2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kizlar ben geldim malum ise basladim bi bakici bulduk 4 gun kv bakiciya alissin diye yanimizda kaldi ama oglum daha bakiciya alisamadi 1 hafta daha kal bari dedik kalmadi bugun cekti gitti alışır o zamanla bakıcısına dedi şaka gibi ya pazartesi naparim artik bilmiyorumsizler nasilsiniz bebekleriniz iyidir umarım

İyiyiz çok şükür kavga dövüş geçinip gidiyoruz 9 aylık bebemle :) bebeğin alışır inşallah bakıcısına. Ne iş yapıyosun?

rahat kadınmıs vesselam.gamsız
allah kolaylık versın cnm

Arkadaşlar demeseydi suluk alcaktım ben ama hiç kullanmadım. Azıcık döküyo bardaktan içerken bazen peçete koyuyorum bardağın altına o yğzden
İnşallah alışır..sinif öğretmeniyim canim

Oyledir kendileri...sagol cnm
Bende sınıf öğretmeniyim ücretsiz izne ayrıldım bu dönem. Bizde gurbet eldeyiz ailem kayınvalidemler memlekette. İkinci dönem bizde bakıcıya vercez bakalım bizimki nasıl olcak merakla bekliyorum :)

Meslektaşımmm canim benim esim kredi borcundn dolayi pek istemiyor ucretsiz izin almami ama bu bakiciya alisamazsa baska birini falan bulma ayrilirim dedim benim cocugum bi o kadina bi bu kadina alissin derken psikoloji bozulursa yavrumun ömur boyu vicdan azabi cekerim

Ya ihtiyacınız varmış inşallah alışır. Benim bu dönemlik sadece yaşına girsin en azından dedik.. Ama okulların açıldığı gün çok garip oldum bi tarafım buruk kaldı...

Kizlar hangi suluklari kullaniyorsunuz ?
Ben wee nin sulugunu kullaniyordum, uygun bir fiyata almistim, ucu cok cabuk acildi. Simdi yeni alacam. Tavsiyeniz nedir ?

Ben chicco turuncu sert uçlu suluk kullanıyorum canım çok memnunum üç suluk sonunda buna geçtik..
Bardakta veriyorum normalde ama dışarıdayken vs kaynamış temiz su bulmak sıkıntı oluyorken bunu kullanıyoruz. Tavsiye ederim...

Beste böylesi daha güzel inan.. Kv n diyecek şey bulamıyorum elli kez gelirler gezmeye olsa. İhtiyaç halinde ortada yoklar
Ama inan Bebeğin alışacak sen pozitif düşün onun yanında pozitif Konuş Bebeğin alışacak.. Zaten birkaç gün birlikte geçirmişler bile lütfen kendine kötü senaryolar üretme. Bebekler yunuslar kadar zeki varlıklar doğduklarında çabuk alışacak öğrenecek den daha Bebeğini bırakmaya açılmamışken o alışacak inan ki.. Bakıcıya da kendine de güzel bebeğine de zaman ver.. Allah yardımcın olsun..

Kızlarrr ilk defa milupanın gece mamasını verdik. Ama verilen ölçünün yarısını yaptık o kadarını anca yedi zaten. Bakalım kaç saat uyucak :)
allahıma cok sukur kızım agzına mama surmedı.bunun ıcın 10aydır verdıgm sut sagma mucadelesıne degdı cok mutluyum.keske hc bı bebegn ıhtyacı olmasa.hele de kolayına kacıp mama verenler yokmu cok sınır oluyorum

Ben emziriyorumda geceleri çok sık uyanıyo scaba aç mı kalıyo başka bi sıkıntısı mı var diye anlamak için verdik bakalım. Uyursa iyiki vermişim aç kalmıcak uykusunu almış olacak yine uyanırsa belki bu paketi bitiririm dahada vermem. Sen neden süt sağdın emmiyomuydu?

En güzelini yapmışsın canım Boşa masraf birkaç ay kullanacağı Şeyler için.. Ben ablamdan alabildiklerimi aldım gerisini hep heves ettiğim için kendim aldım ama abartmaya hiç gerek yokmuş..

Çocuğu olan bir maclaren puset bir de park yatak almalı bana kalsa:)) artık kafam böyle..

Bebeğinin bardaktan içermemesi etmemesi ile alakalı olabilir mi? Emerkenki dil atma yutkunma hareketini beceremiyorsun belki de biberona alıştığıniçin.. Yeğenimde öyleydi

canım ben senın ıcın demdım zaten yanlıs anlamadn dımı.sozum meclıste dısarı
hayır emmedı yogun bakımda uzun kalınca bıberona alıstı.burdakı cogu arkadas bılır benı .en degerlı 3 seyımın arasında sagma makınem gelır :)

abartıya ısrafa karsıyım.cok heves ettıgmı bende aldım tabı ama daha cok mantıgmla hareket ettım.ama bıseyıde eksık degldı kızımın.yıgenımın kuculmuslerını bıle evde gunluk gıydırdım.cocugun yedıgı helal gıydıgı haramdır kafasındayım bıraz.cok hedıyelık geldı bıde.bazılarını gydırmeye fırsat bıle olmadı.

olabılır canım buyuk ıhtımalle.alıscak mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…