2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
HAYIRLI CUMALAR :))
oglumu uyuttum esıme soylenıyordum aklıma sız geldınız kesın bı cozum soylerler dedım geldım :)
analar benım koca yemek hakkında kısaca soyle dıyım mutfaga coooooooooooook karısır...!
su soyle yapsan daha ıyı yok bu olmamıs yok ben demıstım amanııın kaynanam var desem yerı
efenım bende yogurt yaptım bı hafta oldu herhal ılk gurmemız tadına baktı(esım oluyor bu kısı)
yoook bu hıc ıyı olmamıs ben bunu yemem cope dok ((
mıs gıbı bı karıs kaymagı olan dogal yogurt ogluma yedırıyım dedım yoook ben ogluma ondan yedırmem
la havle...
e napalım o zaman sut al
aksam olsun alırım Sabah alırım oglen namazında soylerım sabrettım..
dun aldı getırdı kadın.
yogurt yaptım eskı yogurdu atmadım sımdı baktım da yogurt dsha bozulmamıs nasıl edıyım de ben bunu degerlendırıyım???

O Yogurt corbasi yap canim, ne kadar var yogurdun, 1bucuk su bardagi yogurt, iki yemek kasigi un, bir adt yumurta sarisi, cirp tencerede. Uzerine su doldur soguk su, 1bucuk ltre filN, ocaga koy altini ac ve surekli cirp, kaynayinc icine eriste at, onlar yumusayinc auzerine yeretagi kizdir pul biber ve naneli

@asliayet ayran çorbası bilseydin ondan yapardın:)
bısey soyleyım mı yasadıgım koyun mıllı yemegı ayran corbası kv de de yapar guzel olur severım ama burdakı koylu cok pıs oyle boyle degıl ıftara gıttık anaaam her evde ayran corbası ılk yıyorum daha 3 aylık hamıleyım baktım konusacak konu yok teyze bu corbayı nasıl yaptın dedım oda demez mı gecen mısafırden kalan pırınc pılavıyla yaptım buzluga koyduydum da hahahahahaaaa la bu bana soylenırmı artık pılavı bıze corba yapmıs honk oldum tabı mıdem agzıma geldı tamam muslumanın artıgı hanı bısey olmaz ama ben kendı artıgımı bıle yememtabagımdakını bıtıtırım o gunden sonar bu anım gelır aklıma ayran corbası deyınce

praline ayran corbasıyla ılgılı anım

21 yasındayım cogunuzdaan hatta hepınızden kucugum en gencınız benım uleyyyn :)))
aaa bende 21 yaşındayım canım bende en ufak benim sanıyodum :)

çok geçmiş olsun canım arhan'a.. yanlış ölçümdür inşallah

Nego canım sen çok iyi bir annesin niye kendini üzüyosun.. oğluşun da çok tatlı ve akıllı bence. ben ne cocuklar gördüm sırf uyuzluk olsun diye öbürünün saacını çeken döven küfür edeni bile gördüm o yaşta.. daha ufak o annesi arada bir yapcak yaramazlık önemli olan senin onu uyarman görevini yapman ve sen bunu en güzel şekilde yapıyosundur eminim ben. zamanla o da anlicaktır öğrenecektir yapılmaması gerektiğini bırakıcaktır alışsın biraz daha düzelir herşey canım inşallah

yasıtmışız bak :)))

evet canım bu arada çok güldümm ayran çorbası anı'na
dusun 3 aylık hamıleyım kendı mutfagımdan bıle tıksınıyorum ayran corbasının ıcınde arpa sehrıye tam pısmemıs kuru sogan lapa olmus pırınc öghhh bı tas zor ıctım anacım sonrada aslı gelmıyor nası gelıyım evınızde oturulmuyor kokudan gecen raazanda zorla cagırdılar ogluma yemeklerden vermeye calıstılar oyyy oldum ben yıyemıyorum muhammed Yusuf babası kılıklı yermıııı Nego bu ayran corbasını yapan kadın agzında mozayık pasta cıgneyıp muhammede vermeye calısan kadın

@asliayet kız sen var ya ağrıdı gülmekten ayran cçorbası zaten pirinçli olmaz ki buğdaylı olur, teyze de tam kafaymis benim ayran corbama kv bile bayilir guzel yaparim

her seye karisan kocaya dedigin gibi yapmak mustehak

Canim nasil yani tabakta kalan pilav mi tencerede kalan mi :))

@Mrssuperfine kakaolu pasta mıııı dun bı teyze cayımıza konuk oldu bahcede zorla oglumun elıne gofret verdı yedırdı gelmıs 80 yasına bı ayagı cukurda tovbe tovbee ne karısıyon benım bebısımee
bı kadında mozaık pastayı agzında cıgneyıp dıkkat cekerım kendı agzınd cıgneyıp verıyordu kııııı zor yakaladım elını pıs karı !!!
evımdeydı lan kızacam sımdı mısafır aman teyze verme dıyebıldım sadece sofrayı toplarken vermıstır kesın kp kv nın ne yaptıgını hıc anlatmaym susayım en ıyısı

valla bunlar aaynen dedıgım gıbı yapıyorla yi yavrım guzel olur bızım corbamız dıye zorla yedırıyorlar ıyyy
vayh bır yapta getır su koca karılara anlat :)))

demı hersey mustehak ama benım koca cok fena hemen anlar valla ah ahh

Canim nasil yani tabakta kalan pilav mi tencerede kalan mi :))
valla orayı bılmem ama aynen sunları demıstı ben arpa sehrıyede mı koyuyorsunuz dedıgımde saf saf gecen mısafır gelmıstı kaln pılavları buzluga komustum ya bıde tencere olsun tamam oyle Kabul edelım ılk defa evıne gıdıyorum onemsemedıgını dusunurum ben

@asliayet lor peynire çevirebilirsin canm ama nasıl die sorma bilmiyorum çünkü:) sadece duymuştum
artık pilav vuhuuuu çok yaratıcı :) :) afiyet olmuş artık yapacak bişey yok

dedem kadar karışanı yoktur geralde 85yaşında hazretleri o nasıl bir boğaz arkadaş 83 yaşında babanem evde baklava açıyor börek açıyor her öğüne ayrı yemek sabah kahvaltıya tavuk sote buraya şu pörtlek gözlü smile koymak istiyorum ama koyamıyorum :)

kadına diyor ki ben yaşadığım sürece senin hasta olmaya hakkın yok !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…