Dış çıkarırken de annem diyodu azıcık ağrı kesici ver rahat uyusun diye annemin tam tersiyim Allahtan ilaç konusunda daha hiç vermedim ağrı kesici Allah muhtaç etmesinBende şaka yaptım yahu bende gereksiz ilaç kullanmaya karşıyım dedim ya eşim uyumadıkça ağrı kesicimi(minoset aldık aşılardan sonra ateşi olursa diye) versekki diyodu sanki uyku ilacıymış gibi. Çocuğun neşesi yerinde ateşide yok bi sıkıntısı olsa neşeli olmaz heralde :)
doğru canım mızmızlanmıyorsa yoktur sıkıntısı, büyüme atağıdır heraldeNego bi sıkıntısı yok ya olsa mızmızlanır ağlar heralde ama meşeli ve sakin yani gece mesela dizime yatırdım gakguk izledik oğluşumla :) niye böyle yapıyo anlayabilmiş değilim. Dünden beri ayağıma yatırıncada deli gibi kalkmak istiyo video izletiyorum biraz öle duruyo zaten uykusu olduğu için kısa sürede uyuyo
@minione ben hiç biberon kullandırmadımda ondan sordum bardaktan içiyor suyu ıhlamuru falan.
Bakalım öğleden sonra eşim izinli çıkıcaz onunla hipp in gece mamasını alıcam. Sen devam sütü hangi marka kullanıyosun?
canım yetmese kilo almaz verir zaten benim bir ay azaldı kilo verdiNego bide ben sütümü hiç sağmadım diyebilirim sadece doğumdan sonra hastanede sağdım o kadar o yüZden yeterli mi değil mi bilmiyorum. Şimdide artık yemeye başladığı için çokta önemsemiyorum...
canım bence doktora sor en güzeliCevabın için teşekkürler eflalim..doktora sormadım aylık kontrolünde sorarım artık..bizde ben kendimce diyet yapmaya çalışıyorum acaba sütüm azaldı da sıvı ihtiyacını sudan mı karşılıyor diye düşünüyorum..bide bizim doktor ayrıca yemek yapmanıza gerek yok kendi yemeklerinizi az tuzlu ve baharatsız verebilirsin Demişti.acaba yemekler mi tuzlu geliyo anlamadım ki. Sabahtan beri 1 biberon su 1 biberon komposto suyu içti yine sürüyerek de emiyor
yok be kuzum üzülme iyi niyetini biliyorum ben , seni üzmek istemedim bak şimdi ben üzüldüm, unutalım gitsin:)YA bılıyomusun ben normalde kımseye tesellı vermeyı beceremem... guya tesellı tesellı ettım senı haklısın gercektencekıngen dogru durust ıletısım kuramayan bı ınsanım düşün yanı buraya yazmk ıcın 1 sene bekledım. ne dıyecegımı bılemıyorum bazen bu karakterımden nefret edıyorum beceremıyorum elıme yuzume bulastırıyorum dunden berı uzuldum valla
canım ya eşimi ikna edicem artık kulağını kurutucam kavga etmekten öyle yoruldum ki kavga çıkmasın diye susar oldum her şeyeCnm ya fiyati superrr krndi guzelll ozellikleri desen onlarda cabasi
Bikere 36 kg olmasi zaten aradigim onemli bir noktaydi,geriye yatabiliyor
Bircok oahali modelde bilr biberon koyma yeri yokken valla ben bile bayildim bu modele
Kullanici yorumlarini okuyup yorumlara gore hareket edebiliriz
hangi site canım bakayım, verdiğim link sivas mağazası yerinde alırız diye oraya bakıyım dedim bu modeli gördüm, öyle 1000 2000 ini bırak 500 bile veremeyiz işin açığıNego ayrica internette bircok taninmis firmada 109 lira cnm :))))
ayyy çok kötü olmuş ya tühhayırlı cumalar kardesler... dun basıma oyle bı olay geldı kı gulsem mı aglasam mı bılemedımaksam benım adam namaza gıtmıstı dedım azıcık kk da gezeyım oglumun altı bıra kıarmıstı altını acık bırakıp sadece penye don gıydırdım onune oyuncaklarını serdım oynuyor.. sonraaa bıraz sesı cıkmadı salonda parked bısey yapıyordu bes dk da nasıl yaptı bılemedım hiiiiii baktım kı her yer b*k aman allahım halı parke ellerı corapları hemen kucagıma aldım banyoya kostum ellerını de sıkıca tutuyorum kı yemesın dıye oda ne su yok depodan kullanıyoruz suyu acmamıs esım hemn feracemı gıydım oglanı kaptıgım gıbı dısarıya sonrası malum ah canım anaaaam vah canımm anaaam sen bızım b*klu bezlerımıızı nasıl yıkadın nıdalarıyla parkelerı halıyı coraplarını falan b*kdan arındırdım öghhh
evet geldi sivasın soğuğusoguuuuk karanlıııık sımsıyah bı gune uyandık kıs geldı ufo yakıyoruz soba kurulacaaakk temızlık yapılacaak of cok ıs varr oglan uyumuyor oturdum oyle kaldım
canım ya eşime mesaj attım alacak vericem sonuçta bitkisel damla bu ki ben kaç şişe zinco kullandım çok gazlıydıAman kızlar ben esprisine demiştim yani gerçekten uyutuyo da sırf uyusun diye vermeyin ben yenidogan zamanlarında kimyonu kesfedememisken çok zorda kalınca vermiştim 15 dk sonra gidiyo çocukEşimle aramızda geyik oldu bu ilaç geçen uykuya dalmakla zorlanıyodu baktım gazı var baya fena o ilaç aklıma geldi verdim hemen daldı uykuya Bastın yine ilacı uyuttun çocuğu önce bi anason kokusu geldi sonra gitti çok fenasın diyo. Sanki oglusu özellikle uyutmak için veriyomusum gibi algı oluşmuş niyeyse çok da kullanmadım gereksiz yere ilaca karşıyım oysa ki
ya işte anlasaydım bu adamı böyle sorunlu olurmuydu evliliğimiz tuhaf adam işte:)Niye öyle yapıyorum acaba anlattığına göre çocukları konusunda da hassas üstelik ama erkekler fazla düşünemiyo canım ben çıldırsa da koltuktan almak aklıma bile gelmiyordu bi baktım eşim almış bazen 5-10 dklik bi yere giderken koltuğu başlamayalım nolcak diyo normalde o da aşırı pimpiriklidir üstelik ama konu araba olunca bişi olmaz diyolar demek ki
Nego cok gecmis olsun canim.
Oto koltuguyla ilgili bende @Mrssuperfine gibi dusunuyorum
Mama sandalyesi, bebek arabasi, oyun halisi, orumcegi vs herseyi marka cok pahali oldu. Hepsini fazlasiyla kullaniyor ama cok sukur. Ama oto koltugunu uygun almayi planliyorum. Dun biraz baktim ki 250 den asagi yok. İstedigim bir ozellikte yatma kademesinin olmasi uyurken oturur pozisyonda uyumasim. Uygun fiyata bulurdan oyle birsey alacam. Limitim en fazla 400 olacak.
Hahahaaaa :))))))
Kocalarimizda ruh ikizi galiba :))
Hicbirswye bnm vazifem degilki diyo
Sadexe para kazanip ise gitmek eksiklerimizi almakmis vazifesi
Dun birde demezmi arkadasim esini kotuledi bana yemek yaomiomus ev temiz diilmis diye bende niye yapmio dedim
Nasil yapsin iki ufak coxugu var birde ise gidiyor dedi
O arkadasina soyle yattigi yastigi temizse ona sukrwtsin dedim
Sonra demrzmi gor hatun ne samslisin
Benm gibi bir kocan var op basina koy
Ekmek elden su golden calismiyosun ev hanimisin karisanin yokkk
Bir cildirdimmm
En yakin (kusler gerci) arkadasinin esi calismiyordu sda kaan dedim cam silerdi evi supururdu yemk yapardi hergun tskim elbise giyer utusunu kwndi yapar,birde rabbim affetsin goerge coloney gibi yakisikli karisida aman yarabbim demiyim neyse evladim var gelin alcam
Kacti hmn uyumaya gitti :)))
UNUTTUM GITTI :))yok be kuzum üzülme iyi niyetini biliyorum ben , seni üzmek istemedim bak şimdi ben üzüldüm, unutalım gitsin:)
cok sukur temızledım leke falan kalmadıayyy çok kötü olmuş ya tüh
ıcım karardı vallaevet geldi sivasın soğuğu
ben de baktımda benımde hosuma gıttı almayı ıstıyorum bu magza neresınde sıvasn gercı ben pek bılmıyorum sıvasısağol canım, benim verdiğim linktekine bak istersen özellikleri bence çok iyi
canakkale kısın fazla soguk olma herhal ama sıvas oyyyyyGerçekten çok soğuk ya bende düşünüyorum ufoyu çalıştırmayı
Canım babyland, stm mağazaları var Erzincan yolu üstünde eşin bilir muhtemelen, internetten sipariş verebiliyorsun istersen bu mağazadanUNUTTUM GITTI :))
cok sukur temızledım leke falan kalmadı
ıcım karardı valla
ben de baktımda benımde hosuma gıttı almayı ıstıyorum bu magza neresınde sıvasn gercı ben pek bılmıyorum sıvası
onu benimkide yapar bende banane onlardan ben seninle evlendim o model isteseydim öylesiyle evlenirdim diyorum
Aynısı bendede var ben görevimi yapıyorum sesimi de etmiyorum sende kadınlık ve qnnelik görevini yap diyor:))
Söz konusu başkası olunca bak bak haline şükret yediğin önünde yemediğin arkanda
Diyor erkekşerin geneli böyle herşeyden kendilerini övme payı çıkarıyorlar :))
Baktim canim cok sagol begendim onu dadoğru canım mızmızlanmıyorsa yoktur sıkıntısı, büyüme atağıdır heralde
canım yetmese kilo almaz verir zaten benim bir ay azaldı kilo verdi
canım bence doktora sor en güzeli
yok be kuzum üzülme iyi niyetini biliyorum ben , seni üzmek istemedim bak şimdi ben üzüldüm, unutalım gitsin:)
canım ya eşimi ikna edicem artık kulağını kurutucam kavga etmekten öyle yoruldum ki kavga çıkmasın diye susar oldum her şeye
hangi site canım bakayım, verdiğim link sivas mağazası yerinde alırız diye oraya bakıyım dedim bu modeli gördüm, öyle 1000 2000 ini bırak 500 bile veremeyiz işin açığı
ayyy çok kötü olmuş ya tüh
evet geldi sivasın soğuğu
canım ya eşime mesaj attım alacak vericem sonuçta bitkisel damla bu ki ben kaç şişe zinco kullandım çok gazlıydı
ya işte anlasaydım bu adamı böyle sorunlu olurmuydu evliliğimiz tuhaf adam işte:)
sağol canım, benim verdiğim linktekine bak istersen özellikleri bence çok iyi
inşallah benim eşimde alır ya bugün cuma dua yerine geçsin:)Baktim canim cok sagol begendim onu da
Ben o kadar uygun fiyatli bulamamistim.hic
Alirim.insallah onu
Zinco hiç kullanmadım ama komşuda görüp içindekileri okumuştum içerikleri aynı denistim sanki istersen netten bi bak canım. Onun yerine kendin rezene demleyip versen olur mu kidoğru canım mızmızlanmıyorsa yoktur sıkıntısı, büyüme atağıdır heralde
canım yetmese kilo almaz verir zaten benim bir ay azaldı kilo verdi
canım bence doktora sor en güzeli
yok be kuzum üzülme iyi niyetini biliyorum ben , seni üzmek istemedim bak şimdi ben üzüldüm, unutalım gitsin:)
canım ya eşimi ikna edicem artık kulağını kurutucam kavga etmekten öyle yoruldum ki kavga çıkmasın diye susar oldum her şeye
hangi site canım bakayım, verdiğim link sivas mağazası yerinde alırız diye oraya bakıyım dedim bu modeli gördüm, öyle 1000 2000 ini bırak 500 bile veremeyiz işin açığı
ayyy çok kötü olmuş ya tüh
evet geldi sivasın soğuğu
canım ya eşime mesaj attım alacak vericem sonuçta bitkisel damla bu ki ben kaç şişe zinco kullandım çok gazlıydı
ya işte anlasaydım bu adamı böyle sorunlu olurmuydu evliliğimiz tuhaf adam işte:)
sağol canım, benim verdiğim linktekine bak istersen özellikleri bence çok iyi
içmiyor canım rezeneyi şimdi suluğunda duruyor:)Zinco hiç kullanmadım ama komşuda görüp içindekileri okumuştum içerikleri aynı denistim sanki istersen netten bi bak canım. Onun yerine kendin rezene demleyip versen olur mu ki
ay evet hatırladım kusuruma bakma
Ooooo çok kötü olmuş be Gamze
İpek te de mi aynı şeyi yaptı birde aaaaa. Hiç olacak iş mi ama
Senin aklın hep Ahmet tedir şimdi. Ne çalıştığından ne yediğinden bir şey anlarsın
Allah işlerinizi rast getirsin inşallah
Neyse birini buldum geç olan nihayet
Ben hala olmadım hiç
Kilo kaybı bende de olmaz bence. Ama rahatlayacağım kesin
Gerçi ben endometriozis hastasıyım, doğumda kiste müdahale yapıldı, karnımın içi çok yapışıkmış adet olmaktan korkmuyor değilim sancısından dolayı. Hayırlısı artık
Aşkolsuun
Ben senin Cihan Hastanesinde doğum yaptığını bile hatırlıyorum
Bilmeyen yok zaten 42 Evler de oturuyorum
Şehzade kolonya diye guugıla yazınca ben çıkıyorum kk da zaten
rezillik diz boyu
stm yı bılıyorum erzıncan yolu bızım guzergahımız zaten ayrı bı magaza mı buCanım babyland, stm mağazaları var Erzincan yolu üstünde eşin bilir muhtemelen, internetten sipariş verebiliyorsun istersen bu mağazadan
Canım o ağrı olur korkma sen sağmaya devam et benim sol göğsümde çok olur orayı az verdiğim için emzirdikce geçiyorkızlar selam..dunden berı ne cektım.makınem hepten bozuldu .bu sabah aldgmz yere gıttık yenısını verdı ama benım sag gogsum cok agrıyo sagdım yumusak suan ama agrıyo.ıltıhap olmusmudur ya.sımdı dus alıp yıne sagcm ama korkuyorum.napıyım kızlar
canım aynı firmanın stm de de olur yanistm yı bılıyorum erzıncan yolu bızım guzergahımız zaten ayrı bı magaza mı bu
hmmm tamm sagol canım ugrayacam ınsallah ılk fırsatta :)Canım o ağrı olur korkma sen sağmaya devam et benim sol göğsümde çok olur orayı az verdiğim için emzirdikce geçiyor
canım aynı firmanın stm de de olur yani
onu benimkide yapar bende banane onlardan ben seninle evlendim o model isteseydim öylesiyle evlenirdim diyorum
Sen yazınca düşündüm de bizim okulda bi ısırma olayı oldu o günden sonra öğretmeni çocuğu hiç bana Alıp vermiyor hep sınıf annesiyle muhatabım.bizimki biraz duygusal acaba küstüler mi öğretmeniylebişey de anlatmıyor ki okuldan gelince hiç bişey yapmadık diyor.bi de sürekli anne bana dinlen diyorlar diyoruyku saatinden bahsediyor kendiSi.Arc85 alıştı canım benimkine bir senedir bahsediyordum ben gidince şunu yapacaksın arkadaşların olacak diye, hevesle gidiyor ama iki üç gün sonradan sende kal diye ağladı sebebi hep ben oynuyum kitaba hep ben bakiyim demesiymis, ben merkezciydi istediği olmayınca ağlayıp küsuyormus, öğretmeni sağolsun ilgi gösterdi düzeldi, seninkininde ortsmda rahatsız olduğu bir şey vardır mutlaka, ya öğretmeni sevmemistir ya arkadaşlarından hoşlanmadigi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?