- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
GünaydınnGünaydın şekerler
cok oldu gun aydin olali lakin kahvalti yapamadım henuz..patetes tarifini yapacaktim eflalimin verdigi evde patates yokmus.ben de simit yaptim firinda pisiyo buyrun yiyelim canlar
Canim gecmis olsun erkek kardesimde oyleydi inunki ergenlikten sonra gecti cok sukurcanım biz herdaim meyve kuruyemiş alıyoruz yedıgı herşey organık köyden gelıyor nerdeyse.. aburcuburu da zaten başlasa bitiremez çünkü iştahı yok sabah ac karnına keçiboynuzu özüü içiyor ama küçükken yani anne sütü bırakınca alerjık astım başlangıcı vardı bronsıtle bırlesınce hasta oldu yavrum hassas dedi doktor cagımızım hastalıgı cocuklarda en çok alerjık astım görülüyormuş sonra atlatılıyormuş az kaldı dr 7 yasına kadar gever dedi ama o zaamaana kadar girdiği farklı ortam tozları..parfüm deterjan kokusu hasta olmasına zemin hazırlıyor..İnş gececek canım zaten iştahsız ondanda cabuk düşüyor
Geçmiş olsun canım doktor doğru söylemiş sonradan geçiyor benim yiğenimde öyleydi şimdi 1. Sınıfa gidiyor o stlattı şükür nasıl anlatıyorsun oda öyle halada iştahsız zor çocuk bunlar ben bilirim yengem ne çekti ondan inşallah ipek kuzusununda son hastalığı olur..canım biz herdaim meyve kuruyemiş alıyoruz yedıgı herşey organık köyden gelıyor nerdeyse.. aburcuburu da zaten başlasa bitiremez çünkü iştahı yok sabah ac karnına keçiboynuzu özüü içiyor ama küçükken yani anne sütü bırakınca alerjık astım başlangıcı vardı bronsıtle bırlesınce hasta oldu yavrum hassas dedi doktor cagımızım hastalıgı cocuklarda en çok alerjık astım görülüyormuş sonra atlatılıyormuş az kaldı dr 7 yasına kadar gever dedi ama o zaamaana kadar girdiği farklı ortam tozları..parfüm deterjan kokusu hasta olmasına zemin hazırlıyor..İnş gececek canım zaten iştahsız ondanda cabuk düşüyor
Ohhh afiyet olsun simitide ne severim ben:))Günaydın şekerler
cok oldu gun aydin olali lakin kahvalti yapamadım henuz..patetes tarifini yapacaktim eflalimin verdigi evde patates yokmus.ben de simit yaptim firinda pisiyo buyrun yiyelim canlar
Aynen aynen babası içeri girsin soyunup dökülmesine bile müsade etmiyor:))aysimason benim sipa da oyle baba da baba az gördükleri icin baba daha cazip geliyo yaramazlara galiba.esim disardan gelnce abdullahin yüzündeki o sevinci bi görsen bab babb ba diyo zaten.
Saol canm gececek.inanıyorum/Canim gecmis olsun erkek kardesimde oyleydi inunki ergenlikten sonra gecti cok sukur
hayır olsun inşallah etkilenmissibdr inşKizlar degisik bir ruya gordum ruyamda cok zayif dogmus bi kiz bebek vardi bizim bi akrabamizin kiziymis, hastanede bebegi ziyareye gidiyoduk, bebegin teyzesi ordaydi o bakiyormus annesi cok uzgumus duramiyormus yaninda filan.. Cok degisik geldi.. Gerci dun en yakin arkadasimn hamile oldugunu ogrendim onun etkisindemi kaldim bilmemki..
kına hazırlıkları baslasin:)Biz Dr yemeye gidecektik ama kvler çerez getirmeye geliyormuş diye gidemedik(( iki dk ds bebek çantasını bile hazırlamıştım:))
Afiyet olsun kilo Olmasın inş:)
saol kuzum aynen öyle neler yaşadım ama geçecek inaniyorum zor çocuğu Allah ona göre anne babaya gönderir hem Allah daha kötü vermesin bunlar gelir ge cer ne sıkıntılı cocuklar varGeçmiş olsun canım doktor doğru söylemiş sonradan geçiyor benim yiğenimde öyleydi şimdi 1. Sınıfa gidiyor o stlattı şükür nasıl anlatıyorsun oda öyle halada iştahsız zor çocuk bunlar ben bilirim yengem ne çekti ondan inşallah ipek kuzusununda son hastalığı olur..
keşke benimkide olsa çok seviyor ama ona gidiyor kapıda boynuna atlıyor wcde bekliyor yinede aklı memedeKızlar benim oğlum tam bir baba bağımlısı..
Onu uyuturum babası öksürsün uyanıp yanına gitmek ister eşim konuşsun hemen gözleri fıldır fıldır açılır onun için eşime konuşma yasağı koydum evde:))
Eşim vc ye beya banyoya gitsin gider kapısında oturup onu bekliyor aklı fikri babasında benim bıdığın:))
artık öğleden sonraları size emanet canımımpek sakin yahu nerdesiniz evdede sıkılmıştim koca yok oglus uyuyo.ben tabiki mutfaga kosuyrum...ne olacak bu halimin sonu.biri bana dur desin..yemekten degİl yapmaktan yoruldum valla.
tüh çerez yerine canının çektiğinden getirselermis keşke. Bendeki nasıl bi açlıksa bebek çantası bile hazırlamadan gittik yolda da uyudu iyi oldu dönüşte uyutma derdi de kalmadıBiz Dr yemeye gidecektik ama kvler çerez getirmeye geliyormuş diye gidemedik(( iki dk ds bebek çantasını bile hazırlamıştım:))
Afiyet olsun kilo Olmasın inş:)
Canim cokk gecmis olsunÖnce halsiz di sımdıde bütün tıkanıklıgından uyuyamıyor ağlıyor gerı dalıyo tekrar aglıyr kısır döngü
Canım bi rahatsızlığı olmasın??Kızlar çıldırıcam. Artıkuyumuyor uyumuyor yemiyor yemiyor Açlıktan uyuyamıyor resmen...
Nasıl nazara geldik inanamıyorum bayramdan beri Ağzına bir şey sürmez oldu açmıyor ağzını bakmıyor bile..
Çıldırıcam artık.. Valla bakıcı bulup gidip bir yerlerde uyuyasım akşam eve geç gelesim var(
Yürüyen Çocuk ama hala daha kucağımda olmak istiyor(
Ten tene temas dedim suyunu çıkarttık herhalde... Ikinci çocuğun olursa bezini bile ocağa almasan değiştircem emzircem(((((
canım artik elini tamamen bırakıp yürüyor mu maşallah kuzuya bunu gören insanlarda nazar yapabilir dikkat et derim bu ara bizimki de depresyonda benle değil meme ile ayrıldım diye yemegide protesto ediyor ..inan ise başlasan yada 2.çocukta sunu yapmicam desende çocuk şekillendiriyor olayı sen değil hic yıpratma kendini Allah yardımcın olsun dr görürdün mu bizimkinin yememe sebebi mesela dış ve ayrılık...inş şifa iştah gelir sareyeKızlar çıldırıcam. Artıkuyumuyor uyumuyor yemiyor yemiyor Açlıktan uyuyamıyor resmen...
Nasıl nazara geldik inanamıyorum bayramdan beri Ağzına bir şey sürmez oldu açmıyor ağzını bakmıyor bile..
Çıldırıcam artık.. Valla bakıcı bulup gidip bir yerlerde uyuyasım akşam eve geç gelesim var(
Yürüyen Çocuk ama hala daha kucağımda olmak istiyor(
Ten tene temas dedim suyunu çıkarttık herhalde... Ikinci çocuğun olursa bezini bile ocağa almasan değiştircem emzircem(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?