2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gidin uyuyun anneler ben nöbetteyim kızım hasta elimi tut diyor midesi bulanıyor cisi geliyor en iyisi hic uyumamak sersem olmayim:KK14:
Geçmiş olsun adaşımm. Bu değişken hava şartlarında hasta olmamak mümkün değil yani burda değişkende :) acil şifalarr

Gidin uyuyun anneler ben nöbetteyim kızım hasta elimi tut diyor midesi bulanıyor cisi geliyor en iyisi hic uyumamak sersem olmayim:KK14:
Bu gece banada uyku yok heralde burnu fena tıkalı uyanıp duruyo burun aspiratörüyle temizledim şimdi yıktı ortalığı ağlamsktan gece gece. Bütün apartman duymuştur sesimizi ama yapcak bişey yok ... Yatana kadar gayet iyiydi burnu ya uyuyunca oldu :(

Bu gece banada uyku yok heralde burnu fena tıkalı uyanıp duruyo burun aspiratörüyle temizledim şimdi yıktı ortalığı ağlamsktan gece gece. Bütün apartman duymuştur sesimizi ama yapcak bişey yok ... Yatana kadar gayet iyiydi burnu ya uyuyunca oldu :KK43:
bende nöbetteyim:(
Zaten günfüzleri iyiler geceleri uyumuyorlar..

Hah iste benim kv oyle yapiyor ne olacak sanki ben yedirdim de öldümü cocuklarim diyor turp gibiler diyor eskiden ne bulursak yedirirdik falan filan....

Beynimiz hasar Görsün diye aynı Şeyler Söylüyorlar bence:)) ben hep başlarındaoldum alerjisi var dedim korkuttum kvnin biraz hoşuna gitt tutumum biraz da aralarda bana inat bozdu salça Menemen dut ve bal vermişti. Brr.. Ama geçti gitti çok şükür..

Bende 4 aya kadar hem mama hem anne sutu verdim mamaya dogar dogmaz kv dem alistirdi senin sutun yok diye diye 4.ayda beni tamamen emmedi sagarak verdim ama simdi 2 aydir hic anne sutu almiyor sutum cekildi cunku sadece mama ve ek gida aliyor...simdi burda okuyunca gercekten aklima takiliyor obez mi olacak diye ama oyle sisko bir bebek degil hatta zayif bile insallah daha da şişmez
Canım burada bu kadar mama anne sütü bik bil bik dersem sen de tedirgin olursun tabi. Bebekler ne kadar kilolu olsa da hareket oyun çağı geldi mi zayıflıyor keşke Tombul bebekler olsalar:))
sen sütü çekilmiş mama veren bir annesi mama hakkımda endişen Olmasın. Anne sütünün yerme konan tek şey o. Ve çocuğunun gıdası tabiki vereceksin. Obez olacak diye bir şey yok. Bebekken daha toplu oluyorlar demek istediğimiz. Kaldı ki anne sütü Alıp hamurişi yerse bilgisayardan kalkmazsa o çocuk ds obez olur bunlar hep beslenme ve yaşam Şekli ile alakalı:) Endişe vicdan yapma burada konuşuyoruz ama öndmli olam bebeklerm sağlıklı gelişimleri huzurlu mutlu olmaları. Gerisi boş..

Benim de en sinir olduğum şey. İlk zamanlar sütüm şöyle fışkırıyodu böyle dışıma dışıma çıkıyodu kova kova süt sagiyodum bundan az cok kurtuldum derken ee biz böyle büyüttük bişi olmadı şunu yediriyodum çok seviyordu(saçma sapan bişi ) tuzsuz salcasiz yenir mi hiç sen olsan yer misin he he diyom hepsine başlarda tartışmaya calisiyodum olmuyo yok hangi biriyle basetcen :)

Benim için artık Amaaan bu da diyorlar :)) onu verme bunu verme sanki yiyen çocuk diyorlar :)))

Valla kime inanacagimi şaşırdım kaldım. Bizim aile hekiminin yardımcısı ebenin kizimdan 1 ay küçük oğlu var. Israrla pirinç ununa şeker kat diyo. Anlamadım gitti...
Ben anlayana kadar kızım büyüyecek...
Oldu canım. Pirinç umutla bebekler güzel doyuyor doyunca uzun uyuyorlar anne mutlu bebek mutlu oluyor. Şeker de verince oh mis.. Böyle düşündüğü için annelik sıfatıyla ver diyordur Israrla ama sağlıkçı sıfatıyla değil. Damak TADI 24 aya kadar oluşuyor diyorlar şekerden ne kadar korusak kar. Kaldı ki şeker onun minnak kalbini midesini damarını yorar:(

Of of of.. Geçmiş olsun kuzuma.. Hadtaylken örtüşü pike yastık oyuncak ayır ben hstayken sarılır iyileşirdim o da hasta birlilte yatın de. Hem oyun olsun hem ona sarılsın her hasta olduğunda.. Böylece sen de daha dinç olup çabuk toparlanabilirsiniz. Mantıklı öı bilemedim ama:) Allah şifa versin tez vakitte

Emzirme mama anne sütü demek istemiyorum herkes aynı şeyi yapmıyor yapamıyorken. Her bebek nasibini alıyor.
Emziren annelerin diğerlerine uyguladığı yarım annesinin terörü varmış, öyle bir şeyin içinde givi olmal istemiyorum.
Bebeği ememeyen anneler üzüldüm istemiyorum. Sadece anne sütünü önemsediğimi yazacaktım ama defalarca yazınca TADI kaçıyor.
Allah veriyor nasiplerini bebeklerim bizim elimize değil.

Sütüm hiç aman aman olmadı malesef hele tr'de:(( yorgunluk stres

Şimdi de kozımın yeme problemi başladı zorladığımdan beri daha kötü oldu eline bile almıyor..
Ben kendime çare bulamadım kısacası daha:)

Burası Paylaşım yeri ama anneleri üzüyormuşum givi geldi o Yüzden açıklama yapmak istedim:)

Slmlar herkese
nnightsaill nnightsaill gecen yazmayi unuttum cnm kusura bakma ben 4 yil sigara ictim birakmam kolay oldu ozel birsey yapmadim yani
Pinking Tree Pinking Tree kendi adima konusayim canim yazdiklarina uzulmedim hic... gunluk hayattada cok duydugum birsey mama icen tombis olur obez olur falan diye burdada surekli soylenince aklima takilmiyor degil hani onu dile getirdim sadece tek saglikli olsunlar hepimizin ortak derdi bu...

Emzirme mama anne sütü demek istemiyorum herkes aynı şeyi yapmıyor yapamıyorken. Her bebek nasibini alıyor.
Emziren annelerin diğerlerine uyguladığı yarım annesinin terörü varmış, öyle bir şeyin içinde givi olmal istemiyorum.
Bebeği ememeyen anneler üzüldüm istemiyorum. Sadece anne sütünü önemsediğimi yazacaktım ama defalarca yazınca TADI kaçıyor.
Allah veriyor nasiplerini bebeklerim bizim elimize değil.

Sütüm hiç aman aman olmadı malesef hele tr'de:KK43:( yorgunluk stres

Şimdi de kozımın yeme problemi başladı zorladığımdan beri daha kötü oldu eline bile almıyor..
Ben kendime çare bulamadım kısacası daha:)

Burası Paylaşım yeri ama anneleri üzüyormuşum givi geldi o Yüzden açıklama yapmak istedim:)
yok canım bende üzülmüyorum sen kendi uyguladıklarını yazıyorsun bizi eleştirmiuorsun bunu biliyoruz mama konusunda seninle hemfikirim ama işte süt olmayınca olmuyor inan ben çok çana gösterdim 2 hafta boyunca 7 24 oğlumu emzirdim olmayınca olmuyor beni çok strrse soktular ve en sonunda mamayı verdim ama şuna şükrediyorum oğlum birazda olsun anne sütü aldı elhamdulillah..
Yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim hakkını helal et..

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
Ben komsumun trabzonda ailesinin yaptigi misir unu kullaniyorum
Yurutec ise bende chicco kullaniyorum. Bazi gunler yarim saat koyiyorum sadece ama yuruyemiyor hali ustunde. Bizimki de en alt seviyede olmasina ragmen yuksek geliyor sanirim.

Canim akisina birak ben 7 aylikken bile yuruyen duydum. Kimi yasinda yuruyor kimi daha once. Ben hic antreman yapmiyorum ne kadar gec yuruse o kadar iyi diye :KK54:
Kalkmaya da kendisi basladi, oturmaya da. Simdide kalktigi zaman ten elini yere koyarak oturuyor yavasca. Bunlarin hepsi kendiliginden gelisti.

Seninki de yurumeye calisiyorsa yurusun belirli bir zamani yok.

Adım adım öğreniyorlar canım erken yürümek yerine yek başına uyusa daha makbul ya:) hadi Hayırlısı... Senin kuzuna da maşallah.

valla bizimkinin yürekle hiç alakası yok yürütende ve kol altından veya 2 elleinden tutarsan
oh keyiflerine de çok düşkünler:)

CNim masallah erken baamis yurume antremanlarina, 1 aya kalmaz yurur bence, gorumcemin kizi 9 bucuk aylik yurudu 8 bucuk aylikken 2-3 adim tek basina atabiliyordu.
Benim kizim cok tembeldi ilk aylarda donmeyi bile 6 aylikken yapmaya basladi 8aylikken ataga gecti hem emekledi hem ayaga kalkti siraladi, 1 aydir ayni modda sirayiyor ama her yere tutunup kalkiyor cok korkuyorum ben aslinda duscek diye :KK43:
ben de çok korkuyorum hele merdiven çıkıyor iki tarafı da boşluk ama öğreniyor keşfediyor diye gerisinde durmaya çalışıyorum yoksa kundak yapıp göğsüme sarasın var kızımı ;))) hepsinin sırasını biliyor maş kuzuna:)

Benim oğlumda bir haftadır pturuyor tutunup kalkıyor ama hala emekleyemiyor her an peşindeyim mutlaka biryerde tehlikeli birşey buluyor çok yoruyor beni:KK43:
hep diyorlardı ya bunlar daha iyi günlerin diye geçerken öyle. Hele emeklesin çekmece kapı açsın parmak soksun yürüsün daha fena :((( nette aktif olamamanın nedeni:)[/COLOR]

Back
X