2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok soğuk dondum bi an diyorum petekleri açayım sonra vazgeçiyorum oğlumun soğuğa karşı direnci güçlendin diyorum inşallah hasta olmaz:-(
En doğrusunu yapıyosun sağlık ocağında ebemiz bana nasıl yetiştirirsen öyle olur dedi bende sakınmıyorum pek hasta olmayız inşallah bizde. Sen nerdeydin?

En doğrusunu yapıyosun sağlık ocağında ebemiz bana nasıl yetiştirirsen öyle olur dedi bende sakınmıyorum pek hasta olmayız inşallah bizde. Sen nerdeydin?
istanbul canım aynen neadar sakınsak sonra okadar zarar bize ama işte hasta etmeden yapsak ne güzel olur...

istanbul canım aynen neadar sakınsak sonra okadar zarar bize ama işte hasta etmeden yapsak ne güzel olur...
Yağmur yağıyo mu? Bizim kanallar gittide. Genelde İstanbul'da yağış ve fırtına olunca burda kanallar gidiyo :) orda yağıyosa akşama doğru burdada yağar o zaman :)

@safransari şanslı seniiii ben katılmadım çıkmaz diye çok iyi Bi site o ya tebrik ederim kurayla kazanan mısın duygusal mı ekliyim seni

minione nnightsaill @Sevdeangel @bestemeste sagolun kizlar, simdilik iyi, cok korkunclu o sekilde uyanmak kizlar uykuya cok duskunum, kizim ilk dogdugunda oturarak emzirirken bile uyuyordum
cok cok gecmıs olsun benım bsımada geldı kac gun kendımı sucladım bısey olmadı sukur ınş senın mınıgede bısey olmaz bende uykuya duskunum oglum 8.5 9 gıbı kalkıyor ona ragmen kazınarak kalkıyorum yataktan uykum agır yınede yatarak emzırıyorum cunku oglum aglayınca farkında bıle olmuyorum kalktıgımın uyanıyorum kı yanımd mısı mısıl uyuyor

Selam kacgundur temizlikle uğraşıyorum halilari yikam i sken heryer elimden gecti salon haric tülleri yikadim camlari sildim wc banyo duvarlariyla elden gecirdim mutfak oyle buzdolabi yiyecek koydugum dolaplari sildim ne cabuk kirkenmis sastim daha bikac ay once yaz temizligi yapmistim
bu arada oglus emekliyor iki gundur cok hos i ma gidiyor minislerin popolarini attirarak emrklemeleri şükür oglus da emekliyor tembel oglus arkadaşlarına nazaran geriden geliyoruz gerçi ama olsun.sayesinde hergün ev silerim temiz olur evim ins he r gun supuruyrum küçük supurgeyle de haftada bir siliyordum dipkose yapiyordum.

Safransari hay i rli olsun o guzel bilgileri öğrendikce bizimle paylaşırsin ins.

@eflalim gecmis olsun ucunuze de ne zordur simdi Allah sifanizi versin canim.

@Girlboymom oh cok sevindim ahmetcik ve senin adina ins gep böyle guzel gider.sen oglenci misin canım?

minione iyi eglenmeler sana canim tabi kirpi sacli minis yaramaz la nasıl eglenilirse:))

aysimason hosgeldin canim iyi oluyir arada evden uzaklaşmak...kolay gelsin bitti mi temizligin.

mhulyak sen sormustun galiba canım ben de haftalik sutumu alıp tencereye mayaliyrum guzel de oluyor maşallah deyim kac yildir kendim yapıyorum. Oglusa da artik ayri yapmıyorum bizle yiyor eksi filan olmuyo yogurdum

Is bekliyor ha l a sabahtan bu yana yapıyorum oglus uyumusken kalanlari yapayim sabahtan beri yeni uyudu y aramaz.

Alıntı yapmak dogrusu yaptiktan sonra yazmak cok zor oluyo kizlar yazamıyorum bir turlu o yuzden etiketliyrum sizleri.sukur ki bu oluyor :))

Cnmmmmm cok gecmis olsun
Bol bol c vitamini tuketin
Acil sifalar diliyorummm

@eflalim çok çok çok geçmiş olsun üçünüze de Allah acil şifalar versin. İnsan kendi hasta olunca bir şey değilmiş, yavrusu hasta olunca çok kötü bir şeymiş. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Allah kolalık versin.

Safransari tebrik ederim ben hiç kazanamam böyle şeyleri

minione eveeett aynısıymış, eflalim alıntı yapmış oradan gördüm. Bizde 1-2 yaş aldık. Dün geve uyku tulumlu 2. geceydi sonuç başarılı
İyi tatiller bu arada aradaki sayfaları okuyamamıştım dün akşam gitmişsin bile tatile
İyi eğlenin gittiğinize çok çok değsin inşallah.

praline Melekler onları Allah'ın izniyle koruyorlar. Korumasalar ne olurdu halimiz. Çok çok geçmiş olsun, bir daha olmaz inşallah. Bende düşmesinden düşürmekten çok korkuyorum.

Duha22 ellerine kollarına sağlık. Güle güle kirlen derler bize sinir olurum kirlenmesek az temiz kalsa

@Girlboymom ohh çok şükür. Sorun hala da demek ki gerçekten
Allah işlerinizi rast getirsin. O iyi bakar sende rahat olursun inşallah.

M miss_curious hoşgeldin canım karşılaşamadık bayadır, özledim

@bestemeste İnşallah hayırlısıyla alışır bakıcısına. Allah kolaylık versin, zaten zordur bırakıp gitmek. Hiç olmazsa alışsın da seninde gönlün rahat olsun.

Yaaaa instagram hesabı facebook hesabı olanlar adlarını söylesinler özelden ya da ben söyleyeyim, eklesek ya birbirimizi.
Öyle grup gibi değil, şahsi hesaplarımızı takip edelim.
İnstagram bacıları takipleşelim

Yatarak emzirme meselesi konuşulmuş. Ben emziriyorum, ikimizde uyuya kalıyoruz çok şükür terslik olacak bir durum olmuyor. Eğer yatarken emzirmezsem ne o ben uyku diye bir şey kalmaz.
Sabah 6 dan itibaren emerek uyuyor, yoksa kalkar. Eh bende uyuyorum onunla.
Zaten bazen emiyor emiyor sonra birden bire kafasını çekip arkasını dönüp uyuyor.
Büyük insan yapsa trip yapıyor derim

Yattığımız yeri bir görseniz çok gülersiniz
Ben Adem Güneş - Anadolu Pedagojisi okuyorum, o kurallara uymaya çalışıyorum o yüzden beraber yatıyoruz oğluşla.
E dört dönüyor yatakta düşmeden nasıl olacak yerde mi yatsak, orda mı yatsak burda mı yatsak derkeeeeeennn;
Mustafa'nın beşiğinin yatağını yatak odamızda bizim yatağın yanına koyduk yere. Benim yatağımda bayağı alçak bu arada.
Yatağı tammm bizim yatakla duvar arasında. 3 tarafı çevrili yani.
Onun yatağının önüne oturma odasının büyük minderini koyduk, onunda önüne normal bir yastık.
Kalkıp gitmeye çalışıyor bazen düşmesin diye kademeli iniş yaptık ona.
3 kişilik yatak gibi oldu yani.
Tabi benim yatağımla onun yatağı arasında yükseklik farkı var onunki daha alçak ama çok değil fark.
İlk başlarda yatağının altına yorgan vs koyup tam bizim yatakla eşit yapmıştık ama böyle daha iyi oldu.
Yani hemen yanımda güvenli bir şekilde yatıyor.
Emzireceğim zaman onun yanına geçiyorum emziriyorum, bazen orda kalıyorum bazen yatağa geri dönüyorum.
Kendisi sabah uyandığında ya benim üzerimden geçip yatağa tırmanıyor ya da ona yaptığımız yoldan aşağı iniyor
Çok dağınık bir görüntüsü var, biraz kötü bir görünüm haliyle, yoksam ki çekerdim otosunu sizler için
Gündüzleri de beşiğinde yatırıyorum. Beşiğinin içindede pamuk yorgan var bi kaç kat.
İşte böyle anlatabildim mi bilmiyorum ama ben çok rahat ettim böyle.

Aminnn cnm insallahh cok saolasin

Yolluyorum canım takip isteği adımı nerden biliyosun diyeceksin bi hastagden tesadüfen gördüm sizi Ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum şimdi aklıma geldi instagram deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…