2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sigara yüzünden ben boşanmanın eşiğine geldim resmen,,, kokusuna hiç bir şeyine tahammül edemiyorum,,, geçen gün sigara kokusu ile uyandım, nasıl miğdem bulanmaya başladı başladım kavga etmeye eşimle,,, dün gece de aynı şekilde,,,, doktor miğde bulantısı için ilaç verdi,, onu kullan diyor eşim,,iyide benim normalde miğdem bulanıyor ama hayatım çok etkilenmiyor ama sigara kokusu oldu mu lavaboda buluyorum kendimi,,,,,
eşim rahat sigara içsin diye ben ilaç mı kullanmak zorundayım?????

Bazen bu erkekleri anlamak ne zor... hamile kalmadan önce bende kullanıyordum siğara ama şimdi kokusuna bile tahammülüm yok... eşim içip yanıma geldi zaman anlıyorum aslında ne kadar kötü koktunu,düşününce diyorum ki bende bu kadar iğrençmi kokuyordum içerken....oğluma hamile kaldıgımda bırakmıştım 3 sene içmemiştim tekrara dan başladım sonra..,nşallah bunda hiç başlamam bir daha

Arkadaşlar idrar yolları iltahabı oldum diye yazmıştım. 7+1 günlüğüz şu anda. İdrar kültürü istedi doktorum ama sonuç yarın çıkacak ve ben çok kötüyüm. Doktorumu aradım travazol krem ile monurol kullan dedi. Tabi ki hiç birimiz doktordan iyi bilemeyiz ama bir zararı olmaz değil mi? İçimi rahatlatın ne olur :(

ilaçlarla ilgili bir şey bilmiyorum, ama tedavi edimesi gerekiyor,,, bol bol su iç tatlım,, bunun ilacı su birde dışarıda wc kullanmamaya çalış kullanırsan da tuvaletin içine tuvalet kağıdı koy bolca, ( idrar sıçraması ister istemez oluyor, böylelikle sıçramayı azaltmış olursun ve sıçrasa da daha az mikroplu olur) tuvalet çeşmesini kullanma tatlım birde,, (dışarıda kesinlikle kullanma, evde de az kullanmaya çalış),,, bebek mendillerinden kullan tatlım,,, çok geçmiş olsun ,,,,

ilaçlarla ilgili bir şey bilmiyorum, ama tedavi edimesi gerekiyor,,, bol bol su iç tatlım,, bunun ilacı su birde dışarıda wc kullanmamaya çalış kullanırsan da tuvaletin içine tuvalet kağıdı koy bolca, ( idrar sıçraması ister istemez oluyor, böylelikle sıçramayı azaltmış olursun ve sıçrasa da daha az mikroplu olur) tuvalet çeşmesini kullanma tatlım birde,, (dışarıda kesinlikle kullanma, evde de az kullanmaya çalış),,, bebek mendillerinden kullan tatlım,,, çok geçmiş olsun ,,,,

Saol canım:( ben ilacımı biliyorumda hamileyim işte. 2 bardak maydonoz suyu içsem hiç birşeyim kalmaz ama düşük korkum var :(

Bazen bu erkekleri anlamak ne zor... hamile kalmadan önce bende kullanıyordum siğara ama şimdi kokusuna bile tahammülüm yok... eşim içip yanıma geldi zaman anlıyorum aslında ne kadar kötü koktunu,düşününce diyorum ki bende bu kadar iğrençmi kokuyordum içerken....oğluma hamile kaldıgımda bırakmıştım 3 sene içmemiştim tekrara dan başladım sonra..,nşallah bunda hiç başlamam bir daha

bende içerim sigara tirkayi değilim ( eskiden öyleydim) öyle günde bir-iki tane bazen haftalarca içmem,,, keyfine içerdim yani,,, ama şimdi kokusuna dayanamıyorum,,,,
birde bir yorgunluk var ki anlatamıyorum,, evi temizlemeye dermanım yok,, benim normalde evim mutfağım hep temiz düzenli olurdu,,, şimdi biraz dağınık, pis değil ama,, bu mutfakdan tiksinmiyorsunda benim sigaramdan mı tiksiniyorsun diyor,,,, varya çaresizlik tek başına olmak çok zor,,,,
sabah kalktım(öğlen 12) evi temizleyeceğim idye uğraşıyorum,,,, yoruldum,,, kaldım koltukda temizlik yarım kaldı,,,, ev daha da bir dağınık şimdi,,,,

Durumun zor canım ama yine de içmesen iyi olur bence. Ben çok az içiyordum ama 2 sene olacak bırakalı ve gerçekten hayatını olumlu etkiliyor sigara içmemek.
Bir arkadaşım çok tiryaki olduğu için doktoru günde 5 taneye kadar izin vermişti. O da içiyordu her gün 5 tane. Annenin psikolojisi iyi olsun gibi bir mantıkla. Bebek büyüyüp tepkilerini hissetmeye başlayınca sigaraua tepki verdiğini hissetmeye başladı. Nasıl tatlıya, acıya tepki veriyprsa sigaraya da tepki veriyor bebekler. Ben doktor değilim ama bana göre bir bebeğin ağzına sigara sokmakla aynı şey. Çocuğuna kıyamazsın, bunu düşün bence içmemeye çalış. Kolay değil ama fedakarlıklar şimdiden başlıyor canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin canim.. senin bebisin kaç haftalik

Kizlar kan tahlilimin sonuçlarını aldim daha yeni. Anti hbs pozitif cikmis. Ordaki hemşire hepatit b ye karsi bagisikligin var dedi daha once aşı yaptirdinmi dedi. Hatirlamiyorumki ben :) okulda bu aşıyi yapiyorlarmiydi . Benkm gibi pozitif cikan varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende içerim sigara tirkayi değilim ( eskiden öyleydim) öyle günde bir-iki tane bazen haftalarca içmem,,, keyfine içerdim yani,,, ama şimdi kokusuna dayanamıyorum,,,,
birde bir yorgunluk var ki anlatamıyorum,, evi temizlemeye dermanım yok,, benim normalde evim mutfağım hep temiz düzenli olurdu,,, şimdi biraz dağınık, pis değil ama,, bu mutfakdan tiksinmiyorsunda benim sigaramdan mı tiksiniyorsun diyor,,,, varya çaresizlik tek başına olmak çok zor,,,,
sabah kalktım(öğlen 12) evi temizleyeceğim idye uğraşıyorum,,,, yoruldum,,, kaldım koltukda temizlik yarım kaldı,,,, ev daha da bir dağınık şimdi,,,,

eşin haftasonu evi temizlese olmaz mı . akşamları da mutfağı toplasa bulaşığı yerleştirse falan.ben daha bu hafta iş yapmaya başladım
mutfağa girince kusuyordum. yorma kendini canım . iyi olsan zaten temizleriz o halde bırakmayız. ben de oturup ağlamıştım evin haline :)

Bende de yorgunluk var halsizlik var hiç bir şey yapasım yok ama yapmak zorundayım 3,5 yşında bir oğlum var zoraki yapıyorum...normalde eşim ev işlerine yardımcı olur bana haftasonu birlikte temizlik yapardık bende çalışıyorum çünkü,şimde evi temizleyelim dedigimde nasıl olsa dagılacak ne gerek var diyor bir dünya ütüm var temizlik yapmam gerekli ama benim ki kılını kıpırdatmıyor ee haliyle benim de yapıcak halim yok bekliyor öylee..benim hamilelik kocişe ters tepti yapan adam bana bakıyor o da yapmıyor saldık yani iki taraflı :1:

Kizlar kan tahlilimin sonuçlarını aldim daha yeni. Anti hbs pozitif cikmis. Ordaki hemşire hepatit b ye karsi bagisikligin var dedi daha once aşı yaptirdinmi dedi. Hatirlamiyorumki ben :) okulda bu aşıyi yapiyorlarmiydi . Benkm gibi pozitif cikan varmı

canım test ler hakkında hiç bilgim yok sonuçlarımı doktoruma mail attım bana dönüş yaptı herşey normal sadece kan sayımın normalin altın da dedi konturole gelince konuşuruz dedi...kansızım galiba ... sende sonuçlarını göster doktoruna bakalım ne diyecek

eşin haftasonu evi temizlese olmaz mı . akşamları da mutfağı toplasa bulaşığı yerleştirse falan.ben daha bu hafta iş yapmaya başladım
mutfağa girince kusuyordum. yorma kendini canım . iyi olsan zaten temizleriz o halde bırakmayız. ben de oturup ağlamıştım evin haline :)

yok hayatım benim sigara kokusundan miğdem çok bulanıyor, eşim de diyorki mutfak bu kadar kötüyken (dağınık oda bazı eşyalar yukarıya kaldırılacak yapamıyorum) zaten yemek pişmeyen mutfak pis olmaz ki,,, bu mutfakdan miğden bulanmıyorda benim sigaramdan mı bulanıyor diyor içiyor,,,,
ben genelde çok enejik bir insanımdır, evin alış verişşini ben yapardım, hergün evi süpürür vileda yapardım, akşam eşim işten eve geldi mi masa hazır yemek, salata,,, elimde lezzetliydi,,,,,
şimdi uyuyorum sadece,,,, yemek yapamıyorum yaptığım yemekde yenmiyor arada bir buğday çorbası yapıyorum oda nadir,,,
dünde çok ağır konuştu bende kırıldım evi temizleyeyim diye kalktım yarım kaldı,,,,offffff keşke yardımcı çağırsaydım,,,,
benim eşim iş yapmaz,,, geçen gün elbise dolabının üstünü silmesini rica ettim,,, artık binbir kaprisle sildi,,, yani arada mutfak topluyor birde köfte yaptı ,,,

yok hayatım benim sigara kokusundan miğdem çok bulanıyor, eşim de diyorki mutfak bu kadar kötüyken (dağınık oda bazı eşyalar yukarıya kaldırılacak yapamıyorum) zaten yemek pişmeyen mutfak pis olmaz ki,,, bu mutfakdan miğden bulanmıyorda benim sigaramdan mı bulanıyor diyor içiyor,,,,
ben genelde çok enejik bir insanımdır, evin alış verişşini ben yapardım, hergün evi süpürür vileda yapardım, akşam eşim işten eve geldi mi masa hazır yemek, salata,,, elimde lezzetliydi,,,,,
şimdi uyuyorum sadece,,,, yemek yapamıyorum yaptığım yemekde yenmiyor arada bir buğday çorbası yapıyorum oda nadir,,,
dünde çok ağır konuştu bende kırıldım evi temizleyeyim diye kalktım yarım kaldı,,,,offffff keşke yardımcı çağırsaydım,,,,
benim eşim iş yapmaz,,, geçen gün elbise dolabının üstünü silmesini rica ettim,,, artık binbir kaprisle sildi,,, yani arada mutfak topluyor birde köfte yaptı ,,,

sigara kokusu da bişeye benzemiyor. işte yanımızda kimsemizde yokki elimizden tutacak.
insan çaresiz kaldığına üzülüyor. Allahtan geçici bunlar . dermansız dert vermesin.
imkanın varsa düzelene kadar arada bi kadın çağır evi derlesin toplasın silsin.
nedendir bilmiyorum ben de yaptığım kötü oluyor elimin lezzeti ayarı kaçtı. en güzel yaptıklarım bile tutmuyor.
olsun yine de az bişe de olsa yapıyomuş . huy işte zorla bişe yaptıramazsın. bi kaç haftaya toparlanırız inşallah

canım test ler hakkında hiç bilgim yok sonuçlarımı doktoruma mail attım bana dönüş yaptı herşey normal sadece kan sayımın normalin altın da dedi konturole gelince konuşuruz dedi...kansızım galiba ... sende sonuçlarını göster doktoruna bakalım ne diyecek
Evet canim insaallah bi sorun cikmaz :) testlerini aile hekimindemi yaptin?

8+1 benimde :) berabermi dogurcaz hayirlisiyla :)) kalp atislarini filan dinledinmi

Aslında doktorum 8+1 olarak sayıyor. Son adet tarihim 17 nisan. Seninle aynı olabiliriz. Benim normal doğum tarihi 22 ocak ama sezeryan olacak o yüzden daha erken olur.

8+1 benimde :) berabermi dogurcaz hayirlisiyla :)) kalp atislarini filan dinledinmi

Kalp atışlarını dinledim hem de 4 gün arayla iki kere. 6+3 ve 7+0 'da. Bazı arkadaşlar bebeğe zararlı, ısı veriliyor demiş. Anladığım kadarıyla doktorlar arasında da net bir fikir yok. İnşallah zararı yoktur, biraz tedirgin oldum çünkü. Bir dahaki gidişimde sorucam ama daha bir hafta var.

Aslında doktorum 8+1 olarak sayıyor. Son adet tarihim 17 nisan. Seninle aynı olabiliriz. Benim normal doğum tarihi 22 ocak ama sezeryan olacak o yüzden daha erken olur.

Benimde gec dollenme oldugu icin doktor kendisi bi tarih belirledi son adet tarihi icin 18 nisan tahmini dogumda 23 ocak. Ilk dogumun degil galiba? Kac yasindasin? Ben 19 yasindayim ilk bebegim olacak hayirlisiyla :)

Benimde gec dollenme oldugu icin doktor kendisi bi tarih belirledi son adet tarihi icin 18 nisan tahmini dogumda 23 ocak. Ilk dogumun degil galiba? Kac yasindasin? Ben 19 yasindayim ilk bebegim olacak hayirlisiyla :)
Benim ilk doğumum olacak inşallah. Geçen sene iki düşüğüm oldu, onları saymıyorum, çok erken dönemde oldu. 31 yaşındayım, daha erken olsun isterdim ama kısmet böyleymiş. Sen daha çok gençsin bana göre😊

bence o kadar uzun süre bırakmışken daha başlama canım yada hep hamile kal :)

Ahahha ilahii :) kafada bitmisse baslanmaz zaten canim ama suan bitmedi kafamda. Insallah tamamen tiksinirim. Daha direncli oldu bunyem onu farkedebiliyorum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Back
X