merhabalar sevgili anneler...
anneler diyorum çünkü adaylık onun karnınızda olduğunu bildiğiniz anda son buluyo.ben de 10 ocak 2014 te ayşe duru adında bi kıza sahip oldum.ne kadar şükretsem az.
şimdi sen nerden çıktın diyenler olabilir...
bizim de topiğimiz vardı 2014 ocak anneleri diye.oraya bi bakayım derken duygulanıp kendimi burda buldum.şimdi tüm o arkadaşlarımızla face de görüşüyoruz ve gerçekte de buluşucaz bi kaçımız haftaya.çok keyifli oluyo burası...bi kere çıkarsız ve samimi..
size tavsiye vermek istemem zira bol bol duyacaksınız...ama benim tecrübe edindiğim şey şu oldu...yapmam dediğim herşeyi yaptım yaparım dediğim hiçbişeyi yapmadım.şu an battaniyede salamadan uyumayan bi tosbiğim var...istedim ki sizin yaşadığınız heyecanları yaşayan biri olarak o günlerime döneyim...ve ne kadar güzel telaşlar olduğunu size de hatırlatayım.asla geri gelmeyecek bi 9 ay bu.bence her sabah kendinize şunu söyleyin.bebeğimi hayata hazırlayan benim....ve beslenmenizi moralinizi ilişkilerinizi de buna göre derleyin.(tavsiye vermek istemem mi demiştim)...bi de böle bilmiş bilmiş konuşan herkese alışın derim.he deyip geçmeyi öğrenin yoksa benim gibi kafa ütüleyen çok oluyo...
Allah hepinize hayırlı doğumlar bebişlerinize sağlıklar versin...
(bu arada en sevdiğim smiley de buydu

çünkü hamileliğim boyunca böle saçaklı pasaklı gezdim...ve 23 kilo aldım...)
ayşe duru'nun annesi...