2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
gunaydin canim hosgeldin :)
oku tabi canim lutfen zamani olan herkes okusun biran once bitirelim baska seylere baslayalim hadi goreyim sizi caliskan ocak anneleri :)

ben ev hanımıyım vaktim bol.okuyalım da bebeklerimiz salih birer evlat olsunlar inşallah.

tabiki canim onemli olan saglili olmasi :)
ben dogumlarimdan sonra bakmistim iki oglumdada tutmustu bilmiyorum bunda uyarmi uyarsa benim ucuncu oglus geliyor o zaman

ayy canim ne guzel okurken gozlerim doldu gercekten sonradan gelen bebisler daha bi baska oluyor kim varsa senin yaslarinda hamile kalip bebek sahibi olanlar iyiki olmus diyor eminim sizide cok iyi gelicek bu bebekk
İnşallah canım.

ay çok iyi valla,hiç çekinme.o tekne kazıntısı ailenin maskotu olur:)))

Evet öyle olacak sanırım arkadaşım, şımartıcaklar biraz galiba.

burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27

hadi herkes birer fatiha okusun bebislerimiz icin

Kızlar canınız neler istiyor oğlumda çok tiksinmiştim et türünden yemek kokusundan tatlıdan hep ekşi acı şeyler yiyordum:) şimdi canım deli gibi tatlı istiyor çikolata delisi oldum resmen

Bu arada ben 23 üne randevu aldım 6+6 olacak o zaman çok mu geç hiç gitmedim malum bundan önce boş gebelik olunca git gel çok yıprandım bir haftada defalarca kan verdim ultrasona girdim sonuç hüsran oldu, şimdi ne yapsam devlete aldım en iyi doktora en erken o tarihe var , özele kendi doktoruma daha erken mi gitsem akıl verin bana, kalp atışınıda duymak istiyorum çünkü:44:

bugün saat 2 de dr randevu var,, çok heyacanlıyım, umarım güzel haberler verir, ve bu kasık ağrılarımın normal olduğunu söyler ,,,,
umarım hepimizin güzel haberleri olur

sende bendensin canim o zaman bu ucuncu sezeryan olmasa belki 40 li yaslara dogru bi tane daha yapardimm

Günaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz ??
Bn iyiiiyim biraz daha ama su gaz sancısı için napsam bilemedim
Kapıda kıs warmış gibi giyindim
Acayip üşüyorum petekleride actım
Napiiimm: )

Sonucları bekleyn arkadasların güzül haberlerini görmek istiyoruzz :)

Sırtımm agrıyo
Kızlar bide bişi sorcam hanı sabah yatakta uyanınca bi esnemek istiyo insan sölee bi ekleri yukarı ayakları asagıya doru bnm su aralar sürekli öle oluyo walla esniyomda bi zararı warmıydı ya acaba ilerki gebelik aylarındamı oluyodu yoksa ilkten mi hani biliye uzanma ayaklarının üstüne falan cocuk bagından düşer falan diyolar ya ??????????

sende bendensin canim o zaman bu ucuncu sezeryan olmasa belki 40 li yaslara dogru bi tane daha yapardimm

benimde sezeryan canım ama ben bu sefer normal doğum yaptıran doktor bulmaya çalışıcam..aslında sen almanyada değilmisin orda yapıyolar ssvd deneyebilirsin...:)buarada okudum fatihayı...

Aman amann
Allh nazardan saklasın eflalimm :))
Sööleme
amin canım sağol:))
ohhh güzel olur:)
canım benim naz yap sende biraz ağrın yoksa bile yat:)
:))) yatıyorum canım bu sefer dikkat ediyorum temizlik delisiyim ama yapmıyorum:)
tabiki canim onemli olan saglili olmasi :)
ben dogumlarimdan sonra bakmistim iki oglumdada tutmustu bilmiyorum bunda uyarmi uyarsa benim ucuncu oglus geliyor o zaman
Canım benim oğlumda hep kız çıktı oğlum oldu:) bu sefer erkek diyor:) pek inanmıyorum ben
burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27

hadi herkes birer fatiha okusun bebislerimiz icin
okudum canım
bugün saat 2 de dr randevu var,, çok heyacanlıyım, umarım güzel haberler verir, ve bu kasık ağrılarımın normal olduğunu söyler ,,,,
umarım hepimizin güzel haberleri olur
canım normal zaten korkma hiç bende de var ağrı

Ayy Maşallah çok güzel olmuş böyle..:)) yazını okurken senin adına çok sevindim bende..:) Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin..:))) Tekrar hayırlı olsun canım..:))

aslında bende biraz bekleme taraftarıyım..aynı şekilde bundan önce kimyasal gebelik geçirdim kollarım delik deşik oldu sürekli kan vermekten...dış gebelikten şüphelenmişlerdi..48 saatte bir kan ver ult.gir..artık çok yıpranmıştım..ama bende gebelik tansiyonu var ondan erken gidicem..

gazdan ben de çok çekiyorum gerneşme isteği sabahları oluyor ama yapmamaya çalışıyorum sanki bişey olcakmış gibi hissediyorum :26:

benimde sezeryan canım ama ben bu sefer normal doğum yaptıran doktor bulmaya çalışıcam..aslında sen almanyada değilmisin orda yapıyolar ssvd deneyebilirsin...:)buarada okudum fatihayı...

evet almanyadayim canim ama ben zaten 2 sezeryan oldum bu ucuncu olucak yani mecburum bu seferde sezaryan olmaya ondan sonrada bi daha dogum sansim yok zaten ...
allah kabul etsin hepinizin fatihalarini insallah bebislerinize sifa olsun

Bende çok üşüyorum:) oğlumda yanardım:) canım gerinme fazla dikkat et
bende öyle istiyorum canım:) ilki kaç yaşında senin?

sen git tabi canım o zaman, bende işte kararsızım ya geç gitmemden dolayı bir şey olursa diyorum bir yanımda gitme erkenden diyor kaldım arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…