2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
minione iyi tatiller kuzum keşke şimdi yanınızda olaydım:))
Benimde sıcak sulara girmeye ihtiyacım var...
İnanirmisin mayo bile koymadim
İcimden bile gelmiyo cunku bu canavari birakip hamama gitmek
Cok yaramaz oldu cnm,annm zaten kadin hasta babamda yasli,ara sira tuttuklarinda tuvalete gittigime sukrediyorum
O uyurken denizi izlemek bile yetiyor,tabi birde sahilde yurumek cok zevkli oluyor
Ama tabi suan bwnde burdayim deseydin ucarak eslik ederdim sularda sana :)))

ooovv 8 saat uzunmus ıyı barı sonuc guzelmıs gule oynaya yeyın ıns

ooovv 8 saat uzunmus ıyı barı sonuc guzelmıs gule oynaya yeyın ıns
Ama evde yapilanda ayni sure degilmi cnm
Mesala sutu kaynatiyoruz,ilinmasini bekliyoruz mayaliyoruz sonra sariyoruz en az 3-4 saat disarda sarili kaliyor ve sonra alip buzdolabina koyuyoruz 12 saat sonra yiyoruz yani kvalide boyle ogrwtmisti bana ,16 saat yapiyordu nerdeyse

Yoğurt makinası kullanan var mı ? Bu aralar yoğurdu tutturamiyorum
Canim sutun sicakligi paramagini daldirdiginda 7 sn dayanabilecegin kadar sicak olsun. Ve kavanoza mayala. İlk 2 gun acma kapaklarini.
Bak benim yogurdun kivamina
Kizima boyle kucuk kavanizda mayalayip hergun 1 tane yediriyorum

benim kızım da doktorun yanında emiyodu parmağını. Doktor(prof) kesinlikle mudahale etmememizi söyledi. Deşarj oluyormuş. Ben de görmezden geldim. Şimdi sadece dişini kaşıyor.

Bende aynen bu mama kavanozlarina yapıyorum. Hatta derece ile yapıyordum. 2 ihtimal geliyor aklıma. Ya maya bozuldu. Ya da sıcak tutamadım. Sen kaç saat bekletiyorsun yaklaşık??

I imspecial ohh mis olmuşsunuz canım ellerinize sağlık darısı başıma :)
saol canım amin eb temiz olunca insan rahatlı yor

canım alışacak inş ilk anda babanne veya anneanne bıle baksa gıtmek istemez cocuklar ..sen evınde baktırmıyor musun evde daha kolay alışıyorlar

Slm kizlar ya bisey sorucam sizlere yazdan beri gecmeywn bir pisigimiz var ve her gecen gun daha da artiyor kullandigim pisik kremleri sudokrem hametan bepanten desitin ama hic biri gecirmedi sizin onerebileceginiz baska bi krem var mi
canım bız dr gittik baya kötü olmustu pıpı ucu falan dermative vermişti dr ama dr sorma dan kullanılmaz bu ılac M miss_curious correlation pediatrik krem önermişti ama ben almadım dr bunu verınce

evet sıcak olur ama çok iş çıkmış canım kolay gelsin

Canlar ahmeti uyuyordu bakıcısı geldiğinde uyanınca yumuşak yavaşça elini temime alıştırdım dedi bakcıısı sonra sevdim yemegini yedırdım çok mutluydu evde gezindi ama beni göndermedi dedi ahmet uyanana kadar vitrinim kalmıstı orayı silmiş saolsun herşey çok iyi gidiyor maşallah tek sıkıntı kucagımda uyuud yatağına bırakınca uyandı hep geri aldım dedi zamanla düzelir oda

minione ıyı tatiller
aysimason kolay gelsin
nnightsaill biz emmiyoryz parmağı ama emziği bıraktık hırçın olmuştu simdi düzeldi zorlama bence zamanla birakir inş

Tşekkürler canım emziği nasıl bıraktınız bizde bırakmak istiyoruz ama geceleri çok işime yarıyor sürekli uyanıyor birtek emzikle dalıyor

haaa oraya dusunmedım aslında soyle dusundum bızım 4 saat mayaladıgımızı o 8 saatte mayalıyor aynı sekılde 12 saat sonar yenıyor zannettım senın alet cok ıyıymıs o zaman :)))

masallah nasıl guzel olmus yaa bende boyle tutturmak ıstıyorum sut sıse mı

sagol canım ınsallah pısman olmayız

Ya bizimki sizinden farklı bi durum sanırım çünkü bu aylarda genellikle bebekler herşeyi ağzına götürüyo ama bizimki bildiğin baş parmağını emiyo
alıskanlık yapmıs.doktora sormalısın.ben sormustm cok emen yanı yas ılerleyınce de hala emıosa sorun demıstı.

Tşekkürler canım emziği nasıl bıraktınız bizde bırakmak istiyoruz ama geceleri çok işime yarıyor sürekli uyanıyor birtek emzikle dalıyor
canım bi karar verdim ve vermeeycegım dedım hatasıyım de benu emsın dediml zaten gece benum le yatıyor yatağına koyunca uyanıyor uyanınca memeyı dayıyorum bi sırrı yok zaten düşkün değıldı canım

Slm kizlar ya bisey sorucam sizlere yazdan beri gecmeywn bir pisigimiz var ve her gecen gun daha da artiyor kullandigim pisik kremleri sudokrem hametan bepanten desitin ama hic biri gecirmedi sizin onerebileceginiz baska bi krem var mi
bezını degıstırmeyı denedın mı canım.. Yada ıslak mendıl yerıne pamuk kullansan..sık sık zeytınyag surebılırsın bıde pamukla.ben ole yapmistım

minione armutluda evdemışınız tatilkoyu falan mı yakınız ya az bıraz bılırım :)
Armutlu tatil koyu cnm
3-18 ekim devremulkleri var annmlerin
Hem dedik deniz havasi aliriz hemde bidiga ilk bAlik deneyimini tattirmid oluruz dedik ki oldu cok sukur bugun hamsiyle tanisti :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…