2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım kışa kadar iki yaşını tamamlayacak hamile kalana kadar doğum yapana kadr 3 olacak bide bebeğin tutunması var belki bu sefer tutmaz onun iiçi bezden kessem sorun olmaz..

bende öyle düşünüyorum canım hamilelikte hiç çekilmez zayen bu sene iptal etmemin sebebi hem bez hem süt iikisinide bırakmadan çocuk yapamam eşime kalsa yapacaktık ama anşatınca onada mantıklı geldi..

Canım dünden beri bu alıntıları almışım internet ağırdı cevap yazamadım çok geçmiş olsun ameliyatınızı çabucacık atlqtıraınız inşallah..
Ben bırakırsam gecedw takmayacağım altına ses çıkarmayan muşambadan çarşaf yapıcam annem hep öyle yapıyordu...
bana hamileyken fenalık gelir hiç kaldıramam brziydi çişiydi bakalım deneyeceğim bayramdan sonra bizde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz sünnetle beraber bezide atsak ne güzel olur:))

bence sinirlenme tatlim bilakist sevin aman mubarek olsunlar
o kendini paralasin onlara kv dede anlatsin dursun cok mu sevdiler birbirlrtini oturup sık sık gorussunler kimsede seni rahatsix etmesin
bosver sevilmeyen gelin ol en guzeli o

Aynen sevmesinler ne olur seveni gördük
katılıyorum önünde sevip arkandan sevmeyeceklerine hiç sevmesinler daha iyi

Canım olsun Asaf da azar azar başladı devamı gelir merak etme hiç, şimdi mama diye ağlıyor düşün, bu günleri göreceģimi düşünürmüydün :)

canım kışa kadar iki yaşını tamamlayacak hamile kalana kadar doğum yapana kadr 3 olacak bide bebeğin tutunması var belki bu sefer tutmaz onun iiçi bezden kessem sorun olmaz..

bende öyle düşünüyorum canım hamilelikte hiç çekilmez zayen bu sene iptal etmemin sebebi hem bez hem süt iikisinide bırakmadan çocuk yapamam eşime kalsa yapacaktık ama anşatınca onada mantıklı geldi..

Canım dünden beri bu alıntıları almışım internet ağırdı cevap yazamadım çok geçmiş olsun ameliyatınızı çabucacık atlqtıraınız inşallah..
Ben bırakırsam gecedw takmayacağım altına ses çıkarmayan muşambadan çarşaf yapıcam annem hep öyle yapıyordu...
bana hamileyken fenalık gelir hiç kaldıramam brziydi çişiydi bakalım deneyeceğim bayramdan sonra bizde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz sünnetle beraber bezide atsak ne güzel olur:))

o kendini paralasin onlara kv dede anlatsin dursun cok mu sevdiler birbirlrtini oturup sık sık gorussunler kimsede seni rahatsix etmesin

canım boşver onu 9takima gel super tırsıyorsun zayıflarsın ben 73 düştüm yine ,)) mubarek çixgi film karakterı gıbıyım bi başlıyorum bi bırakıyorum beni gören bi ince bi kalın dıyor ama 9.takım cokk dısıplınlı

Gözüm aydın canım
çok şükür canım

canım o az hurmayla yapmış günde 21 hurma hakkın var 7 şer tane ,yoğurt ve hurma :) yoğurt diyetine bakayım bir , ben manevi olarakta arınmak istiyorum o yüzden çok ilgimi çekti
gel sağlıklı zayıfla

sende çok hossunhiçbir yiyecek falan üretilmedi... olsa emon ol sobel can zayıflardı oda benum gıbı boğazını tutamıyor

hoşgeldin bunada şükür canım...

Kızlar selam simdi geldik perte çıkacam bu gıdısle neyse aşılar yapıldı 2koldan bır ağızdan damla kalmamış onu sonra alıcam minione menenjit aşısı artık yaptıtabılırsınıx dedı ama özel o ası bılıyorsun ıkısının arasında biraz zaman geç son dedi ayın 10u giib yaptıracağım aklında olsun

Sunnetı de aldık günü perşembe öğleden sonra ahmetin gelısımıdr normal defo bıngıldak kapanmıs bızden haberler böylre

hadi gözünüz aydın :)

Kv ve görümcen böyle yapmakla kaybederler canım kendi hallerine bırakın tabi kendinizi ezdirmeden
Hadi gelmiş geçmiş olsun canım:)
yürü be eflal kim tutar seni yaşasın dobralık

Hoşgeldin canım özlettin kendini:)

oy kıyamam paşaya..
Bu arada sünnet kararını rn son siz aldınız en erkende siz yapacaksınız denin şu hızını seviyorum:))

Ay yok benim kaçamağım çok oluyor, afaroz ederler beni
canım hangi aşılar bunlar?

süt veren ineği kesti onlar onlardan korkan onlar gibi olsun , ayyy Allah korusun

Ay yok benim kaçamağım çok oluyor, afaroz ederler beni
canım hangi aşılar bunlar?

süt veren ineği kesti onlar onlardan korkan onlar gibi olsun , ayyy Allah korusun
Gel eflalim yaa bende çok kaçamak yaptım ramazanda çok iyiler çocuk muhabbetı ediyoruz her telden valla çok sevdim önceden bı kaç takıma yazmstım ama burası güzel küserim bak gel bacım
hepatit a 2.doz biri karma sanırım biri çocuk felci

Ay evet lokumum ya yavaş koşan atın tekmesi miydi pek olur derler bi anda olacak bitecek heetez canlıyım iftara az kala yakında bayilacam

hihami cinsiyet ogrendiniz mi canim yoksa yazdin da ben mi kacirdim
Yüzde 60 kız dedi canım o neyse yüzde 10 daha düşse ben de biliyorum zaten :) Odaklanmak istemiyorum ondan yazmadım ayın 11 inde başka doktorda daha var randevum orda kesinleşir heralde. Geçen sorduğun soruya da cevap yazcam yazcam hep disaridaydim yazmaya fırsat olmadı kızlar doğru yazmışlar zaten, aynı modelden bende de var sallamıyorum bi süre sonra görüyorlar zaten kendileri de bi faydası olmadığını, yavaş yavaş birakiyo hele seninki sürekli aynı şehirde olacaksa sizle eşinin ailesiyle filan hiç uzun süreceğini sanmıyorum naparsa yapsın boşver

seni mi kırıcam canım bayramdan sonra geleyim

Ay evet lokumum ya yavaş koşan atın tekmesi miydi pek olur derler bi anda olacak bitecek heetez canlıyım iftara az kala yakında bayilacam
sen mi yavaşsın jet gibi hatunsun her işe yetişiyorsun maşallah yardımcı bile almıyorsun

Yüzde 90 yapalım şunu

Günaydın bayram geliyor het zaman sarmalar saran bir kaç çeşit tatlı yapan belki yiyen olur diye çorbalar kebaplar pilavlar yapan ben , tek bir tatlı yapıcam radikal bir karar benim için :) inşallah yapmadan durabilirim :) zaten gelen tek tük kişi bir tatlı yeter aman yıllarca yaptım kvgile yedirdim, koskoca tencere ile aşure yapardım bayramda, gelen aşure mi yerdi , çoğu kalırdı hooop onlara verirdim.

Yoksa aşure yapsamda inada onlarda avcunu mu yalasa

Şaka maka bayramda küslük olmaz uzaktan da olsa hayırlı bayramlar derim asıl iş görümceme gitmekte evde olmadığı zamana denk gelsek keşke onun bize geleceği vakit belli annemgilde olurum o saatlerde

Ne olur eşim inat etmese gitsek kaplıcaya

seni mi kırıcam canım bayramdan sonra geleyim

sen mi yavaşsın jet gibi hatunsun her işe yetişiyorsun maşallah yardımcı bile almıyorsun

Yüzde 90 yapalım şunu
Bence de bence de :)))
Kırgınlık küslük olunca bayramlarda daha bi zor oluyo hakkaten çünkü erkekler normal zamanda algilayamiyo aman küs değil onlar mantığıyla yaklaşıp kabullenmek istemiyorlar bayramda da gunyuzune çıkıyo işte aman neyse 1-2 gun deyip geçmek lazım

Aynen canım bir iki gün idare ederim aslında gerçekten bu bayram ilk kez tatil yapmak istedim eşim de inat etti bayram geçsin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…