusu varsa bile uyutmayıp saat bekleniyormuş. Bu ne ya dedim içimden. Bana bile sıkıntı geldi. Hiç saatle işi olmayan biriyim. Çocuğum ne zaman yemek isterse yer, uyumak isterse uyur.
ayy Allah korumuş kuzuyuSorna canim penguenligi biximki hizini fazla kaciriyor bugunde 2 ciyi yasadik iki hali ortasinda hizla benden kacarken yurutecle uctu ve yuzustu dustu Allah tan birsey olmadi ama cok korktum
Allah kolaylık versin canım yaSlm kizlar..
Calismaya baslayinca yazamadim epeydir, takip etmek zor oluyor..
Umarim herkes iyidir, ders programim yogun 30 saat derse giriyorum mudure rica ettim hic degilse 26 olsun diye bakalım. .
Minnak prensesime babaannesi bakiyor, zorlaniyor kadincagiz çünkü cadim huysuz epey. .Esime dedim kayinvalidem olmasa kimse bakmaz, bikac gunde kacar..
Çalışmaya baslayinca kizim memeye duskun olmaya başladı. .Ztn em em diye ağlıyor artik ya bana em diyor ya da emmek istiyor bilemiyorum..
Vakit buldukca okuyabilirim umarim..
Gorusmek uzere..
fazla gibi benimki çok içmiyor ölçmüyorum ama senin bir günde içirdiğini beş güne anca içiyordur, doktora sordun muMerhaba kızlar..kızım günde yaklaşık yarım litre su içiyor(5 biberon 100luk)sizce normal mi??siİnkiler ne kadar içiyor??intetnette 9 aylık benek için günlük ort 100-125ml yazıyor.bi arkadaş da biraz fazla içiyor gibi geldi dedi.bebeğim istiyor 2 gündür ağlıyor içmek istiyor emziriyorum bazen su yerine ama yine istiyor.fazladı kuzunun böbreklerine zarar verir diye korkuyorum
ah canım ya bu uyku var ya uyku ne önemli bir şeymişİyi gecelerr. Kızlarr eşlerinizle ilgili yorumları okudum eşimin günahınıda almak istemem. Yine ara ara yatdımcı olur eşim bana çok sık olmasada ama ihtiyacım olduğunda değilde canı istediğinde yapar bende herzamsn zorundayım...
Oğlumda tam tahmin ettiğim gibi. Ayağımda sallanıyo şuanda ve böcük böcük bana bakıyo sıpaa :))
Çok uykum varr(
al canım al çok işe yarar inşallah sever kuzunCokkkk kalktik bugun cokkk
Bir bilebilsem sebebini
Cok donuyo ustunu aciyo uykusunda usuyor galiba
Su uyku tulumundan acil edinmem lazim
akşamdan beri sinir küpüyüm bendeBiz hala uyumadıkbırakcak yatcam şimdi ya çok sinir oldum ya. Ne işimiz var bu saatte yaa. Valla büyüdükçe rahatlıcana daha işkence bi hal alıyo bu uyku düzenimiz ( ağlıcam sinirimden
ya var ya yeminle ilacı ciddi ciddi düşünüyorum kimse kınamasın ne çektiğimi ben bilirim bezdim artık gerçekten uykusuzluktan bezdim
Aynen oyle cnm
Günaydın arkadaşlar bu arada
Gününüz aydın çocuklarınızda bol neşeli olsun inşallahhh
canım eğer içiyorsa ne duruyorsun ver hemen açlıktan olabilir, benimki gece boyu memede almıyor ki mama vs. zorla bile denedim enjektörle düşün içiremedim, kaç kutu çöpe gitti boşuna düşünKızlar ben bugün burda bulabilirsem hipp in gece maması var onu alıp denicem yatmadan içircem bakalım açlıktan mı uyumuyo bikaç gündür yine facia uykumuz gece 4te uyanduk 6da uyuduk böyle giderse ben mahvolucam. Gece gakguk izledik oğlumla
ayyy geçekten mi canım hemen aldırıyorum bakıyım içeriği neymiş, uyursa dualarımdasın:)Omnivit herb babbyGaz ilacı ama manyak uyutuyo
Yok canım benim hiç denemedim daha içip içmicenide bilmiyorum işe yarayıp yaramıcanıda bilmiyorum. İnşallah işe yarar bakalım. Ben sıpa uyudu tekrardan bende yatıcam tekrardan bakalım ne kadr uyuyabilcezcanım eğer içiyorsa ne duruyorsun ver hemen açlıktan olabilir, benimki gece boyu memede almıyor ki mama vs. zorla bile denedim enjektörle düşün içiremedim, kaç kutu çöpe gitti boşuna düşün
hadi canım uyurda sende uyursun inşallah ben o yatınca yatmıyorum anlamış gibi uyanıyor!! Dene gitsin benimkine şimdi çorba veriyorum ya da meyve püresi tok olsada uyanır açlıktan değil mememin kokusunu istiyorYok canım benim hiç denemedim daha içip içmicenide bilmiyorum işe yarayıp yaramıcanıda bilmiyorum. İnşallah işe yarar bakalım. Ben sıpa uyudu tekrardan bende yatıcam tekrardan bakalım ne kadr uyuyabilcez
canım anne sütü alsada yetersiz olunca kullanılıyor eğer kilo alımı normalse devam sütüne gerek yok, sen kaşık mamalarından kullanabilirsin akşam muhallebi tarzı yedirirsen daha iyi uyur tok tutuyor çünkü, devam sütü birde sütlü yapılan mamalar yemekler için kullanılıyor eğer sağacak kadar sütün yoksa, biberonla vermek zorunda değilsin kaşıkla verebilirsin hatta bardakla bile içerler artık benimki pek hevesli bardağa mesela ama deneyemedim su dışında, canım sık sık uyanıyorsa bir sıkıntısı vardır dişine baktın mı iyice , ek gıda veriyormusun gazı mı var acaba, kulağında da sıkıntı olabilirYa bişey sorcam bu devam sütü hangi durumlarda kullanılıyo? Anne sütü olmazsa mı kullanılıyo yoksa emerkende kullanılabilinir mi? Bide illa biberonda mı içiliyo? Bilenler beni aydınlatabilir mi?
Bu arada Çağlar beyi yatağına yatırdım 2 dakikada uyandı
robot mu bu çocuk ya tamam aynı zaman dılımletınde uyusunda dakika beklenecek de yıl ya daha diş olayları hastalıkta sabahlara kadar uyunmadıgı olacakDoktor dedi istediğin saatte yedir istediğin saatte uyut saatlerle işimiz yok dedi. Geçen gün misafir geldi işte bebeğin yemek saatleri ve yatış saatleri belliymiş. Tam aynı dakika ve saatte yemek yediriliyormuş. Uykusu varsa bile uyutmayıp saat bekleniyormuş. Bu ne ya dedim içimden. Bana bile sıkıntı geldi. Hiç saatle işi olmayan biriyim. Çocuğum ne zaman yemek isterse yer, uyumak isterse uyur.
saol canım aynen öyle basta olması daha oto hem bu bakıcı da ebu dağınıkta bıraksam olur
Allah kolaylık versın canım sebo çok ıyı anlıyorumSlm kizlar..
Calismaya baslayinca yazamadim epeydir, takip etmek zor oluyor..
Umarim herkes iyidir, ders programim yogun 30 saat derse giriyorum mudure rica ettim hic degilse 26 olsun diye bakalım. .
Minnak prensesime babaannesi bakiyor, zorlaniyor kadincagiz çünkü cadim huysuz epey. .Esime dedim kayinvalidem olmasa kimse bakmaz, bikac gunde kacar..
Çalışmaya baslayinca kizim memeye duskun olmaya başladı. .Ztn em em diye ağlıyor artik ya bana em diyor ya da emmek istiyor bilemiyorum..
Vakit buldukca okuyabilirim umarim..
Gorusmek uzere..
bana fazla geldi canım bızımkı bı bıberon 100 ml ıcıyordu calısmaya baslayalı kabule etmıyor bıberonuMerhaba kızlar..kızım günde yaklaşık yarım litre su içiyor(5 biberon 100luk)sizce normal mi??siİnkiler ne kadar içiyor??intetnette 9 aylık benek için günlük ort 100-125ml yazıyor.bi arkadaş da biraz fazla içiyor gibi geldi dedi.bebeğim istiyor 2 gündür ağlıyor içmek istiyor emziriyorum bazen su yerine ama yine istiyor.fazladı kuzunun böbreklerine zarar verir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?