Ben kiloya takmıyorum derdim hep ama bunlar çok az... Beslenme şeklini değiştirmek Lazım ne biletim canım:) buradan akıl alacağız artık... Ama kesinlikle zorlamakla olmuyor... Bundan sonra toparlarlar inş..
Ben de aynı yapıyorum seninle kahvaltıyı eline veriyorum vs ama bebek kavanozunun yarısını bile yenişliği olmadı şu zamana kadar. Bir şeylerim yanlış ama Hayırlısı bakalım... Senin kuzuna da şifa olsun yedikleri inş..
Ah canım şu zamana kadar sağlıklı olsun dedim kilosunu önemsemedim ama randevuda resmen yıkıldım. Bulgur yulaf ekmek kek sebzeli muffin tam buğday unu ile krep vs bunları da yapıyorum yazamadım ama her yaptığım kalıyor, menülerin var ama yiyen yok:)
Zorlamaya gelince kesinlikle dün kendini kapadı anne anne diye de bana kızdı;( önüne hurma günkurusu koydum onları bile yemedi sıpam

elini sürmedi... Zorlamak en yanlış şey bunu test edip gördüm..
Mamaya da ailece karşıyız

ARI mamaya bile karşıyız.. Sağlıklı büyüsün ağız TADI sağlıklı olsjn istiyorum.. Şansımı mı zorluyorum bilmiyorum..
I
imspecial
canım kan testi yaptırdık sonuçlar temiz şükür ki.. Ama kg veriyor işte

Dün sadece akşam yedide emzirdim ona dağmen direndi:) dudağını emdi falan. Yemedi hiçbir şey..