- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
- 128
allah korusun..bıse olmaz ins.yanınıza almayın kızlar ya cok tehlıkelıKizlar kizimin yataktan yere kut diye dusmesiyle gece sicrayarak uyandik, cok korktumemzirirken yanima almistim uyuyup kalmisim off oda emekledi yada yuvarlandi biomiyorum.. Moralim cok bozuk insallah bisey olmaz lutfe dua edin
bebekler ıcın cok ıyı bı tarıf mıhlama bende sık sık yapıorum.afıyet olsun:)Aminnnn guzel dualarin icinn
Sanirim ayni kuzulu uyku tulumunu almisiz cnm
Henuz yikanadim sehir disindayiz evimixe donelim ilk isim o olacak
Bu arada dun sabah mihlama yapip yedirdik ihhh ihhhh yapa yapa yedi cok sevdi :)))
sahılı felen guzel kalabalık oluyo tabı sezonda:) şuan bılmıorumBizde çınarcığa gitmiştik güzelmi oralar yağmur nedeni ile pek gezemedik
Geçmiş olsun canım bişey olmadı dimi? Ben hiç yatarak emzirmiyorum uyuyup kalırım diye. Hep oturarak emziriyorumKizlar kizimin yataktan yere kut diye dusmesiyle gece sicrayarak uyandik, cok korktumemzirirken yanima almistim uyuyup kalmisim off oda emekledi yada yuvarlandi biomiyorum.. Moralim cok bozuk insallah bisey olmaz lutfe dua edin
allah korusun..bıse olmaz ins.yanınıza almayın kızlar ya cok tehlıkelı
Canım bana kalsa yatarım mecburen:)Gunaydinnn
Nego masallah erken kalkiyirsun en i yi y anda bu olsa gerek daha kahvaltı yapmadım
bi turlu etkenden kalkip kahvaltimi yapip da isimi halledemem cunku esim hep evde ve cokk gec kalkiyo..
herkese g u zel bi haftasonu olsun ins.
bugun hic keyfim yok benim...
Slm kizlar ben geldim malum ise basladim bi bakici bulduk 4 gun kv bakiciya alissin diye yanimizda kaldi ama oglum daha bakiciya alisamadi 1 hafta daha kal bari dedik kalmadi bugun cekti gitti alışır o zamanla bakıcısına dedi şaka gibi yapazartesi naparim artik bilmiyorum sizler nasilsiniz bebekleriniz iyidir umarım
Arkadaşlar demeseydi suluk alcaktım ben ama hiç kullanmadım. Azıcık döküyo bardaktan içerken bazen peçete koyuyorum bardağın altına o yğzden
Bende sınıf öğretmeniyim ücretsiz izne ayrıldım bu dönem. Bizde gurbet eldeyiz ailem kayınvalidemler memlekette. İkinci dönem bizde bakıcıya vercez bakalım bizimki nasıl olcak merakla bekliyorum :)
abartıya ısrafa karsıyım.cok heves ettıgmı bende aldım tabı ama daha cok mantıgmla hareket ettım.ama bıseyıde eksık degldı kızımın.yıgenımın kuculmuslerını bıle evde gunluk gıydırdım.cocugun yedıgı helal gıydıgı haramdır kafasındayım bıraz.cok hedıyelık geldı bıde.bazılarını gydırmeye fırsat bıle olmadı.
olabılır canım buyuk ıhtımalle.alıscak mecbur.
aynen hanımlar bende karsıyım:)Kizlar bende itiraf edeyim ki cogunuz bebislere en marka pahali seyleri hevesle aliyorsunuz masallah.ama S Sevdeangel arkadasin dedigi gibi biz de o kafadaniz su varki etrafta bebegi olan yoktu kimseden bisey almadik.herseyi kendimiz aldik ama esim israfa gerek yok diyerek park y atagi bebek arabasi mama sandalyesi filan hep en uygununu aldi hic gerek yok dedi durdu sanirsin 4. Ya da 5. Cocuk hic yıllar sonra bulduğum tek kiymetli bebegim demedi.hakliymis da hepside işimi görüyor şükür.ben bi Yenidoğan kıyafetleri bi de iki ic kez lazım olan kıyafetleri aldım hediyemiz epey gelmisti.kiyafetkri de hep yeteri kadar aldim su da hosuma gitti diye hic almadim.simdi inanin onlari koyucak yer bulamıyorum evde iyiki fazla almamis im diyrum.bi de esime iyiki bizde devamli buyumuyruz abdullaha iki ayda bi silbastan kiyafet yeniliyruz boyu kisa oluyo kucuk geliyo dedimhakikaten ne nimet benim kac yildir giydigim kiyaftim var.yojsa almak dayanir miydi
sakın civilden alma canım küçülüyor yıkanınca lcw den altabıkıde oyle..cok dandık bısey bı yıkamada mahvoluyo.orta hallı almak en guzelı:) dun cıvıle gıttık esofman pıjama almaya.pek bıse begenemdm polar coktu ben sevmyorum poları .ucuzlar kotuydu.derı tabanlı ev corapları varya onlardan aldm
iyi yapıyorsun ilerde kendi bol bol oyuncak istiycek zaten:)Valla benim sütümde doyurmuyomuş heralde ben ek gıda verdiğimiz için artık sütün doyuruculuğu önemli değil diye düşünüyıdum ama önemliymiş heralde dün gece mamasını belirtilen miktarın yarısını verdik güzel güzel uyudu Çağlar maşallahh :) üzüldüm bide çocuğu kaç gündür aç aç yatırıyomuşuz diye
Buarada S Sevdeangel bizde çok para vermemeye çalışıyoruz bizimde yataktır arabadır mama sandalyesidir hepsini sağol ailelerimiz alıverdi biz yinede uygun olanını seçmeye çalıştık. Ben çok uzun süredir oyuncak almıyorum çok oynamıyo çünkü. Kablo kumanda perde tahta kaşıkla oynuyo bizimki. Çok güzel oyuncaklar görüyorum almak istiyorum ama bide sonra düşünüyorum oynamıcak ne gereği var deyip vaZgeçiyorum :)
rahatlamışsın canım sevindimSelam kızlar temızlık bitmek üzere dün halılar geldi serdik eşim çok yardım etti bu sefer kadın tutacam deyince para yok diye kendi daldı mutfagın fayanslarına bende cam kapı tül falan yaptım pırıl pırıl oldu evim yarında bakıcımız eve gelıyor ınşallah güzel olacak ben Oğluma ınanıyorum o alışacak az önce komsular aldı götürdü bi saat onlarda oynamış halamız nasıl bakamadı anlamadımneyse cumartesi pazar dıyet kalmadı hem stresım gecsın dedim biraz saldım hafta ıcı dogru kahvaltı yapamadım bile...sizleri ozledım gecmısı okuyamadım inş.tam tempo dönecem iyi pazarlar
insallah, bana da miniğede geçti çok fena hastayız ailecekGeçmiş olsun canım bub yıl çok hasta olanıdır ıns olmaz
Kızımın kırtasiye malzemelerini etiketledik çok güzeller güzel günlerde kullansın...aksam üzeri parka cay içmeye gittik ahmetle ablası karşılıklı top oynadik ahme te ben destek verdimkahkalarla guldu topa bayiliyor ayakkabı ile yuruteyim diyorum ayakta güzel duruyor ams kendi sıralıyor biz yatırımca emekleme moduna giriyor.. 5.5 aydan beri emekleyincr sanırım yüksek lisans yaptı emeklemede yürümeyi poposu yemiyor kızıma gelince poaca yaptım beslenmesine koymaya sabah erken kalkip bi türlü yapıp arkadaşa kahvaltıya gidecem sonra ordan geçerken bakicimizida alır eve getirirm gusel günler olsun yarin hepimize iyi geceler sekerler
Çok geçmiş olsun sana ve kuzularina canım ne kadar da zordur üçünüz birdenSelam hanımlar dün o kadar alıntıladım ne mümkün tabletten cevaplamak pc yeni açtım, temizlik topiğine tablette yazabiliyorum pek alıntı yapmıyorum ama burda alıntı çok yapıyorum:) yine birikmiş sayfalar okumam lazım:)
Çok hastayız bizönce büyük paşam sonra ben ve küçüğüm, büyük bakteri kapmış boğazı şişmiş ondan öksürüyormuş, küçük gece boyu uyumadı burnu akıyor, hep ayağımda durdu düşünün halimi akşamın 9 u gecenin 3 ne kadar perişan oldum çünkü boğazım çok fena ağrıyor, dellendim gece yani tabi eşime pöffff neyse, büyük paşam kuvvetli güçlü bana çekmiş:) miniğim babası gibi çok mız mız yandık hasta olunca kök söktürüyor, beşik istemiyor ya kucağımda ya ayağımda durmak istiyor, ben hastaneye bile gidemedim ağrı kesici içiyorum sadece, büyüğü kreşe de göndermiyorum keşke hasta çocukları anneler göndermesede sağlamlarada geçmese!! Çok kızgınım bu konuda...
Geçmişe bakayım ben:)
saatlerin güzel olmuş canım çok sevindim iştahı düzelir inşallah kan damlasını ihmal etmeIyi gclr kizlar..
Ders programim degisti 4 gun 12.30 da cikiyorum oglen eve gelmis oluyorum cok sukur..Cadim huysuz ve istahsiz bugünlerde,disimiz de yok henuz bakalim..
Bugun kış icin domates konservesi yaptım 7 kavanoz kadar yarin da nasipse bi o kadar yapmayi planliyorum.
Yogurt makinasi ben kullaniyorum soranlar olmus weewell almistim bozuldu arkadaşımda arzum varmis sagolsun verdi o da guzel..8 saatte yapıyor ve oldukca basarili,süt isitma derdim de yok günlük süt aliyorum dolaptan soguk olarak çıkarıp mayaliyorum..Yalniz kayinvalidem kapiya Sütçü geliyor onu yediriyo artik ben de ondan aliyorum..
Geçmiş olsun kuzum canım ben yatagn etrafını minderle çevreledim malesef bende iki kuzumla yatiyorum geçen bizimki mindere düştü ...babasini kızım kendi yatağına postaliyorKizlar kizimin yataktan yere kut diye dusmesiyle gece sicrayarak uyandik, cok korktumemzirirken yanima almistim uyuyup kalmisim off oda emekledi yada yuvarlandi biomiyorum.. Moralim cok bozuk insallah bisey olmaz lutfe dua edin
bırakmasın yaGeçmiş olsun canım bişey olmadı dimi? Ben hiç yatarak emzirmiyorum uyuyup kalırım diye. Hep oturarak emziriyorum
Ama bundan sonra hiç emziremicem heralde
Sanırım emmeyi bıraktı benim oğlan en son 9da emdi dahada emmedi offff offf çok moralim bozuk çook. Çok üzülüyorum yanapıcqm ben şimdi
aynen canım hasta cocuklari gönderen annelere gıcık olurum...geçmiş olsun sizede bol ıhlamur iç sutun e gevsin eymeene de içir nane limon iç ihmal etmeSelam hanımlar dün o kadar alıntıladım ne mümkün tabletten cevaplamak pc yeni açtım, temizlik topiğine tablette yazabiliyorum pek alıntı yapmıyorum ama burda alıntı çok yapıyorum:) yine birikmiş sayfalar okumam lazım:)
Çok hastayız bizönce büyük paşam sonra ben ve küçüğüm, büyük bakteri kapmış boğazı şişmiş ondan öksürüyormuş, küçük gece boyu uyumadı burnu akıyor, hep ayağımda durdu düşünün halimi akşamın 9 u gecenin 3 ne kadar perişan oldum çünkü boğazım çok fena ağrıyor, dellendim gece yani tabi eşime pöffff neyse, büyük paşam kuvvetli güçlü bana çekmiş:) miniğim babası gibi çok mız mız yandık hasta olunca kök söktürüyor, beşik istemiyor ya kucağımda ya ayağımda durmak istiyor, ben hastaneye bile gidemedim ağrı kesici içiyorum sadece, büyüğü kreşe de göndermiyorum keşke hasta çocukları anneler göndermesede sağlamlarada geçmese!! Çok kızgınım bu konuda...
Geçmişe bakayım ben:)
canım emzirirken adet düzensizliği normalKizlar merhaba uzun zamandir yazamadim az cok okusamda..hepinizi ve bebislerinizi opuyorum once..bu ara dis telasimiz var bikacgundur cok huysuzduk cok sukur ilk disimizin ucu gorundu gec cikariyoruz biraz..bizde haberler soyle,,alkis baybay gelgel telsarar yapiyor minigim,orumcegi pek sevmemisti yeni yeni geziniyor onla,kitaplari cok seviyor bol bol kitap okuyup bakiyoruz,istahimiz hala iyi 9.ayimiz bitti hergun bir kase dolusu meyveli yada sade yogurt ve bir kase sebze corbasi yiyor etli yada tavuklu..sabahlari kahvaltisini yapiyor..kilosu iyi oldugu icin kasik mamasi muhallebi tarzi seyler vermiyorum..sutum artik cook azaldi silikonla emziriyodum zaten ondan sanirim azcik emip birakiyor mama takviye ediyorum mecburen geceleri fln..elimden tutup kalk diyor surekli yurutmek istiyor,hep ayakta geziyoruz..dis kapiya gidince disari cikcam diye sevincten deliriyor..bu arada 6 aylikken ilk adet oldum sonraki ay bir hafta daha gec oldum gecen ay olmadim son adetin ustunden 1,5 ay gecti yok cok korkuyorum idrar testi yaptim bsy cikmadi ama bu duzensizlik normalmi bilmiyorum.boyle olan varmi??
bende ilk ay sma kullandım sonra aldık ama yok kaç kutu çöpe gitti çok üzüldümDogdugundan beri sma kullaniyorum ,anne sutune en yakin sut o diye biliyorum
Tv da hatta bikere ender saracta aciklamisti
canım mutlaka ondan etkilenmiştir ama sen niye öğretmenle görüşme talep etmiyorsun özel kreş değil mi? Ben rahatsız etmemek için cumadan cumaya soruyorum durumunuSen yazınca düşündüm de bizim okulda bi ısırma olayı oldu o günden sonra öğretmeni çocuğu hiç bana Alıp vermiyor hep sınıf annesiyle muhatabım.bizimki biraz duygusal acaba küstüler mi öğretmeniylebişey de anlatmıyor ki okuldan gelince hiç bişey yapmadık diyor.bi de sürekli anne bana dinlen diyorlar diyoruyku saatinden bahsediyor kendiSi.
canım nazardan da olur o ağrı çok iyi biliyorum o ağrıyı ya da bir şey ummuştursungogsumun altı cok agrıyo suan yumusak beze de bulamadm ama zor dokunuyorum ya.nedır benım bu goguslermdn cektıgm ya.makıne olmasaydı yenı alcktım.sutten kesmeye vıcdanım rahat etmedı sutum var.allah beterındn korusux
ayy çok biliyorsun sen diyecen!Nego canım cok saol dusunmen yeter ama hallettık yenı verdıler.sık sık sagyorum.medıkale bı gıttık.ben urunu adamdan daha cok bılıorum bana dıo cekıyo.dıyorum ele koyunca anlasılmyo:) ben delımıyım cekenı nıe getırıyım.bana kaynatmayı ogretıyo.dedım abı sut yaglı madde .kaynatınca mıkrop kırılıyo.ıcıne hep bıseler sokup temzlıorum.dedım sabır ver ya
yok canım başlamadımHanımlar bebişlerinize balık vermeye başladınızmı??
Başladıysanız hangi balığı nasıl pişirip veriyorsunuz?
Ben artık oğluma balık vermek istiyorum şu anki en uygun balık somon gibi gözüküyor..
çok güzel güle güle giysin bende var bu model başka marka sevmedi ya tulumuEki Görüntüle 1645789 Kizlar bugun lcw den uyku tulumu aldim
12-24 ay diye bir boy aldim nerdeyse ikimiz gircez icine
Simdi uzun kollu tulumunun ustune bunu giydirip oylemi uyuycak ustunu daha ortmicekmiyim
Birde corapsizmi kalsin
canım kadın çağırma imkanım olmayınca iş başa düşünce yapıyorum işte zorla yapıyorum inan eski hevesim yok memnuniyetsiz bir halde iş yapıyorum:)Selam kızlar.Nego ellerine sağlık canım. Benimde kaç gündür canım istemiyor şu yapılacak bu yapılacak deyip oturuyorum. Bugün eşime geç git ise ben biraz toparlanayim dedim yeni gitti ama oğluşa kahvaltı ettir kendimize kahvaltı hazırlamak oglusu uyut bunlarla geçti. Ben temizliğe bi türlü fırsat bulamıyorum gündüz uykumuz çok kısaldı uyanıkken zaten yapışık geziyoruz. Salı gününe kadın cagirdim inş. iyi biri çıkar o gelene kadar ortalığı toplasam şükretcem
ne bulursak:) büyüğe bir yıl pamuk kullandım bunda ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum artıkIyi gclr kizlar..
Sabah kirtasiyeye gittik prensesimle okul icin gereç aldim, ogleden sonra da arkadasima gittik esim gec gelecekti eve..
Cadimi uyutuyorum simdi
Aklima geldi islak mendil unibaby yenidogan mi kullaniyorsunuz bitti yenisini alicam çoklu paket size soriim dedim..
canım bazı bebekler çocuklar kahvaltı sevmez ablamın kızı 5,5 yaşında çorba içer kahvaltıdaNe inatci hatunum kizima kahvalti yemiyo diye omlet yaptim bi de bunu deniyim yemiycek biliyorum ama bakalim..
Corba iciyor kahvaltida hanimefendi..
sevindim canım mamanın işe yaramasına:)Valla benim sütümde doyurmuyomuş heralde ben ek gıda verdiğimiz için artık sütün doyuruculuğu önemli değil diye düşünüyıdum ama önemliymiş heralde dün gece mamasını belirtilen miktarın yarısını verdik güzel güzel uyudu Çağlar maşallahh :) üzüldüm bide çocuğu kaç gündür aç aç yatırıyomuşuz diye
Buarada S Sevdeangel bizde çok para vermemeye çalışıyoruz bizimde yataktır arabadır mama sandalyesidir hepsini sağol ailelerimiz alıverdi biz yinede uygun olanını seçmeye çalıştık. Ben çok uzun süredir oyuncak almıyorum çok oynamıyo çünkü. Kablo kumanda perde tahta kaşıkla oynuyo bizimki. Çok güzel oyuncaklar görüyorum almak istiyorum ama bide sonra düşünüyorum oynamıcak ne gereği var deyip vaZgeçiyorum :)
canım zeytin ezmesinin tadı berbat oluyorslm kızlaar.bızde sımdı gırdık kızımla ıcerı.esım calısıyo bugun.market market gezdık alısverıs yaptık.yuruduk ıyı geldı.sevdeye de marmarabırlgn zeytınezmesını aldım .bole yedırmek daha kolay olur dıe.bıde kucuk kutularda peynır aldım hergune bıtane.kızceye ozel kahvaltı:)
uyutyorum sımdı.aparatıf bıseler yapıp yıcem malum koca yok:)
ohh sefanız olsun:)Slm fistik anneler
Anneanenin pesine takildik armutluya geldik biz Allah nasip ederse iki hafta burdayiz insallah
Cokk gzl resimler cektik,ardayi cimlere oturttum,neyseki cinleri kopardi agzina atmadan cekimlerimiz bitti
Goz atarsiniz albumumuze
canım emzik almıyor muKızlarrr ya bebeği parmağını emen var mıı?? Of Çağlar emiyo ve ne zaman nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum çok alışmadanda bırakmasını istiyorum. Doktora sormuştum ilk emmeye başladığımızda doktorumuzda 5 yaşına kadar emmiş emsin bişey olmaz dedi ama ben bırakmasını istiyorum ya. Ama ben parmağını çektikçe bidaha emiyo ısrar edersemde hırçınlaşıyo ağlıyo
hastayız canım
canım her geçen gün daha iyi olur umarım@Mrssuperfine I imspecialnnightsaill kizlar bu gunu sorunsuz atlattik bakici hic aglamadi dedi tabi insallah dogrudur..sabah ben erken cikiyorum babasi bakiciya teslim etmis sabah baya kotuymus gitmek istememis babaya sarilmis falan ayy cok uzuldum duyunca
canım bazen lansioh sürüyorum birde büyük oğlum çok kötü olmuşu kanıyordu ve çare bulamamıştık, kadir tuğcunun sitesinde bir solüsyon tavsiye etti eczanede yapılıyor eski bir tarif bir günde geçirmiştiSlm kizlar ya bisey sorucam sizlere yazdan beri gecmeywn bir pisigimiz var ve her gecen gun daha da artiyor kullandigim pisik kremleri sudokrem hametan bepanten desitin ama hic biri gecirmedi sizin onerebileceginiz baska bi krem var mi
ısınırsınız canım sonucunu düşün:)
Bbugun ugrasmaya basladık esım tutturdu salondan boruyu gecırelım oralarda sıcak olsun duvarı delecekmışbı kac ıvır zıvır getırdı basıma ınsaat cıkarttı ev bırbırıne gırdı ben temızlerım dıyor hayırlısı artık ınsallah ıyı olur
bende beceremıyorum bu aralar sutten kaynaklı herhal ben acık alıyorum komsudan sonbahar geldıye ınekler depresyonda galıba
canım ben 5 saat bekletiyorum tamamAma evde yapilanda ayni sure degilmi cnm
Mesala sutu kaynatiyoruz,ilinmasini bekliyoruz mayaliyoruz sonra sariyoruz en az 3-4 saat disarda sarili kaliyor ve sonra alip buzdolabina koyuyoruz 12 saat sonra yiyoruz yani kvalide boyle ogrwtmisti bana ,16 saat yapiyordu nerdeyse
eline sağlık yemeye yeni başladıya yeniden mayalıyım bende bu şişelere:)Canim sutun sicakligi paramagini daldirdiginda 7 sn dayanabilecegin kadar sicak olsun. Ve kavanoza mayala. İlk 2 gun acma kapaklarini.
Bak benim yogurdun kivamina
Kizima boyle kucuk kavanizda mayalayip hergun 1 tane yediriyorum
Eki Görüntüle 1648207
canım çok sevindim demek sorun haladaymış:)Canlar ahmeti uyuyordu bakıcısı geldiğinde uyanınca yumuşak yavaşça elini temime alıştırdım dedi bakcıısı sonra sevdim yemegini yedırdım çok mutluydu evde gezindi ama beni göndermedi dedi ahmet uyanana kadar vitrinim kalmıstı orayı silmiş saolsunherşey çok iyi gidiyor maşallah tek sıkıntı kucagımda uyuud yatağına bırakınca uyandı hep geri aldım dedi zamanla düzelir oda
minione ıyı tatiller
aysimason kolay gelsin
nnightsaill biz emmiyoryz parmağı ama emziği bıraktık hırçın olmuştu simdi düzeldi zorlama bence zamanla birakir inş
canım erken bence bıraktırma dişe zararı yok oğlum yaşına kadar emdiTşekkürler canım emziği nasıl bıraktınız bizde bırakmak istiyoruz ama geceleri çok işime yarıyor sürekli uyanıyor birtek emzikle dalıyor
Bu çocuğun sıkıntısı ne yahuuu ya?? 2 saat önce uyandı, uyandı ama çok uykusu vardı emmeye bile hali yoktu dolayısıyla memeyi tutamadı 2 kere denedi olmadı bidahada emmek istemedi ayağımda salladım uyudu. Şimdi yine uyandı ve direk emmek istemediyine ayağımda sallıyorum Allah benim ayaklarıma dert vermesin valla ya
İyi uykular tekrardan tatlı rüyalarr
canım boğazı ağrıyordur dişi çıkacaktır sakin olAyyyy bu bebe dellendirdi beni gece gece ya en son saat 9'da uyumadan önce emmisti saat 3 oldu hala emiyo ya ve 1,5 saatlerde uyumuyo. Emse sıkıntı kalkacak belki ama emmiyo sıpaaaa yaa . İSYANNNN!!!!!!!!
ahh canım geçmiş olsun bir şey olmaz Allah ın izniyle, gözlerini hareketlerini kusmasını takip etKizlar kizimin yataktan yere kut diye dusmesiyle gece sicrayarak uyandik, cok korktumemzirirken yanima almistim uyuyup kalmisim off oda emekledi yada yuvarlandi biomiyorum.. Moralim cok bozuk insallah bisey olmaz lutfe dua edin
ahh nerde fırın bozuk hastayım yapamam:)Gunaydin hanimlar okul yolundayim su an acıktım azcıkcalismayan anneler sicak bi cay yapin poģaca peynir zeytin yanina sicacik haslanmis yumurta bebislerinizle beraber keyif yapin ohhhhhh missss hadi afiyet olsun sizlere
mıhlama deniycem bende:)Aminnnn guzel dualarin icinn
Sanirim ayni kuzulu uyku tulumunu almisiz cnm
Henuz yikanadim sehir disindayiz evimixe donelim ilk isim o olacak
Bu arada dun sabah mihlama yapip yedirdik ihhh ihhhh yapa yapa yedi cok sevdi :)))
canım benimki başka türlü uyumaz oldu bende uykusuz kalıyorum düşer diye yanına barikat yapıyorum amaallah korusun..bıse olmaz ins.yanınıza almayın kızlar ya cok tehlıkelı
hadi gözün aydın:)Ohhh emdi 12 saat sonra sonunda :) nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum anlatamamm :) çöktüydüm bi anda emmicek artık diye :)
Çok geçmiş olsun sana ve kuzularina canım ne kadar da zordur üçünüz birden
sağol canım ıhlamur yoksaatlerin güzel olmuş canım çok sevindim iştahı düzelir inşallah kan damlasını ihmal etme
Geçmiş olsun kuzum canım ben yatagn etrafını minderle çevreledim malesef bende iki kuzumla yatiyorum geçen bizimki mindere düştü ...babasini kızım kendi yatağına postaliyoryatak koruyucu var kenarlarına onuda alabilirsin
bırakmasın yaemmiş sanırım sevindim
aynen canım hasta cocuklari gönderen annelere gıcık olurum...geçmiş olsun sizede bol ıhlamur iç sutun e gevsin eymeene de içir nane limon iç ihmal etme
ayy çok güzel haber canım eski haline dönmene sevindimSelam fıstıklar rr
Sabah kalktim ahmet uyurken dus aldım nohut koydum kahvaltı yaptık kızımla ahmetin kahvaltiyi hazırladım bu ara hurma haşlayıp suyunu süzüp kahvaltisina ezmesini ekliyorumbugün güzelce yaptı kahvaltısını birde çorba yaptim pirincide hazirladim bakicimiz yapar inş tarif ederim ahmet dun çok akıllıymış masallah bugün de öyle olur inş ...bende çok mutluyum ..herkese güzel günler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?