2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim eşimde öyle ya çok biliyosan kendin yap madem diyorum çok karıştığında ben bilmiyom diyo o zaman bilşyosan ne karışıyon diyom öyle olması gerekiyo diyo ne dediği belli değil yani canım kocacığımın :)

Deden ve babannene maşallahh. Allah sağlık uzun ömürler versinn. Büyüklerimiz ne çalışkanmış ya kendim için konuşayım bu kadar rahatlık var (makineler süpürgeler vs) ama yinede üşeniyorum yoruluyorum falann. İmreniyorum senin babannen gibi insanlara o yaşa gelmişler hala çalışıyolar 41 kere maşallahhh :)
@asliayet yoğurt çorbası anına çok güldümm. Ayrıca eski yoğurdu değwrlendirme düşüncenede güldümm. İlahi senn :)) sen biZi güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallahh

@asliayet canım bizim memlekrtin yöresel bir tarifi var soğuk ayran çorbası..

Aşurelik buğday, nohut, ayran ile oluyor

Yapılışı kolay buğdayla nohutunu pişiriyorsun sıcakken üzerine ayran döküyorsun soğuk içiliyor..

sağol canım bugün güzel güzel uyarılarımı tekrarladım, yapmadım anne bir şey dedi, öğretmenide not yazmamış yaparsa yazın demiştim belki beni üzmemek için yazmamıştır
böğğğğ kız içim kalktı ağzından mı veriyor yuhhh hatta başka bir şey dieyeceğimde neyse
Canim nasil yani tabakta kalan pilav mi tencerede kalan mi :))
güzel soru tabaktakiyse durum vahim
getiriyimde çorba görsünler ne övündüm ha

ayy maşallah diyorum ve vah babaanneye diyorum tabi annnene çektirmemişse çektirmişse yorum farklı

Selam kızlar bugün cumaya saat 5ten sonra pek bi rahatladım kafam rahat bigun dahi olsada çocuklarınla evdeyıö ya yarın bi mekanda arkadasın bebegının 1 yas doğum günü kutlaması var bende mekan tutmak ıstıyorum sezon esıme lafı agzıma tıktı evdede ben kendımı yormak ıstemıyordum açıkçası ama ılk doğum günü kutlamadan olmaz amcalarını halasını falan cagırırım evde 1 yapılmış seker hamurundan pasta falan yada ahmetın resmîmı olur acaba bilemedim yada .... doğum günü kutluycaz işte..bana ornek olur yarın arkadşın kutlaması...kızım içinde 4.yas doğum günü kutlanacak öğretmeni izin verırse okulda kutlamak istiyordum ....inş. veriri vermezse davet edrrız artık yöne evde arkadaşlarını bilemiyorum yaa ankardan gitmeden son doğumgünleri...bakalım ...bu arada ahmet 6.dişi çıkardı ama benimde popom cıktı bun ne yaaa offffff bi ishal bi kabız ama çok tatlı size resim koymak istiyorum 9.ay fotosu cektım ama dokuz yazamadım minione sen hangi program kullanıyrosun bi 9 yazsam iyi olacak öptüm herkeşleri

Selam kızlar takip ediyorum yazamıyorum bir türlü ofisteydim bu hafta dün akşam tarhana yaptım bugün akşama misafir var oğlusun huysuzluğu üzerinde öpüyorum hepinizi
Hamarat annem kolay gelsin tarhana tarıfını ısterım yapamam ama olsun belkı denerım işler içinde kolay gele

Fotorus cnm

SAGOL CANIMM :)) hahahaa dede masalllah kendıne ıyı baktırıyyor desene huysuz dedeee

bı kere hastaydım normalde duramam ama o gun hıc ellesmedım eve bu gırdı ben gostereem nasıl ev ısı yapılır sana falan dıye atıyor ay yemınle aksama kadar bos bos gezdı ne anca evı batırdı ertesı gun temızledım ınan salonun parkelerı yapıs yapıs ne yaptın dedım bal kesmıs mutfakta o balların salona nasıl geldıgı bılınmıyor bızım kı bılıyorum demez

@asliayet yoğurt çorbası anına çok güldümm. Ayrıca eski yoğurdu değwrlendirme düşüncenede güldümm. İlahi senn :)) sen biZi güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallahh
ben dumura ugramıstım o an ama sımdı cok guluyorum amıın cumlemızı canım

Aşurelik buğday, nohut, ayran ile oluyor

Yapılışı kolay buğdayla nohutunu pişiriyorsun sıcakken üzerine ayran döküyorsun soğuk içiliyor..
bunu blıyorum kv yapıyor cok da severım ama bunlar prıncle yapıyor

böğğğğ kız içim kalktı ağzından mı veriyor yuhhh hatta başka bir şey dieyeceğimde neyse
ohoooo bende daha anılar var sekerım cok sınırlenmıstım ama
güzel soru tabaktakiyse durum vahim
ayyy ınsallah tabak degıldırrr
getiriyimde çorba görsünler ne övündüm ha
ben guvenıyorum guzel yaparsın emınım
oyy oyy reglim kafayı yedi az oldum bitti dedim lekelenme var saçma sapan..
gecen ay bende oyle oldum nedense normalde 6 gun surer gecen aay 10 gunden fazla olmustuu

Selam kızlar bugün doktora gittik oğlumla hem kendimi gösterdim hemde onu..
Oğluma geip dedi doktor ilaç yazdı burun spreyi birde gribi geçsin diye soğuk algınlığı için şurup verdi
Geceleri çok huysuz dedim üç gece ftil kullan hem ağrı kesici hemde atrş düşürücü paranox ftil verdi kabızlığını söyledim kaç günde bir yaptığını sordu 2 günde bir yapıyor dedim duphalac şurup verdi 1 ay kullan dedi sabah öğle akşamda zeytinyağı ver dedi..

Kızlar birde gitmişke kan ilacını sordum oğlumun değerleri notmal dedim sma sağlık ocağından kullan demişlerdi doktorunuzda kullanma dedi et tüketiyorsa sorun yok dedi..

Bendede uzun zamandır kuru öksürük vardı doktor birşey yok alerjik olabilir dedi banada ilaç verdi bizden bu kadar öpüldünüz..

Bir dene istersen buğday prinçten dsha güzel olur benim annem tam mayalanmayan yoğurdunu öyle yapar hep..

Iyi aksamlar kizlar canim cok sıkkın suan kizlar esim surekli aksamlari disarda bebege bakmayim diye hergun bisey cikariyor yok maciydi yok balik tutmasiydi ne kadar kavga da etsem gitmede desem isten cikip eve bile gelmiyorhicbisey bulamayip evde kaldiginda da yok suram agriyor yok kotu bigun gecirdim deyip evde teror estiriyor ya da surekli yatiyor her gece surekli uyaniyor oglan hic uykumu alamiyorum sabahin korunde yollara dusuyorum ise gidiyorum 4 te eve geliyorum ama o benden daha yorgun daha stresli napacami bilemiyorum bu simdi kul hakkina girmiyor mu kizlar bana yazik degil mi esim ama allaha havale ediyorum

Bende sana destek oluyorum canım körükle gitmek istemem ama Allah gercekten akıl fikir versin şu dünyada kendını çocuk La terkedilmiş hissetmek fikirinin zorluğu ve ağırlığı ile savaşıyor olman çıkmazdır...bedenın ruhun yorulur daralır...cumartesı pazarı bebegınle iyi degerlendır lütfen kendıne bebegıne hayatı zından etme yalnız degılsın bu çok koca oyle sanada ondan denk gelmiş inş. Düzelir

Su saat oldu hala gelmedi gelmeyi birak bi telefon bile acmadi ne yspiyorsunuz diye dunya hali bu hersey olabilir belki dustum kafami bi yere vurdum bayildim bebek evde tek basina ne olur o bebege ya da bebege bisey olsa allah korusun ben tek basima nasil mudahale edecem bunlari hic dusunmuyor bisey olsa ararsin demekle babalik olmuyor işte ....kaderim boylemis napayim

az çekseymişim iyi olurmuş bir gardıropu var kitap gibi yeminle

yoo çektirmemiş iyidir sağolsun
C Cucu yazamadım ankaraa da saat kacta nerde olursun ozelden yazsana bana yakın olur ve müsait oolursam ahmetı kapar gelırım ınsallah nolur yakın olsun noluyyyyyy
cnm Keçiören de tam tarifi yazarım özelden ama kv deden kaçmam lazım :)
SAGOL CANIMM :)) hahahaa dede masalllah kendıne ıyı baktırıyyor desene huysuz dedeee
cuk oturdu :) huysuz dede

Hele şükür oğlum emekledi:))
9 ay 1 haftalık oldu ve en sonunda emekledi
hadi gözaydın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…