Kızlar canınız neler istiyor oğlumda çok tiksinmiştim et türünden yemek kokusundan tatlıdanhep ekşi acı şeyler yiyordum:) şimdi canım deli gibi tatlı istiyor çikolata delisi oldum resmen
Bu arada ben 23 üne randevu aldım 6+6 olacak o zaman çok mu geç hiç gitmedim malum bundan önce boş gebelik olunca git gel çok yıprandım bir haftada defalarca kan verdim ultrasona girdim sonuç hüsran oldu, şimdi ne yapsam devlete aldım en iyi doktora en erken o tarihe var , özele kendi doktoruma daha erken mi gitsem akıl verin bana, kalp atışınıda duymak istiyorum çünkü:44:
kendini sicak tutmaya calis canim bende battaniyenin altinda oturuyorum suan :)Günaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz ??
Bn iyiiiyim biraz daha ama su gaz sancısı için napsam bilemedim
Kapıda kıs warmış gibi giyindim
Acayip üşüyorum petekleride actım
Napiiimm: )
Sonucları bekleyn arkadasların güzül haberlerini görmek istiyoruzz :)
Sırtımm agrıyo
Kızlar bide bişi sorcam hanı sabah yatakta uyanınca bi esnemek istiyo insan sölee bi ekleri yukarı ayakları asagıya doru bnm su aralar sürekli öle oluyo walla esniyomda bi zararı warmıydı ya acaba ilerki gebelik aylarındamı oluyodu yoksa ilkten mi hani biliye uzanma ayaklarının üstüne falan cocuk bagından düşer falan diyolar ya ??????????
Kasık agrıların nırmal canm üzme kendini stres yspma inşşbugün saat 2 de dr randevu var,, çok heyacanlıyım, umarım güzel haberler verir, ve bu kasık ağrılarımın normal olduğunu söyler ,,,,
umarım hepimizin güzel haberleri olur
Bn kızımda hep ekşi yedım öle cokda asermedim aslında ekşide yıyodum tatlı olarakda soguk tatlılar dıım canınız ister şimdi bu yagmurdaKızlar canınız neler istiyor oğlumda çok tiksinmiştim et türünden yemek kokusundan tatlıdanhep ekşi acı şeyler yiyordum:) şimdi canım deli gibi tatlı istiyor çikolata delisi oldum resmen
Bu arada ben 23 üne randevu aldım 6+6 olacak o zaman çok mu geç hiç gitmedim malum bundan önce boş gebelik olunca git gel çok yıprandım bir haftada defalarca kan verdim ultrasona girdim sonuç hüsran oldu, şimdi ne yapsam devlete aldım en iyi doktora en erken o tarihe var , özele kendi doktoruma daha erken mi gitsem akıl verin bana, kalp atışınıda duymak istiyorum çünkü:44:
burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27
hadi herkes birer fatiha okusun bebislerimiz icin
Bende çok üşüyorum:) oğlumda yanardım:) canım gerinme fazla dikkat et
bende öyle istiyorum canım:) ilki kaç yaşında senin?
burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27
Ayy Maşallah çok güzel olmuş böyle..:)) yazını okurken senin adına çok sevindim bende..:) Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin..:))) Tekrar hayırlı olsun canım..:))
tabiki canim onemli olan saglili olmasi :)
ben dogumlarimdan sonra bakmistim iki oglumdada tutmustu bilmiyorum bunda uyarmi uyarsa benim ucuncu oglus geliyor o zaman
Okudum arkadaşım Allah kabul etsin dualarımızı.burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27
tabiki canim onemli olan saglili olmasi :)
ben dogumlarimdan sonra bakmistim iki oglumdada tutmustu bilmiyorum bunda uyarmi uyarsa benim ucuncu oglus geliyor o zaman
burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27
Kızlar canınız neler istiyor oğlumda çok tiksinmiştim et türünden yemek kokusundan tatlıdanhep ekşi acı şeyler yiyordum:) şimdi canım deli gibi tatlı istiyor çikolata delisi oldum resmen
bugün saat 2 de dr randevu var,, çok heyacanlıyım, umarım güzel haberler verir, ve bu kasık ağrılarımın normal olduğunu söyler ,,,,
umarım hepimizin güzel haberleri olur
Günaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz ??
Sırtımm agrıyo
Kızlar bide bişi sorcam hanı sabah yatakta uyanınca bi esnemek istiyo insan sölee bi ekleri yukarı ayakları asagıya doru bnm su aralar sürekli öle oluyo walla esniyomda bi zararı warmıydı ya acaba ilerki gebelik aylarındamı oluyodu yoksa ilkten mi hani biliye uzanma ayaklarının üstüne falan cocuk bagından düşer falan diyolar ya ??????????
sen git tabi canım o zaman, bende işte kararsızım ya geç gitmemden dolayı bir şey olursa diyorum bir yanımda gitme erkenden diyor kaldım arada:)
Günaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz ??
Sırtımm agrıyo
kendini sicak tutmaya calis canim bende battaniyenin altinda oturuyorum suan :)
canim suan bebek cok kucuk esnemenin ne zarari olabilir ki ilerde gobegin buyuyunce istesende bu kadar rahat esneyemezsin zaten
burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27
canım faydalı mı değil mi bilmiyorum ama o bende de oluyo ve eskiye göre gerinme hissi daha da çoğaldı. gece uykumda bile gerindiğimi farkediyorum farkına varıncada kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum. ilk aylarda çok yükseklere uzanmayın flan derler bu da aynı mantık ama minik minik yapmaya çalışalım biz genede
arkadaşlar,rahat rahat temzlik yapabliyo musunuz?ben süpürge yapmaya filan korkuyorum bişey olacak diye,fazla mı abartıyorum?
deme yawww ben cok istiyorum bi kizim olsun ucuncu cocugu istememdeki en buyuk sebebte kizim olsun istemem zatenn ama rabbim neyi nasip ettiyse o olur tabi bekleyip gorucez artikk hayirlisi neyse o olsun insallahteyzemin de 3 oğlu varr o da almanyada
ama şimdi 2 kız torunu oldu:
Benim de eşim yaptırmıyor süpürge
o ne kadara yaparsa artık..
arkadaşlar,rahat rahat temzlik yapabliyo musunuz?ben süpürge yapmaya filan korkuyorum bişey olacak diye,fazla mı abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?