- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
Ohhh ne güzell kış geliyo artık biz uzunca bi süre gidemeyiz heraldeGünaydın canlar....aksam annemlere geldik surpriz yaptik buradayız. Kardesim net baglatmis rahatca girebiliyrum.yoksa evden baska yerde giremiyordum.
INSALLAH DENECEGIM CANIM SAGOL :))Bir dene istersen buğday prinçten dsha güzel olur benim annem tam mayalanmayan yoğurdunu öyle yapar hep..
ahh vallahı gelıp sana yardım etmek geldı ıcımden. senı o kadar ıyı anlıyorum kı esım 24 saat evde her an yardım eder sagolsun o olmasa ben kesınlıkle beceremezdım allah esıne merhamet versın bugun ılk defa bebısımle yalnız kahvaltı yaptım bı kıytırık tost ıcın yarım saat ugrastım aklımdan amanııın allah yalnız olanlara sabır versın dedımIyi aksamlar kizlar canim cok sıkkın suan kizlar esim surekli aksamlari disarda bebege bakmayim diye hergun bisey cikariyor yok maciydi yok balik tutmasiydi ne kadar kavga da etsem gitmede desem isten cikip eve bile gelmiyorhicbisey bulamayip evde kaldiginda da yok suram agriyor yok kotu bigun gecirdim deyip evde teror estiriyor ya da surekli yatiyor her gece surekli uyaniyor oglan hic uykumu alamiyorum sabahin korunde yollara dusuyorum ise gidiyorum 4 te eve geliyorum ama o benden daha yorgun daha stresli napacami bilemiyorum bu simdi kul hakkina girmiyor mu kizlar bana yazik degil mi esim ama allaha havale ediyorum
gozunuz aydııınnnn darısı yurumeye artıkHele şükür oğlum emekledi:))
9 ay 1 haftalık oldu ve en sonunda emekledi
ılk evlendıgımde cook ezdı benı yemek konusunda dusunsene 18 yasımda evlendım hıc bı yemek bılmıyorum cok agladım sindim resmen sımdı cok sukur ıyıyız hemen susturup ben bılıyorum dıyorum sukur oda bılmedıgını Kabul edıyor gecınıp gıdıyoruz ama degıstın dıyor ıstıyor kı sinip aglayım erkek ıste
hahaha o sensorden bızdede var yemege uyanıyor bızımkıBu çocukta kesin sensör var ya akşam iyice anladım :) akşamları Çağları uyuttun sonra baZen çay keyfi yapalım diyoruz eşimle ne zaman ki ben çayıma şekeri atıp karıştırmak için kaşığı elime alsam uyanıyo nasıl bi histir anlamadım ya :) tabi o bardağı soğuk içmek zorunda kalıyorum. Şimdide ayağımda uyuyo yatırdım mı uyanıyo çünkü nasıl bişeyse artık yatırdığım anda burnu tıkanıyo duyuyorum ben nefes alırkenki zorlanışını uyanıyo. Be mübarek oğlumun burnu benim ayağımda sıkıntı çıkarmıyonda niye yatırınca hemen başlıyon oğlumu rahatsız etmeye? Off 1 saat oldu koptu valla ayaklarım yaaabide regl oldum belim ağrıyo. Bugün biter mi bilmiyorum artık bide bu sümükler ne zaman bitcek yaa her gece zar zor temiZliyoruz bi sürü sümük çıkıyo hala bitemedi ya o küçücük burnun neresinde birikiyo o kadar sümük anlamıyorummm
ah ahhhh bızım aramızda 260 kmcikkknnightsaill sagol canim benim anacigim da uzaktaydi bi yildir yakinlasti sukur isteyince geliyoruz 30km cik aramiz:)))
aha en gıcık oldugum ana tıpı ben boyle olmayacam ınsallahGunaydin kizlar, felaket bir geceydi kizim 5dkda bir bagira bagira aglayarak uyaniyordu, bana sarilmak istiyordu, korku duygusumu gelisiyor acaba anlamadim of cok fenaydi ama. aksam misafirlerim vardi kizimla beraber 4tane iki yas alti cocuk, 2 side 7 yaslarinda, birdaha cagirmicam karar verdim, sinir oldum resmen, bir tanesi iki cocuklu ya hic bisey demiyor cocuklarina, yapmalarini istemedigim seyi yapiyorla ben durun filan diyorum kadinda tik yok, kizim ve bir bebek daha uyuyordu bagirmayin diyoruz cocuklara kadin hic hic, hayir cocuga kizan ev sahibi oluyorum boylede olsun istemiyorum niye beni soyletmek zorunda birakiyor annesi olarak onun mudahele etmesi lazim
Canım abdullahta öyleydi burnu tıkanıyor diye yatmıyordu temizlemek yetmiyormuş dün doktor sprey vermişti sıktım halada burnu tıkanmamışBu çocukta kesin sensör var ya akşam iyice anladım :) akşamları Çağları uyuttun sonra baZen çay keyfi yapalım diyoruz eşimle ne zaman ki ben çayıma şekeri atıp karıştırmak için kaşığı elime alsam uyanıyo nasıl bi histir anlamadım ya :) tabi o bardağı soğuk içmek zorunda kalıyorum. Şimdide ayağımda uyuyo yatırdım mı uyanıyo çünkü nasıl bişeyse artık yatırdığım anda burnu tıkanıyo duyuyorum ben nefes alırkenki zorlanışını uyanıyo. Be mübarek oğlumun burnu benim ayağımda sıkıntı çıkarmıyonda niye yatırınca hemen başlıyon oğlumu rahatsız etmeye? Off 1 saat oldu koptu valla ayaklarım yaaabide regl oldum belim ağrıyo. Bugün biter mi bilmiyorum artık bide bu sümükler ne zaman bitcek yaa her gece zar zor temiZliyoruz bi sürü sümük çıkıyo hala bitemedi ya o küçücük burnun neresinde birikiyo o kadar sümük anlamıyorummm
Oooh sefanız olsun kuzum doyadoya gez kuzucuklarınla benim oğlanda gezmeye alışmış evde rutamıyorum kış geldi öyle ha deyincede çıkamıyacağız alışveriş merkezlerinide sevmiyorSelam kızlar üstümde tembel toprağı kendimi bugün haftaiçi dagıtamadıgım evcegizimde dağıtma moduna soktum ohhh insan nasıl özlüyor bu hali bile zaten gezmeye cıkcam kuzularımı süsleyip ...hafta sonu miss gibi geçsin inşallah hepimize
Ooooo bu madde 1450 lere çıkmışsa senin işin zorkoy zorlukları madde 1458: uc gundur evımde tup yokmınık tuple ıdare edıyorum esım bugun almaya gıttı sukur
madde 1459: 2 haftadır evdeyım bahceye cıkıyorum gezecek bı yer yok bugun haftalık ızın gunu esımın fekat sanayıye gıdecekmıs bızı goturmedı gercı goturse nereye gıdecezoglumun gıyecek bıseyı kalmadı ...ben kendıme alıs verıs yapmak ıstıyorum... merkeze gıtmek ıstıyorum... kar gelmeden ....yol tehlıkelı ucurumdan gecıyoruz havalar ıyıyıyken gıtsek gezsek keskeee
hahahhaaa yok yaaa burayı sevıyorum severek yasıyorum gel mısafırım ol ama ben ıstanbulda yapamam gezmek ıcın gelırım ancak anlıyorum senı :))))Ooooo bu madde 1450 lere çıkmışsa senin işin zor
Gel bir haftalığına yerdeğişelim bende köyde yaşamanın hayrNıyım eşim he dese Hemen köye yerleşirim:))
Bestecim güzel annem böyle düşünme.Iyi aksamlar kizlar canim cok sıkkın suan kizlar esim surekli aksamlari disarda bebege bakmayim diye hergun bisey cikariyor yok maciydi yok balik tutmasiydi ne kadar kavga da etsem gitmede desem isten cikip eve bile gelmiyorhicbisey bulamayip evde kaldiginda da yok suram agriyor yok kotu bigun gecirdim deyip evde teror estiriyor ya da surekli yatiyor her gece surekli uyaniyor oglan hic uykumu alamiyorum sabahin korunde yollara dusuyorum ise gidiyorum 4 te eve geliyorum ama o benden daha yorgun daha stresli napacami bilemiyorum bu simdi kul hakkina girmiyor mu kizlar bana yazik degil mi esim ama allaha havale ediyorum
Kaderim deme motivasyonunu düşürme. ÇOĞU anneler bebeklerini iki yalına dek yalnız bütütüp doktora götürüyorlar bu erkekler sonra dahil oluyor babalığa.. Güzel değil bormal değil ama kaderim böyle diye düşününce insan daha dibe vuruyor. Malesef birçoğumuz bunu yaşıyoruzSu saat oldu hala gelmedi gelmeyi birak bi telefon bile acmadi ne yspiyorsunuz diye dunya hali bu hersey olabilir belki dustum kafami bi yere vurdum bayildim bebek evde tek basina ne olur o bebege ya da bebege bisey olsa allah korusun ben tek basima nasil mudahale edecem bunlari hic dusunmuyor bisey olsa ararsin demekle babalik olmuyor işte ....kaderim boylemis napayim
Gunaydin kizlar, felaket bir geceydi kizim 5dkda bir bagira bagira aglayarak uyaniyordu, bana sarilmak istiyordu, korku duygusumu gelisiyor acaba anlamadim of cok fenaydi ama. aksam misafirlerim vardi kizimla beraber 4tane iki yas alti cocuk, 2 side 7 yaslarinda, birdaha cagirmicam karar verdim, sinir oldum resmen, bir tanesi iki cocuklu ya hic bisey demiyor cocuklarina, yapmalarini istemedigim seyi yapiyorla ben durun filan diyorum kadinda tik yok, kizim ve bir bebek daha uyuyordu bagirmayin diyoruz cocuklara kadin hic hic, hayir cocuga kizan ev sahibi oluyorum boylede olsun istemiyorum niye beni soyletmek zorunda birakiyor annesi olarak onun mudahele etmesi lazim
İnşallah canim ama duzelmez bu rahatligi sevdi bebekten once boyle degildi bebek oldu evden sogudu disarda gezip tozma daha hosuna gitti..@asliayet @t_ugba benim eşim düzenlidir temizlikte falan ssğolsun yardım ederde mutfakta sıkıntı işte. Karışmasa yine önemli değil mutfak eksik kalıversin ama çok karışır işte o eksik bu fszla onu niye koymadın bidaha böyle ysp vs.
Dafiduck üzüldüm senin durumuna ya inşallah hatasını farkeder düzelir eşin. Çocuk olmadan önce nasıldınız?
Herkeslere iyi geceler, iyi uykular tatlı rüyalarr. Bebişlerinizle bol uykulu gece geçirirsiniz inşallahhh
Sagol canim allah razi olsun gercekten cok zorlaniyorum tek basima dedigin gibi yemek bile yiyemiyorum hep kucak istiyor onun yemegini ancak yapiyorum arada ona yedirirken kendimde onun yemeginden biraz yiyorumINSALLAH DENECEGIM CANIM SAGOL :))
ahh vallahı gelıp sana yardım etmek geldı ıcımden. senı o kadar ıyı anlıyorum kı esım 24 saat evde her an yardım eder sagolsun o olmasa ben kesınlıkle beceremezdım allah esıne merhamet versın bugun ılk defa bebısımle yalnız kahvaltı yaptım bı kıytırık tost ıcın yarım saat ugrastım aklımdan amanııın allah yalnız olanlara sabır versın dedımsabret ınsallah duzelır oturup guzelce konusmayı denemıssındır anlamayana davul zurna az
gozunuz aydııınnnn darısı yurumeye artık
ılk evlendıgımde cook ezdı benı yemek konusunda dusunsene 18 yasımda evlendım hıc bı yemek bılmıyorum cok agladım sindim resmen sımdı cok sukur ıyıyız hemen susturup ben bılıyorum dıyorum sukur oda bılmedıgını Kabul edıyor gecınıp gıdıyoruz ama degıstın dıyor ıstıyor kı sinip aglayım erkek ıste
hahaha o sensorden bızdede var yemege uyanıyor bızımkıcanavar hemen sofrayı talan edıyor kac kere cayımı doktu
ah ahhhh bızım aramızda 260 kmcikkk
aha en gıcık oldugum ana tıpı ben boyle olmayacam ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?