- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
İyi gecelerrr ben primanın hassas ciltler için olandan kullanıyorum ıslak mendil. İndirimleri takip ediyorum indirimli bulduğumda 3lü paketler halinde ya 4-5 paket alıyorum baya idare ediyorIyi gclr kizlar..
Sabah kirtasiyeye gittik prensesimle okul icin gereç aldim, ogleden sonra da arkadasima gittik esim gec gelecekti eve..
Cadimi uyutuyorum simdi
Aklima geldi islak mendil unibaby yenidogan mi kullaniyorsunuz bitti yenisini alicam çoklu paket size soriim dedim..
Ben hala yenidogan kullanıyorum canımIyi gclr kizlar..
Sabah kirtasiyeye gittik prensesimle okul icin gereç aldim, ogleden sonra da arkadasima gittik esim gec gelecekti eve..
Cadimi uyutuyorum simdi
Aklima geldi islak mendil unibaby yenidogan mi kullaniyorsunuz bitti yenisini alicam çoklu paket size soriim dedim..
Ben kayseriHerkes yazsin hadi ben istanbul
Siz kizlar?
Bizim doktor gece sık uyandığı için önermişti. Sütün tok tutmadığını söyledi. Ama ben almadım onun yerine yatmadan önce muhallebi yapıyorum pirinç unu ile yerse onu yiyo. Bazen yine de uyandığı oluyo. ÇözemedimYa bişey sorcam bu devam sütü hangi durumlarda kullanılıyo? Anne sütü olmazsa mı kullanılıyo yoksa emerkende kullanılabilinir mi? Bide illa biberonda mı içiliyo? Bilenler beni aydınlatabilir mi?
Bu arada Çağlar beyi yatağına yatırdım 2 dakikada uyandı
Ben hala emzirme aletlerinden kullanıyorum ve ilk günden beri memnunum 2si bir aradaOfff kizlar dolabi actim trenckotlarim mantolarim ceketlerim hicbiri olmuyooo olmuyoo((
Bu tipime kalkip 150-200 küsur para veropte 44 -xl beden ceket almak istemiyorum zayiflarsam elimde kalir sonra
Bende 38 beden trenckotumun dugmelerini kestim 10 cm ileri aldim tam oldu tabi eski dugme izleri kaldi utuyle gecermi bilmiyorum,bu cokkk aci bir durum,sutyenlerim olmuyoo,kucuk diildi ama yinede goze batmazdi bu memelerim
Simdi dev gibiler hangi sutueni taksam ustten meme firkliyor,telli balenli takinca emzirirken meneyi cikaramiyorum,balensis yada penye takinca yasli kadin memesi gibi follos duruyo ne giysem kotu duruyoragzimi tutamiyorum,citir sayfasina ugramak icimdwn gelmiyor
Benim sonum nolcak yaaaa
Canim sana katiliyorum ama bunun icin de en uygununu almak bazen kaliyede sikinti yaratabiliyorKizlar bende itiraf edeyim ki cogunuz bebislere en marka pahali seyleri hevesle aliyorsunuz masallah.ama S Sevdeangel arkadasin dedigi gibi biz de o kafadaniz su varki etrafta bebegi olan yoktu kimseden bisey almadik.herseyi kendimiz aldik ama esim israfa gerek yok diyerek park y atagi bebek arabasi mama sandalyesi filan hep en uygununu aldi hic gerek yok dedi durdu sanirsin 4. Ya da 5. Cocuk hic yıllar sonra bulduğum tek kiymetli bebegim demedi.hakliymis da hepside işimi görüyor şükür.ben bi Yenidoğan kıyafetleri bi de iki ic kez lazım olan kıyafetleri aldım hediyemiz epey gelmisti.kiyafetkri de hep yeteri kadar aldim su da hosuma gitti diye hic almadim.simdi inanin onlari koyucak yer bulamıyorum evde iyiki fazla almamis im diyrum.bi de esime iyiki bizde devamli buyumuyruz abdullaha iki ayda bi silbastan kiyafet yeniliyruz boyu kisa oluyo kucuk geliyo dedimhakikaten ne nimet benim kac yildir giydigim kiyaftim var.yojsa almak dayanir miydi
Canim sen sutunu sagarak mi verdin hep ?allahıma cok sukur kızım agzına mama surmedı.bunun ıcın 10aydır verdıgm sut sagma mucadelesıne degdı cok mutluyum.keske hc bı bebegn ıhtyacı olmasa.hele de kolayına kacıp mama verenler yokmu cok sınır oluyorum
evet canımCanim sen sutunu sagarak mi verdin hep ?
tabıkıde oyle..cok dandık bısey bı yıkamada mahvoluyo.orta hallı almak en guzelı:) dun cıvıle gıttık esofman pıjama almaya.pek bıse begenemdm polar coktu ben sevmyorum poları .ucuzlar kotuydu.derı tabanlı ev corapları varya onlardan aldmCanim sana katiliyorum ama bunun icin de en uygununu almak bazen kaliyede sikinti yaratabiliyor
Mesela biberonum avent'in ve 2 cicuk bile buyutucrk kalitede duruyor ama sulugum wee'nin. Biberin kadar agzinda olan birsey olmamasina ragmen ve disi cikmadi, bunlara ragmen ucu yirtildi
Kiyafetker konusunda haklisin cabuk buyuyorlar, cok kotu kalitede olanlarin bir yikamada cekti ve sekli degisti ama orta kalitedekiler sapasaglam duruyor.
Lcw nin bir 3-6 aylik badisini ablam kizinij kuculunce bize verdi, bizde minyon oldugumuz icin 5 aydir giyiyoruz inan. Ve tek renk duz bir badi oldugu icin surekli giydirdim. Yika yika ne rengi soldu ne cekilme oldu.
Bebek arabasi, mama sandalyesi, orumcek, oyun minderi, bunlarin hepsini ben en kalitelisini almak isterdim ama sartlar el vermezdi. Bunlarin hepsi de bize hediye geldi cok sukur. Esimin yurt disinda akrabalari cok hep en iyisini alip gonderdiler.
Oyuncaklarini ise ben iyisi olsun istiyorum, hem cabuk kirilmasin hem egitici olsun diye. Onlari da iyisinden almaya calisiyorum ama en pahalisi 30 tl olmustur. Ve kalitelerinden cok memnunum, eminim ki 2. Cocuga da kalacak kirilip dokulmeden.
Oyuncak konusunda su siralar en pahalisini alacagim ama. Fisher pricenin aktivite masasini alacagim. Kizim tutunup kalkmayi ve kalktigi yerde de birseyle oynamayi cok seviyor. Aktivitr masalarini inceledim en egiticisi fisher price gibi geldi. İnsallah kizimda sever oynar, yoksa esimin dilindrn kurtulamam
abartıya ısrafa karsıyım.cok heves ettıgmı bende aldım tabı ama daha cok mantıgmla hareket ettım.ama bıseyıde eksık degldı kızımın.yıgenımın kuculmuslerını bıle evde gunluk gıydırdım.cocugun yedıgı helal gıydıgı haramdır kafasındayım bıraz.cok hedıyelık geldı bıde.bazılarını gydırmeye fırsat bıle olmadı.
olabılır canım buyuk ıhtımalle.alıscak mecbur.
Yeğenim iki yaşına gelecek annesi hala unibaby kullanıyor pişik derdi olduğu cildi hassas oldupu için. Sanırım senin de öyleydi cildi hassassa hiç değiştirmr bence..Iyi gclr kizlar..
Cadimi uyutuyorum simdi
Hayırlı gecelerr, nasilsiniz hanımlar? Kizim neredeyse 10 aylık olacak ve daha yeni dişlerimiz çıkmaya başladı. Ay bir huysuz bir huysuz yedi beni cadım. Birde daha tam çıkmadan beni ısırıyo köfte yaa..
Arada öksürüyor inşallah geçer bir an önce, bu arada bende bursadayim.
Çalismaya başlayan arkadaşlar kolay gelsin. inşallah bebisleriniz bakicilarina alisir bir an önce ve herşey yoluna girerde sizlerde rahat bir kafayla çalışabilirsiniz. Ay sizlere bakınca çalışmayı çok özlediğimi farkettim. Ahh ahh..
Kızım uyumadı hala bakayım ne kadar daha oturucaz.
Canim sana katiliyorum ama bunun icin de en uygununu almak bazen kaliyede sikinti yaratabiliyor
Mesela biberonum avent'in ve 2 cicuk bile buyutucrk kalitede duruyor ama sulugum wee'nin. Biberin kadar agzinda olan birsey olmamasina ragmen ve disi cikmadi, bunlara ragmen ucu yirtildi
Kiyafetker konusunda haklisin cabuk buyuyorlar, cok kotu kalitede olanlarin bir yikamada cekti ve sekli degisti ama orta kalitedekiler sapasaglam duruyor.
Lcw nin bir 3-6 aylik badisini ablam kizinij kuculunce bize verdi, bizde minyon oldugumuz icin 5 aydir giyiyoruz inan. Ve tek renk duz bir badi oldugu icin surekli giydirdim. Yika yika ne rengi soldu ne cekilme oldu.
Bebek arabasi, mama sandalyesi, orumcek, oyun minderi, bunlarin hepsini ben en kalitelisini almak isterdim ama sartlar el vermezdi. Bunlarin hepsi de bize hediye geldi cok sukur. Esimin yurt disinda akrabalari cok hep en iyisini alip gonderdiler.
Oyuncaklarini ise ben iyisi olsun istiyorum, hem cabuk kirilmasin hem egitici olsun diye. Onlari da iyisinden almaya calisiyorum ama en pahalisi 30 tl olmustur. Ve kalitelerinden cok memnunum, eminim ki 2. Cocuga da kalacak kirilip dokulmeden.
Oyuncak konusunda su siralar en pahalisini alacagim ama. Fisher pricenin aktivite masasini alacagim. Kizim tutunup kalkmayi ve kalktigi yerde de birseyle oynamayi cok seviyor. Aktivitr masalarini inceledim en egiticisi fisher price gibi geldi. İnsallah kizimda sever oynar, yoksa esimin dilindrn kurtulamam
Ben de senin gibiyim cnm ipin ucunu kacirdim cadim icin çalışıyorum derken..En güzelini yapmışsın canım ben heveslerime yenik düştüm malesef
Evet alışıyorlar Allah'ın izniyle..
Yeğenim iki yaşına gelecek annesi hala unibaby kullanıyor pişik derdi olduğu cildi hassas oldupu için. Sanırım senin de öyleydi cildi hassassa hiç değiştirmr bence..
Öksürük dişten de olabiliyor canım:) hastalanacak diye korkma burada sırayla hepimiz korktuk da:)sağlıkla geldin cicileri inş..
Ben de çakışmayı özledim:) özlemem sanıyordum ama özlemişim :)
Bütün markalardan Kıyafet aldım ama en güzel kalitelisini lcw:))) adamlar her şeyi de yapıyor üstelik bayılıyorum:)
Günaydın herkese anneler... Ben malesef bebek alışverişinde servet harcadım kim için çalışıyorum kıxım için... Ondan mı esirgicem derken ipin ucu kaçtı malesef(
Valla benim sütümde doyurmuyomuş heralde ben ek gıda verdiğimiz için artık sütün doyuruculuğu önemli değil diye düşünüyıdum ama önemliymiş heralde dün gece mamasını belirtilen miktarın yarısını verdik güzel güzel uyudu Çağlar maşallahh :) üzüldüm bide çocuğu kaç gündür aç aç yatırıyomuşuz diyeBizim doktor gece sık uyandığı için önermişti. Sütün tok tutmadığını söyledi. Ama ben almadım onun yerine yatmadan önce muhallebi yapıyorum pirinç unu ile yerse onu yiyo. Bazen yine de uyandığı oluyo. Çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?