Günaydın canım biz de aynı moddayiz en çok da oyuncaklara üzülüyorum 10 dk oynuyo sonra tencere tava peşinde almayacağım bi daha diyorum sonra da dur belki şunu oynar deyip yine devam ediyorum nolcaz böyle bilmemEn güzelini yapmışsın canım ben heveslerime yenik düştüm malesef
Evet alışıyorlar Allah'ın izniyle..
Yeğenim iki yaşına gelecek annesi hala unibaby kullanıyor pişik derdi olduğu cildi hassas oldupu için. Sanırım senin de öyleydi cildi hassassa hiç değiştirmr bence..
Öksürük dişten de olabiliyor canım:) hastalanacak diye korkma burada sırayla hepimiz korktuk da:)sağlıkla geldin cicileri inş..
Ben de çakışmayı özledim:) özlemem sanıyordum ama özlemişim :)
Bütün markalardan Kıyafet aldım ama en güzel kalitelisini lcw:))) adamlar her şeyi de yapıyor üstelik bayılıyorum:)
Günaydın herkese anneler... Ben malesef bebek alışverişinde servet harcadım kim için çalışıyorum kıxım için... Ondan mı esirgicem derken ipin ucu kaçtı malesef(
SiZe bir fikir vermek isterim oynamayacağu oyuncaklar alacağınıza beğendiğiniz oyuncağı almayın onun parasını kumbara atın bebeğiniz için para biriktirin para biraz artınca bankada hesap açtırın orda biriktirmeye devam edin. Tabi sadece bi fikir benimki :)Günaydın canım biz de aynı moddayiz en çok da oyuncaklara üzülüyorum 10 dk oynuyo sonra tencere tava peşinde almayacağım bi daha diyorum sonra da dur belki şunu oynar deyip yine devam ediyorum nolcaz böyle bilmem
İnsan alırken oynayıp oynamayacagini bilemiyo işte bi de özeniyorum tutamıyorum kendimi. Oyuncağa ayrı bütçe ayırmıyoruz anlık alıyoruz ayrı hesabı var zatenSiZe bir fikir vermek isterim oynamayacağu oyuncaklar alacağınıza beğendiğiniz oyuncağı almayın onun parasını kumbara atın bebeğiniz için para biriktirin para biraz artınca bankada hesap açtırın orda biriktirmeye devam edin. Tabi sadece bi fikir benimki :)
Hepsi aynı demekki bu canavarların :) Hiç aklıma gelmeyecek şeyleri bulup oynuyo yaPinking Tree canin sağolsun vermissin artik kizin icin sonucta.belki k ardesi sever kullanır ilerde
hihami a y nen tencere tava balkon kapisinin tülleriyle mandal vs cok seviyor orjinal oyuncaklari var oglus un. Oyuncaklari var ama diğerleri daha cazip geliyo sipaya
Canım bizde bakıcı faciası yasadık halamıZ ağlıyor dıye bakmaktan vazgectı esko bakıcımız başlıyor yarın ıns kolay alışır yavrularımızSlm kizlar ben geldim malum ise basladim bi bakici bulduk 4 gun kv bakiciya alissin diye yanimizda kaldi ama oglum daha bakiciya alisamadi 1 hafta daha kal bari dedik kalmadi bugun cekti gitti alışır o zamanla bakıcısına dedi şaka gibi yapazartesi naparim artik bilmiyorum sizler nasilsiniz bebekleriniz iyidir umarım
Geçmiş olsun canım bub yıl çok hasta olanıdır ıns olmazGünaydın:)
Sabah erken kalkmak çokta kötü değil:) 6 dan beri ayaktayim, wc banyo temizledim, ev supurdum, mutfak dolabı içi düzenledim annem erişte vermişti onları yerleştirdim yani:) yatakları topladım, kahvaltı yaptık şimdi minigi uyutuyorum, büyük hasta burnu akıyor, küçük de hapşırmaya başladı, ilk kreş hastalığıtabi eşim wc banyo temizletken küçüğe baktı, gitti ama beyimiz işi vardı, kv de de gün var güya büyüğü eşime satacaktim:)
Canim tebrik ederim gercekten sabir gerektiren bisey, 10aya kadat yapabilmissin, sifa olsun kuzuyaallahıma cok sukur kızım agzına mama surmedı.bunun ıcın 10aydır verdıgm sut sagma mucadelesıne degdı cok mutluyum.keske hc bı bebegn ıhtyacı olmasa.hele de kolayına kacıp mama verenler yokmu cok sınır oluyorum
Aynen canim maclaren almadigima pismanim bide seyahat ediyoruz siksik ucakda ne rahat olurdu, biz jane rider kullaniyoruz rahat ama hafif sayilmazEn güzelini yapmışsın canım Boşa masraf birkaç ay kullanacağı Şeyler için.. Ben ablamdan alabildiklerimi aldım gerisini hep heves ettiğim için kendim aldım ama abartmaya hiç gerek yokmuş..
Çocuğu olan bir maclaren puset bir de park yatak almalı bana kalsa:)) artık kafam böyle..
Bebeğinin bardaktan içermemesi etmemesi ile alakalı olabilir mi? Emerkenki dil atma yutkunma hareketini beceremiyorsun belki de biberona alıştığıniçin.. Yeğenimde öyleydi
Kiyamam kuzucuha ya hala madem bakmayacak niye bosuna basladiki neyseki yolyakinken vaz gevmis canim, ahmet alistiktan sonra olsaydi daha zor olurduCanım bizde neysekfaciası yasadık halamıZ ağlıyor dıye bakmaktan vazgectı esko bakıcımız başlıyor yarın ıns kolay alışır yavrularımız
bızımde evde çocuk malzemesı dolu yalnız benum kızımda kaldı ve oğlum evin ıcınde pembe pıjama bıle gıyıyor öyle de büyüyor böyle de aktıvıte masası çok eglencwlı oluyor canımCanim sana katiliyorum ama bunun icin de en uygununu almak bazen kaliyede sikinti yaratabiliyor
Mesela biberonum avent'in ve 2 cicuk bile buyutucrk kalitede duruyor ama sulugum wee'nin. Biberin kadar agzinda olan birsey olmamasina ragmen ve disi cikmadi, bunlara ragmen ucu yirtildi
Kiyafetker konusunda haklisin cabuk buyuyorlar, cok kotu kalitede olanlarin bir yikamada cekti ve sekli degisti ama orta kalitedekiler sapasaglam duruyor.
Lcw nin bir 3-6 aylik badisini ablam kizinij kuculunce bize verdi, bizde minyon oldugumuz icin 5 aydir giyiyoruz inan. Ve tek renk duz bir badi oldugu icin surekli giydirdim. Yika yika ne rengi soldu ne cekilme oldu.
Bebek arabasi, mama sandalyesi, orumcek, oyun minderi, bunlarin hepsini ben en kalitelisini almak isterdim ama sartlar el vermezdi. Bunlarin hepsi de bize hediye geldi cok sukur. Esimin yurt disinda akrabalari cok hep en iyisini alip gonderdiler.
Oyuncaklarini ise ben iyisi olsun istiyorum, hem cabuk kirilmasin hem egitici olsun diye. Onlari da iyisinden almaya calisiyorum ama en pahalisi 30 tl olmustur. Ve kalitelerinden cok memnunum, eminim ki 2. Cocuga da kalacak kirilip dokulmeden.
Oyuncak konusunda su siralar en pahalisini alacagim ama. Fisher pricenin aktivite masasini alacagim. Kizim tutunup kalkmayi ve kalktigi yerde de birseyle oynamayi cok seviyor. Aktivitr masalarini inceledim en egiticisi fisher price gibi geldi. İnsallah kizimda sever oynar, yoksa esimin dilindrn kurtulamam
bende ondan kullanıyorum tabanlı ev çorapları çok memnunumtabıkıde oyle..cok dandık bısey bı yıkamada mahvoluyo.orta hallı almak en guzelı:) dun cıvıle gıttık esofman pıjama almaya.pek bıse begenemdm polar coktu ben sevmyorum poları .ucuzlar kotuydu.derı tabanlı ev corapları varya onlardan aldm
Biz cok harcamadik hediye yonunden sansimiz oldu, donences, oyun halisi, anne cantam, kanguru, gogus pompasi, sophie zurafa, uyku arkadasi, hepsi hediye geldi, kiyafetler yorgan yastik nevresimde, yatak kenarliklarimizi bile 7 yasindaki kardesiminkileri kullandik hepsibguzel kaliteli urunler hic biri adi degildi, bide hediye ceki geldigi icin hepsini kendi zevkime gore secip aldim :)). Arkadaslariminda kucuk cocuklari oldugu icin onlarda oyuncak veriyorlar kullanilmis ama hic rahatsiz olmam, hatta haftaya cocuklar icin 2.el pazari var gidip bakcam pahali oyuncaklari ucuza bulursam alirim. Temizleyip kullanirim. İsraf olunca bende aciyorum.
Simdi oto koltugu bakitorum sabirim fiyatlar tr gore burda bayagi uygun en pahalilari 200 euro civarinda yani 700 tl filan ediyor, guvenlikli bisey istiyorum, bide uyuyunca yatar pozisyon olsun kizim rahat etsin istiyorum. Suanda arabada durnayi sevmiyor, ters donuk ve yuzu koltuga dondugu icin zevk alamiyor, haklida bence. Umidim yeni koltukla yolculuk yapmayo sevmesi. 9-18 kg mi 9-36 mi alsam onu bilemedim..[/QUTE] canım 9-36 üç kademeli olani tavsiye ederim ahmet eteafi İZlerken uyuyor
Kiizmdada böyle yapti onda bakamadim diye güya bu sakin bebek bakarım hem vicdanım rahatlar dedi sanırım bund ad a ayni şeyi yaptı parayla bkckti birde aslında daha idare edecek hicnolmayacak zamanda birakacakti sanırım ben çok şikayet edince pismansan şöyle abla zaman ge ince bakıcı bulamam deyince itiraf etti benim içinn iyi oldu kaynana gibi eve geliyor diye tedirgin olacaktım gelmeyince cocugum soğukta dışarı çıkacaktı herseyde hayır var esim de insanların bizim icn ne kadar fedakarlık yaptigini gördüKiyamam kuzucuha ya hala madem bakmayacak niye bosuna basladiki neyseki yolyakinken vaz gevmis canim, ahmet alistiktan sonra olsaydi daha zor olurdu
Ben de senin gibiyim cnm ipin ucunu kacirdim cadim icin çalışıyorum derken..
Lcw gidicem bugun esofmanlarini ordan aliyim diyorum hediyelerini begenmistim giydirdim hep..Guzel urunleri var..
Unibaby nin yenidogan dışında baska serileri de var snrm ondan sordum kullanan var mi diye yoksa unibaby e devam ederim cnm..
Ne inatci hatunum kizima kahvalti yemiyo diye omlet yaptim bi de bunu deniyim yemiycek biliyorum ama bakalim..
Corba iciyor kahvaltida hanimefendi..
Günaydın canım biz de aynı moddayiz en çok da oyuncaklara üzülüyorum 10 dk oynuyo sonra tencere tava peşinde almayacağım bi daha diyorum sonra da dur belki şunu oynar deyip yine devam ediyorum nolcaz böyle bilmem
Pinking Tree canin sağolsun vermissin artik kizin icin sonucta.belki k ardesi sever kullanır ilerde
hihami a y nen tencere tava balkon kapisinin tülleriyle mandal vs cok seviyor orjinal oyuncaklari var oglus un. Oyuncaklari var ama diğerleri daha cazip geliyo sipaya
Ohhh ellerinize sağlık temiz güzel bi başlangıç olmuş diyeti boşver pazartesi başlarsın kendini üzme..Selam kızlar temızlık bitmek üzere dün halılar geldi serdik eşim çok yardım etti bu sefer kadın tutacam deyince para yok diye kendi daldı mutfagın fayanslarına bende cam kapı tül falan yaptım pırıl pırıl oldu evim yarında bakıcımız eve gelıyor ınşallah güzel olacak ben Oğluma ınanıyorum o alışacak az önce komsular aldı götürdü bi saat onlarda oynamış halamız nasıl bakamadı anlamadımneyse cumartesi pazar dıyet kalmadı hem stresım gecsın dedim biraz saldım hafta ıcı dogru kahvaltı yapamadım bile...sizleri ozledım gecmısı okuyamadım inş.tam tempo dönecem iyi pazarlar
Biz cok harcamadik hediye yonunden sansimiz oldu, donences, oyun halisi, anne cantam, kanguru, gogus pompasi, sophie zurafa, uyku arkadasi, hepsi hediye geldi, kiyafetler yorgan yastik nevresimde, yatak kenarliklarimizi bile 7 yasindaki kardesiminkileri kullandik hepsibguzel kaliteli urunler hic biri adi degildi, bide hediye ceki geldigi icin hepsini kendi zevkime gore secip aldim :)). Arkadaslariminda kucuk cocuklari oldugu icin onlarda oyuncak veriyorlar kullanilmis ama hic rahatsiz olmam, hatta haftaya cocuklar icin 2.el pazari var gidip bakcam pahali oyuncaklari ucuza bulursam alirim. Temizleyip kullanirim. İsraf olunca bende aciyorum.
Simdi oto koltugu bakitorum sabirim fiyatlar tr gore burda bayagi uygun en pahalilari 200 euro civarinda yani 700 tl filan ediyor, guvenlikli bisey istiyorum, bide uyuyunca yatar pozisyon olsun kizim rahat etsin istiyorum. Suanda arabada durnayi sevmiyor, ters donuk ve yuzu koltuga dondugu icin zevk alamiyor, haklida bence. Umidim yeni koltukla yolculuk yapmayo sevmesi. 9-18 kg mi 9-36 mi alsam onu bilemedim..
Eşin gördüyse ne ala.. Benimki bak gene denesi ama yapamadı derdi anlamazdı. Bence böylesi öok daha hayırlı olmuş gamzecim hem de erkenden olması daha güzel.. Ahmet biraz anlayınca ablasının bakıcısı BAKIYOR ona diye anlatırsınız inan alışacak.. Çocuklar ilgiyi sevgiyi hissediyor..Kiizmdada böyle yapti onda bakamadim diye güya bu sakin bebek bakarım hem vicdanım rahatlar dedi sanırım bund ad a ayni şeyi yaptı parayla bkckti birde aslında daha idare edecek hicnolmayacak zamanda birakacakti sanırım ben çok şikayet edince pismansan şöyle abla zaman ge ince bakıcı bulamam deyince itiraf etti benim içinn iyi oldu kaynana gibi eve geliyor diye tedirgin olacaktım gelmeyince cocugum soğukta dışarı çıkacaktı herseyde hayır var esim de insanların bizim icn ne kadar fedakarlık yaptigini gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?