arkadaşlar,rahat rahat temzlik yapabliyo musunuz?ben süpürge yapmaya filan korkuyorum bişey olacak diye,fazla mı abartıyorum?
deme yawww ben cok istiyorum bi kizim olsun ucuncu cocugu istememdeki en buyuk sebebte kizim olsun istemem zatenn ama rabbim neyi nasip ettiyse o olur tabi bekleyip gorucez artikk hayirlisi neyse o olsun insallah
aynen,benim eşimde yapıyo ama yapmasa daha iyi sanki,beceremiyo:)))
yok canım soğuk kanlı oluyorum doktorda:) ama dediği doğru kendi doktorum özelde pazartesi illa gel önce keseyi görelim diyor ben kalp atşınıda görmek istiyorum diyorum o yok kese deyince kızdım doktora, eşimlede konuşayımda karar verelim artıkBence git. Ama sakın endişeli olduğunu hissettirme dra arkadaşım. Her dr aynı değil ama bazı dr lar endişeli olduğunu anlayınca maddi sebeplerle bir sürü tahlil vs. istiyor boşuna yıpranıyorsun bu süreçte. Ama ayın 23ne kadar hep için içini yer. O yüzden git bir özel hastaneye baktır bence. Rahatlarsın.
Canım gerinince göbek düşebiliyor bir yere uzanıncada, göbek düşmesi bebek için iyi değil düşüğe sebep olabiliyorkendini sicak tutmaya calis canim bende battaniyenin altinda oturuyorum suan :)
canim suan bebek cok kucuk esnemenin ne zarari olabilir ki ilerde gobegin buyuyunce istesende bu kadar rahat esneyemezsin zaten
ayyyy benimde aslında ikisinide sitiyor:))Kasık agrıların nırmal canm üzme kendini stres yspma inşş
Güseeeeel haberlerle dönceksin bize
Bn kızımda hep ekşi yedım öle cokda asermedim aslında ekşide yıyodum tatlı olarakda soguk tatlılar dıım canınız ister şimdi bu yagmurda
Şimdikindede çikolata görunce midem bulanıyo ne bilimm böle acı ekşi seler yıyesim geliyo yine
Okudum canm
normal doğum olur o zaman benimki 3 yaşında çok istiyorum ama bakalım ne olacak2010 ekim doğumlu cnm 4 ün içinde..
Canım eşimle konuşayım en iyisi bir karar verelim artık bakalım o ne diyecekteyzemin de 3 oğlu varr o da almanyada
ama şimdi 2 kız torunu oldu
okudum hepimizin bebişleri için
ben de daha tiksinmek ya da aşermek gibi belirtiler başlamadı..
sadece bu sabah hafiften bi bulantı var..ama öğürcek kadar değil..
acaba bi kere olsun özele gitsen mi haftaya falan..merakın geçer o yüzden dedim..
güzel haberlerini bekliyoruz canım..
o gerinme hissi bend de fazla olmaya başladı dikkat ettikçe gerinesim geliyor ama korkuyorum ben de:26:
canım daha önce kötü tecrübe olunca sabrediyorsun aynı şeyleri yaşama düşüncesi çok geriyor, bende tez canlıyım oğlumda adet günü gittim doktora:) ikinci düşen de de:)ayy senin sabrına hayran kaldım canım ya..ben hayatta bekleyemem doktora gitmeden,ufacık canlıyımdır.ama senin yaptığın daha iyidir belki de...
Canım mecburen süpürüp siliyorum oğlum var ev pis dursa olmaz kırıntı falan, eşimde hiççç yapma boş ver pis değil derarkadaşlar,rahat rahat temzlik yapabliyo musunuz?ben süpürge yapmaya filan korkuyorum bişey olacak diye,fazla mı abartıyorum?
ben temizliğimi aynen yapıyorum sadece süre değişti ben de önceden bütün evi bi buçuk saatte bitiriyodum şimdi 2 2buçuk oldu
çok çabuk yoruluyorum dinlenme isteği oluyo tabi bide hareketlerimi yavaşlattım biraz kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum çünkü süpürge ve vileda karın kaslarını etkiliyo gibi geldi bana
kırk tane okudum fatiha inşallah Allah kabul eder
BİZİM VE COCUKLARIMIZIN SALIĞI İÇİN
allah gönlüne göre versin :) 4 ay geçse de cinsiyetlerini öğrensek :)
canim supurge yapmaya engel bisey olmaz daha merak etme :)
agir kaldirmaktan ve yuksege uzanmaktan sakin bu aralar
Allah kabul etsin ben de 50 tane salat-ı tefriciye okudum şimdilik. devam edecem
ooo masallah simdiden supurgeleri vermissiniz eslerinizin eline yandilar 9 ay hahahayy :)
bende öyle düşündüm kalp atışını görürüm diye:) bakalım ne zaman gidicezkalp atışını ancak 6+6 da gittiğinde görürsün canım.. benim eski bebişte 6+2 de alttan muayenede duyulmuştu kalp atışı.. bu sefer karından baktıracağım bende 6+6 da giderim kalp atışını duymaya cumartesiye geliyor çünkü..:))) İnşallah sende hayırlısıyla duyarsın kalp atışını ..))
kırk tane okudum fatiha inşallah Allah kabul eder
BİZİM VE COCUKLARIMIZIN SALIĞI İÇİN
pas pas yapmak çok fazla etkilemiyor sanki de,süpürge epey etkiliyor,sonuçta bir güç harcıyoruz.en iyisi senin gibi yavaş yavaş yapmak.
deme yawww ben cok istiyorum bi kizim olsun ucuncu cocugu istememdeki en buyuk sebebte kizim olsun istemem zatenn ama rabbim neyi nasip ettiyse o olur tabi bekleyip gorucez artikk hayirlisi neyse o olsun insallah
aynnen üstten üstte yapıyor içim rahat etmiyoraynen,benim eşimde yapıyo ama yapmasa daha iyi sanki,beceremiyo:)))
yavaş yavaş yap tabi canım ben yemek yaparke bile 3 kez dileniyorm..ben temizliğimi aynen yapıyorum sadece süre değişti ben de önceden bütün evi bi buçuk saatte bitiriyodum şimdi 2 2buçuk oldu
çok çabuk yoruluyorum dinlenme isteği oluyo tabi bide hareketlerimi yavaşlattım biraz kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum çünkü süpürge ve vileda karın kaslarını etkiliyo gibi geldi bana
ooo masallah simdiden supurgeleri vermissiniz eslerinizin eline yandilar 9 ay hahahayy :)
yok canım soğuk kanlı oluyorum doktorda:) ama dediği doğru kendi doktorum özelde pazartesi illa gel önce keseyi görelim diyor ben kalp atşınıda görmek istiyorum diyorum o yok kese deyince kızdım doktora, eşimlede konuşayımda karar verelim artık
Canım gerinince göbek düşebiliyor bir yere uzanıncada, göbek düşmesi bebek için iyi değil düşüğe sebep olabiliyor
ayyyy benimde aslında ikisinide sitiyor:))
normal doğum olur o zaman benimki 3 yaşında çok istiyorum ama bakalım ne olacak
Canım eşimle konuşayım en iyisi bir karar verelim artık bakalım o ne diyecek
canım daha önce kötü tecrübe olunca sabrediyorsun aynı şeyleri yaşama düşüncesi çok geriyor, bende tez canlıyım oğlumda adet günü gittim doktora:) ikinci düşen de de:)
Canım mecburen süpürüp siliyorum oğlum var ev pis dursa olmaz kırıntı falan, eşimde hiççç yapma boş ver pis değil dersüpürge rahim kasını gerçekten geriyor dinlene dinlene kendini yormadan yap yapacaksan
:)))) aynn battanıyenın altındayımm
Humeyrammla yatıyoruumm
amaann o kadar kusur kadı kızında da olur,boşver zaten dediğin gibi hemen kuruyor.paspas silerken değil de suyunu sıkarken etkiliyo en çok basınç uyguluyosun ya üstten direk karın kaslarını kasıyo o hareket ben de diyorum az sulu kalıversin yaz zaten üstüne bide diyarbakırda yaşıyorum bi dakikada kuruyo hemen
yansın yansın:)))tüp bebekle hamile kaldım ben,progestan iğne yapıyoruz kalçadan,kalçalarım mosmor oldu zor oluyor.birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,o yüzden kıyamıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?