2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Iyi gclr kizlar..
Sabah kirtasiyeye gittik prensesimle okul icin gereç aldim, ogleden sonra da arkadasima gittik esim gec gelecekti eve..
Cadimi uyutuyorum simdi
Aklima geldi islak mendil unibaby yenidogan mi kullaniyorsunuz bitti yenisini alicam çoklu paket size soriim dedim..

İyi gecelerrr ben primanın hassas ciltler için olandan kullanıyorum ıslak mendil. İndirimleri takip ediyorum indirimli bulduğumda 3lü paketler halinde ya 4-5 paket alıyorum baya idare ediyor

Ben hala yenidogan kullanıyorum canım

S Sevdeangel masallah canim sana buyuk azim gerçekten.baskasi olsa coktan pes etmisti.

M miss_curious biz molfix ıslak mendil kullaniyruz bezimizde molfix. Cok şükür oglus un cildi nazik hassas degil baska marjayi da kullansam farketmiyo.hatta esim bi ara bim in kini alıyordu şükür vazgecirdim.kiyamadim yavruma:))

Kizlar bende itiraf edeyim ki cogunuz bebislere en marka pahali seyleri hevesle aliyorsunuz masallah.ama S Sevdeangel arkadasin dedigi gibi biz de o kafadaniz su varki etrafta bebegi olan yoktu kimseden bisey almadik.herseyi kendimiz aldik ama esim israfa gerek yok diyerek park y atagi bebek arabasi mama sandalyesi filan hep en uygununu aldi hic gerek yok dedi durdu sanirsin 4. Ya da 5. Cocuk hic yıllar sonra bulduğum tek kiymetli bebegim demedi.hakliymis da hepside işimi görüyor şükür.ben bi Yenidoğan kıyafetleri bi de iki ic kez lazım olan kıyafetleri aldım hediyemiz epey gelmisti.kiyafetkri de hep yeteri kadar aldim su da hosuma gitti diye hic almadim.simdi inanin onlari koyucak yer bulamıyorum evde iyiki fazla almamis im diyrum.bi de esime iyiki bizde devamli buyumuyruz abdullaha iki ayda bi silbastan kiyafet yeniliyruz boyu kisa oluyo kucuk geliyo dedimhakikaten ne nimet benim kac yildir giydigim kiyaftim var.yojsa almak dayanir miydi

Son düzenleme:
Bizim doktor gece sık uyandığı için önermişti. Sütün tok tutmadığını söyledi. Ama ben almadım onun yerine yatmadan önce muhallebi yapıyorum pirinç unu ile yerse onu yiyo. Bazen yine de uyandığı oluyo. Çözemedim

Hayırlı gecelerr, nasilsiniz hanımlar? Kizim neredeyse 10 aylık olacak ve daha yeni dişlerimiz çıkmaya başladı. Ay bir huysuz bir huysuz yedi beni cadım. Birde daha tam çıkmadan beni ısırıyo köfte yaa..

Arada öksürüyor inşallah geçer bir an önce, bu arada bende bursadayim.

Çalismaya başlayan arkadaşlar kolay gelsin. inşallah bebisleriniz bakicilarina alisir bir an önce ve herşey yoluna girerde sizlerde rahat bir kafayla çalışabilirsiniz. Ay sizlere bakınca çalışmayı çok özlediğimi farkettim. Ahh ahh..

Kızım uyumadı hala bakayım ne kadar daha oturucaz.

Ben hala emzirme aletlerinden kullanıyorum ve ilk günden beri memnunum 2si bir arada

Canim sana katiliyorum ama bunun icin de en uygununu almak bazen kaliyede sikinti yaratabiliyor
Mesela biberonum avent'in ve 2 cicuk bile buyutucrk kalitede duruyor ama sulugum wee'nin. Biberin kadar agzinda olan birsey olmamasina ragmen ve disi cikmadi, bunlara ragmen ucu yirtildi
Kiyafetker konusunda haklisin cabuk buyuyorlar, cok kotu kalitede olanlarin bir yikamada cekti ve sekli degisti ama orta kalitedekiler sapasaglam duruyor.
Lcw nin bir 3-6 aylik badisini ablam kizinij kuculunce bize verdi, bizde minyon oldugumuz icin 5 aydir giyiyoruz inan. Ve tek renk duz bir badi oldugu icin surekli giydirdim. Yika yika ne rengi soldu ne cekilme oldu.

Bebek arabasi, mama sandalyesi, orumcek, oyun minderi, bunlarin hepsini ben en kalitelisini almak isterdim ama sartlar el vermezdi. Bunlarin hepsi de bize hediye geldi cok sukur. Esimin yurt disinda akrabalari cok hep en iyisini alip gonderdiler.

Oyuncaklarini ise ben iyisi olsun istiyorum, hem cabuk kirilmasin hem egitici olsun diye. Onlari da iyisinden almaya calisiyorum ama en pahalisi 30 tl olmustur. Ve kalitelerinden cok memnunum, eminim ki 2. Cocuga da kalacak kirilip dokulmeden.

Oyuncak konusunda su siralar en pahalisini alacagim ama. Fisher pricenin aktivite masasini alacagim. Kizim tutunup kalkmayi ve kalktigi yerde de birseyle oynamayi cok seviyor. Aktivitr masalarini inceledim en egiticisi fisher price gibi geldi. İnsallah kizimda sever oynar, yoksa esimin dilindrn kurtulamam

Canim sen sutunu sagarak mi verdin hep ?

tabıkıde oyle..cok dandık bısey bı yıkamada mahvoluyo.orta hallı almak en guzelı:) dun cıvıle gıttık esofman pıjama almaya.pek bıse begenemdm polar coktu ben sevmyorum poları .ucuzlar kotuydu.derı tabanlı ev corapları varya onlardan aldm

En güzelini yapmışsın canım ben heveslerime yenik düştüm malesef
Evet alışıyorlar Allah'ın izniyle..

Yeğenim iki yaşına gelecek annesi hala unibaby kullanıyor pişik derdi olduğu cildi hassas oldupu için. Sanırım senin de öyleydi cildi hassassa hiç değiştirmr bence..

Öksürük dişten de olabiliyor canım:) hastalanacak diye korkma burada sırayla hepimiz korktuk da:)sağlıkla geldin cicileri inş..
Ben de çakışmayı özledim:) özlemem sanıyordum ama özlemişim :)

Bütün markalardan Kıyafet aldım ama en güzel kalitelisini lcw:))) adamlar her şeyi de yapıyor üstelik bayılıyorum:)

Günaydın herkese anneler... Ben malesef bebek alışverişinde servet harcadım kim için çalışıyorum kıxım için... Ondan mı esirgicem derken ipin ucu kaçtı malesef (

Ben de senin gibiyim cnm ipin ucunu kacirdim cadim icin çalışıyorum derken..
Lcw gidicem bugun esofmanlarini ordan aliyim diyorum hediyelerini begenmistim giydirdim hep..Guzel urunleri var..
Unibaby nin yenidogan dışında baska serileri de var snrm ondan sordum kullanan var mi diye yoksa unibaby e devam ederim cnm..

Valla benim sütümde doyurmuyomuş heralde ben ek gıda verdiğimiz için artık sütün doyuruculuğu önemli değil diye düşünüyıdum ama önemliymiş heralde dün gece mamasını belirtilen miktarın yarısını verdik güzel güzel uyudu Çağlar maşallahh :) üzüldüm bide çocuğu kaç gündür aç aç yatırıyomuşuz diye
Buarada S Sevdeangel bizde çok para vermemeye çalışıyoruz bizimde yataktır arabadır mama sandalyesidir hepsini sağol ailelerimiz alıverdi biz yinede uygun olanını seçmeye çalıştık. Ben çok uzun süredir oyuncak almıyorum çok oynamıyo çünkü. Kablo kumanda perde tahta kaşıkla oynuyo bizimki. Çok güzel oyuncaklar görüyorum almak istiyorum ama bide sonra düşünüyorum oynamıcak ne gereği var deyip vaZgeçiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…