gunaydin canim hosgeldin :)
oku tabi canim lutfen zamani olan herkes okusun biran once bitirelim baska seylere baslayalim hadi goreyim sizi caliskan ocak anneleri :)
sağol canım aminnnn,çok üzülüyordum ilgisiz diye
günaydın canımmm
yok canım bende inandığımdan değil ablam baktı dayanamayıp..:)) önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlatlar olması kızı erkeği bir benim için Allah'ım ne nasip ettiyse o olur..:)) Allah'ım hepimize sağlıklı, sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..:)) Hayırlısıyla kucağımıza alıp o mis kokularını içimize çekelim İnşallah..:)))
İnşallah canım.ayy canim ne guzel okurken gozlerim doldu gercekten sonradan gelen bebisler daha bi baska oluyor kim varsa senin yaslarinda hamile kalip bebek sahibi olanlar iyiki olmus diyor eminim sizide cok iyi gelicek bu bebekk
ay çok iyi valla,hiç çekinme.o tekne kazıntısı ailenin maskotu olur:)))
bende kocamla şimdiden pazarlık yapıyorum diyorum şimdi 26 yaşımdayım 2. bebişim olucak inşallah..birtane 30 da birde 40 yakın doğururum tamam inşallah..eşim diyorki sen çalışmasan her sene bir tane doğurursun.:)
burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27
hadi herkes birer fatiha okusun bebislerimiz icin
sende bendensin canim o zaman bu ucuncu sezeryan olmasa belki 40 li yaslara dogru bi tane daha yapardimm
amin canım sağol:))Aman amann
Allh nazardan saklasın eflalimm :))
Sööleme
ohhh güzel olur:)bende kocamla şimdiden pazarlık yapıyorum diyorum şimdi 26 yaşımdayım 2. bebişim olucak inşallah..birtane 30 da birde 40 yakın doğururum tamam inşallah..eşim diyorki sen çalışmasan her sene bir tane doğurursun.:)
:))) yatıyorum canım bu sefer dikkat ediyorum temizlik delisiyim ama yapmıyorum:)canım benim naz yap sende biraz ağrın yoksa bile yat:)
Canım benim oğlumda hep kız çıktı oğlum oldu:) bu sefer erkek diyor:) pek inanmıyorum bentabiki canim onemli olan saglili olmasi :)
ben dogumlarimdan sonra bakmistim iki oglumdada tutmustu bilmiyorum bunda uyarmi uyarsa benim ucuncu oglus geliyor o zaman
okudum canımburdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27
canım normal zaten korkma hiç bende de var ağrıbugün saat 2 de dr randevu var,, çok heyacanlıyım, umarım güzel haberler verir, ve bu kasık ağrılarımın normal olduğunu söyler ,,,,
umarım hepimizin güzel haberleri olur
Bu arada benim 12 yaşında bir oğlum ve 10 yaşında bir kızım var. Eşim de 48 yaşında ama bu bebişte çooook farklı davranıyor. İnanılmaz ilgili. Hiç planlı bir bebek değil aslında, tamamen süpriz oldu hepimiz için. Hiç aklımızda yoktu. Ben önce menepoza mı giriyorum ne oluyo dedim, annemi ziyarete gitmiştik hafta sonu için, annem mümkün değil ben 55 yaşında menepoza girdim, halan 50 yaşında hala menopozda değil dedi, baktım birazdan gebelik testi almış gelmiş. ben yok mümkün değil dedim ama annem ısrar etti yapmam için. Bu arada ben yoğun çalıştığın için oğlumu annem bakmıştı, hemen arkadan kız olunca annem ne gerek vardı, tek çocuk çalışan bir anne için yeterle falan diye birazçık kızmıştı. Kendisi emekli öğretmen biz iki kardeşiz çok zorlanmış annem bizi büyütürken. Annemde benim iki bebişimi büyütene kadar zorlandı yine biraz sanırım. Neyse ben annem kızacak şimdi hamile çıkarsam diye acayip tırstım yani. Korkunun ecele faydası yok deyip yaptım testi çift çizgi. Annem bir sevindi ben tabi şok. 4 yıl önce babamı kaybettik, sanırım bu olaydan sonra annemin bakış açısı değişmiş. Bu arada eşim kardeşimle birlikte çocukları lüneparka götürmüştü. Ya nasıl söyliycem tepkisi ne olacak diye düşündüm biraz. Çektim testin resmini attım eşime. Telefon elimde bekliyorum ses seda yok. Aradım biraz sora görmedin mi dedim mesajı gördüm ama anlamadım neyin resmi o demez mi. Mecbur söyledim. Yapma ya falan bir sevindi. Gleince konuşuruz dedi. Bi 10 dakika sonra kapı çaldı açtım, benim minik oğlum en alt kattan bağırıyor anne kardeşim olcakmış doğru mu diye. Yani kimseden saklama şansım kalmadı. Eşimle kardeşim sağ olsunlar önce çocuklara sonra bütün sülaleye haber vermişler. Hayatımın en güzel hamileliğini yaşıyorum. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Kızlar canınız neler istiyor oğlumda çok tiksinmiştim et türünden yemek kokusundan tatlıdanhep ekşi acı şeyler yiyordum:) şimdi canım deli gibi tatlı istiyor çikolata delisi oldum resmen
Bu arada ben 23 üne randevu aldım 6+6 olacak o zaman çok mu geç hiç gitmedim malum bundan önce boş gebelik olunca git gel çok yıprandım bir haftada defalarca kan verdim ultrasona girdim sonuç hüsran oldu, şimdi ne yapsam devlete aldım en iyi doktora en erken o tarihe var , özele kendi doktoruma daha erken mi gitsem akıl verin bana, kalp atışınıda duymak istiyorum çünkü:44:
gazdan ben de çok çekiyorumGünaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz ??
Bn iyiiiyim biraz daha ama su gaz sancısı için napsam bilemedim
Kapıda kıs warmış gibi giyindim
Acayip üşüyorum petekleride actım
Napiiimm: )
Sonucları bekleyn arkadasların güzül haberlerini görmek istiyoruzz :)
Sırtımm agrıyo
Kızlar bide bişi sorcam hanı sabah yatakta uyanınca bi esnemek istiyo insan sölee bi ekleri yukarı ayakları asagıya doru bnm su aralar sürekli öle oluyo walla esniyomda bi zararı warmıydı ya acaba ilerki gebelik aylarındamı oluyodu yoksa ilkten mi hani biliye uzanma ayaklarının üstüne falan cocuk bagından düşer falan diyolar ya ??????????
okunmus sayburdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27
benimde sezeryan canım ama ben bu sefer normal doğum yaptıran doktor bulmaya çalışıcam..aslında sen almanyada değilmisin orda yapıyolar ssvd deneyebilirsin...:)buarada okudum fatihayı...
Bende çok üşüyorum:) oğlumda yanardım:) canım gerinme fazla dikkat etGünaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz ??
Bn iyiiiyim biraz daha ama su gaz sancısı için napsam bilemedim
Kapıda kıs warmış gibi giyindim
Acayip üşüyorum petekleride actım
Napiiimm: )
Sonucları bekleyn arkadasların güzül haberlerini görmek istiyoruzz :)
Sırtımm agrıyo
Kızlar bide bişi sorcam hanı sabah yatakta uyanınca bi esnemek istiyo insan sölee bi ekleri yukarı ayakları asagıya doru bnm su aralar sürekli öle oluyo walla esniyomda bi zararı warmıydı ya acaba ilerki gebelik aylarındamı oluyodu yoksa ilkten mi hani biliye uzanma ayaklarının üstüne falan cocuk bagından düşer falan diyolar ya ??????????
bende öyle istiyorum canım:) ilki kaç yaşında senin?benimde sezeryan canım ama ben bu sefer normal doğum yaptıran doktor bulmaya çalışıcam..aslında sen almanyada değilmisin orda yapıyolar ssvd deneyebilirsin...:)buarada okudum fatihayı...
burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27
aslında bende biraz bekleme taraftarıyım..aynı şekilde bundan önce kimyasal gebelik geçirdim kollarım delik deşik oldu sürekli kan vermekten...dış gebelikten şüphelenmişlerdi..48 saatte bir kan ver ult.gir..artık çok yıpranmıştım..ama bende gebelik tansiyonu var ondan erken gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?