2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cokkkk kalktik bugun cokkk
Bir bilebilsem sebebini
Cok donuyo ustunu aciyo uykusunda usuyor galiba
Su uyku tulumundan acil edinmem lazim

Biz hala uyumadık bırakcak yatcam şimdi ya çok sinir oldum ya. Ne işimiz var bu saatte yaa. Valla büyüdükçe rahatlıcana daha işkence bi hal alıyo bu uyku düzenimiz ( ağlıcam sinirimden

yok canım etmem nazar maşallah derim hep hatta okurum ben korkarım nazar etmekten
vivocare dıe bısey.garantıye versem hemen gelmıcek kı.el pompası bundan beter napcm bılmıoruw

kotuuu.gogsum agrıyo sen naslsın
canım benim hastane pompası kirala hemen izmitte bulmak kolay olur, garantiden gelene kadar seni idare eder, imkanım olsa benimkini gönderirim inan ama eşim kk yı bilmiyor kime gönderiyorsun der Rabbim şifa versin bugüne kadar sabırla sağdın evde bile aklıma geliyorsun az bir süre yaşadım sana kıyasla ama ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
Ben ozur dılerım gercekten senı uzmek kırmak ısteememıstım
yok canım ya evet üzüldüm ama aslında senle alakalı değil bugünlerde ruh halim çok kötü buluttan nem kapıyorum üzülme sakın
Ay bende uyuz oluyorum biri benim yanımda sakız çiğneyince allahtan eşim sevmiyor ama demir demire sürtülünce huylanıyorum ve eşim bana inat hep yapar sağ olsun..
benimkide yapar inada sebebi beni tedavi ediyormuş
Büyük abime geldik abdullahı yatırıyorum uyudu şimdi arada evden uzaklaşmak iyi geliyor bana hepiniz öpüldünüz götüşürüüüz:))
hadi bakalım iyi geçmiştir umarım
canım benimki hep kucakta zaten arabaya biner binmez çığlık atıyordu mecburum kucağa almaya, çok tehlikeli ama başka çarem yok çatlayana kadar ağlıyor çünkü, büyük oğlumda rahat kullanıyorum eşim almadı araba koltuğu diğeri küçük gelince gıcık hala alacak, ben kaç sene ön koltuğa oturmadım oğlum için adam şimdi büyüğü ön koltuğa oturtuyor kemerini bağla deyince benle kavga ediyor öyle cahil bir adam

Bende İzmit kızlaaar

Bu arada doğumdan beri hala hiç adet olmayan var mı?
keşke olmasam bir sene olmak istemedim hemen üçün ayda oldum yine
canım ya ne denir ki şimdi bu kadına, boş ver Ahmet zaten mutlu olsa huzursuz olmazdı, eminim bakıcı daha güzel bakacak ahmete hem de akrabayla iş yapmamış olacaksın
sen yazınca baktım o bile pahalı gelir benim adama ama çok güzel özellikleri bence
Ah Nego ah nazar etcem dedin ettin heralde :)
20:30 uyuduydu Çağlar bey 10-15dakika önce uyandı emdi uyudu şimdi yine uyandı emmedi ve ayağımda sallıyorum tekrarr offf of bu gecede uzun olacak heraldeee
yok canım etmedim ya etseydim bu zamana kadar ablamın çocuklarına görümcemin çocuklarına ederdim öğlene kadar uyuyorlar, 8 de 9 da kalaksalar ayy bugün erken uyandı diyorlar düşün
Eşime sallayıver dedim o onun görevi değilmişmişmişmiş... Söylene söylene geldim sallıyorum.
bak sende bana et benim odun sallar bakar çocuklara benim için değil ama çocuklar için yapar
Arkadaslsr hergun yapmasamda haftada bikac gun aylardir ogluma tel sarar arda ,gell babasi gel,babaya bir bir yapmama ragmen hicbirini yapmiyo bu cocuk,sizde yapan varmi ? Erkenmi acaba ?
canım farklı şeylere merakı vardır
ağzına sağlık
ayy duha bu kadar mı benzer bu adamalar ya pes
ya var ya şu söze bayıldım mantar panomuz var sevdiğim yazıları asıyorum bunun kocaman yazıp asıcam görsün benimki geçen bana da yazmıştın ya çok doğru bu söz
ha hay eymende aynı canım babsının yanına kıkırdayarak gidiyor beni yakala der gibi kaçıyor nasıl gülüyor babası yakaladım yakaladım yapınca,birde istemediğim yere gidince hayır yemen dur diyorum duruyor yüzüme bakıp gülüyor bir daha yelteniyor hayır dedim dön bakıyım odaya diyorum başı yerde dönüyor çok hoşuma gidiyor ya:)
maşallah canım
yani uykusu gelince nasıl uyutmuycan kudurur bizimki
Sorna canim penguenligi biximki hizini fazla kaciriyor bugunde 2 ciyi yasadik iki hali ortasinda hizla benden kacarken yurutecle uctu ve yuzustu dustu Allah tan birsey olmadi ama cok korktum
ayy Allah korumuş kuzuyu
Allah kolaylık versin canım ya
fazla gibi benimki çok içmiyor ölçmüyorum ama senin bir günde içirdiğini beş güne anca içiyordur, doktora sordun mu
ah canım ya bu uyku var ya uyku ne önemli bir şeymiş
Cokkkk kalktik bugun cokkk
Bir bilebilsem sebebini
Cok donuyo ustunu aciyo uykusunda usuyor galiba
Su uyku tulumundan acil edinmem lazim
al canım al çok işe yarar inşallah sever kuzun
Biz hala uyumadık bırakcak yatcam şimdi ya çok sinir oldum ya. Ne işimiz var bu saatte yaa. Valla büyüdükçe rahatlıcana daha işkence bi hal alıyo bu uyku düzenimiz ( ağlıcam sinirimden
akşamdan beri sinir küpüyüm bende

Aynen oyle cnm
Yokmu acaba bir uyku ilaci falan zararsiz azcuk damlatsak
ya var ya yeminle ilacı ciddi ciddi düşünüyorum kimse kınamasın ne çektiğimi ben bilirim bezdim artık gerçekten uykusuzluktan bezdim
Günaydın arkadaşlar bu arada
Gününüz aydın çocuklarınızda bol neşeli olsun inşallahhh

amiiiinnn

canım eğer içiyorsa ne duruyorsun ver hemen açlıktan olabilir, benimki gece boyu memede almıyor ki mama vs. zorla bile denedim enjektörle düşün içiremedim, kaç kutu çöpe gitti boşuna düşün

canım eğer içiyorsa ne duruyorsun ver hemen açlıktan olabilir, benimki gece boyu memede almıyor ki mama vs. zorla bile denedim enjektörle düşün içiremedim, kaç kutu çöpe gitti boşuna düşün
Yok canım benim hiç denemedim daha içip içmicenide bilmiyorum işe yarayıp yaramıcanıda bilmiyorum. İnşallah işe yarar bakalım. Ben sıpa uyudu tekrardan bende yatıcam tekrardan bakalım ne kadr uyuyabilcez

Günaydınlar

Dün ki halimi yazayım bende, yüzümün ağrısı mahvetti beni diş desen değil kulak desen değil, çene kemiğimi sinüzit mi anlayamadım, 4 ağrı kesiciden sonra azcık hafifledi, eşime akşam erken geeeeelll ben çok kötüyüm dedim, geldi ama ben ruhen de çökük haldeydim zaten, acayip mutsuzum kaç gündür ki eşimin odunluk yaptığı da yok bu ara, acaba bağımlılık yaptıda odunluğu ondan mı boşluğa düştümadamı tersliyorum ki nasıl, hayır reglim yeni bitti aklımda kötü bir şüphe var eğer öyleyse ben var ya iflah olmam senede bir şey ederiz onda da hamile kalırsam ne diyeyim artık

neyse akşam ben demeden aldı bu küçüğü salladı uyuttu ben götürüp yatırdım beyimiz artık beşikte sallanmak istemiyor çünkü hiç, ayy beş dk olmadı sesi geldi eşim uyandı dedi, ben çıldırdım duvarlara vuruyorum artık ya hiç mi uyumaz bir bebek ya, gittim aldım yanıma yatırıp meme verdim sustu eşimde geldi adam korktu halimden ama ağrım çok fazlaydı kızlar dayanılacak gibi değildi hastaneye gidelim dedim nerem ağrıyor anlamadım ki yüzüme vuruyordum en son düşünün ağrımı, uyudu bizimki geri mızırdandı, eşim aldı içeri odaya götürdü bende sızmışım yatak odasında, uyutup getirip beşiğe yatırdığını gördüm ki uyutsada beni çaldırıp uyandırır al yatır diye saat akşamın 9 u falandı yani geç saat değil, neyse iki saat uyumuşuz , 11 de 1 de 3 te ve 5 te kalktı beyimiz, ikişer saat arayla ben bayram ettim iki saat uyumak aman Allahım harika bir şey saat beşten 6 ya kadar salladım sonra eşime verdim ohh hiç ses edemedi, akşam öyle dellendim ki adamın gözü korktu, birde çok inleyince acıdı heralde insafa geldi

Yok canım benim hiç denemedim daha içip içmicenide bilmiyorum işe yarayıp yaramıcanıda bilmiyorum. İnşallah işe yarar bakalım. Ben sıpa uyudu tekrardan bende yatıcam tekrardan bakalım ne kadr uyuyabilcez
hadi canım uyurda sende uyursun inşallah ben o yatınca yatmıyorum anlamış gibi uyanıyor!! Dene gitsin benimkine şimdi çorba veriyorum ya da meyve püresi tok olsada uyanır açlıktan değil mememin kokusunu istiyor

bu arada rezene çayı vermeye çalışıyorum içse uyuyacak belli bir kere bir kaç yudum içti gaflete düştü heralde o gece saat başı değilde iki saatde bir kalktı

Ya bişey sorcam bu devam sütü hangi durumlarda kullanılıyo? Anne sütü olmazsa mı kullanılıyo yoksa emerkende kullanılabilinir mi? Bide illa biberonda mı içiliyo? Bilenler beni aydınlatabilir mi?
Bu arada Çağlar beyi yatağına yatırdım 2 dakikada uyandı

canım anne sütü alsada yetersiz olunca kullanılıyor eğer kilo alımı normalse devam sütüne gerek yok, sen kaşık mamalarından kullanabilirsin akşam muhallebi tarzı yedirirsen daha iyi uyur tok tutuyor çünkü, devam sütü birde sütlü yapılan mamalar yemekler için kullanılıyor eğer sağacak kadar sütün yoksa, biberonla vermek zorunda değilsin kaşıkla verebilirsin hatta bardakla bile içerler artık benimki pek hevesli bardağa mesela ama deneyemedim su dışında, canım sık sık uyanıyorsa bir sıkıntısı vardır dişine baktın mı iyice , ek gıda veriyormusun gazı mı var acaba, kulağında da sıkıntı olabilir

robot mu bu çocuk ya tamam aynı zaman dılımletınde uyusunda dakika beklenecek de yıl ya daha diş olayları hastalıkta sabahlara kadar uyunmadıgı olacak

I imspecial sıkma canını kuzum zaten hep tedirgindin ya giderse diye daha iyi olacak sizin için bi de onun gönlü olacak diye uğraşıyodun zaten sorumlulukların çok fazla bi kişi de eksik olsun
saol canım aynen öyle basta olması daha oto hem bu bakıcı da ebu dağınıkta bıraksam olur

Allah kolaylık versın canım sebo çok ıyı anlıyorum

bana fazla geldi canım bızımkı bı bıberon 100 ml ıcıyordu calısmaya baslayalı kabule etmıyor bıberonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…