2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
esram sen bilgilerini yaz bakim tabloya ismini yazalimda gor moralin yerine gelsin

Kız sıla bn sen gibi takıldım burda ewimin işini yapmadım daha
Bi bakayım bnm isim warmidur

yaw aslinda ben bu kan tahlili olayini anlamis degilim neden durmadan kan verip tahlil yaptiriyorsunuz gununuz gecsin yapin idrar testinizi iki cizgiyi gordukten sonra bebek 5 haftalikken gidin doktorunuza ben hamileyim deyin yaptirin ultrosanu gorun bebisin kesesini..
bu kan tahlilini durmadan yaptirmadaki amac nedir inanin sizlerin moralini bozmaktan bi ise yaramiyor

Kız sıla bn sen gibi takıldım burda ewimin işini yapmadım daha
Bi bakayım bnm isim warmidur

yok seni yazmadim
daha yeni geldin kiz ne zaman takildin ben sabahtir burdayimm :))
tamam artik ben burdan gitmem biyere pc den olmassa telden yine yazarim simdi listeyi yazmak icin pc basindayim liste isleri bitsin telden girerim ...

Son düzenleme:
Kız ne güsel olmuss amman ellerine saglık canıımmm
İnş yarın güsel haberler alırımda listede kalmaya dewam ederimm

kız alemsin ya
Cay içelim kızz gel acık amma

yok seni yazmadim
daha yeni geldin kiz ne zaman takildin ben sabahtir burdayimm :))
tamam artik ben burdan gitmem biyere pc den olmassa telden yine yazarim simdi listeyi yazmak icin pc basindayim liste isleri bitsin telden girerim ...

Kız sarjım bitti bi ara o arada kzızmı uyuttum anca sarj oldu geldim
Abbowww saat 4 olmussss :))

Kız ne güsel olmuss amman ellerine saglık canıımmm
İnş yarın güsel haberler alırımda listede kalmaya dewam ederimm

ayy sagolasin canim ilk yorum yazan sen oldun liste icin
alirsin alirsin merak etme yarin git bebisin kesesini gor iyi haberlerle gel insallah pozitif dusuncez aksi dusunce istemiyorum bu topiktee hamile falan demem sopalarim haaa

canım ben 2 mayısta da doktoruma tahlil yaptırdım 261 cıktı değer doktor çok güzel dedi
ama progesteron biraz düşükmüş progeston diye bi ilaç verdi düşük riskine karşı değerini biraz yükseltelim önlem için dedi.
bende de kanama olmadı cumartesi tekrar gideceğim.
kötü düşünme canım bu değer kişiden kişiye yaşa her şeye göre değişiyormuş.

Son düzenleme:
Kızlar iğne kalcadan,ilacın biri vajinadan,büyük hap gibi bişey.. İlaçlar rusça anlamıyorum ama hormanları yükseltmek için dedi doktor,gelişimi hızlandırmak içinmiş..Buarada azerbaycandayım ben ve malesef derdimi çok fazla anlatamıyorum,anlamıyorlar daha doğrusu bilgilerimi vereyim sılacım.. Yaş 30,sat 2 nisan,ilk olacak Allah iZin verirse..

esramm listeye bak kisss ne guzelde yakistin orayaa

gorusuruz kizlar cikiyorum artik ogluslarimi almaya gidicem artik gece anca gelirim ozelden bilgilerini yazip gnderenleri gelince eklerim listemize opuldunuz iyi bakin bebislere

Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu, ocak ayında sağlıklı olarak kucağımızda olurlar inş.. önceden kız mı olsun, erkek mi olsun diye düşünürdüm ama bu düşük riski olunca insan hiçbir şeyi umursamıyor..

İnş. bebişlerimiz annelerine sıkı sıkı tutunurlar, bırakmazlar bizi... ben öyle hissediyorum.. benim randevum salı sabahı ve nasıl dayanacağım bilmiyorum:))) bu arada ben de kan pıhtılaşması iğnesi vuruluyorum...

Anadolu yakası- İstanbul dan olan yok mu aranızda anne adayları? :))

Benimde randevum sali gunu canim insallah güzel haberlerimizi veririz o gun

Anlıyorum canım ama ne bileyim işte ilk gebelik kimyasal olunca insan en ufak bişeyden korkuyor. Ben henüz dr gitmedim ama telefonda görüştüm normal bir gebelik gibi görünüyor artışlar dedi.haftaya gidecektim ama ctesi giderim heralde. Benim progesteron 28. Gün 3.1-30 gün 5.7- 32.gün 7.5 çıktı. Senin değer nasıldı progesteron ?inş hepimiz Allahın izniyle kucağımıza alırız

sagolun kizlar illaki biiri pozitif olmali bi ortamda yoksam oturur aglasiriz hepimiz
hayatimda hep pozitif olmusumdur etrafimdakileri de pozitif yonde etkilemek icin taklalar atarim resmen yeterki herkes mutlu olsun
dur yaww artik takla atamam hamileyim unuttumm

canım benim 14.1 çıktı aslında düşük bi değer değil yani doktorum biraz düşük dedi.
hamile kalmadan öncede şubat gibiydi prolaktin (süt salgısı yapan) çok az yüksek ama hamile kalmana engel olmaz demişti haklı cıktı.
önceden önlem almayı seviyor doktorum. cumartesi allahın izniyle keseyi göremeye gideceğiz inş. görürüz.
bu arada üç arkadaşımdan birisi 2,5 aylıkken birisi 6 haftalıkken bebeğini kaybetti biriside evde yatıyor kalkması yasak öyle olunca bende korkuyorum.

Canm bnm korkularını yenmek durumundasın
Anne olcaksın anne :)) öle herseyi kadaya takmak yok inş herşey gusel olucak su ayı bi atlatalım allahın izniyle saglıklı ewlatlarımı kucagımıza aldıgımızda nasılsa zamn geçmiş dicez
Kız daha dur isimler arastırıcaz :))
Kızlı erkeklı olursa kk kertigi yaparız :))

Sıla senin kız bnm erkk olursa kertik yaparız
Canım bnm birbiriize morel vermelıyız
Zaten bu yüsden burdayız dimi
İnş listemizden ayrılan olmıcak
RABBİM SEN NE KADAR BÜYÜKSÜN :))
Canımıza can verdin
Düşünsenize ya iki kalp tasıcaz artık :)
Allahım aglıcam mutluluktan
Rabbim dileyen isteyen bütünnnn kullarına yasatsın bu muciEyi

Korkma canım bnm
Bismillah de git doktora inş keseyi görceksin az kaldı inş cumartesiye zaman gecerse oda warda
Oyyyyyy kız bnm 5 mm kesecigi diyoki
Keseyi görünce bnden selam sölesin diyo onlar arkadas olcaklar daha dünyaya gelmeden oynıcaklar gülcekler annesi :))
Sen üzülme bn bnmkind tembih ederim tutar kolundan getirir senin keseyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…