amiinn canım sağolohh ıyı barı cok sukur temız cıkmıs allah hıc kımsenın cocugunu anasız babasız bırakmasn
sağol canımbitoss cok sevindim sonucunun iyi cikmasina cnm
sağol canım Allah hepimizin yuvasını huzurla doldursun insallahşükür çıkmamış canım bir şey ahh huzur olsa keşke..
Yogurt corbasi yap canim, ne kadar var yogurdun, 1bucuk su bardagi yogurt, iki yemek kasigi un, bir adt yumurta sarisi, cirp tencerede. Uzerine su doldur soguk su, 1bucuk ltre filN, ocaga koy altini ac ve surekli cirp, kaynayinc icine eriste at, onlar yumusayinc auzerine yeretagi kizdir pul biber ve naneliHAYIRLI CUMALAR :))
oglumu uyuttum esıme soylenıyordumaklıma sız geldınız kesın bı cozum soylerler dedım geldım :)
analar benım koca yemek hakkında kısaca soyle dıyım mutfaga coooooooooooook karısır...!
su soyle yapsan daha ıyı yok bu olmamıs yok ben demıstım amanııın kaynanam var desem yerı
efenım bende yogurt yaptım bı hafta oldu herhal ılk gurmemız tadına baktı(esım oluyor bu kısı)
yoook bu hıc ıyı olmamıs ben bunu yemem cope dok((
mıs gıbı bı karıs kaymagı olan dogal yogurt ogluma yedırıyım dedım yoook ben ogluma ondan yedırmem
la havle...
e napalım o zaman sut al
aksam olsun alırım Sabah alırım oglen namazında soylerım sabrettım..
dun aldı getırdı kadın.
yogurt yaptım eskı yogurdu atmadım sımdı baktım da yogurt dsha bozulmamıs nasıl edıyım de ben bunu degerlendırıyım???
bısey soyleyım mı yasadıgım koyun mıllı yemegı ayran corbası kv de de yapar guzel olur severım ama burdakı koylu cok pıs oyle boyle degıl ıftara gıttık anaaam her evde ayran corbası ılk yıyorum daha 3 aylık hamıleyım baktım konusacak konu yok teyze bu corbayı nasıl yaptın dedım oda demez mı gecen mısafırden kalan pırınc pılavıyla yaptım buzluga koyduydum da@asliayet ayran çorbası bilseydin ondan yapardın:)
bısey soyleyım mı yasadıgım koyun mıllı yemegı ayran corbası kv de de yapar guzel olur severım ama burdakı koylu cok pıs oyle boyle degıl ıftara gıttık anaaam her evde ayran corbası ılk yıyorum daha 3 aylık hamıleyım baktım konusacak konu yok teyze bu corbayı nasıl yaptın dedım oda demez mı gecen mısafırden kalan pırınc pılavıyla yaptım buzluga koyduydum dahahahahahaaaa la bu bana soylenırmı artık pılavı bıze corba yapmıs honk oldum tabı mıdem agzıma geldı tamam muslumanın artıgı hanı bısey olmaz ama ben kendı artıgımı bıle yemem tabagımdakını bıtıtırım o gunden sonar bu anım gelır aklıma ayran corbası deyınce
aaa bende 21 yaşındayım canım bende en ufak benim sanıyodum :)21 yasındayım cogunuzdaan hatta hepınızden kucugum en gencınız benım uleyyyn :)))
çok geçmiş olsun canım arhan'a.. yanlış ölçümdür inşallahCanlar selamlar
arhantosum hasta sadece burun akıntısı vardı gün gece öksürük başladı gözlerinden yaş geliyor yavrum öksürürken
dr a götürdüm bugün ilaç verdi
Bi de 1yaş öncesi göz muayenesini yaptırdık dr eşimin arkadaşı baya detaylı baktı eşit olması gereken değerler sağ ve sol gözde farklı çıktı eşimde zaten sol gözde kaymadan şüphelenmişti şu an hastalık etkileyebilir yanlış ölçüm olabilir dedi dr iyileşince tekrar gidicez inş düzelir
yasıtmışız bak :)))aaa bende 21 yaşındayım canım bende en ufak benim sanıyodum :)
çok geçmiş olsun canım arhan'a.. yanlış ölçümdür inşallah
Nego canım sen çok iyi bir annesin niye kendini üzüyosun.. oğluşun da çok tatlı ve akıllı bence. ben ne cocuklar gördüm sırf uyuzluk olsun diye öbürünün saacını çeken döven küfür edeni bile gördüm o yaşta.. daha ufak o annesi arada bir yapcak yaramazlık önemli olan senin onu uyarman görevini yapman ve sen bunu en güzel şekilde yapıyosundur eminim ben. zamanla o da anlicaktır öğrenecektir yapılmaması gerektiğini bırakıcaktır alışsın biraz daha düzelir herşey canım inşallah
evet canım bu arada çok güldümm ayran çorbası anı'nayasıtmışız bak :)))
dusun 3 aylık hamıleyım kendı mutfagımdan bıle tıksınıyorum ayran corbasının ıcınde arpa sehrıye tam pısmemıs kuru sogan lapa olmus pırınc öghhhevet canım bu arada çok güldümm ayran çorbası anı'na
Canim nasil yani tabakta kalan pilav mi tencerede kalan mi :))bısey soyleyım mı yasadıgım koyun mıllı yemegı ayran corbası kv de de yapar guzel olur severım ama burdakı koylu cok pıs oyle boyle degıl ıftara gıttık anaaam her evde ayran corbası ılk yıyorum daha 3 aylık hamıleyım baktım konusacak konu yok teyze bu corbayı nasıl yaptın dedım oda demez mı gecen mısafırden kalan pırınc pılavıyla yaptım buzluga koyduydum dahahahahahaaaa la bu bana soylenırmı artık pılavı bıze corba yapmıs honk oldum tabı mıdem agzıma geldı tamam muslumanın artıgı hanı bısey olmaz ama ben kendı artıgımı bıle yemem tabagımdakını bıtıtırım o gunden sonar bu anım gelır aklıma ayran corbası deyınce
valla bunlar aaynen dedıgım gıbı yapıyorla yi yavrım guzel olur bızım corbamız dıye zorla yedırıyorlar ıyyy@asliayet kız sen var ya ağrıdı gülmektenayran cçorbası zaten pirinçli olmaz ki buğdaylı olur, teyze de tam kafaymis benim ayran corbama kv bile bayilir guzel yaparim
her seye karisan kocaya dedigin gibi yapmak mustehak
valla orayı bılmem ama aynen sunları demıstı ben arpa sehrıyede mı koyuyorsunuz dedıgımde saf safCanim nasil yani tabakta kalan pilav mi tencerede kalan mi :))
tesekkurler canım :))) sırke mı katıyorduk ıcıne lımon mu@asliayet kaynatıp lor da yapabilirsin canım
Yogurt olduğu için direkt kaynatmak yetiyordu heraldetesekkurler canım :))) sırke mı katıyorduk ıcıne lımon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?