2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada benim 12 yaşında bir oğlum ve 10 yaşında bir kızım var. Eşim de 48 yaşında ama bu bebişte çooook farklı davranıyor. İnanılmaz ilgili. Hiç planlı bir bebek değil aslında, tamamen süpriz oldu hepimiz için. Hiç aklımızda yoktu. Ben önce menepoza mı giriyorum ne oluyo dedim, annemi ziyarete gitmiştik hafta sonu için, annem mümkün değil ben 55 yaşında menepoza girdim, halan 50 yaşında hala menopozda değil dedi, baktım birazdan gebelik testi almış gelmiş. ben yok mümkün değil dedim ama annem ısrar etti yapmam için. Bu arada ben yoğun çalıştığın için oğlumu annem bakmıştı, hemen arkadan kız olunca annem ne gerek vardı, tek çocuk çalışan bir anne için yeterle falan diye birazçık kızmıştı. Kendisi emekli öğretmen biz iki kardeşiz çok zorlanmış annem bizi büyütürken. Annemde benim iki bebişimi büyütene kadar zorlandı yine biraz sanırım. Neyse ben annem kızacak şimdi hamile çıkarsam diye acayip tırstım yani. Korkunun ecele faydası yok deyip yaptım testi çift çizgi. Annem bir sevindi ben tabi şok. 4 yıl önce babamı kaybettik, sanırım bu olaydan sonra annemin bakış açısı değişmiş. Bu arada eşim kardeşimle birlikte çocukları lüneparka götürmüştü. Ya nasıl söyliycem tepkisi ne olacak diye düşündüm biraz. Çektim testin resmini attım eşime. Telefon elimde bekliyorum ses seda yok. Aradım biraz sora görmedin mi dedim mesajı gördüm ama anlamadım neyin resmi o demez mi. Mecbur söyledim. Yapma ya falan bir sevindi. Gleince konuşuruz dedi. Bi 10 dakika sonra kapı çaldı açtım, benim minik oğlum en alt kattan bağırıyor anne kardeşim olcakmış doğru mu diye. Yani kimseden saklama şansım kalmadı. Eşimle kardeşim sağ olsunlar önce çocuklara sonra bütün sülaleye haber vermişler. Hayatımın en güzel hamileliğini yaşıyorum. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza.

Teşekkür ederim canım, ben de eminim arkadaşın gibi düşüneceğim Allah nasip ederde dünyaya sağlıklı gelirse bebişim.

Günaydın ocak anneleri :)
günaydın canım
hayırlısıyla güzel çıkar inşallah sonucu :)
inşaallah
valla size kızıyorum ne üzel evdesiniz erkenden nie kalkarsınız:) 11 gibi git kan ver imreniyorum sizee:)
ya evde olunca uyunsa:) sabah beşte kalkan bir oğlum var o olmadan öncede eşim için kalkardım:)
aa ne var yaşında hayırlı olsun benim ablamda 38 de doğurdu ikinciyi:)
günaydın..herkese nasılsınız kızlar ben fazla giremiyorum iş yeri çok yoğun akşamda..eve git yemekti çocuktu sızıp kalıyorum...inşallah hafta sonu okuycam tefriciye...
günaydın canım
amin canım günaydın
Kan verdim 2 saat sonra alcam .. Ama çok korkuyorum,ya artmamışsa
aa korkmak yok sakin ol güzel düşün lütfen

ayyyy ne güzel canım hep böyle güzel mutlu devam etsin gebeliğin

ay okuyunca cok duygulandım ağladım ağlıyacam rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş.

Bu arada dün benim eşimde bir ilgi bir ilgi hayret ettim kahvaltısız gidince zoruna gitti heralde hiç yapmam çünkü, birde oğlum baba sen annemi üzdün mü demişti akşam geldi benim sancım hala oluyor neyin var niye böylesin normal mi falan haftasonuda koltukları silecekmiş şok şok şok burayı okudu galiba

ayy çok güzel bir nefeste okudum yazınızı...rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...inşallah..mutluluğunuz daim olsun...

yağmurlu bir günden günaydınlar hayırlı cumalar kızlarrr..
akşamları erkenden uyuduğum için pek katılamıorum size

Kan verdim 2 saat sonra alcam .. Ama çok korkuyorum,ya artmamışsa
canım artmıştır tabi korkma sakınnnn.. bebek hisseder üzülür

bize de yaz sonucunu..

ne güzel yaaa..hiiç yaşından utanma Allah ne güzel nasip etmiş...
diğer çocukların da büyümüş..rahat rahat yaşarsın hamileliğini hep beraber büyüyütürsün minişi..
Sağlıkla kucağına al inşallah..

oh oh maşallah allah nazardan saklasın...

günaydıııınnnnn ocak anneleriiii...
bende tefriciye okumak istiyorum,bugün başlarım inşallah.

ayy çok güzel bir nefeste okudum yazınızı...rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...inşallah..mutluluğunuz daim olsun...

Çok teşekkür ederim canım, inşallah Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin, çocuklarımıza bebişlerimize hayırlı uzun ömürler versin..

ayy canim ne guzel okurken gozlerim doldu gercekten sonradan gelen bebisler daha bi baska oluyor kim varsa senin yaslarinda hamile kalip bebek sahibi olanlar iyiki olmus diyor eminim sizide cok iyi gelicek bu bebekk

ay çok iyi valla,hiç çekinme.o tekne kazıntısı ailenin maskotu olur:)))

günaydıııınnnnn ocak anneleriiii...
bende tefriciye okumak istiyorum,bugün başlarım inşallah.

gunaydin canim hosgeldin :)
oku tabi canim lutfen zamani olan herkes okusun biran once bitirelim baska seylere baslayalim hadi goreyim sizi caliskan ocak anneleri :)

Aman amann
Allh nazardan saklasın eflalimm :))
Sööleme

Amin arkadaşım, hepimiz inşallah.

bende kocamla şimdiden pazarlık yapıyorum diyorum şimdi 26 yaşımdayım 2. bebişim olucak inşallah..birtane 30 da birde 40 yakın doğururum tamam inşallah..eşim diyorki sen çalışmasan her sene bir tane doğurursun.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…