Ya kız hemşeriyiz bak sen nerelisin :))
Bullancak nicinden sordum zaten
Nerden buarada canım
sen istanbullu arıyorsun galiba :) kayaşehir nasıl uygun mu sana
tek korkan ben degilmişim...hoşgeldin :)
Hoşbulduk canım:)) kötü tecrübeler ve kayıplar korkutuyor insanı, ama Allah'ın izniyle bebişlerin kucaklayacağız. Bu dönemde rahat ve olumlu olmak en önemlisi:)
Nerden buarada canım
Kayaşehir ,ok uzak bana ama ablam orada oturuyor:) ben de istanbul dayım bu arada
canım senin ilk bebekmi
Nerden buarada canım
Kız bnde kayabası kıptas konutları varya oturuyorummn anaaaam buldumda buldum yakın birini buldumm
SLM arkadaşlar hepinizin bebeişleri hayırlı olsun.... 2010 eylül doğumlu bir oglum var ekim ayında bir düşük yaptım mayıs annesi olacaktım kısmet olmadı... ekimden bu yana bebek istiyorduk ama olmuyordu geçen ay denemeleri bıraktık ve süpriz bir şekilde hamile oldugumu öğrendim eşimin dogum günğnde :) sat 2 nisan dı...mayıs annesi olamadım ama allahım bana mayıs ayında yeniden hamilelik nasip etti...inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucagımza....daha hiç kimseye söylemedik
kalp atşını duymadan da kimseye söylemeyi düşünmüyoruz...malüm kayıplardan sonra korkuyor insan
Kayaşehir ,ok uzak bana ama ablam orada oturuyor:) ben de istanbul dayım bu arada
Sen ist neresı canım :)))
hoşgeldin canım seninde hayırlı olsun kaderimiz benziyor biraz benimde kız 2010 ekim doğumlu şubatta düşün yaptım bende...inşallah yine hamileyim :)
mrv5534 sende mi giresunlusun
Ewet canm merve ben buarada :)) komsumm
Bulancaklıyım :))
Şerefliloyu pirazız :)))
Eşim havzalı samsunn :))
giresunu çok seviyorum çok güzel bir yer yeşille deniz iç içe...hem hemşo hemde komşu çıktık bak ne güzelbende 17. bölgedeyim canım
Bullancak hangi hast ve doktora gıdıceksın canım
Seninle tanışmayı isterim kız :)) oglunmu war kızın mı
Bnm ilki kız bu ikinci olcak inş
Tanışırız canım .....oğlum var 2010 dogumlu..... bunda da ilk doktoruma giderim herhalde ama biraz bekliyip öyle gidicem allahın izniyle.... senin ilk dogum nasıl... benimki sezeyan dı ....
Benim kız 2012 agustos dogumlu 21 aylık
Kiptas konutlarını biliyosun dimi sen
Kanuniye giderken yolun solunda kalıyo hani
altınsehir yoluna giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?