2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sılam en son doktordaydı yazdımı tekrar kızlar benmi kaçırdım yoksa.Merak ettim inşallah iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugün 8+2'yim canım. Senin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni gidiyoruz kontrolun ne zaman canim. Benim 8+5 te. Kocamaan bir bebis gormek istiyoruum :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Ayni gidiyoruz kontrolun ne zaman canim. Benim 8+5 te. Kocamaan bir bebis gormek istiyoruum :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Benim 9+2'de daha çoook var tam 7 gün 😉

Kızlar çay kahve tüketiminiz nasıl? Ben çaya çok düşkün değilim de normalde iş günlerinde her gün bir kupa nescafe bir fincan da türk kahvesi içerdim. Kahveyi sadece kafensiz içebilirsin dedi doktor. Hiç içmiyorum şimdi.
Çay için ise bi sınır koymadı, çaya biraz haksızlık ediliyor bir zararı yok dedi. Görümcemin doktoru çay da içme demişti ama benimki pek önemsemiyor açıkçası. Ben yine de günde bir küçük bardak açık çay içiyorum.
Sizler ne yapıyorsunuz?

Canim istiyorsa kahvemi de cayimi da iciyorum canim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Slm kızlar bugun tam teşekküllü kontrol yapildi bebegin 9+5 teyim tum ölçüleri a-dan z ye tum degerler kontrol edildi.masallah kocaman olmus yavrum kipir kipirdi elleri ayaklari hic durmuyordu kalp atışlarını duydum herseyini gördüm öyle icim rahat ettiki anlatamam.cok güzel kontrol etti doktorum çok ilgilendi 50 gr in ustunde 4 cm olmus yavrum hersey yolunda maşallah :)
Ama sanki ultrasonda gördüğüm koca bebekti elleri ayaklari kipir kipir oynuyor esimde bende şaşırdık bu kadar kisa sürede nasıl kocaman olmus diye daha cumartesi günü hastaneden cikmadan ultrasonda görmüştüm hic böyle değildi simdi bildiğin bebek olmus yavrum dünyalar benim oldu cok mutluyum inşallah herkes yavrusunun iyi haberlerini alir en kisa zamanda :)

Son düzenleme:
ben 28 hazirandan sonra 1 tane içeceğim içime çekmeden ben geç öğrendim 4+5 filandı sanırım anında bıraktım hatta paketteki sigaraları attım strese girmedim ama canım istiyor :)

Benim zor gecmisti. Neden 28 haziran? :) 3 ay riskli donem mi bitiyor?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Slm kızlar bugun tam teşekküllü kontrol yapildi bebegin 9+5 teyim tum ölçüleri a-dan z ye tum degerler kontrol edildi.masallah kocaman olmus yavrum kipir kipirdi elleri ayaklari hic durmuyordu kalp atışlarını duydum herseyini gördüm öyle icim rahat ettiki anlatamam.cok güzel kontrol etti doktorum çok ilgilendi 50 gr in ustunde 4 cm olmus yavrum hersey yolunda maşallah :)
Ama sanki ultrasonda gördüğüm koca bebekti elleri ayaklari kipir kipir oynuyor esimde bende şaşırdık bu kadar kisa sürede nasıl kocaman olmus diye daha cumartesi günü hastaneden cikmadan ultrasonda görmüştüm hic böyle değildi simdi bildiğin bebek olmus yavrum dünyalar benim oldu cok mutluyum inşallah herkes yavrusunun iyi haberlerini alir en kisa zamanda :)

Oyyyy ne güzelll. Darısı başımıza.😊
Maşallah maşallah!!

Sılam en son doktordaydı yazdımı tekrar kızlar benmi kaçırdım yoksa.Merak ettim inşallah iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de merak ettim canim. Insallah iyi haberlerle gelir. Cok cekti daha simdiden :(

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar karın çatlağı için yazmışsın ı yağlar peki ne zaman kullanmaya başlanmalıdır ben 9. Haftamdayım bilgi verirseniz sevinirim 😊

Allah de ötesini bırak...

Benim 9+2'de daha çoook var tam 7 gün 😉

Ultrason once benden gelecek o vakit :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Cok sevindim caniiiim darisi basimizaaa :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canim istiyorsa kahvemi de cayimi da iciyorum canim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben kahve hiç sevmem içmiyordun yine de içmiyorum. Çayı da 1 ya da 2 tane içiyorum açık olarak. Fazlası zarar bence .. Çok içme . Hiç bişey yapmasa kansızlıl yapıyor çay

Temizlik işi erkeklere çok anlamsız geliyor sanırım. Ben de az önce eşime dedim akşam temizlik yapalım diye çünkü biliyorum kendimi yarın erken çıkıyorum eve gidince girişicem dipköşe... Bi çıkıştı beyefendi bana .. Yapamıyorsam kalsaymış evi tenizleyipte kime hava atıyormuşım.. Halin yok bırak dinlen diyo.... Ama benim eve bakıp bakıp ağlayasım geliyo... 😔

ayyy kıyamam. ya Allahtan eşim hiç lafımı ikiletmiyor beni. yemeğime kadar hazırladı Allah razı olsun.

kızlar kaynanalarla ilgili yazılanları görünce ben de yazıyım dedim
benim de kv ilk defa bize gelicek zaten daha 3 aylık evliyim ( şu hasta halimle niye geliyor onu da anlamadım insan biraz düşünür!). bu arada benim kv batmanlı Türkçe bilmiyor ben de Kürtçe bilmiyorum, evin içinde de ikimizden başka kimse yok nasıl anlaşcaz allah bilir :SSS
neyse tek tesellim kaynana dırdırı çekmiycem dediklerini anlamıyom zaten hahahahaha:):):):):)
alemsin canım ya:1:
Temizlik işi erkeklere çok anlamsız geliyor sanırım. Ben de az önce eşime dedim akşam temizlik yapalım diye çünkü biliyorum kendimi yarın erken çıkıyorum eve gidince girişicem dipköşe... Bi çıkıştı beyefendi bana .. Yapamıyorsam kalsaymış evi tenizleyipte kime hava atıyormuşım.. Halin yok bırak dinlen diyo.... Ama benim eve bakıp bakıp ağlayasım geliyo... 😔
ah benımkine de anlamsız gelse.. benım eşim cok titiz. banayap demez kendi yapar ama gururuma dokunuyor yapma diyorum içime sinmiyor diyor bu seferde

ayyyy ayy sevsınler bende yarın yenıden gıdeceğim. Benımki uykucu biraz cok hareket etmıyor:1:

Ben kahve hiç sevmem içmiyordun yine de içmiyorum. Çayı da 1 ya da 2 tane içiyorum açık olarak. Fazlası zarar bence .. Çok içme . Hiç bişey yapmasa kansızlıl yapıyor çay

Abartmiyorum zaten. Ama canim istemisse de yeme icme konusunda hic sinirlamiyorum kendimi. Tadini aliyorum mutlaka. Bi de canim ben o yasak bu yasak diye bakinca psikolojikman gidiyorum. Boyle hamile degil gibiyim. Hastalik gibi gormeyi biraktim artik cok rahat ilerliyorum. Cay kahve yemekten bi saat once ve sonra icilmeli diyor beslenme kartimda. Ona dikkat ettim bi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ayyy kıyamam. ya Allahtan eşim hiç lafımı ikiletmiyor beni. yemeğime kadar hazırladı Allah razı olsun.

Benim ki de yapıyor yapar ama çok üşeniyor. Gereksiz geliyor ona temizlik. onu hiç rahatsız
etmiyormuş . Ama ben patlamak üzereyim.. Yapıcaz bu akşam söz verdi süpürecekmiş eve ben de bi geçerim vileda ile. Napim... Olduğu kadar

tüm anne adaylarına selam :)
kızlar çatlakları önlemek için krem ya da bitkisel yağlar kullanmaya başladınız mı? çok kararsızım ne kullanacağımı bilmiyorum göğüslerim büyümeye başladığı için tedirgin oluyorum çatlıycak diye cildim çok kuru benim. çevrenizden daha öncelerden doğum yapmış ve kullanıpta memnun oldukları ürünler var mı? duyumlar aldınız mı hiç paylaşalım burda.

ben susam yağını çok etkili bi nemlendirici olarak duydum

Bnm ablam 4. Ayından itibaren mustela kullandı arkadasımda ole hıc bı sıkıntı olmadı catlak matlak bn mıstela kullanmayı düşünüyorum...

alemsin canım ya:1:

ah benımkine de anlamsız gelse.. benım eşim cok titiz. banayap demez kendi yapar ama gururuma dokunuyor yapma diyorum içime sinmiyor diyor bu seferde

ayyyy ayy sevsınler bende yarın yenıden gıdeceğim. Benımki uykucu biraz cok hareket etmıyor:1:

Ayy delimisin 😃 nimet seninki resmen keşkeeee habire temizlik yapsa niye dokunsun gururuma bebeği var karnında onu düşünüyorum hareket etmiyorum bişey olmasın diye.

Benim ki de yapıyor yapar ama çok üşeniyor. Gereksiz geliyor ona temizlik. onu hiç rahatsız
etmiyormuş . Ama ben patlamak üzereyim.. Yapıcaz bu akşam söz verdi süpürecekmiş eve ben de bi geçerim vileda ile. Napim... Olduğu kadar

o da zaten kendini düşün rahatını düşün evi boşver diyor. tipik erkek :)
bizimki 13 yıl kendi yaşadığı için alışık temizliğe. hatta bekarken daha temiz titizdi. benden iyi düzenler dolap içlerini :)

Back
X