- 2 Ekim 2013
- 458
- 92
- 123
Canım bilgilerını SILA_M a özel msj at
Canim bilgilerin olmadan nasıl listede olabilirsin ki :)
kızlar bilgilerimi dün yazmıstım ama gözden kaçırdınız demekki...
SAT:3 nısan
BDT:8 ocak
yaşım:27 ,
ilk bebeğim olacak nasipse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bilgilerını SILA_M a özel msj at
Canim bilgilerin olmadan nasıl listede olabilirsin ki :)
Canim geçmişte bulmak zor olduğu için ozelime atin demiştim bilgileri o yuzden buraya bakmadim.subat annesimi olucan yoksa yanlismi oldu tarihinBende yazdım bilgilerimi görmedin sanırım
31 / 03 / 2014
doğum tarihi 05 / 02 / 2015
yaş 28 cnm![]()
Senin bilgiler gıttı kusumben nerdeyımmmmmmmm......?![]()
Bende yazdım bilgilerimi görmedin sanırım
31 / 03 / 2014
doğum tarihi 05 / 01 / 2015
yaş 28 cnm![]()
Canim geçmişte bulmak zor olduğu için ozelime atin demiştim bilgileri o yuzden buraya bakmadim.subat annesimi olucan yoksa yanlismi oldu tarihin
Sılacım listeyi güncellermisin bebişim :)))
Senin bilgiler gıttı kusum)
Canımın içi özele at bu bilgileri sılamın özeline![]()
Ben varım arkadasım :))
Hatımede basladım
İnş tam belli olsun yasin serif dagıtıcam
Dunya dua üzzerinekurulu
Görüceksin inş canım böle mercimek gibi şirin m şirin bi kese görüceksin
Onu görünce el salla yawrucuguna böle içinden yawrum beklıyom seni de o seni duyaaar annesii
Sadece aksamlari gelen arkadaşlar var sanırım yavas yavas dokulurler simdi :)
Hic hesapladiniz mi mayisin kacina kadar bat i olan ocak annesi olucak
Kızlar ilaçların ne olduğunu öğrendim.. E vitamini,magnezyum B6, vajinadan alınan da bebeğin tutunmasına yardımcı olan bişiymiş.. İğneyi bilmiyorum,burada ilaçları tek tek satabiliyorlar,ben 2 iğne aldığımdan kutusu eczanede kaldı :/ sizce ilaçları kullanayımmı.?Cuma tekrar kan testine gidicem,bakalım 2 katına çıkcakmı..
Canim doktor kullan dediyse kullan bizler doktordan iyi bilemeyiz doktorun dediklerini yap benceKızlar ilaçların ne olduğunu öğrendim.. E vitamini,magnezyum B6, vajinadan alınan da bebeğin tutunmasına yardımcı olan bişiymiş.. İğneyi bilmiyorum,burada ilaçları tek tek satabiliyorlar,ben 2 iğne aldığımdan kutusu eczanede kaldı :/ sizce ilaçları kullanayımmı.?Cuma tekrar kan testine gidicem,bakalım 2 katına çıkcakmı..
SAT i 26 Nisana kadar olan hamisler bizimle yani bu ayin sonana kadar aramiza katilacak çok hamile arkadaşlarımız olucak inşallah gelsinler bekliyoruz![]()
Huhu Nerdesiniz![]()