2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim kizim elinde bisey tutmayi cok seviyor, pelus iyuncaklarin ayaklarini ozellikle :) eline hangisini alsa evirip cevirip ayagindan tutuyor bikac saat elinde gezdiriyor :)). Kasik ve d vit damlasida favorilerinden :))

bızde oyleyız oyle pahalı markalı bıseyı yok bebısımın ha bı heveslenıp chıcco telsız aldık Pinking Tree inanırmısın meretı bı kere kullanmadık oylece sus kaldı hahahahaa koye gıttıgımde kullanmak ıstedım pılı bıtmıstı hahaaaa elbıselerı lcw en fazla bı kere c&a ya gırdım anaaamm bı don bıldıgımız penye don 30 tl en uygunu peeh yanı besıkle arabasını dedeye kıtledık mama sandelyesını alamadık malesef ama cok heveslendım ıtıraf edıyorum esıme soylesemem anında alır ama kıyamıyorum parası yok suan sen de mı lojmanda oturuyorsun ben lojmadayım hıc bıseyım sıgmıyor ınsan bı oda daha ekler cok kucuk

Yok canim biz merkezdeyiz kendi evimix cok sukur bize yetiyor.

Bende ezme alacaktım sonra acaba onu 2. Kalite zeytinden mi yapıyorlar diye vazgeçtim. Tuzsuz zeytin aldım. Aslında yeşil zeytin alacaktım daha az işlemden geçiyormuş ama onun tuzsuzu yoktu aldığım yerde. Araştırma şansınız oldu mu? Bilginiz var mı?

Benim kizim elinde bisey tutmayi cok seviyor, pelus iyuncaklarin ayaklarini ozellikle :) eline hangisini alsa evirip cevirip ayagindan tutuyor bikac saat elinde gezdiriyor :)). Kasik ve d vit damlasida favorilerinden :))
Aynen anlattığın gibiyiz biz de. Ama ben ilaç şişelerini olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum daha sonra aşina olmasın diye başka zararlı ilaçlara.

Ben c&a dan çok alışveriş yapıyorum. Hatta yazlık kıyafetlerini hep ordan aldım kızımın. Yeğenlerime hediye aldım. Bi grup ürünler pahalı ama bi grup çok uygun. 3lü çıtçıtlı body leri 20 liraya almıştım sanırım. Lcw de 2 li olanı 20 liraydı. Her mağazada farklı mı olur ki acaba?

esim gördü ama bana itiraf ermiyor bu konu üzerinde konuşmadı hatta bi kaç kere bu çocuğa bakmak çok kolay nasıl bakamazlar dedi ..bağlılık bizde kızımda çoktu hala öyleyiz o yüzden günlerce ağladı ama 2.de daha rahat oluyorsun tabi ama üzüntü aynı imkânın varsa bekle canim bizim ev kredisi şubatta bitiyor..ahmetede sabah anlatacağım inş o sakin eminim alışacak ciciannesine

COK guzel ınssallh bızede nasıp olur :)
amin en guzelinden

Canim markasi ne ?
duha söylemiş canım mammamia

Kızımın kırtasiye malzemelerini etiketledik çok güzeller güzel günlerde kullansın...aksam üzeri parka cay içmeye gittik ahmetle ablası karşılıklı top oynadik ahme te ben destek verdim kahkalarla guldu topa bayiliyor ayakkabı ile yuruteyim diyorum ayakta güzel duruyor ams kendi sıralıyor biz yatırımca emekleme moduna giriyor.. 5.5 aydan beri emekleyincr sanırım yüksek lisans yaptı emeklemede yürümeyi poposu yemiyor kızıma gelince poaca yaptım beslenmesine koymaya sabah erken kalkip bi türlü yapıp arkadaşa kahvaltıya gidecem sonra ordan geçerken bakicimizida alır eve getirirm gusel günler olsun yarin hepimize iyi geceler sekerler

KAYSerı forumda gırmıstım bı ay once. cok begendım kalıtelıydı ama uygun degıldı demekkı onun zmanı var yanı oyle olabılır gule gule gıysın bebısın

acıkcası cokda derın arastırmalara gırmıorum ben.zaten ne kadar zeytın yıyolar kı.illaki yemeklerıne bır fıske tuz atarım.cok kaptırmıorum kendımı

acıkcası cokda derın arastırmalara gırmıorum ben.zaten ne kadar zeytın yıyolar kı.illaki yemeklerıne bır fıske tuz atarım.cok kaptırmıorum kendımı

Yoğurt makinası kullanan var mı ? Bu aralar yoğurdu tutturamiyorum

Misscurious vardı danırım.. Ben almadım hiç yoğurt mayalamadım hep annem getirdi ama artık kendim yapmak istiyorum makineye de çok güvenmiyorum aslında iyi süt iyi maya bulsak en Güzeli Fırında...
Bebeklere öncd tuzsuz yeşil zeytin sonra da ziyanı veriyorlar Dediğin gibi ve ezmesini tavsiye etmiyorlar aşırı tuz Katıldığı için. Salça gibi..

Ben daha hiç zeytin vermedm kızıma:) alayım da vereyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…