- 1 Ocak 2015
- 181
- 425
- 63
Bende görebilecekmiyim acaba deliksiz uykusuz geceleri maşallah diyelim hep böyle uyusunSütten kestim şükür canım, inan korktuğum gibi geçmedi sadece gece uykuya geçişimiz zor oluyor, gece rahat geçiyor hatta dün gece ilk defa deliksiz uyudu ve iştahıda açıldı kuzumun..
arada meme diye geliyor meme hasta oşmuş tadı bozulmuş diyorum yi ayyy pis diyerek kapatıyor... bilseydim daha erken keserdim sütten...
İnşallah hepimiz göreceğiz o günleri..Bende görebilecekmiyim acaba deliksiz uykusuz geceleri maşallah diyelim hep böyle uyusun
Bende yakinlarda gorumcemin sunnet dugunune katildim, topuklu ayakkabi gece kiyafetiyle tum salonu 75579432944 kez turladik, ayaklarim iflas ettiSelam şekerler ben geldimbu aralar pek giremedim foruma
Kuzenimin düğünü vardı hayırlısı ile atlattık.. şükür bu bitti ama haftaya başka bi kuzenimin düğünü va.. şimdide ona odaklandık:)
Düğün güzel geçti ama benim için çok zor geçti salonda abdullahın peşinde koşmakla mankenlik yaptım resmentopuuklu aykkabı ve balık model elbise benim neyime böyle yaramaz bi çocuk annesiyken..
Kara kara fiğer düğünü düşünüyorum benden başka kimsede durmuyor uyumuyorda ne yapıcam bilmiyorum..
minione sünnetiniz hayırlı olsun canım ağrısız atlatır inş kuzun...
Safransari örtüne bayıldım çok hoş güle güle kullan..
Sınavın içinde hayırlısı inşallah güzel souç alırsın canım...
saol cnm Allah razi olsun atlattik ck sukurSelam şekerler ben geldimbu aralar pek giremedim foruma
Kuzenimin düğünü vardı hayırlısı ile atlattık.. şükür bu bitti ama haftaya başka bi kuzenimin düğünü va.. şimdide ona odaklandık:)
Düğün güzel geçti ama benim için çok zor geçti salonda abdullahın peşinde koşmakla mankenlik yaptım resmentopuuklu aykkabı ve balık model elbise benim neyime böyle yaramaz bi çocuk annesiyken..
Kara kara fiğer düğünü düşünüyorum benden başka kimsede durmuyor uyumuyorda ne yapıcam bilmiyorum..
minione sünnetiniz hayırlı olsun canım ağrısız atlatır inş kuzun...
Safransari örtüne bayıldım çok hoş güle güle kullan..
Sınavın içinde hayırlısı inşallah güzel souç alırsın canım...
hadi bakalimİyi geceler kızlar oğlumu sütten kesmeye başladım...
bugün gündüzden pul biber sürdüm memeye her istediğinde açıyordum ayyy kııx diye kapatıyordu tekrar..
Gecede bir saat sürdü ağlamasıen son üstünde pul biber varken verdim yinede aayyy kıııx diye bıraktı çok ağladı ama en son iki tane çubuk kraker yiyerek yattı bu gece zor geçecek gibi kolaylık dileyin bana..
Bu arada vicdanım sızlıyor kıyamıyorum ama yemek yemiyor ondan
kesmek zorundayım
cok sukur cnm olduda bitti masallahHayirli geceler
Reengarenk Allah kolaylik versin canim adasimiz birakti mi memeyi..oyy oyy...ben sabrediyrum nereye kadar gider mechul haftasonu resmen burnumdan getirdi kac kezz emdi sayamiyrum...yemek yemiyruz yine devam arada bir gonlu olursa biseyler yiyor yoksa yok
minione sunnet olucaz yazmissin en son nasilsiniz canim oldunuz mu...ilk iki gun zordu bizde..sonrasi cabuk gecmisti sukur
@eflalim nasilsin kucuk beyler nasil canim?
gercek buyuk insanlar gibi ciddi ciddi isiriyomu cnmKaka stresinden tirnaklarini yemeye basladi
Sütten kestim şükür canım, inan korktuğum gibi geçmedi sadece gece uykuya geçişimiz zor oluyor, gece rahat geçiyor hatta dün gece ilk defa deliksiz uyudu ve iştahıda açıldı kuzumun..
arada meme diye geliyor meme hasta oşmuş tadı bozulmuş diyorum yi ayyy pis diyerek kapatıyor... bilseydim daha erken keserdim sütten...
Hay masallah yakisikliya...ne guzel..saol cnm Allah razi olsun atlattik ck sukur
hadi bakalim
gecmis olsun kolaycacik birakmissiniz darisi bize insallah
cok sukur cnm olduda bitti masallah
ilk gun zordu ama tam gaz yaramazlik devam etti,birde yaraya krem surmek ve goruntuye bakmak zor oldu tabi,ama tahminimden rahat gecirdik ,hatta yrn haftasi bile olacak ,ck sukur gercekten ha oldu ha olacak derken bitti bile
gercek buyuk insanlar gibi ciddi ciddi isiriyomu cnm
Evet aynen canimm...ah bi yese ikisi de duzene gircek....sivi tuketmiyor cok etkiliyor tabiOy kıyamam kabızlığı bize sorun siz çok zor
Canım makatına bak çatlak varsa ondan yapamıyordur bize bi krem vermişti foktor onu sürünce iyileşiyordu hatta zeytinyağı, pişik kremi bile iyi geliyor...
Kabızlık bide düzenaiz beslenmedende oluyor yemek yemiyor ya ondanda olabilir doktor bize bol bol sebze çorbası tüketin demişti...
ama düğüne gidilincede düz ayakkabı giyilmezki abdullaha inat yine giyecem:)Bende yakinlarda gorumcemin sunnet dugunune katildim, topuklu ayakkabi gece kiyafetiyle tum salonu 75579432944 kez turladik, ayaklarim iflas etti
Dedigin gibi canim bizim neyimize 2 yasina bile basmayan cocukla topuklu ayakkabi :)
Teşekkür ederiz canım..saol cnm Allah razi olsun atlattik ck sukur
hadi bakalim
gecmis olsun kolaycacik birakmissiniz darisi bize insallah
cok sukur cnm olduda bitti masallah
ilk gun zordu ama tam gaz yaramazlik devam etti,birde yaraya krem surmek ve goruntuye bakmak zor oldu tabi,ama tahminimden rahat gecirdik ,hatta yrn haftasi bile olacak ,ck sukur gercekten ha oldu ha olacak derken bitti bile
gercek buyuk insanlar gibi ciddi ciddi isiriyomu cnm
inşallah düzelir canım eninde sonunda yiyecek şimdi süte bağlı bırakınca mecbur yiyecek..Evet aynen canimm...ah bi yese ikisi de duzene gircek....sivi tuketmiyor cok etkiliyor tabi
Geçmiş olsun canım, annene acil şifalar diliyorum...Merhabalar kizlar
Annem ameliyat olacagi icin memlekete geldim annem ameliyat oldu rahmi alindi, iyi simdi cok sukur.
Nisa evde gun boyu cok sikiliyor, hava cok soguk, bugun a101 den boyama kitabi ve boya aldik, biraz olsun oyalandi.
Bizde durumlar bu simdilik.
insallah unutur cnmHay masallah yakisikliya...ne guzel..
Evet canim malesef tirnagini kk eserken farkettim parmagini agzina aliyordu ama onemsemiyrdum..bas parmagi ve isaret parmagi keserken hep kisa diğerleri var uzun
kesinlikle ayni fikirdeyimama düğüne gidilincede düz ayakkabı giyilmezki abdullaha inat yine giyecem:)
Teşekkür ederiz canım..
Sizin sünnetinizde geçmiş darısı bize:)
inşallah düzelir canım eninde sonunda yiyecek şimdi süte bağlı bırakınca mecbur yiyecek..
cok gecmis olsun Allah sifalar versinMerhabalar kizlar
Annem ameliyat olacagi icin memlekete geldim annem ameliyat oldu rahmi alindi, iyi simdi cok sukur.
Nisa evde gun boyu cok sikiliyor, hava cok soguk, bugun a101 den boyama kitabi ve boya aldik, biraz olsun oyalandi.
Bizde durumlar bu simdilik.
Gerçekten çok sıkılıyorlar evde boya kalemlerini abdullahda ısırıylr onun için hiç çıkarmayayım daha iyi..cok gecmis olsun Allah sifalar versin
havalar soguyunca coxuklar icin cok zor oldu gerckten ,evde ck skiliyorlar ,boyama kitabini boyamaktan cok kalemleri ya kitir kitir isiriyor keceliysede emiyortum hevesim kaciyor bu yuzden herseyi kaldiriyorum
kismetse pzt anneli bebekli oyun gruplu bir kres buldum ,pzt persembe haftada iki gun 10:30-12:00 arasi kismetse pzt goturmeyi dusunuyorum
umarim uyum saglar ,oyunlar oynarda belkide dilide cozulur konusmasina faydasi olur
bu aralar hicbir oyundanda mutlu olmuyor ne yapcagimi bilemiyorum artik varsa yoksa beni at gibi yapip ustume binip oda oda gezdirmek onada diz kapaklarim aciyo ,bu sefer kusuyor
bir sevdigi oyuncagi ahsap meyva kesme tahtasi onunlada en fazla 15 dk oynuyor ,bizde de bu aralar boyle iste :)
Bende var canım ama babası oyalıyor beni önümüzdeki yaz düğün yapacağım ozaman yaptırırız diyordu ama onuda seneye erteledi bakalım nasıl olacak..kesinlikle ayni fikirdeyim
topuksuz olmaz azda olsa topuklu olmali
sizde sunnet icin niyet yokmu cnm ?
Canim nisa da krestr cok mutluydu, kamerada canli izliyordum hep, simdi hem kis geldi hem kres hayati bitti, eve tikandi cocuk..cok gecmis olsun Allah sifalar versin
havalar soguyunca coxuklar icin cok zor oldu gerckten ,evde ck skiliyorlar ,boyama kitabini boyamaktan cok kalemleri ya kitir kitir isiriyor keceliysede emiyortum hevesim kaciyor bu yuzden herseyi kaldiriyorum
kismetse pzt anneli bebekli oyun gruplu bir kres buldum ,pzt persembe haftada iki gun 10:30-12:00 arasi kismetse pzt goturmeyi dusunuyorum
umarim uyum saglar ,oyunlar oynarda belkide dilide cozulur konusmasina faydasi olur
bu aralar hicbir oyundanda mutlu olmuyor ne yapcagimi bilemiyorum artik varsa yoksa beni at gibi yapip ustume binip oda oda gezdirmek onada diz kapaklarim aciyo ,bu sefer kusuyor
bir sevdigi oyuncagi ahsap meyva kesme tahtasi onunlada en fazla 15 dk oynuyor ,bizde de bu aralar boyle iste :)
Hoş geldin canım ben oğluma hiç gıda takviyesi vermedim ne bileyim onu vermekle uğraşacağıma balık yedirmek daha mantıklı geliyor bana hem şuan kış sezonu ve bol bol balık var...Merhaba kızlar. Uzun zamandır giremedim özledim. Nasılsınız?
Çocuklar nasıl? havalar soğudu bol karanlık günler başladı. Evde canı sıkılıyor ama elimden bişey gelmiyor. oyuncak alıyoruz ondanda sıkılıyor. Günlerce oyuncak sepetine elleşmiyor bile. Montesori diye bişey varya şimdi onu araştırayım bari diyorum.
bide kızlar gıda takviyesi olarak neler verebiliriz? ben sabah aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve öğleden sonra balıkyağı veriyorum markası ocean. siz ne yapıyorsunuz?
ahsap oyunlari carsamba pazara bir abi geliyor ondan aliyorum cnm ama aynilari evet instagramdada varCanim nisa da krestr cok mutluydu, kamerada canli izliyordum hep, simdi hem kis geldi hem kres hayati bitti, eve tikandi cocuk..
Gecen ay ablamin kizinin 2. Yas gunuydu, ahsap egitici oyuncaklar aldim, sevmis yegenim oynuyormus baya, bende alacagim eve gecince. İnstigramda almistim, sende ahsap meyve kesmeyi ordan mi aldin, orda da satiliyordu.
Eve gecince insallah kendimce bir egitim oyun plani yapip gun ivindr uymaya calisacagim, yoksa kis gecmez evde sikilarak.
Birde bayanlar Nisa arada youtube acip eline veriyorum tableti, reklam bebek muzikleri seviyor, ama bakiyorum ki bir anda, 2 igrenc kizin babalariyla videolari var, onlari izlerken buluyorum, bebek taklidi yapan 2 tane 10 yaslarinda emzikli kiz, evi kirletip birbirlerine vuruorlar, agizlarindakileri puskurtuyorlar, cok kotu ornek oluyor, Nisa da aynisini yapiyor.
Siz de karsilastiniz mi bu videolarla ???
sabhlari pekmez veriyorum sadece o kdrMerhaba kızlar. Uzun zamandır giremedim özledim. Nasılsınız?
Çocuklar nasıl? havalar soğudu bol karanlık günler başladı. Evde canı sıkılıyor ama elimden bişey gelmiyor. oyuncak alıyoruz ondanda sıkılıyor. Günlerce oyuncak sepetine elleşmiyor bile. Montesori diye bişey varya şimdi onu araştırayım bari diyorum.
bide kızlar gıda takviyesi olarak neler verebiliriz? ben sabah aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve öğleden sonra balıkyağı veriyorum markası ocean. siz ne yapıyorsunuz?
Ay canim.ne guzel bizimki videodan videoya atliyor, cok az videoyu sonuna kadar izler. Nasil.alistirdin hic dokunmamasinaahsap oyunlari carsamba pazara bir abi geliyor ondan aliyorum cnm ama aynilari evet instagramdada var
o dedigin videolarahic rastlamadim cnm
cunku youtube dan ziyade free videoyu yukledim ben onun icinede youtube dan yuz tane cizgi film ,hayvanli belgesel ,reklam bebek muxikleri vs yukledim sadece yemk yerken ixliyo elini hic surmuyor ekrana skilincw sen degistir yapiyor bana anliyorum tepkisinden degistiriyorum hmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?