2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Dış çıkarırken de annem diyodu azıcık ağrı kesici ver rahat uyusun diye annemin tam tersiyim Allahtan ilaç konusunda daha hiç vermedim ağrı kesici Allah muhtaç etmesin

doğru canım mızmızlanmıyorsa yoktur sıkıntısı, büyüme atağıdır heralde
canım yetmese kilo almaz verir zaten benim bir ay azaldı kilo verdi
canım bence doktora sor en güzeli
yok be kuzum üzülme iyi niyetini biliyorum ben , seni üzmek istemedim bak şimdi ben üzüldüm, unutalım gitsin:)
canım ya eşimi ikna edicem artık kulağını kurutucam kavga etmekten öyle yoruldum ki kavga çıkmasın diye susar oldum her şeye
Nego ayrica internette bircok taninmis firmada 109 lira cnm :))))
hangi site canım bakayım, verdiğim link sivas mağazası yerinde alırız diye oraya bakıyım dedim bu modeli gördüm, öyle 1000 2000 ini bırak 500 bile veremeyiz işin açığı
ayyy çok kötü olmuş ya tüh
soguuuuk karanlıııık sımsıyah bı gune uyandık kıs geldı ufo yakıyoruz soba kurulacaaakk temızlık yapılacaak of cok ıs varr oglan uyumuyor oturdum oyle kaldım
evet geldi sivasın soğuğu
canım ya eşime mesaj attım alacak vericem sonuçta bitkisel damla bu ki ben kaç şişe zinco kullandım çok gazlıydı
ya işte anlasaydım bu adamı böyle sorunlu olurmuydu evliliğimiz tuhaf adam işte:)

sağol canım, benim verdiğim linktekine bak istersen özellikleri bence çok iyi

Aynısı bendede var ben görevimi yapıyorum sesimi de etmiyorum sende kadınlık ve qnnelik görevini yap diyor:))

Söz konusu başkası olunca bak bak haline şükret yediğin önünde yemediğin arkanda
Diyor erkekşerin geneli böyle herşeyden kendilerini övme payı çıkarıyorlar :))

yok be kuzum üzülme iyi niyetini biliyorum ben , seni üzmek istemedim bak şimdi ben üzüldüm, unutalım gitsin:)
UNUTTUM GITTI :))
ayyy çok kötü olmuş ya tüh
cok sukur temızledım leke falan kalmadı
evet geldi sivasın soğuğu
ıcım karardı valla
sağol canım, benim verdiğim linktekine bak istersen özellikleri bence çok iyi
ben de baktımda benımde hosuma gıttı almayı ıstıyorum bu magza neresınde sıvasn gercı ben pek bılmıyorum sıvası

Canım babyland, stm mağazaları var Erzincan yolu üstünde eşin bilir muhtemelen, internetten sipariş verebiliyorsun istersen bu mağazadan

onu benimkide yapar bende banane onlardan ben seninle evlendim o model isteseydim öylesiyle evlenirdim diyorum

Baktim canim cok sagol begendim onu da
Ben o kadar uygun fiyatli bulamamistim.hic
Alirim.insallah onu

Zinco hiç kullanmadım ama komşuda görüp içindekileri okumuştum içerikleri aynı denistim sanki istersen netten bi bak canım. Onun yerine kendin rezene demleyip versen olur mu ki

Zinco hiç kullanmadım ama komşuda görüp içindekileri okumuştum içerikleri aynı denistim sanki istersen netten bi bak canım. Onun yerine kendin rezene demleyip versen olur mu ki
içmiyor canım rezeneyi şimdi suluğunda duruyor:)

kızlar selam..dunden berı ne cektım.makınem hepten bozuldu .bu sabah aldgmz yere gıttık yenısını verdı ama benım sag gogsum cok agrıyo sagdım yumusak suan ama agrıyo.ıltıhap olmusmudur ya.sımdı dus alıp yıne sagcm ama korkuyorum.napıyım kızlar

ay evet hatırladım kusuruma bakma evet onuda gordum sımdı.masalahda dıyım hafızana.bıraz once cıhan hastansnın ordan geldk:)

Canım o ağrı olur korkma sen sağmaya devam et benim sol göğsümde çok olur orayı az verdiğim için emzirdikce geçiyor
stm yı bılıyorum erzıncan yolu bızım guzergahımız zaten ayrı bı magaza mı bu
canım aynı firmanın stm de de olur yani

Nego canım bide bişey daha sorcam..senin büyük kreşe alıştı mı?benimki 1 ay oldu hala okula gitmicem diye ağlıyor her sabah.

Arc85 alıştı canım benimkine bir senedir bahsediyordum ben gidince şunu yapacaksın arkadaşların olacak diye, hevesle gidiyor ama iki üç gün sonradan sende kal diye ağladı sebebi hep ben oynuyum kitaba hep ben bakiyim demesiymis, ben merkezciydi istediği olmayınca ağlayıp küsuyormus, öğretmeni sağolsun ilgi gösterdi düzeldi, seninkininde ortsmda rahatsız olduğu bir şey vardır mutlaka, ya öğretmeni sevmemistir ya arkadaşlarından hoşlanmadigi vardır

Sen yazınca düşündüm de bizim okulda bi ısırma olayı oldu o günden sonra öğretmeni çocuğu hiç bana Alıp vermiyor hep sınıf annesiyle muhatabım.bizimki biraz duygusal acaba küstüler mi öğretmeniylebişey de anlatmıyor ki okuldan gelince hiç bişey yapmadık diyor.bi de sürekli anne bana dinlen diyorlar diyoruyku saatinden bahsediyor kendiSi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…