2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım biz de aynı moddayiz en çok da oyuncaklara üzülüyorum 10 dk oynuyo sonra tencere tava peşinde almayacağım bi daha diyorum sonra da dur belki şunu oynar deyip yine devam ediyorum nolcaz böyle bilmem

SiZe bir fikir vermek isterim oynamayacağu oyuncaklar alacağınıza beğendiğiniz oyuncağı almayın onun parasını kumbara atın bebeğiniz için para biriktirin para biraz artınca bankada hesap açtırın orda biriktirmeye devam edin. Tabi sadece bi fikir benimki :)

İnsan alırken oynayıp oynamayacagini bilemiyo işte bi de özeniyorum tutamıyorum kendimi. Oyuncağa ayrı bütçe ayırmıyoruz anlık alıyoruz ayrı hesabı var zaten

Hepsi aynı demekki bu canavarların :) Hiç aklıma gelmeyecek şeyleri bulup oynuyo ya

Selam kızlar temızlık bitmek üzere dün halılar geldi serdik eşim çok yardım etti bu sefer kadın tutacam deyince para yok diye kendi daldı mutfagın fayanslarına bende cam kapı tül falan yaptım pırıl pırıl oldu evim yarında bakıcımız eve gelıyor ınşallah güzel olacak ben Oğluma ınanıyorum o alışacak az önce komsular aldı götürdü bi saat onlarda oynamış halamız nasıl bakamadı anlamadım neyse cumartesi pazar dıyet kalmadı hem stresım gecsın dedim biraz saldım hafta ıcı dogru kahvaltı yapamadım bile...sizleri ozledım gecmısı okuyamadım inş.tam tempo dönecem iyi pazarlar

Canım bizde bakıcı faciası yasadık halamıZ ağlıyor dıye bakmaktan vazgectı esko bakıcımız başlıyor yarın ıns kolay alışır yavrularımız

Geçmiş olsun canım bub yıl çok hasta olanıdır ıns olmaz

Biz cok harcamadik hediye yonunden sansimiz oldu, donences, oyun halisi, anne cantam, kanguru, gogus pompasi, sophie zurafa, uyku arkadasi, hepsi hediye geldi, kiyafetler yorgan yastik nevresimde, yatak kenarliklarimizi bile 7 yasindaki kardesiminkileri kullandik hepsibguzel kaliteli urunler hic biri adi degildi, bide hediye ceki geldigi icin hepsini kendi zevkime gore secip aldim :)). Arkadaslariminda kucuk cocuklari oldugu icin onlarda oyuncak veriyorlar kullanilmis ama hic rahatsiz olmam, hatta haftaya cocuklar icin 2.el pazari var gidip bakcam pahali oyuncaklari ucuza bulursam alirim. Temizleyip kullanirim. İsraf olunca bende aciyorum .
Simdi oto koltugu bakitorum sabirim fiyatlar tr gore burda bayagi uygun en pahalilari 200 euro civarinda yani 700 tl filan ediyor, guvenlikli bisey istiyorum, bide uyuyunca yatar pozisyon olsun kizim rahat etsin istiyorum. Suanda arabada durnayi sevmiyor, ters donuk ve yuzu koltuga dondugu icin zevk alamiyor, haklida bence. Umidim yeni koltukla yolculuk yapmayo sevmesi. 9-18 kg mi 9-36 mi alsam onu bilemedim..

Canim tebrik ederim gercekten sabir gerektiren bisey, 10aya kadat yapabilmissin, sifa olsun kuzuya

Aynen canim maclaren almadigima pismanim bide seyahat ediyoruz siksik ucakda ne rahat olurdu, biz jane rider kullaniyoruz rahat ama hafif sayilmaz

Canım bizde neysekfaciası yasadık halamıZ ağlıyor dıye bakmaktan vazgectı esko bakıcımız başlıyor yarın ıns kolay alışır yavrularımız
Kiyamam kuzucuha ya hala madem bakmayacak niye bosuna basladiki neyseki yolyakinken vaz gevmis canim, ahmet alistiktan sonra olsaydi daha zor olurdu

bızımde evde çocuk malzemesı dolu yalnız benum kızımda kaldı ve oğlum evin ıcınde pembe pıjama bıle gıyıyor öyle de büyüyor böyle de aktıvıte masası çok eglencwlı oluyor canım

bende ondan kullanıyorum tabanlı ev çorapları çok memnunum

Kiyamam kuzucuha ya hala madem bakmayacak niye bosuna basladiki neyseki yolyakinken vaz gevmis canim, ahmet alistiktan sonra olsaydi daha zor olurdu
Kiizmdada böyle yapti onda bakamadim diye güya bu sakin bebek bakarım hem vicdanım rahatlar dedi sanırım bund ad a ayni şeyi yaptı parayla bkckti birde aslında daha idare edecek hicnolmayacak zamanda birakacakti sanırım ben çok şikayet edince pismansan şöyle abla zaman ge ince bakıcı bulamam deyince itiraf etti benim içinn iyi oldu kaynana gibi eve geliyor diye tedirgin olacaktım gelmeyince cocugum soğukta dışarı çıkacaktı herseyde hayır var esim de insanların bizim icn ne kadar fedakarlık yaptigini gördü

Mavi paketi de kullanıyorlar ama hassas cilt Değişikliği anlıyor ya ablam o Yüzden sarı pakete devam ediyor..
Bundan sonra tutumlu oluruz inş canım ne diyeyim :)) cimcimeleri azıcık oyalansaydı bu kadar dokunmazdı )

Ne inatci hatunum kizima kahvalti yemiyo diye omlet yaptim bi de bunu deniyim yemiycek biliyorum ama bakalim..
Corba iciyor kahvaltida hanimefendi..

Canım benim kızım da kahvaltıyı sevmiyor Çorba deneyeyim ben de.. Yesin de ne yerse yesin.. Yumurta Sarılı terbiyeli Çorba yapabilirsin oradan alır yumurtayı da.. Belki de Sıvı cıvık Şeyler seviyordur?

Malesef canım bir de evde bir Sürü yer kaplıyorlar(

Heheh yok canım her şeyi olan çocuk oynamıyor bakmıyor ben bunu anladım:)

Ohhh ellerinize sağlık temiz güzel bi başlangıç olmuş diyeti boşver pazartesi başlarsın kendini üzme..

9-36 al canım ucun vadeli kullanırsın masraf yapmazsın ben de öyle yapıcam... inş artık hzuurla mutlulukla otururlar koltukta..

Eşin gördüyse ne ala.. Benimki bak gene denesi ama yapamadı derdi anlamazdı. Bence böylesi öok daha hayırlı olmuş gamzecim hem de erkenden olması daha güzel.. Ahmet biraz anlayınca ablasının bakıcısı BAKIYOR ona diye anlatırsınız inan alışacak.. Çocuklar ilgiyi sevgiyi hissediyor..

Keşke ben de bakıcı bulsam ama bir Sürü talihsiz şey yaşadıktan sonra kızımı bırakamam kimseye( bir de @eflalim in dediği gibi ben de aşırı bağlıyım kızıma o beni bıraksa ben onu bırakamıyorum (

slm kızlaar.bızde sımdı gırdık kızımla ıcerı.esım calısıyo bugun.market market gezdık alısverıs yaptık.yuruduk ıyı geldı.sevdeye de marmarabırlgn zeytınezmesını aldım .bole yedırmek daha kolay olur dıe.bıde kucuk kutularda peynır aldım hergune bıtane.kızceye ozel kahvaltı:)
uyutyorum sımdı.aparatıf bıseler yapıp yıcem malum koca yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…