ah canım ne güzel bırakmışsın başlama daha olur mubebişin seni öpünce üff anne sigara kokuyorsun derse üzülürsün
Ayy inşallah başlamassın.Inanıyorum size alışınca zordur bırakması ama beynine yerleştir canım yaa yazık sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canım :)tüm anne adaylarına selam :)
kızlar çatlakları önlemek için krem ya da bitkisel yağlar kullanmaya başladınız mı? çok kararsızım ne kullanacağımı bilmiyorum göğüslerim büyümeye başladığı için tedirgin oluyorum çatlıycak diye cildim çok kuru benim. çevrenizden daha öncelerden doğum yapmış ve kullanıpta memnun oldukları ürünler var mı? duyumlar aldınız mı hiç paylaşalım burda.
ben susam yağını çok etkili bi nemlendirici olarak duydum
aa demek badem yağının öyle etkisi varmış hiç bilmiyordumSelam canım :)
Ilk 3 aylık dönemde çok tavsiye etmiyorum dedi doktorum. Badem yağının erken doğum üzerinde etkisi varmış, onu da kullanma istersen dedi.
Bepanthol içeren nemlendirici kremleri tavsiye etti ilk üç aylık süreçte. Sonra yağlara geçersin dedi.
Bir de kalsiyumu eksik etmeyecekmişiz... Ben şimdilik artan yağlı vücut nemlendiricimi kullanıyorum ama yakında lierac a geçeceğim. İnş almadan çatlamadın kurtuluruz sağlıkla...
aa demek badem yağının öyle etkisi varmış hiç bilmiyordumbende susam yağını düşünüyorum, lierac çok duyuyorum ama hiç bilgim yok lierac hakkında
Kızlar çay kahve tüketiminiz nasıl? Ben çaya çok düşkün değilim de normalde iş günlerinde her gün bir kupa nescafe bir fincan da türk kahvesi içerdim. Kahveyi sadece kafensiz içebilirsin dedi doktor. Hiç içmiyorum şimdi.
Çay için ise bi sınır koymadı, çaya biraz haksızlık ediliyor bir zararı yok dedi. Görümcemin doktoru çay da içme demişti ama benimki pek önemsemiyor açıkçası. Ben yine de günde bir küçük bardak açık çay içiyorum.
Sizler ne yapıyorsunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynı şeyi düşünüyoruz yalnız bende sigaradan zerre tiksinme yok yanımda içilsin istiyorum kokuyor mis gibi bu sefer de pasif içicilik daha kötü diyorum bi emzirmem bitsin telafi edeceğim :)
Benim ilk doğumum olacak inşallah. Geçen sene iki düşüğüm oldu, onları saymıyorum, çok erken dönemde oldu. 31 yaşındayım, daha erken olsun isterdim ama kısmet böyleymiş. Sen daha çok gençsin bana göre😊
Evet canim insaallah bi sorun cikmaz :) testlerini aile hekimindemi yaptin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de İbrahim Saraçoğlu nodan duymuş tatlı badem yağı kullanıyordum ama bıraktım hemen... Lierac en etkilisi ve güvenilir olanı ama biraz fiyatı olduğu için genelde hamileler son zamanlara bırakıyorlar...
Yağlar yeterli olmaz çatlarsan mecburen lierac ı tavsiye eder yazar zaten doktorun...
Esim icip geldiginde kokuya hassas gunumdeysem midem bulaniyor uzak duruyorum. Ama sunu yaparak biraktim ben. Cok erken ogrendim 3+3 ken nasil ciktiysa cikti masallah. Kan icin acele etmedim netlessin o zaman birakirim dedim. Esimin sigarasini yakarak bi iki firt cekerek dindirdim. Yoksa bebege o stres daha cok zarar verebiliyormus. Cildirmaktansa icime cekmeden yakip ona verdim. Cok iyi geldi. Simdi yine canim cok isterse bebise onun stresini yasatmaktansa yakip veririm ona gecer istegim. Kafam da rahat olur. Allah yardimcimiz olsun. Icmeyen gercekten anlayamaz. Cok buyuk bir mucadele bu keske icmiyor olsak ama baslamisiz bi kere :/
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
kızlar kaynanalarla ilgili yazılanları görünce ben de yazıyım dedim
benim de kv ilk defa bize gelicek zaten daha 3 aylık evliyim ( şu hasta halimle niye geliyor onu da anlamadım insan biraz düşünür!). bu arada benim kv batmanlı Türkçe bilmiyor ben de Kürtçe bilmiyorum, evin içinde de ikimizden başka kimse yok nasıl anlaşcaz allah bilir :SSS
neyse tek tesellim kaynana dırdırı çekmiycem dediklerini anlamıyom zaten hahahahaha:):):):):)
yok canım benim özel sağlık siğortam var...özelde yaptırdım
Kızlar çay kahve tüketiminiz nasıl? Ben çaya çok düşkün değilim de normalde iş günlerinde her gün bir kupa nescafe bir fincan da türk kahvesi içerdim. Kahveyi sadece kafensiz içebilirsin dedi doktor. Hiç içmiyorum şimdi.
Çay için ise bi sınır koymadı, çaya biraz haksızlık ediliyor bir zararı yok dedi. Görümcemin doktoru çay da içme demişti ama benimki pek önemsemiyor açıkçası. Ben yine de günde bir küçük bardak açık çay içiyorum.
Sizler ne yapıyorsunuz?
birazcık the simpsons izleyim de kendime geleyim
bu arada ceviz fındık pekmez ve süt tüketmemiz gerektiğini unutmayın
Anladm canim insaallah saglikla hayirla kucagimiza aliriz bebeklerimizi :) seza0eryanla doğum olcak dedigin icin kesin ilki sezeryandir diye dusundum. Simdiden sezeryanla dogum yapicagn nasil belli oldu? Senin tercihinmi
sigara kokusu da bişeye benzemiyor. işte yanımızda kimsemizde yokki elimizden tutacak.
insan çaresiz kaldığına üzülüyor. Allahtan geçici bunlar . dermansız dert vermesin.
imkanın varsa düzelene kadar arada bi kadın çağır evi derlesin toplasın silsin.
nedendir bilmiyorum ben de yaptığım kötü oluyor elimin lezzeti ayarı kaçtı. en güzel yaptıklarım bile tutmuyor.
olsun yine de az bişe de olsa yapıyomuş . huy işte zorla bişe yaptıramazsın. bi kaç haftaya toparlanırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?