2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar kizimin yataktan yere kut diye dusmesiyle gece sicrayarak uyandik, cok korktum emzirirken yanima almistim uyuyup kalmisim off oda emekledi yada yuvarlandi biomiyorum.. Moralim cok bozuk insallah bisey olmaz lutfe dua edin
allah korusun..bıse olmaz ins.yanınıza almayın kızlar ya cok tehlıkelı

Aminnnn guzel dualarin icinn
Sanirim ayni kuzulu uyku tulumunu almisiz cnm
Henuz yikanadim sehir disindayiz evimixe donelim ilk isim o olacak
Bu arada dun sabah mihlama yapip yedirdik ihhh ihhhh yapa yapa yedi cok sevdi :)))
bebekler ıcın cok ıyı bı tarıf mıhlama bende sık sık yapıorum.afıyet olsun:)

Kizlar kizimin yataktan yere kut diye dusmesiyle gece sicrayarak uyandik, cok korktum emzirirken yanima almistim uyuyup kalmisim off oda emekledi yada yuvarlandi biomiyorum.. Moralim cok bozuk insallah bisey olmaz lutfe dua edin
Geçmiş olsun canım bişey olmadı dimi? Ben hiç yatarak emzirmiyorum uyuyup kalırım diye. Hep oturarak emziriyorum
Ama bundan sonra hiç emziremicem heralde
Sanırım emmeyi bıraktı benim oğlan en son 9da emdi dahada emmedi offff offf çok moralim bozuk çook. Çok üzülüyorum ya napıcqm ben şimdi

Canım bana kalsa yatarım mecburen:)

Canim alışır inşallah bebeğin ne diyeyim babanne işte!

Bende artık bardaktan veriyorum yavaştan :)

aynen hanımlar bende karsıyım:)

sakın civilden alma canım küçülüyor yıkanınca lcw den al

iyi yapıyorsun ilerde kendi bol bol oyuncak istiycek zaten:)
rahatlamışsın canım sevindim

Geçmiş olsun canım bub yıl çok hasta olanıdır ıns olmaz
insallah, bana da miniğede geçti çok fena hastayız ailecek

güle güle kullansın ipek böcüğü:) ahmete de maşallah annesi, çok hızlı gitti yoruldu ondan yürümüyor ne yapsın:)

Selam hanımlar dün o kadar alıntıladım ne mümkün tabletten cevaplamak pc yeni açtım, temizlik topiğine tablette yazabiliyorum pek alıntı yapmıyorum ama burda alıntı çok yapıyorum:) yine birikmiş sayfalar okumam lazım:)

Çok hastayız biz önce büyük paşam sonra ben ve küçüğüm, büyük bakteri kapmış boğazı şişmiş ondan öksürüyormuş, küçük gece boyu uyumadı burnu akıyor, hep ayağımda durdu düşünün halimi akşamın 9 u gecenin 3 ne kadar perişan oldum çünkü boğazım çok fena ağrıyor, dellendim gece yani tabi eşime pöffff neyse, büyük paşam kuvvetli güçlü bana çekmiş:) miniğim babası gibi çok mız mız yandık hasta olunca kök söktürüyor, beşik istemiyor ya kucağımda ya ayağımda durmak istiyor, ben hastaneye bile gidemedim ağrı kesici içiyorum sadece, büyüğü kreşe de göndermiyorum keşke hasta çocukları anneler göndermesede sağlamlarada geçmese!! Çok kızgınım bu konuda...

Geçmişe bakayım ben:)

Çok geçmiş olsun sana ve kuzularina canım ne kadar da zordur üçünüz birden

saatlerin güzel olmuş canım çok sevindim iştahı düzelir inşallah kan damlasını ihmal etme

Geçmiş olsun kuzum canım ben yatagn etrafını minderle çevreledim malesef bende iki kuzumla yatiyorum geçen bizimki mindere düştü ...babasini kızım kendi yatağına postaliyor yatak koruyucu var kenarlarına onuda alabilirsin

bırakmasın ya emmiş sanırım sevindim

aynen canım hasta cocuklari gönderen annelere gıcık olurum...geçmiş olsun sizede bol ıhlamur iç sutun e gevsin eymeene de içir nane limon iç ihmal etme

Selam fıstıklar rr

Sabah kalktim ahmet uyurken dus aldım nohut koydum kahvaltı yaptık kızımla ahmetin kahvaltiyi hazırladım bu ara hurma haşlayıp suyunu süzüp kahvaltisina ezmesini ekliyorum bugün güzelce yaptı kahvaltısını birde çorba yaptim pirincide hazirladim bakicimiz yapar inş tarif ederim ahmet dun çok akıllıymış masallah bugün de öyle olur inş ...bende çok mutluyum ..herkese güzel günler olsun

canım emzirirken adet düzensizliği normal
Dogdugundan beri sma kullaniyorum ,anne sutune en yakin sut o diye biliyorum
Tv da hatta bikere ender saracta aciklamisti
bende ilk ay sma kullandım sonra aldık ama yok kaç kutu çöpe gitti çok üzüldüm israf oldu diye verecek kimse yotu çünkü sma güzel kilo aldırıyor ilk ay 1700 gr almıştı
canım mutlaka ondan etkilenmiştir ama sen niye öğretmenle görüşme talep etmiyorsun özel kreş değil mi? Ben rahatsız etmemek için cumadan cumaya soruyorum durumunu
canım nazardan da olur o ağrı çok iyi biliyorum o ağrıyı ya da bir şey ummuştursun
ayy çok biliyorsun sen diyecen!
yok canım başlamadım
Eki Görüntüle 1645789 Kizlar bugun lcw den uyku tulumu aldim
12-24 ay diye bir boy aldim nerdeyse ikimiz gircez icine
Simdi uzun kollu tulumunun ustune bunu giydirip oylemi uyuycak ustunu daha ortmicekmiyim
Birde corapsizmi kalsin
çok güzel güle güle giysin bende var bu model başka marka sevmedi ya tulumu işimiz var bu veletle, abiside hala tulum giyiyor bayılır:)
canım kadın çağırma imkanım olmayınca iş başa düşünce yapıyorum işte zorla yapıyorum inan eski hevesim yok memnuniyetsiz bir halde iş yapıyorum:)
ne bulursak:) büyüğe bir yıl pamuk kullandım bunda ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum artık
Ne inatci hatunum kizima kahvalti yemiyo diye omlet yaptim bi de bunu deniyim yemiycek biliyorum ama bakalim..
Corba iciyor kahvaltida hanimefendi..
canım bazı bebekler çocuklar kahvaltı sevmez ablamın kızı 5,5 yaşında çorba içer kahvaltıda
sevindim canım mamanın işe yaramasına:)
canım zeytin ezmesinin tadı berbat oluyor
Slm fistik anneler
Anneanenin pesine takildik armutluya geldik biz Allah nasip ederse iki hafta burdayiz insallah
Cokk gzl resimler cektik,ardayi cimlere oturttum,neyseki cinleri kopardi agzina atmadan cekimlerimiz bitti
Goz atarsiniz albumumuze
ohh sefanız olsun:)
canım emzik almıyor mu
hastayız canım
canım her geçen gün daha iyi olur umarım
Slm kizlar ya bisey sorucam sizlere yazdan beri gecmeywn bir pisigimiz var ve her gecen gun daha da artiyor kullandigim pisik kremleri sudokrem hametan bepanten desitin ama hic biri gecirmedi sizin onerebileceginiz baska bi krem var mi
canım bazen lansioh sürüyorum birde büyük oğlum çok kötü olmuşu kanıyordu ve çare bulamamıştık, kadir tuğcunun sitesinde bir solüsyon tavsiye etti eczanede yapılıyor eski bir tarif bir günde geçirmişti
ısınırsınız canım sonucunu düşün:)

bende beceremıyorum bu aralar sutten kaynaklı herhal ben acık alıyorum komsudan sonbahar geldıye ınekler depresyonda galıba

canım ben 5 saat bekletiyorum tamam
eline sağlık yemeye yeni başladıya yeniden mayalıyım bende bu şişelere:)
canım çok sevindim demek sorun haladaymış:)
Tşekkürler canım emziği nasıl bıraktınız bizde bırakmak istiyoruz ama geceleri çok işime yarıyor sürekli uyanıyor birtek emzikle dalıyor
canım erken bence bıraktırma dişe zararı yok oğlum yaşına kadar emdi

Ayyyy bu bebe dellendirdi beni gece gece ya en son saat 9'da uyumadan önce emmisti saat 3 oldu hala emiyo ya ve 1,5 saatlerde uyumuyo. Emse sıkıntı kalkacak belki ama emmiyo sıpaaaa yaa . İSYANNNN!!!!!!!!
canım boğazı ağrıyordur dişi çıkacaktır sakin ol
ahh canım geçmiş olsun bir şey olmaz Allah ın izniyle, gözlerini hareketlerini kusmasını takip et
Gunaydin hanimlar okul yolundayim su an acıktım azcıkcalismayan anneler sicak bi cay yapin poģaca peynir zeytin yanina sicacik haslanmis yumurta bebislerinizle beraber keyif yapin ohhhhhh missss hadi afiyet olsun sizlere
ahh nerde fırın bozuk hastayım yapamam:)
Aminnnn guzel dualarin icinn
Sanirim ayni kuzulu uyku tulumunu almisiz cnm
Henuz yikanadim sehir disindayiz evimixe donelim ilk isim o olacak
Bu arada dun sabah mihlama yapip yedirdik ihhh ihhhh yapa yapa yedi cok sevdi :)))
mıhlama deniycem bende:)
allah korusun..bıse olmaz ins.yanınıza almayın kızlar ya cok tehlıkelı
canım benimki başka türlü uyumaz oldu bende uykusuz kalıyorum düşer diye yanına barikat yapıyorum ama
Ohhh emdi 12 saat sonra sonunda :) nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum anlatamamm :) çöktüydüm bi anda emmicek artık diye :)
hadi gözün aydın:)
Çok geçmiş olsun sana ve kuzularina canım ne kadar da zordur üçünüz birden

hem de ne zor, babaannesi büyüğü aşağı indirdi sen dinlen diye nerdee uyandı kucağımda uyuyor şimdi küçüğüm

sağol canım ıhlamur yok limon var, sorma niye nasıl gönderirler anlamıyorum yavrum hasta ben göndericem aklım kalır ya ipeğin nasıl gidiyor okul
ayy çok güzel haber canım eski haline dönmene sevindim

Nego çook geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Emzik emmiyo mu diye sormuşsun ilk başta emziğe alışmıştı zaten ama parmağı farkedince parmak daha iyi geldi ve emziği almadı bidaha maaleseff
I imspecial oğlunun bakıcıya alışmasına sevindim :) iyi derslerrr

I imspecial canım böyle olması iyi oldu hala zaten bakmak istemiyordu biri bana bakmak istemezse ben bile huysuzluk yaparım bak bundada bi hayır varmış..

praline canım geçmiş olsun bende oğlumu yanıma tatırıp emziriyorum doğduğundan beri benim uykum hafif ama bende korkuyorum emmesi bitip uyuyunca beşiğine koyuyorum bazen geceleri sıçrıyorum abdullah düştü diye ama abdullah beşiğinde yatıyor düşün o derece eşim bile nekadar pimpirikli olduğumu gördü..

Nego canım geçmiş olsun ben hasta olunca tencerede su kaynatıp üzerime battaniye örtüüp o buharda nefes alıp veriyorum çok iyi geliyor bi dene istersen sonrada dyş alıyorum ter üzerimde soğumadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…