- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
En doğrusunu yapıyosun sağlık ocağında ebemiz bana nasıl yetiştirirsen öyle olur dedi bende sakınmıyorum pek hasta olmayız inşallah bizde. Sen nerdeydin?Çok soğuk dondum bi an diyorum petekleri açayım sonra vazgeçiyorum oğlumun soğuğa karşı direnci güçlendin diyorum inşallah hasta olmaz:-(
istanbul canım aynen neadar sakınsak sonra okadar zarar bize ama işte hasta etmeden yapsak ne güzel olur...En doğrusunu yapıyosun sağlık ocağında ebemiz bana nasıl yetiştirirsen öyle olur dedi bende sakınmıyorum pek hasta olmayız inşallah bizde. Sen nerdeydin?
Yağmur yağıyo mu? Bizim kanallar gittide. Genelde İstanbul'da yağış ve fırtına olunca burda kanallar gidiyo :) orda yağıyosa akşama doğru burdada yağar o zaman :)istanbul canım aynen neadar sakınsak sonra okadar zarar bize ama işte hasta etmeden yapsak ne güzel olur...
cok cok gecmıs olsun benım bsımada geldı kac gun kendımı sucladım bısey olmadı sukur ınş senın mınıgede bısey olmazminione nnightsaill @Sevdeangel @bestemeste sagolun kizlar, simdilik iyi, cok korkunclu o sekilde uyanmak kizlar uykuya cok duskunum, kizim ilk dogdugunda oturarak emzirirken bile uyuyordum
Selam hanımlar dün o kadar alıntıladım ne mümkün tabletten cevaplamak pc yeni açtım, temizlik topiğine tablette yazabiliyorum pek alıntı yapmıyorum ama burda alıntı çok yapıyorum:) yine birikmiş sayfalar okumam lazım:)
Çok hastayız bizönce büyük paşam sonra ben ve küçüğüm, büyük bakteri kapmış boğazı şişmiş ondan öksürüyormuş, küçük gece boyu uyumadı burnu akıyor, hep ayağımda durdu düşünün halimi akşamın 9 u gecenin 3 ne kadar perişan oldum çünkü boğazım çok fena ağrıyor, dellendim gece yani tabi eşime pöffff neyse, büyük paşam kuvvetli güçlü bana çekmiş:) miniğim babası gibi çok mız mız yandık hasta olunca kök söktürüyor, beşik istemiyor ya kucağımda ya ayağımda durmak istiyor, ben hastaneye bile gidemedim ağrı kesici içiyorum sadece, büyüğü kreşe de göndermiyorum keşke hasta çocukları anneler göndermesede sağlamlarada geçmese!! Çok kızgınım bu konuda...
Geçmişe bakayım ben:)
ayy ınsallah kurduk bakalım ev temızlenecek dahaısınırsınız canım sonucunu düşün:)
Aminnn cnm insallahh cok saolasin@eflalim çok çok çok geçmiş olsun üçünüze de Allah acil şifalar versin. İnsan kendi hasta olunca bir şey değilmiş, yavrusu hasta olunca çok kötü bir şeymiş. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Allah kolalık versin.
Safransari tebrik ederim ben hiç kazanamam böyle şeyleri
minione eveeett aynısıymış, eflalim alıntı yapmış oradan gördüm. Bizde 1-2 yaş aldık. Dün geve uyku tulumlu 2. geceydi sonuç başarılı
İyi tatiller bu arada aradaki sayfaları okuyamamıştım dün akşam gitmişsin bile tatile
İyi eğlenin gittiğinize çok çok değsin inşallah.
praline Melekler onları Allah'ın izniyle koruyorlar. Korumasalar ne olurdu halimiz. Çok çok geçmiş olsun, bir daha olmaz inşallah. Bende düşmesinden düşürmekten çok korkuyorum.
Duha22 ellerine kollarına sağlık. Güle güle kirlen derler bize sinir olurum kirlenmesek az temiz kalsa
@Girlboymom ohh çok şükür. Sorun hala da demek ki gerçekten
Allah işlerinizi rast getirsin. O iyi bakar sende rahat olursun inşallah.
M miss_curious hoşgeldin canım karşılaşamadık bayadır, özledim
@bestemeste İnşallah hayırlısıyla alışır bakıcısına. Allah kolaylık versin, zaten zordur bırakıp gitmek. Hiç olmazsa alışsın da seninde gönlün rahat olsun.
Yaaaa instagram hesabı facebook hesabı olanlar adlarını söylesinler özelden ya da ben söyleyeyim, eklesek ya birbirimizi.
Öyle grup gibi değil, şahsi hesaplarımızı takip edelim.
İnstagram bacıları takipleşelim
Yolluyorum canım takip isteği adımı nerden biliyosun diyeceksin bi hastagden tesadüfen gördüm sizi@eflalim çok çok çok geçmiş olsun üçünüze de Allah acil şifalar versin. İnsan kendi hasta olunca bir şey değilmiş, yavrusu hasta olunca çok kötü bir şeymiş. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Allah kolalık versin.
Safransari tebrik ederim ben hiç kazanamam böyle şeyleri
minione eveeett aynısıymış, eflalim alıntı yapmış oradan gördüm. Bizde 1-2 yaş aldık. Dün geve uyku tulumlu 2. geceydi sonuç başarılı
İyi tatiller bu arada aradaki sayfaları okuyamamıştım dün akşam gitmişsin bile tatile
İyi eğlenin gittiğinize çok çok değsin inşallah.
praline Melekler onları Allah'ın izniyle koruyorlar. Korumasalar ne olurdu halimiz. Çok çok geçmiş olsun, bir daha olmaz inşallah. Bende düşmesinden düşürmekten çok korkuyorum.
Duha22 ellerine kollarına sağlık. Güle güle kirlen derler bize sinir olurum kirlenmesek az temiz kalsa
@Girlboymom ohh çok şükür. Sorun hala da demek ki gerçekten
Allah işlerinizi rast getirsin. O iyi bakar sende rahat olursun inşallah.
M miss_curious hoşgeldin canım karşılaşamadık bayadır, özledim
@bestemeste İnşallah hayırlısıyla alışır bakıcısına. Allah kolaylık versin, zaten zordur bırakıp gitmek. Hiç olmazsa alışsın da seninde gönlün rahat olsun.
Yaaaa instagram hesabı facebook hesabı olanlar adlarını söylesinler özelden ya da ben söyleyeyim, eklesek ya birbirimizi.
Öyle grup gibi değil, şahsi hesaplarımızı takip edelim.
İnstagram bacıları takipleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?