2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sağol canım benim
sende sağol canım ya
canım arı mama diye bir şey var marketlerde var pirinç unu ama içinde vitamin mineral var onu mama gibi sulu yapıp verebilirsin benimki sevse vericem ama benimki ekşi seviyor et seviyor anlaşıldı:)
bak şimdi nazar ederim uykunuza
Teşekkür ederim canım..
BiZde 180 cc mama içiyoryz yatmadan öncwsindesw emziriyorum öyle uyutuyorum ama gwce mama içmedwn yatmıyor..
Bide benim sütüm yetersiz olduğu için meme istemiyor..
canım benim sütüm o kadar çok emiyor ki olmuyor gece çoğu zaman boş boş çekiyor maksat kokumu almak artık yanımda geçiriyor gecenin çoğunu pert haldeyim
Oğluma sinir oldum yaa fişkerini sıkıp bitbirine sürtüyor bende huylanıyorum diş sürtülmesinden gıcık etti beni babası kılıklı oda huylandığım şeyleei yapmayı seviyor..
ayy yerim ya 6 dişle neler yapıyor, benim gıcık olduğum ses o kadar çok ki en başta sakız sesi şapırtı sesi anneme çok küserim bu konuda ama gel gör ki büyük paşam sakız delisi ablam alıştırdı gıcık olurum sakız çiğneyen erkeğe, cakır cakır çiğniyor ama evlat çoğu zaman duymuyorum eşim çiğneyince delleniyorum oğlum baba sessiz çiğne annem sevmiyor diyor
Herkes yazsin hadi ben istanbul
Siz kizlar?
sivaslıyıh gardaşşşş pardon bacııı
Onhh masallah subhanallah
Kis gelip havalar kararinca daha gec uyanirlar gibime geliyor
Ahhh bizde bir 9 u 10 u gorsek yemin ederim kalkip gobek aticam :)))
Bugun bir rekordu 7 den 7 bucuga cikti :))))))
ah canım ne kadar iyimsersin
Canim benimki ek gidaya grcince beni birakti cok az emiyor.
Gece biberon isiticisi bas ucumda. Kalkinca su mama yapma isisinda oluyor, hemen mama katip calkalayip veriyorum 2 kez.
süper yöntem
Cok uykumvaaaaaarrrrlll
benimde benimde hem de ağrım hiç çekilmiyor bugün
canım benım ya.vala ben hc rahatsız deglım hatta okur yardımcı bıle olmak ısterım.herkesın var zaten bole sıkıntıları.olmayana sasarım.kesınlıkle hayat gulluk gulıstanlık degl

sağol canım benim cansınız

Ortahallden hallice
Kizi uyutamiyorum salliyorum su an.
Uyusa hemen bende uyuyacamda
benimkide şimdi uyudu benimki artık sallanarak uyumuyor kucağıma alıyorum kucağımda döne döne dalarsa dalıyor dalmazsa yatağa yatıyoruz sarılıp uyuyor ama dalana kadar cimciriyor

Onhh masallah subhanallah
Kis gelip havalar kararinca daha gec uyanirlar gibime geliyor
Ahhh bizde bir 9 u 10 u gorsek yemin ederim kalkip gobek aticam :)))
Bugun bir rekordu 7 den 7 bucuga cikti :))))))
Bizimde ilkti bu ya son olmaz inşallah akşamda erken yattım çok iyiyim bugün :))
Nego nazar değirme nolur yaa :)) inşallah sizin bebeklerinizde çok uyur benimkide böyle devam eder :)

merhaba kızlar nasılsınız
İyiyiz sağoll süperiz biz oğlumla bugün sen nasılsınn??
Ortahallden hallice
Kizi uyutamiyorum salliyorum su an.
Uyusa hemen bende uyuyacamda
Bende sallıyorum şuanda gözler kapandı ama dalamadı henüz o uyuyunca bende yemek yapıcam menemen var bugünki menümğzde :)

şükür iyiyz bizde kızımla şimdi uyudu bende sizlere bakmaya geldim

Aynen öyle hele bir de çocuk olduktan sonra yollarını gözler oldum gelsin diye ama EP trafik cumaları pert vs vs kesinlikle ev işe yakın Olmalı yoksa insan sinir hastası oluyor.. Yazın yine rahattı ama şimdi daha beter...

Kızlar benim bebek asla oto koltuğunda oturmuyor araba yolculuklarımız berbat geçiyor..

Ayna oyuncaklar cd Müzikler vs her şeyi deniyorum ama oturmadığı yetmezmiş gibi biri öğretmiş gibi Öne şöför koltuğuna oturmak istiyor(

Yarı yolu katıla katıla yarı yolu babasının kucağında gidiyoruz((( en nefret ettiğim şey... Sürekli mola veriyoruz vs..

30 dk yolculuktan bahsediyorum bu arada:)

Daha hal araba süremiyorum Bebeğini koyup çıkanlara çok özeniyorum markete kuaföre avm ye gidenlere vs...

Cok sukur hamdolsun o konuda iyiyuz
40 i ciktigindan beri yanimda gidiyor
Ama zaten gittimiz en uzak yol anane
Oda 15 km uzaklikta trafik yoksa 15 varsa 45 dk suruyor,su son aya kdr hersey guzrldi artik kalkmaya calisiyo ve cok korkuyorum araba kullanirken Allah muhafaza o an e-5 de saga cekmr sansimda yok o yuzden en kisa Zmnda oto koltugu almamiz lazim
En kotu durmuyo diyelim telwfondan hemen sevimli dostlar var,alibabanin ciftligi mini mini kus vs sarkilar hemen acip izketiyorum bir elimde telefon diger elim dirwksiyonda,birde isin kotu yani araba manual vites,vites atarken cok zorlaniyorum Allah a emanet gidiyoruz valla ,her yola cikisimizda 7 ayetel kursi okuyup oyle gidiyoruz
Su sevimli dostlari tavsiye ederim cok seviyor ,yemekleri ona bakarak yiyor cok alistirmiyorum tabi zorda kalirsam

Oğluşum çok yaramaz bir türlü ınternete giremiyorum bugün daha yemek de yapamadım eşim gelince yapıcam

Ben ozur dılerım gercekten senı uzmek kırmak ısteememıstım

Ay bende uyuz oluyorum biri benim yanımda sakız çiğneyince allahtan eşim sevmiyor ama demir demire sürtülünce huylanıyorum ve eşim bana inat hep yapar sağ olsun..

Büyük abime geldik abdullahı yatırıyorum uyudu şimdi arada evden uzaklaşmak iyi geliyor bana hepiniz öpüldünüz götüşürüüüz:))

Mola vermek benim de en nefret ettiğim şey. Biz yenidogdugundan beri çıkıyoduk ana oğul artık benimki de durmak istemiyor. Antalya yolculuğunda delirdi resmen ben de indirmiyorum koltuktan bişi olursa diye ağlarken sesi bi tuhaf oldu ben sinirlendim eşimle yer değiştik susturdu bi baktım kucagina almış ama çok ağlayınca yapacak birşey kalmiyo sanırım. Bu ara hiç kendimiz çıkmadık yine ağlarsa zor işimiz çünkü koltuktan inmeden susmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…