bızde oyleyız oyle pahalı markalı bıseyı yok bebısımın ha bı heveslenıp chıcco telsız aldıkKizlar bende itiraf edeyim ki cogunuz bebislere en marka pahali seyleri hevesle aliyorsunuz masallah.ama S Sevdeangel arkadasin dedigi gibi biz de o kafadaniz su varki etrafta bebegi olan yoktu kimseden bisey almadik.herseyi kendimiz aldik ama esim israfa gerek yok diyerek park y atagi bebek arabasi mama sandalyesi filan hep en uygununu aldi hic gerek yok dedi durdu sanirsin 4. Ya da 5. Cocuk hic yıllar sonra bulduğum tek kiymetli bebegim demedi.hakliymis da hepside işimi görüyor şükür.ben bi Yenidoğan kıyafetleri bi de iki ic kez lazım olan kıyafetleri aldım hediyemiz epey gelmisti.kiyafetkri de hep yeteri kadar aldim su da hosuma gitti diye hic almadim.simdi inanin onlari koyucak yer bulamıyorum evde iyiki fazla almamis im diyrum.bi de esime iyiki bizde devamli buyumuyruz abdullaha iki ayda bi silbastan kiyafet yeniliyruz boyu kisa oluyo kucuk geliyo dedimhakikaten ne nimet benim kac yildir giydigim kiyaftim var.yojsa almak dayanir miydi
bızde oyleyız oyle pahalı markalı bıseyı yok bebısımın ha bı heveslenıp chıcco telsız aldıkPinking Tree inanırmısın meretı bı kere kullanmadık oylece sus kaldı hahahahaa koye gıttıgımde kullanmak ıstedım pılı bıtmıstı hahaaaa elbıselerı lcw en fazla bı kere c&a ya gırdım anaaamm bı don bıldıgımız penye don 30 tl en uygunu peeh yanı besıkle arabasını dedeye kıtledık mama sandelyesını alamadık malesef ama cok heveslendım ıtıraf edıyorum esıme soylesemem anında alır ama kıyamıyorum parası yok suan sen de mı lojmanda oturuyorsun ben lojmadayım hıc bıseyım sıgmıyor ınsan bı oda daha ekler cok kucuk
COK guzel ınssallh bızede nasıp olur :)
Yok canim biz merkezdeyiz kendi evimix cok sukur bize yetiyor.
Canim markasi ne ?Eki Görüntüle 1647038 bizimki bu kızlar 230 almıştık o zaman kızıma 9-25 kg miş ama kübizm 4 yaşında oturabiliuor oturmuyordaahmet kullanıyor geriye doğru epey yatıyor öptüm hepinizi
Insallah canim.hayirlisiyla nasip olur:))COK guzel ınssallh bızede nasıp olur :)
Bana sormadin ama.girlboymom yazmisti mamamia diye canimCanim markasi ne ?
Bende ezme alacaktım sonra acaba onu 2. Kalite zeytinden mi yapıyorlar diye vazgeçtim. Tuzsuz zeytin aldım. Aslında yeşil zeytin alacaktım daha az işlemden geçiyormuş ama onun tuzsuzu yoktu aldığım yerde. Araştırma şansınız oldu mu? Bilginiz var mı?slm kızlaar.bızde sımdı gırdık kızımla ıcerı.esım calısıyo bugun.market market gezdık alısverıs yaptık.yuruduk ıyı geldı.sevdeye de marmarabırlgn zeytınezmesını aldım .bole yedırmek daha kolay olur dıe.bıde kucuk kutularda peynır aldım hergune bıtane.kızceye ozel kahvaltı:)
uyutyorum sımdı.aparatıf bıseler yapıp yıcem malum koca yok:)
Aynen anlattığın gibiyiz biz de. Ama ben ilaç şişelerini olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum daha sonra aşina olmasın diye başka zararlı ilaçlara.Benim kizim elinde bisey tutmayi cok seviyor, pelus iyuncaklarin ayaklarini ozellikle :) eline hangisini alsa evirip cevirip ayagindan tutuyor bikac saat elinde gezdiriyor :)). Kasik ve d vit damlasida favorilerinden :))
Ben c&a dan çok alışveriş yapıyorum. Hatta yazlık kıyafetlerini hep ordan aldım kızımın. Yeğenlerime hediye aldım. Bi grup ürünler pahalı ama bi grup çok uygun. 3lü çıtçıtlı body leri 20 liraya almıştım sanırım. Lcw de 2 li olanı 20 liraydı. Her mağazada farklı mı olur ki acaba?bızde oyleyız oyle pahalı markalı bıseyı yok bebısımın ha bı heveslenıp chıcco telsız aldıkPinking Tree inanırmısın meretı bı kere kullanmadık oylece sus kaldı hahahahaa koye gıttıgımde kullanmak ıstedım pılı bıtmıstı hahaaaa elbıselerı lcw en fazla bı kere c&a ya gırdım anaaamm bı don bıldıgımız penye don 30 tl en uygunu peeh yanı besıkle arabasını dedeye kıtledık mama sandelyesını alamadık malesef ama cok heveslendım ıtıraf edıyorum esıme soylesemem anında alır ama kıyamıyorum parası yok suan sen de mı lojmanda oturuyorsun ben lojmadayım hıc bıseyım sıgmıyor ınsan bı oda daha ekler cok kucuk
esim gördü ama bana itiraf ermiyor bu konu üzerinde konuşmadı hatta bi kaç kere bu çocuğa bakmak çok kolay nasıl bakamazlar dedi ..bağlılık bizde kızımda çoktu hala öyleyiz o yüzden günlerce ağladı ama 2.de daha rahat oluyorsun tabi ama üzüntü aynı imkânın varsa bekle canim bizim ev kredisi şubatta bitiyor..ahmetede sabah anlatacağım inş o sakin eminim alışacak ciciannesineMavi paketi de kullanıyorlar ama hassas cilt Değişikliği anlıyor ya ablam o Yüzden sarı pakete devam ediyor..
Bundan sonra tutumlu oluruz inş canım ne diyeyim :)) cimcimeleri azıcık oyalansaydı bu kadar dokunmazdı)
Canım benim kızım da kahvaltıyı sevmiyor Çorba deneyeyim ben de.. Yesin de ne yerse yesin.. Yumurta Sarılı terbiyeli Çorba yapabilirsin oradan alır yumurtayı da.. Belki de Sıvı cıvık Şeyler seviyordur?
Malesef canım bir de evde bir Sürü yer kaplıyorlar(
Heheh yok canım her şeyi olan çocuk oynamıyor bakmıyor ben bunu anladım:)
Ohhh ellerinize sağlık temiz güzel bi başlangıç olmuş diyeti boşver pazartesi başlarsın kendini üzme..
9-36 al canım ucun vadeli kullanırsın masraf yapmazsın ben de öyle yapıcam... inş artık hzuurla mutlulukla otururlar koltukta..
Eşin gördüyse ne ala.. Benimki bak gene denesi ama yapamadı derdi anlamazdı. Bence böylesi öok daha hayırlı olmuş gamzecim hem de erkenden olması daha güzel.. Ahmet biraz anlayınca ablasının bakıcısı BAKIYOR ona diye anlatırsınız inan alışacak.. Çocuklar ilgiyi sevgiyi hissediyor..
Keşke ben de bakıcı bulsam ama bir Sürü talihsiz şey yaşadıktan sonra kızımı bırakamam kimseye( bir de @eflalim in dediği gibi ben de aşırı bağlıyım kızıma o beni bıraksa ben onu bırakamıyorum (
amin en guzelindenCOK guzel ınssallh bızede nasıp olur :)
duha söylemiş canım mammamiaCanim markasi ne ?
KAYSerı forumda gırmıstım bı ay once. cok begendım kalıtelıydı ama uygun degıldı demekkı onun zmanı var yanı oyle olabılırBen c&a dan çok alışveriş yapıyorum. Hatta yazlık kıyafetlerini hep ordan aldım kızımın. Yeğenlerime hediye aldım. Bi grup ürünler pahalı ama bi grup çok uygun. 3lü çıtçıtlı body leri 20 liraya almıştım sanırım. Lcw de 2 li olanı 20 liraydı. Her mağazada farklı mı olur ki acaba?
amiinnamin en guzelinden
Saol canım ..kurdun mu sobayıamiinnolmayan herkese bakıcı konusunda allah yardımcın olsun canım
acıkcası cokda derın arastırmalara gırmıorum ben.zaten ne kadar zeytın yıyolar kı.illaki yemeklerıne bır fıske tuz atarım.cok kaptırmıorum kendımıBende ezme alacaktım sonra acaba onu 2. Kalite zeytinden mi yapıyorlar diye vazgeçtim. Tuzsuz zeytin aldım. Aslında yeşil zeytin alacaktım daha az işlemden geçiyormuş ama onun tuzsuzu yoktu aldığım yerde. Araştırma şansınız oldu mu? Bilginiz var mı?
acıkcası cokda derın arastırmalara gırmıorum ben.zaten ne kadar zeytın yıyolar kı.illaki yemeklerıne bır fıske tuz atarım.cok kaptırmıorum kendımıBende ezme alacaktım sonra acaba onu 2. Kalite zeytinden mi yapıyorlar diye vazgeçtim. Tuzsuz zeytin aldım. Aslında yeşil zeytin alacaktım daha az işlemden geçiyormuş ama onun tuzsuzu yoktu aldığım yerde. Araştırma şansınız oldu mu? Bilginiz var mı?
Yoğurt makinası kullanan var mı ? Bu aralar yoğurdu tutturamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?