Saol cnmm benimCanlar ahmeti uyuyordu bakıcısı geldiğinde uyanınca yumuşak yavaşça elini temime alıştırdım dedi bakcıısı sonra sevdim yemegini yedırdım çok mutluydu evde gezindi ama beni göndermedi dedi ahmet uyanana kadar vitrinim kalmıstı orayı silmiş saolsunherşey çok iyi gidiyor maşallah tek sıkıntı kucagımda uyuud yatağına bırakınca uyandı hep geri aldım dedi zamanla düzelir oda
minione ıyı tatiller
aysimason kolay gelsin
nnightsaill biz emmiyoryz parmağı ama emziği bıraktık hırçın olmuştu simdi düzeldi zorlama bence zamanla birakir inş
Oh içimi rahatşlattın valla sağol canımcım :) ellemiyim o zaman 1 yıl daha emsin :)Canim benim kizim dilini yaa alt dudagini emiyor, dikkat ettim ya uykusu gelince yada uykuya dalarken emiyor, arastirdigim kadariyla 2 yasa kadat normal emmesi, 1bucuk 2 yasinda cogunlukla kendi kendine birakiyormus bebekler, o yastan sonra emmeye devam ederse bir sorun var demektir canim, simdi emmesi sorub oldugu anlamina gelmiyor.. Hatta 2 yasa kadar mudahele etmek iyi ddgilmis ozguven duygusu zedeleniyormus. Benim kizim bazen emzirirken meme ucumla oynayip dudagini emiyor mesela.
Alışıcak annesi üzmesen kendini :)@Mrssuperfine @Girlboymomnnightsaill kizlar bu gunu sorunsuz atlattik bakici hic aglamadi dedi tabi insallah dogrudur..sabah ben erken cikiyorum babasi bakiciya teslim etmis sabah baya kotuymus gitmek istememis babaya sarilmis falan ayy cok uzuldum duyunca
İyi hadi çok sevindim bikaç güne daha iyi alışır inşallah. Birisi daha sormuş sanırım neden kendi evinde baktırmıyosun kendi evinde bebeğin daha rahat olurdu sanki??@Mrssuperfine @Girlboymomnnightsaill kizlar bu gunu sorunsuz atlattik bakici hic aglamadi dedi tabi insallah dogrudur..sabah ben erken cikiyorum babasi bakiciya teslim etmis sabah baya kotuymus gitmek istememis babaya sarilmis falan ayy cok uzuldum duyunca
Ya ben doktora sordumda doktor bende 5 yaşına kadar emmişim emsin sorun değil dedi :) doktorda psikopat çıktı yanibenim kızım da doktorun yanında emiyodu parmağını. Doktor(prof) kesinlikle mudahale etmememizi söyledi. Deşarj oluyormuş. Ben de görmezden geldim. Şimdi sadece dişini kaşıyor.
Düzelir düzelir alışır akıllı bıdıklarCanlar ahmeti uyuyordu bakıcısı geldiğinde uyanınca yumuşak yavaşça elini temime alıştırdım dedi bakcıısı sonra sevdim yemegini yedırdım çok mutluydu evde gezindi ama beni göndermedi dedi ahmet uyanana kadar vitrinim kalmıstı orayı silmiş saolsunherşey çok iyi gidiyor maşallah tek sıkıntı kucagımda uyuud yatağına bırakınca uyandı hep geri aldım dedi zamanla düzelir oda
minione ıyı tatiller
aysimason kolay gelsin
nnightsaill biz emmiyoryz parmağı ama emziği bıraktık hırçın olmuştu simdi düzeldi zorlama bence zamanla birakir inş
yukardada yazdım doktor sorun değil dedi bize oda emmiş 5 yaşına kadar :)alıskanlık yapmıs.doktora sormalısın.ben sormustm cok emen yanı yas ılerleyınce de hala emıosa sorun demıstı.
Afiyet olsun yarasın paşacığına hamsiler :)Armutlu tatil koyu cnm
3-18 ekim devremulkleri var annmlerin
Hem dedik deniz havasi aliriz hemde bidiga ilk bAlik deneyimini tattirmid oluruz dedik ki oldu cok sukur bugun hamsiyle tanisti :)))))
Saol tatlimmİyi hadi çok sevindim bikaç güne daha iyi alışır inşallah. Birisi daha sormuş sanırım neden kendi evinde baktırmıyosun kendi evinde bebeğin daha rahat olurdu sanki??
Ya ben doktora sordumda doktor bende 5 yaşına kadar emmişim emsin sorun değil dedi :) doktorda psikopat çıktı yani
Düzelir düzelir alışır akıllı bıdıklar
yukardada yazdım doktor sorun değil dedi bize oda emmiş 5 yaşına kadar :)
Afiyet olsun yarasın paşacığına hamsiler :)
Bende aynen bu mama kavanozlarina yapıyorum. Hatta derece ile yapıyordum. 2 ihtimal geliyor aklıma. Ya maya bozuldu. Ya da sıcak tutamadım. Sen kaç saat bekletiyorsun yaklaşık??
Sutcu kapiya geliyor ondan aliyorummasallah nasıl guzel olmus yaa bende boyle tutturmak ıstıyorum sut sıse mı
Ya geçen pc'denn girdim pc'de çıktı da düzeltme telefonda çıkmıyor çok bakındı cikmiyo maalesefSaol tatlimm
Telefondan resim yukledin ya ,resmi tikladiginda alta in orda resmi döndür secenegi var cnm
aa evet bılıorum orayı gıtmıstım ıyı tatıller.cınarcıgıda gez :)Armutlu tatil koyu cnm
3-18 ekim devremulkleri var annmlerin
Hem dedik deniz havasi aliriz hemde bidiga ilk bAlik deneyimini tattirmid oluruz dedik ki oldu cok sukur bugun hamsiyle tanisti :)))))
Bizde çınarcığa gitmiştik güzelmi oralar yağmur nedeni ile pek gezemedikaa evet bılıorum orayı gıtmıstım ıyı tatıller.cınarcıgıda gez :)
Amiiiiiiiin:)))Kızlar arada okuyamdığım mesajlar oldu.
Oğluş uyumuşken bi bakayım yazıp yatayım dedim.
Anneme gitmiştik kahvaltıya. Biraz hazırlıklı gitmiştim kalmak için. 2 gece kalayım dedim hazır her leyi yanımdayken.
Eşim de gececiydi.
Eve geldim dünyalar kadar çamaşır yıkandı, Yarın da yağmur geliyormuş inşallah kururlar.
Halılarımı bayramdan önce gönderememişrim yıkanmaya, bugün gönderdim.
Emekleyen bir bebek ve evde halı yok
Kalın eşofman altı giydirdim üşümesin diye. Allah'ın izniyle bir şeycik olmaz.
Safransari canım Allah razı olsun bilmiyordum lor peynirinin nasıl yapıldığını. zordur diye tarife bile bakmamıştım daha.
Ama çok kolaymış meğersem hemen yapayım, çok teşekkür ederim.
Ben yoğurdu 3-4 saat mayalıyorum. Bakıyorum tuttuysa hemen yediriyorum.
Tutmadıysa biraz daha bekliyorum mayalanması için.
Bende günlük mayalıyorum.
Geceden mayalamayı unutursam, sabah mayalayıp öğleden sonra yediriyorum bile.
Aynı senin yaptığın gibi 7 sn dayanma şekliyle
Sarıp sarmalıyorum sonra. Oluyor elhamdülillah.
Yazın çok sıcaklarda olmadığı olmuştu yoğurdun. Şimdi oluyor çok şükür.
Araba kıltuğunu da aldık kızlar. e-bebek'e gittik.
Mağazada siyahı yokmuş, ücretini ödedik, kargoyla gelecek bu hafta içi.
İsofix bazasız aldık kemerle bağlanan. Satıcı arasında çok büyük bir fark yok dedi.
Bazalı olanla arasında 700 lira fark vardı. Bazasız olanı aldık.
Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.
Şimdi sıra Bebek Paşa sevecek mi duracak mı koltuğunda.
İnşallahhhh sever durur Allah ım inşallahhh.
4 kademe yatması var.
Markası "Be Safe".
1100 liraya aldık. İnşallah memnun kalırız inşallah.
minione canım o gece üstünü açma olayı beni artık 10 dakikada bir uyandırır olmuştu.
Sabaha karşı serin oluyor ben üşüyorum o kesin üşüyordur.
Arife hünü H&M'de gördüm üstü askılı gibi altı yuvarlak uyku tulumu. 65 lira gibi bir fiyatı vardı sanırım. Sonra alırız dedim.
Sonra Waikiki ye girdik çooook beğendim 35 liraydı. Hemen aldık. 1,5 - 2 yaş için olanı.
Ben acelesi yok diyordum ama iyi ki almışım.
İlk defa dün gece uyuduktan sonra giydirdim. Gece uyanıp uyanıp bakıyorum oohhh missss, onunla birlikte dönüyor. Sırtına kadar göğsüne kadar her yeri kapalı.
Dedim çok şükür dünya varmıışşş.
Çok dönen bir bebek hiç durmuyor uykusunda geziyor resmen. Ona rağmen uyku tulumuyla birlikte döne döne uyudu elhamdülillah.
İnşallah hep sever, rahatlıkmış gerçekten.
Kızlar haydi ben kaçıyorum çoook öpüyorum. hayırlı geceler.
Hepinize Allah kolaylık versin.
İşleriniz rast gitsin inşallah. Dualarınız hayırlısıyla kabul olsun.
Allah borçlarınıza ödeme kolaylığı, evi olmayanlara hayırlı ev, işi olmayanlara hayırlı iş, arabası olmayanlara hayırlı araba, hasta olanlara Şifa, dertlilere deva, evladı olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah evlerimize bolluk bereket, huzur, mutluluk, anlayış, sevgi saygı sağlık nasip etsin.
Çok çok öptüm xo xo
Aminnnnn :)Kızlar arada okuyamdığım mesajlar oldu.
Anneme gitmiştik kahvaltıya. Biraz hazırlıklı gitmiştim kalmak için. 2 gece kalayım dedim hazır her leyi yanımdayken.
Eşim de gececiydi.
Eve geldim dünyalar kadar çamaşır yıkandı, Yarın da yağmur geliyormuş inşallah kururlar.
Safransari canım Allah razı olsun bilmiyordum lor peynirinin nasıl yapıldığını. zordur diye tarife bile bakmamıştım daha.
İsofix bazasız aldık kemerle bağlanan. Satıcı arasında çok büyük bir fark yok dedi.
4 kademe yatması var.
Markası "Be Safe".
minione canım o gece üstünü açma olayı beni artık 10 dakikada bir uyandırır olmuştu.
Arife hünü H&M'de gördüm üstü askılı gibi altı yuvarlak uyku tulumu. 65 lira gibi bir fiyatı vardı sanırım. Sonra alırız dedim.
Sonra Waikiki ye girdik çooook beğendim 35 liraydı. Hemen aldık. 1,5 - 2 yaş için olanı.
İlk defa dün gece uyuduktan sonra giydirdim. Gece uyanıp uyanıp bakıyorum oohhh missss, onunla birlikte dönüyor. Sırtına kadar göğsüne kadar her yeri kapalı.
Çok dönen bir bebek hiç durmuyor uykusunda geziyor resmen. Ona rağmen uyku tulumuyla birlikte döne döne uyudu elhamdülillah.
Allah borçlarınıza ödeme kolaylığı, evi olmayanlara hayırlı ev, işi olmayanlara hayırlı iş, arabası olmayanlara hayırlı araba, hasta olanlara Şifa, dertlilere deva, evladı olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah evlerimize bolluk bereket, huzur, mutluluk, anlayış, sevgi saygı sağlık nasip etsin.
Çok çok öptüm xo xo
Gecmis olsun cnm bisey olmaz insallahKizlar kizimin yataktan yere kut diye dusmesiyle gece sicrayarak uyandik, cok korktumemzirirken yanima almistim uyuyup kalmisim off oda emekledi yada yuvarlandi biomiyorum.. Moralim cok bozuk insallah bisey olmaz lutfe dua edin
Aminnnn guzel dualarin icinnKızlar arada okuyamdığım mesajlar oldu.
Eşim de gececiydi.
4 kademe yatması var.
Markası "Be Safe".
Çok çok öptüm xo xo
Saol cnm insallahaa evet bılıorum orayı gıtmıstım ıyı tatıller.cınarcıgıda gez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?