esram sen bilgilerini yaz bakim tabloya ismini yazalimda gor moralin yerine gelsin
Kız sıla bn sen gibi takıldım burda ewimin işini yapmadım daha
Bi bakayım bnm isim warmidur
yaw aslinda ben bu kan tahlili olayini anlamis degilim neden durmadan kan verip tahlil yaptiriyorsunuz gununuz gecsin yapin idrar testinizi iki cizgiyi gordukten sonra bebek 5 haftalikken gidin doktorunuza ben hamileyim deyin yaptirin ultrosanu gorun bebisin kesesini..
bu kan tahlilini durmadan yaptirmadaki amac nedir inanin sizlerin moralini bozmaktan bi ise yaramiyor
yok seni yazmadim
daha yeni geldin kiz ne zaman takildin ben sabahtir burdayimm :))
tamam artik ben burdan gitmem biyere pc den olmassa telden yine yazarim simdi listeyi yazmak icin pc basindayim liste isleri bitsin telden girerim ...
Kız ne güsel olmuss amman ellerine saglık canıımmm
İnş yarın güsel haberler alırımda listede kalmaya dewam ederimm
Canım seninle sat tarihimiz aynı 05.04.2014 fakat senin beta benimkinden baya yüksek çıkmış. Sen 1 mayısta yaptırmışsın 132 çıkmış, ben 2 mayısta yaptırdım ilk 21 çıktı. Artış şimdilik normal ama 48 saatte bir yaklaşık 2.5-2.75 kat artıyor. korktum bak şimdi bir sorun mu var acaba diye 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum o sebeple. Birde sende implantasyon kanaması oldumu? Bende öyle birşey de olmadı hiç.
Kızlar iğne kalcadan,ilacın biri vajinadan,büyük hap gibi bişey.. İlaçlar rusça anlamıyorum ama hormanları yükseltmek için dedi doktor,gelişimi hızlandırmak içinmiş..Buarada azerbaycandayım ben ve malesef derdimi çok fazla anlatamıyorum,anlamıyorlar daha doğrusubilgilerimi vereyim sılacım.. Yaş 30,sat 2 nisan,ilk olacak Allah iZin verirse..
Benimde randevum sali gunu canim insallah güzel haberlerimizi veririz o gunHepimizin bebişleri hayırlı uğurlu, ocak ayında sağlıklı olarak kucağımızda olurlar inş.. önceden kız mı olsun, erkek mi olsun diye düşünürdüm ama bu düşük riski olunca insan hiçbir şeyi umursamıyor..
İnş. bebişlerimiz annelerine sıkı sıkı tutunurlar, bırakmazlar bizi... ben öyle hissediyorum.. benim randevum salı sabahı ve nasıl dayanacağım bilmiyorum:))) bu arada ben de kan pıhtılaşması iğnesi vuruluyorum...
Anadolu yakası- İstanbul dan olan yok mu aranızda anne adayları? :))
SILA sen ne kadar pozitifsin öyle... seninleyken moraller hep yüksek kalır
canım ben 2 mayısta da doktoruma tahlil yaptırdım 261 cıktı değer doktor çok güzel dedi
ama progesteron biraz düşükmüş progeston diye bi ilaç verdi düşük riskine karşı değerini biraz yükseltelim önlem için dedi.
bende de kanama olmadı cumartesi tekrar gideceğim.
kötü düşünme canım bu değer kişiden kişiye yaşa her şeye göre değişiyormuş.
Anlıyorum canım ama ne bileyim işte ilk gebelik kimyasal olunca insan en ufak bişeyden korkuyor. Ben henüz dr gitmedim ama telefonda görüştüm normal bir gebelik gibi görünüyor artışlar dedi.haftaya gidecektim ama ctesi giderim heralde. Benim progesteron 28. Gün 3.1-30 gün 5.7- 32.gün 7.5 çıktı. Senin değer nasıldı progesteron ?inş hepimiz Allahın izniyle kucağımıza alırız
Canm bnm korkularını yenmek durumundasınAnlıyorum canım ama ne bileyim işte ilk gebelik kimyasal olunca insan en ufak bişeyden korkuyor. Ben henüz dr gitmedim ama telefonda görüştüm normal bir gebelik gibi görünüyor artışlar dedi.haftaya gidecektim ama ctesi giderim heralde. Benim progesteron 28. Gün 3.1-30 gün 5.7- 32.gün 7.5 çıktı. Senin değer nasıldı progesteron ?inş hepimiz Allahın izniyle kucağımıza alırız
sagolun kizlar illaki biiri pozitif olmali bi ortamda yoksam oturur aglasiriz hepimiz
hayatimda hep pozitif olmusumdur etrafimdakileri de pozitif yonde etkilemek icin taklalar atarim resmen yeterki herkes mutlu olsun
dur yaww artik takla atamam hamileyim unuttumm
canım benim 14.1 çıktı aslında düşük bi değer değil yani doktorum biraz düşük dedi.
hamile kalmadan öncede şubat gibiydi prolaktin (süt salgısı yapan) çok az yüksek ama hamile kalmana engel olmaz demişti haklı cıktı.
önceden önlem almayı seviyor doktorum. cumartesi allahın izniyle keseyi göremeye gideceğiz inş. görürüz.
bu arada üç arkadaşımdan birisi 2,5 aylıkken birisi 6 haftalıkken bebeğini kaybetti biriside evde yatıyor kalkması yasak öyle olunca bende korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?