canım seninki hareketli sana öyle geliyor mama alan bir sürü bebek biliyorum biri en yakın ablamın kızı sadece mama aldı 5 yaşında 7 yaşında gibi hep tombişti şimdi kemikli uzun yapılı bir kız oldu, buna çok örnek var, seninki mama almasaydı emin ol daha zayıf olurdu, uyku da çok önemli gerçekten katılıyorum
afiyet olsun kuzuya şifa olsun:)
canım yediği miktar az olunca o az miktara her şeyi sığdırmaya çalışıyorum, çorbalarını kendi damak tadıma göre yapıyorum kendi sevmediğimi ona vermiyorum:)
canım verirsin inanıyorum bir ılık çakması lazım sadece kafanda bir anlık bir şey
bundan sonra yazıyım ben tariflerimi:)
aynen canım benimkide çok yaramaz kendi kendine bir haftadır oturuyor ayy iyi ki öğrendi bir bakıyorum küt düşmüş
afiyet olsun kuzuya canım muhallebi uzun yıllardır veriliyor doktorların çoğu onaylıyor
yürüteç maalesef bazı bebeklere tehlike bu oğluma kullanamıyorum eğiliyor yürüteçden bağlıyorum yürütece ama yok aklım onda kalacağına kullanmıyorum abisi ne güzel kullanırdı:)
canım pirinç sağlıksız değil ki tam tersi bebeklere ilk tavsiye edilen gıda pirinç unu pirinçtir linke bakmanı istiyorum
http://www.gurmebebek.com/pirinc-219
evet sağlığı çok önemli ama benim ruh sağlığım için kilosuda önemli ben tombiş bebek seviyorum şimdi çıplak görünce üzülüyorum, kilolu bebekler zaten yürümeye başlayınca zayıflıyorlar, birde benimkinin yememesi zaten sağlığıyla alakalı çıktı üç gündür demir ilacını vermiyorum üç gündür yemek istemiyor
oy yerim ahmeti inşallah artar canım iştahı, ipeğe geçmiş olsun emire okul tatil demek zorunda kaldım yoksa asla kabul etmezdi gitmemeyi, yalan söylemiş oldum

canım yesin pilav makarna bende bugün erişte yapayım bakalım yiyecek mi bizim ki:)
canım dediğin gibi kv ne veriyorsa kabul etmek zorundasın hem bende veriyorum bize yyaptıklarımızdan yemiyor başka türlü napıyım, pütürlü verme konusunda haklısın bende pütürlü veriyorum kv min ödü kopuyor eline ekmek veriyorum ay koparırsa diyor e anne zaten koparıyor yiyor diyorum her seferinde aynı muhabbet:)
canım pes etme sakın bak bizimki belli gıdalara sıcak bakıyor artık yemese benimki yemezdi sen kan damlasını düzenli ver göreceksin açılacak iştahı
geçmiş olsun canım maalesef hastalanınca öyle huysuz oluyorlar uzun süre